Snart dags att sova


Sitter i vardagsrummet och ser på TV. Mamsen jobbar, storebror är ute och flänger och de två andra grabbarna har gått och lagt sig. Jag är helt dödstrött så jag ska nog också lägga mig snart. Ska se på Scrubs först tänkte jag :)

Skriver nu med Kim på msn, en tjej som läste ihop med oss i Örebro men har bytt till Karlstad. En underbar tjej! Saknar hennes värmländska ;) Frustrerande att man träffar många härliga människor som man sedan inte träffar mer. Sjukt konstigt känns det.

Ne jag ska väl läsa lite mer av den vetenskapliga studien och sen mejla den till Nathalie.

Godnaatt världen.

Tåååg


Jag sitter i första klass = gratis internet. Tror ni jag får det att funka? "Ja du bloggar ju.." tänker ni nu, men neeej jag är uppkopplad via mitt mobila bredband som hela tiden kopplar ifrån... Tröttsamt. Det enda positiva med första klass är den här lilla grejen man kan sätta upp benen på, extremt bekvämt är det faktiskt. Annars suger det getpung att betala såhär mycket för en tågbiljett...

Den personen på SJ som kom på vilken färg draperierna skulle vara i har jag lust att seriöst ifrågasätta. Verkligen, beige? Det skyddar ju sååå bra mot solen, det är därför jag har solglasögon på mig just nu. Så bra hjälper dem. Suck on that.

Snart dör datorn.. Varför håller det så kort tid?? Galet.
Får väl spendera den sista timmen till att läsa.. Lär ju gå bra med blinkande ljus.. Jaja. Det kunde vart värre!!!

Snart hemma, snartsnartsnart. :)

Snaaart


Sitter i skolan, Nathalie gick precis hem. Vi har vart grymma idag och fått gjort nästan hela analysen!! Det har varit superlugnt i skolan, nästan lite spök-aktigt för att det är så lite folk. Nu skulle det inte förvåna mig om jag är den enda kvar här, det är knäpptyst!

Ska väl packa ner datorn och gå ut i den sköna solen :) dock ser det ut som att det blåser men shit the same. Om 1,5 timme går tåget :D (Åker i första klass, woho)

Do it..


Dödstrött och huvudvärk.. Varken packat eller städat.. Usch, känner mig så anti idag.
Vill bara vara i Alingsås nu, fint väder, sätta Jacob i vagnen och gå en lång promenad med Monk :)

Nu ska jag slänga ner kläder i resväskan, städa, diska och plugga lite till.. Vet inte ens varför jag började skriva, är för gnällig och trött för att komma på något mer...




Pust och stön


Skoldagen kändes lång, seg och jobbig. Handledningen gav inte ett smack, den gjorde mig bara ännu mer stressad. Vissa grupper är typ färdiga och man vill strypa dem. Men när vi väl gjort färdigt analysen så kommer det ju nästan vara klart!! Förhoppningsvis kommer vi låångt med analysen imon så jag kan slappna av lite över helgen...

Som planen ser ut nu är det packning, städning och plugg idag. Skolan imon 9-?. Tror att det blir till 16 så jag kan ta 17.10 tåget. Hur underbart kommer det att bli att stå upp halva resan? Kan ju sätta mig i första klass och hoppas på att jag inte blir iväghunsad..



Nä, nu måste jag äta något innan jag svimmar..

Klaaart

Nu är det färdigt och mejlat till N. Så nu tänker jag äta kvällsmat framför det nya avsnittet av House M.D :)


Sen kan jag förhoppningsvis somna när jag lägger mig och slipper läsa 50 sidor om metadonkonflikten för att bli trött... Denna förbannade stress ter sig på jobbiga sätt..


Nog gnällt idag, jag har varit duktig och ska njuta av resten av kvällen :)

Energi?

Det blir tjatigt att ha intervju, skriva rent intervjun, skriva in intervjun i resultatet, ha intervju, skriva in intervjun i resultatet. Allt som snurrar i mitt huvud är människosyn, förförståelse, självbild blablabla...

Det är jätteintressant och kul men tills sist kommer man till den punkten då man börjar tröttna. Jag vill inte hamna där men känner att jag är påväg. Tror defintivt jag kommer hamna där imon då vi ska skriva analysen.. Förhoppningsvis är handledningen jättebra så vi blir sporrade av den och allt flyter på... Dock blir det jääävligt tungt om han inte tycker våran tolkningsram är bra. Så drygt att gå tillbaka till början när man kommit såhär långt.

Men det är som dagens intervjuperson sa: Ja det är tufft men ni måste ta er igenom det. Äckligt sant är det.

Kan nu säga att jag längtar vääldigt mycket till torsdag. Få landa hos familjen ett tag, träffa vänner så man känner att man lever i verkligheten och inte bara bland teorier och begrepp...




Rubrik?


Intervjun idag gick väldigt bra, vi fick verkligen det vi behövde till studien kändes det som. Nathalie har ni skrivit ihop det och jag ska skriva in det i resultatdelen så vi kan börja med analysen imon! Känns helt sjukt att det snart är färdigt.



Känns även helt sjukt att jag ska åka till Alingsås om 2 dagar. Vet inte varför, känns bara konstigt. Vill självklart hem av samma anledningar som vanligt men vill främst hem för att jobba men de har inte ringt.. Får kolla hur det ser ut för dem med timvikarier, måste ändå ringa och fråga vaaaart mitt schema är, ge mig det nuuu.






Eftersom jag varit så effektiv de senaste dagarna har jag sen jag kommer hem unnat mig de nya avsnitten av; One Tree Hill, Gossip Girl, Greek och Brothers & Sisters. Har 3 andra nya också men de ska nog sparas till ikväll då jag pluggat klart. Haha, vet ingen som är lika serienördig som jag. Blir nervös varje gång jag laddar och i huvudet studsar "IPRED" som ett hån men ändå fortsätter jag. Sjukligt.



Nu ska jag sätta igång med plugget :)

Sådärja

Efter en underbart god middag, en kexchoklad och en dubbelt så stor energidryck lyckades jag övervinna ilskan ganska fort och nu några timmar senare är misstaget åtgärdat. Sorgligt nog känns det inte lika bra som igår, känns som att jag fick till texten bättre igår men den kan bättras på längs vägen. Nathalie ska ju redigera lite också så det blir nog greeeaaat.

Så nu kan jag fortsätta leta litteratur till analysdelen och förbereda mig inför morgondagens intervju! Ska bli intressant :)

----->    <------

Snart får jag träffa den som kan göra mig glad genom att bara le ;)

SATANSATANSATAN

Vad är det för fel på mig? Jag gör aldrig sådana misstag, varför just denna gången??

Jag som var så helvetes duktig igår och skrev in resten av intervjun i resultatdelen. Mmvisst, tror ni jag sparade filen på datorn? Neeeeeej. Jag hade öppnat dokumentet via mejlen och inte sparat det på datorn efter jag börjat skriva i det så när datorn stängdes av så försvann ALLT = 4 sidor som omvandlats till 2,5 i studien som jag nu måste SKRIVA OM.

Åh jag vill strypa någon, skrika och gråta på samma gång.


VARFÖRVARFÖRVARFÖR?

Plugg

Sitter här och pluggar, väntar på att jag ska bli pigg. Det är lite problematiskt att jag oftast blir pigg vid fyra-fem på eftermiddagen de dagar jag är hemma och pluggar. Vaknar liksom inte till liv innan dess om jag inte städar eller håller igång.



Jag längtar till att få börja jobba igen. Vara fysiskt aktiv och kunna bli av med träsmaken i arslet,
det är lite jobbigt att stå och läsa/skriva..



Har ju planerat att åka hem till helgen, jobbet vet detta och förhoppningsvis ringer de.. Jag misstänker dock att de har andra timvikarier som är mer vana nu och prioriterar dem.. Jag har inte riktigt tid att gå bredvid. Men det va ju inget problem förra året. Vi får väl se.


 

Jag hatar pengar. Fick csn-bidraget och -lånet i fredags och oron har redan etsat sig fast i kroppen.
Hatar det så otroligt mycket.
Det ordnar sig alltid, man klarar det alltid. Men att ständigt ha känslan att inte ha råd
med ditten eller datten går en på nerverna..
Att jag tänkt åka hem varje helg i maj gör inte ekonomin lättare. Pust och stön.



Jaja. Ska återgå till pluggandet så jag kan bli mindre stressad över det. Snart är kycklingen tinad också, mums :)


Morgontv suger

Tack vare nattens dröm känns det som att jag bara sovit 2 timmar. Började oskyldigt med en husvagns som tagit över av insekter och en tjej som var helt ursinnig på mig men övergick sen i att hela världen va emot mig och jagade mig. När de tills slut får fast mig börjar jag klippa av mig håret, sen blir jag fri och går runt på Ängaboskolan och letar efter skolsköterskan BMK som i verkligheten jobbar på Östlyckan. Förstår ingenting.



Nu tänkte jag att jag skulle börja dagen med att titta på tv, ja eller hur. Det som finns att välja mellan är TV-shop, nyheterna, TV-shop, nyheterna, gamla  serier, TV-shop och lite mer TV-shop. Kuuul.


Fick leverensbesked från Ellos via mejlen idag, blev oroad för ett kort ögonblick och trodde jag hade beställt igen och sen glömt det men det var ju en klänning som inte skulle komma förrän 10:e maj och den kommer nu istället :D




Stolt

Ibland är jag så grymt bra. Mamma säger att jag är det jämt men hon är ju min mamma så hon blev skyldig att säga sånt sekunden jag föddes tills den dagen då någon utav oss inte längre är i livet ;)

Haha skämt åsido, jag har pluggat extremt bra de senaste timmarna. Den vetenskapliga studien börjar bli vääldigt intressant nu när man ska börja analysera. Blir så glad när det går bra, annars är det bara segt och jobbigt men nu är det faktiskt kuul :D
Får vara glad så länge det varar, snart är det dags att verkligen ta tag i vissa kompletteringsuppgifter och snart kommer ju även en hemtenta.. Men det kommer gå bra tror jag. Får börja ta med datorn hem till Alingsås varje helg jag åker hem och bli bättre på att avsätta tid till att plugga. Snaaart är det sommarlov!!

Nu ska jag fortsätta vara duktig vid den andra datorn och sen vara ännu mer duktig och lägga mig i tid + börja läsa en utan kursböckerna jag inte läst mer än innehållsförteckningen i :P


Godnatt på er :)


OHYES


Gissa vad? Här tänkte jag vara gnällig idag igen och tjata om ryggvärken som får mig att gå värre en pensionärer och höggravida kvinnor eller knäet som känns skrämmande skevt, men neeej jag har något som toppar det:

- JAG HAR FEBER IGEEEEN. Tur som fan att det är molnigt och till och med har regnat annars hade jag gått ut och klubbat ner någon. När ska min kropp förstå att jag inte har tid? Den ska bara låta mig göra allt jag vill, äta vad jag vill och vara smärtfri och glad. När ska den förstå hur livet funkar?

JEFLA SIIIT.

Hoppas någon har en bra dag, eller inte!!!!!

Försäkringskassan

Måste berätta om en kul grej;

I mitten av januari, runt den 16:e ansökte jag om bostadsbidrag hos Försäkringskassan. Postade papprena och förväntade mig ett svar efter sisådär 4 veckor, så hade det ju gått till för övriga klasskamrater som sökt och fått bostadsbidrag.
Nu är den den 26 april och jag har inte sett röken av varken pengar eller något besked från Försäkringskassan. I fredags blev jag så fundersam att jag skickade ett mejl till dem och väntade mig ett svar i kommande vecka (alltså efter helgen) men neeeej, mejl kan de hantera fort och Försäkringskassan är tydligen öppen på lördagar? Fick svar 08:25 där det stod:

"Försäkringskassan har för närvarande mycket långa handläggningstider på bland annat bostadsbidrag. Om din ansökan kom in så tidigt som mitten av januari så bör ditt beslut snart vara klart."


Bör snart vara klart? Tar det 3 månader att handlägga ett ärende om bostadsbidrag? Allvarligt? I mitt bakfulla tillstånd skrattade jag höft inombords för att inte trigga igång spyreflexerna.

Nu undrar jag följande 3 saker:

- När kommer handläggningen vara färdigt?
- Kommer det gå snabbare nu när jag hetsat dem genom mejl?
- Kommer jag få pengar för de tre månader jag fått vänta? Fick nämnligen höra av en vän att hon fick dubbelt bidrag för att hon fick vänta 2 månader lr något sånt. Så om jag nu får bostadsbidrag, får jag 3-4 gånger så mycket? Hade inte vart feeel.

Goodmorning, sunshine?

Idag känner jag mig vuxen, gick och la mig ganska tidigt och tvingade mig upp för en halvtimma sen. Konstigt att man känner sig vuxen över en sån simpel sak som att gå upp tidigt. Men att sova till två är ju en "ungdomsgrej", så länge man inte jobbar natt då.

Tittar nu på Miami Ink och Ami är riktigt ögongodis. Mums. :)

Idag skulle vi grilla men himlen är helt grå, solen verkar vara på gång att spräcka igenom men vem vet. Får hoppas att molnen försvinner snart.

Annars ser dagen ganska full ut. Städa, diska och plugga. Det vanliga. Ringa Monk också, fråga hur hon hade det i kyrkan i 3 timmar igår. HAHA!

Bra

Kom hem för en stund sen. Va väldigt bra att ha shoppingvagnen, har inte alls ont i armarna :) Va lite kämpigt att få upp den för trapporna men lättare än alla påsar! Grymt bra köp.

Träffade även klasskamraten Emmelie! Hon skrämde livet ur mig i kön när jag va helt fokuserad på att packa, haha. Sällan man stöter på folk så.


Nu är det enda jobbiga att jag glömde köpa snus så jag måste springa ner till kiosken.. Är helt slut i kroppen..

Sool

Grillningen blev förflyttad till imorgon. Hoppas det är lika underbart väder då. Funderar på om jag ska gå ut på balkongen en stund, huvudvärken är ganska närvarande så det känns som att utmana ödet... Jag hittar inte mina solglasögon heller.. Jag som va så glad över att jag och mama bytte, hennes är mycket bättre och nu hittar jag dem inte!!! Satanigatan.



Ska leta efter de förbannade solglasögonen och sen ska jag åka iväg och handla :D Köpte ju en shoppingvagn igår men blev ingen handling. Är kär i min shoppingvagn, den är så söööt:



Den känns inte så pensionärs-aktig som tur är :)
Snart är kylskåpet fyllt igen :D

Gööött

Gårdagen va grymt kul! Som vanligt är jag anti och sen blir det hur bra som helst. Fattar inte varför det är så men det är det.
Åkte iaf till Jocke, han va ännu tröttare än mig och såg nästan drogad ut. Men när vi till sist fick honom att börja dricka blev han piggare, höhö. Vi käkade lite och tjötade innan vi begav oss till festen. När vi nästan är där så orkar inte min MINIMALA blåsa längre så precis när vi är vid universitetet frågar jag Joakim i desperation om han har med sitt universitetskort så jag kan gå in på toa. Visst hade han det! Skööönt. (Sara påpekade snällt sen att hon inte blev förvånad över historien, haha).

Vi kom till festen och det va så kul att träffa alla, va hundra årsen känns det som nu när vi inte har så mycket i helklass utan alla är i sina smågrupper. Jag och Sara kramades nog 985732587 gånger, haha, älskar när hon är full, så härlig.



Vi drog till kåren - det stället suuuger - och satt och tjötade. Jag vet hur jag hade lyckats men min röst blev helt konstig, ena stunden kunde jag nästan bara viska och sen lät jag som en karl. Gick nog in lite för mycket för att roa de andra genom att sjunga som en idiot.. Det händer ganska ofta. Så när vi kom in på kåren köpte vi dricka och hittade soffor där vi slog oss ner. Sen dansade vi som as innan vi gick hem.

Superbra. Hoho. Gentiana från klassen var med och hon är en sån helskön människa, henne måste man vara med mer!
Måste bara tillägga att jag minns att jag ringde Monk, hon ringer ju mig när hon är full ibland så jag va tvungen att göra detsamma ;) Haha.

Idag är det väl tänkt att vi ska grilla, men vi får väl se. Min rygg är inte OK idag och jag måste åka och handla... Är faktiskt ganska sugen på att plugga såhär i bakisdimman så det kanske man ska göra..?

Heeelg

Vad är det för fel på mig? Varför har jag ingen lust? Alltid samma visa. Igår var jag skitglad och såg fram emot att festa men idag, neej, nu känns det bara tråkigt och jobbigt.

Men jag har redan bestämt mig, jag ska inte vara hemma ikväll. Jag ska iväg, det kommer bli skitkul. Sen kanske jag inte går med till kåren men ändå.

Nu ska jag gå och köpa godis innan suget dödar mig sen göra mig iordning. Jag ska bli taggad.

Snart helg!

Dagen rusade iväg. Fick iaf gjort det viktigaste, skrivit rent intervjun med skolkuratorn från i förmiddags. Otroligt skön snubbe som brinner för det han gör!

Nu ska jag ner och hämta upp den sista tvätten :)

Ikväll ska jag komma i säng tidigt. Har en stressig dag framför mig;
- Köpa shoppingvagn innan skolan. Ja, det är lite pensionärs-varning på hela grejen men va fan, mina armar kommer gå av en vacker dag om jag ska fortsätta storhandla. Kan ju änna inte sluta storhandla och vänta tills jag har körkort. Hittade en ganska snygg på Clas Ohlson som kommer göra mitt liv fulländat ;)

- Till skolan och börja skriva resultatet i studien.

- Handlaaa :D

- Hem, packa upp allt, slänga mig in i duschen, gör mig iordning och sen..

- Iväg till Jocke. Har inte riktigt klart för mig hur morgonkvällen ser ut men som jag fattat det så blir det förfest och sen fest hos Nettan som fyller år! Hade inte ens några tankar på att fylla kroppen med alkohol denna helgen men idéen var väääldigt bra.



Det blir nog hur bra som helst. Alvedon och ipren hjälper inte mot ryggvärken men alkoholen lär fanimej göra det i några timmar iaf? Sen lär väl lördagen vara painful men aahhh, shit the same. Need to let loose. Tänk om jag kunde bli så underbart full som jag va då bilden ovan togs. Det hade varit sköönt.

Mums

Livet är ljust, allt är hur bra som helst.Varför? Jo för att:

- Vi hade en underbart bra intervju idag.

- Solen skiiiner

- Ryggsmärtan är knappt kännbar

- Lyssnar på musiken som påminner om sommaren 2007 som ger en skööön känsla om livet

- Precis ätit kyckligen, riset och såsen jag gjorde igår, fan va MUMS.

- Imorgon ska jag träffa Jocke :D

I övrigt är allt annat också bra. It's good. Åh nu kom Rod Stewart - Baby Jane igång, inte 2007 utan påmminer snarare väldigt mycket om tiden ihop med Daniel. Det är en låt som gör mig glad :)

Följande tid av denna dag ska spenderas till att plugga (skriva rent intervjun och hitta relevant litteratur till analysdelen), städa och tvätta!

Förutom att jag saknar Jacoby och mina vänner så är livet hur bra som helst :D


Satan i.. ryggen!


Nu jävlar är jag GNÄLLIG. Ryggen gör bara mer och mer ont, jag vet inte om jag ska vara stilla, vila eller röra på mig. Inget hjälper. Jo vila hjälper men då blir jag orolig över att ryggen blir stelare.
Att gå trappor va ingen höjdare förut, nu måste jag göra det igen eftersom jag måste till affären.

Har provat att gå på 446347464 olika sätt, det enda som är någorlunda smärtfritt är detta:
(Eftersom jag inte hittade något roligt kort på nätet för att illustrera fick jag ta ett)


 
Javisst, jag kan gå bredbent och väldigt framåtlutad över gården och parkeringen så ca 500 personer kan se mig. Ser ju ut som att jag skitit ner mig eller fått stock i fel hål nyss.

Saataaaan.

Härliga dag..


Vaknade ovilad, förstår inte varför jag har såna sömnproblem. Haha, enligt de olika "riskzoner" som bildats för att tidigt kunna se de som är på väg att utvecklas till narkomaner osv så är jag definitivt där. Inte bara när det gäller sömnen men främst den. Kunde nästan inte hålla mig för skratt igår när läraren sa "Man ska sova på natten och vara vaken på dagen, de som gör tvärtom om är i stor fara" typ. Det är ju en generalisering och gäller inte alla, de flesta känner igen sig själv i dessa lister över tillstånd som placerar dig i en riskzon. Men det är kul.


Sanna Rosvall - framtida narkoman?


Till frukost åt jag lite choklad, drack juice och sen en energidryck. Är jag inte sund? Haha. Ska iaf äta ordentlig middag, håller på och tina kyckling. Förhoppningsvis lyckas jag få den lika god som MonkiBonk fick, men vem vet, kan gå åt skogen.


Känner mig väldigt ironisk idag, har sådana dagar och vet inte varför. Känner för att skratta hela tiden. Inte för att jag är äckligt glad, jag är snarare på evil-humör. Vill jävlas med folk, påpeka när de säger fel ord eller när det blir syftningsfel. Eller ringa någon och skrika "TJOOHOOOO LÄGET DÅÅÅÅ?". Men sån är ju inte jag (?). 
Lite störande när man ska fokusera på att plugga och speciellt när Monk inte svarar i telefon. Kan ju inte direkt gå här hemma och asgarva för mig själv. Inte så kul.

Har iaf, pluggat lite, diskat en tredjedel av all skitigförbannadedisk, pratat med mamsen, skrivit brev till lillebror och även till jobbet. Nu ska jag göra iordning en diskomgång till och plugga.

TJOHEJ!

För fan

Nu får det vara nog. På de senaste 2 månaderna har 2 personer i Alingsås som är lika gamla som jag tagit livet av sig. Och mordet på Nathalie Johansen har ännu inte smälts, inte heller Mias självmord för många och inte Nathalie som plötsligt dog en sommardag pga hjärtfel.

För helvete människor, sök hjälp. När man är 20 år har man all tid i världen att ändra sin situation. Varje gång någon jämnårig i Alingsås dött har jag tänkt "tack gode gud att jag inte kände personen" men ändå gör det ont när man ser personer som man vet sörjer.  

Usch jag blir så arg. Jävlarimej om någon nära mig tar livet av sig, det har hänt en gång och ilskan mot honom finns inom mig än idag. Min första reaktion brukar vara ilska och det är det verkligen i detta fallet. Satan vad arg jag skulle bli. Så vänner: ta fan inte livet av er för då blir jag religös och kommer förfölja er när mitt liv en dag tar slut. Eller något liknande, sota för vad ni gjort kommer ni i alla fall få göra, mig lämnar ni inte ostraffat.
Något ni inte får från mig är förståelse eller förlåtelse. Jag vet att livet kan vara svårt, men har du inte pratat med någon om din situation och valt att fly livet är du inte värd det i mina ögon.


GÖÖÖÖR DEET INTEEE.

I'm back!

Friiiisk. Har inte kollat tempen men känner att jag är frisk :D






Hade kommunikationsövning idag, vi såg på rollspelen som vi spelat in och det bjöd på härliga skratt! Det va väldigt lärorikt och till vår förvåning var det mycket bättre än vi trodde! Vi kommer klara oss grymt bra i framtiden tror jag, verkar ju som att iaf vi i våran grupp har bra förmåga till självinsikt :)

Resten av dagen har spenderats med att titta på serier och försökt lokalisera den äckliga lukten som spridit sig i lägenheten. Blir storstädning imon, efter att golven är svabbade med Ajax lär det lukta gott igen :)



Fick förresten svar från The phonehouse, det va inte adresserat till min adress så jag kunde bortse från det mejlet. Det framgick inte vad de skulle göra med ordern men det spelar mig ingen roll, så länge jag slipper betala.

Arga lappen

Så förbannat kul, Arga Lappen


Två stycken verkar tro sig veta var den finns











Två stycken har tydligen sett den?





Och glöm inte att fälla ner sitsen!



Diskutabel kommunikation inom familjen



















Hoppas det inte är datumparkering


Fimpa attityden


Om Arga Lappen skulle vara med i Jeopardy

Haha


Jag slänger med en halv dubbelsäng på köpet

Underbara människor!



Språka på hundiska

YEEEES

DEN FUNKAR PRECIS SOM DEN SKA!!! HurraHurraHurraaaaaa. Det var väl tur att jag inte skrev ett jäättelångt inlägg om hur orlig jag va över min dator? Hade vart lite smått pinsamt nu när allt funkar som det ska. Bara för att jag skriver så nu så kommer den väl dö snart igen. Sån är jag, säger man något så händer motatsen, så nu blir det svårt eftersom jag säger att den fungerar perfekt och samtidigt att den säkert kommer dö igen. Hm. Jaja, det är ingen vetenskapligt bevisad metod :P

Har nu fått ordning på alla skolgrejer så allt finns på denna datorn nu. Den bärbara är så grymt konstig så jag försöker hålla den så tom som möjligt så den ska gå snabbt.
Samtidigt som jag höll på med det så insåg jag att jag inte gjort något som jag skulle gjort idag. Vad har jag sysslat med egentligen? Spelat spel, tittat på tv, grejat med kläderna, tagit en lång dusch, ätit, kollat posten och vart på toa 8623485648 gånger. Och dammat av fönsterbrädorna och ett bord, haha, skrattade för mig själv och åt mig själv när jag såg att det låg ett tjockt lager av damm på den. Så blir det när man inte dammat på 7 månader..




Förresten så luktar det bajs i min klädkammare, varfooor? Har vädrat hela dagen (låtit dörren stå öppen) och det börjar bli bättre. Kan det ha något att göra med att det går vattenledningar där inne? Eller kommer det från ventilen? Grannen? Äckligt är det iaf.


Feg


Jag har fortfarande inte vågat starta den stationära datorn! Tänk om den inte fungerar normalt? Tänk om den kraschat totalt? Då blir jag allvarligt ledsen. Usch, ser framför mig att jag blir tvungen att köpa en extern hårddisk som jag kan lägga allt som lyckats rädda ur den gamla. Om det går att rädda. Fy vilken dramaqueen jag blir när det gäller mina datorer. Men det finns otroligt mycket på den datorn. Musik, gamla blogginlägg, alla bilder, skolgrejer, filmer och massa annat.

Ne nu jagar jag upp mig själv.. Får helt enkelt ta mod till mig och starta den..





Ny vecka


Måndag, vilket märks på den stora högen med post man får. Måndag är reklamens dag. Det är då man drömmer om att man är rik, har en villa och all tid i världen.

Har hämtat kläderna idag :D Älskar dem, totalt kär i dem, skorna och väskan. Made my day :D
Fick även mitt nya bankkort! Sköönt.


Något oroande var att jag fick en beställningsbekräftan på mejlen av the phonehouse.. Jag har inte beställt något och jag heter inte Sandra. Så antingen finns det någon Sandra Rosvall som angett fel mejladress eller så jävlas någon med mig. Skickade ett mejl till the phonehouse och får nu vänta och se om jag får något svar. Det som fick mig fundersam är varför någon skulle beställa i någon annans namn? En annan fråga är om personen beställt i annat namn men ändå adresserat den till till sig eller om den anländer hos mig. Får väl vänta och se.

Något ännu värre är att min stationära dator dog... Samma sak hände för en kompis för ett tag sen och vi försökte och försökte fixa det men lyckades inte och efter ett tag hade den plötsligt fixat sig själv. Samma sak har även hänt för Maria för längesen, hennes dator gick inte att rädda har jag för mig... Fick panik när det nya avsnittet av Desperate Housewives avbröts och skärmen blev blå och fylld av den vita texten. Jag har inte vågat starta den igen, kommer bli väldigt rädd om den blåa sidan kommer igen..

Eftersom jag är så pigg har jag tänkt städa, diska, plugga m.m. Frågan är om det är för tidigt för allt det och jag kommer bli febrig igen? Ska nog försöka vila en del.

Dags?

Fick färdigt kompletteringsuppgiften så nu är den mejlad tillsammans med en fråga jag behöver svar på för att kunna göra nästa.
Sen fick jag ryck på att allt ligger huller om buller på denna datorn (den bärbara) och jag har ingen koll på vart jag har vad, vissa saker finns på båda, vissa finns bara på denna osv. Så nu har jag mejlat allt som fanns på denna datorn till mig själv så ska jag sätta mig vid den stationära imorgon och fixa till det där. Skönt och få det gjort. Det är min vårstädning ;)

Ne nu är klockan 03:29, kanske dags att försöka sova?



Skevt

Nu har jag en skev dygnsrytm igen. Jag som varit så duktig ett bra tag, kommit i säng innan 01. Men det har inte gått så bra nu när febern härskat mitt liv. Jag tror inte jag har varit vaken i tolv timmar än, eftersom jag inte kunde somna så va jag vaken till 04 och sov länge. Kommer inte ihåg. Dagarna känns så extremt långa.

Men det går framåt!!
Har lyckats äta fast föda, okej att jag nästan spydde och sen fick magkatarr men hey, jag åt!!
Har pluggat! Håller just nu på med en utav kompletteringsuppgifterna, ska påbörja de två andra imorgon.

Dessutom har halsen mjuknat, känns inte längre som varje sväljning innehåller glasskärvor, dock är de vita grejerna kvar på mandlarna så vem vet hur det känns när jag vaknar imon. Nästan feberfri, 37,6 är ju ganska nära 38 kan man tycka men det gör inte jag - det är ju feberfritt jämfört med tidigare dagar!

Känner mig frisk nu när jag suttit/legat i soffan nästan hela dagen. Annars är det ganska lätt att spendera långa stunder sittandes eller liggandes och slöa men när man måste så är det inte lika kul. Men jag har lyckats få mig själv att vara kvar i soffan så jag tror det är därför jag känner mig bättre :) + att jag har druckit väldigt mycket. Och därmed gått på toa 65846358034680185 gånger, men det är precis som vilken dag som helst.



Eftersom jag smärtsamt lärt mig av tidigare misstag så ska jag inte till skolan imorgon, då ligger jag förmodligen med hög feber i soffan i morgon kväll igen. Så det blir vila och plugg.
Och så kommer ju kläderna, väskan och skorna som beställdes i torsdags :D Wohoo vad lycklig jag blir av bara tanken. Jag läste en gång, och har fått höra det ganska många gånger, att shopping är ett substitut; man köper kläder för att fylla ett tomrum inom sig. Okej, men om jag har allt jag vill ha i livet (typ, pojkvänsfanskap, barn, hus, volvo, hund osv.) ska/behöver jag inte shoppa då? Det är väl som med allt annat, det stämmer i vissa fall, är säkert många som shoppar för att fylla något tomrum, som Gaby i Desperate Housewives, höhö.

Och det bästa av allt: har jag inte ont i halsen imon så kan jag ringa Moooooooonk :D Herrejösses, har inte pratat med henne sen i fredags och då var det bara en snabbis. Det va 3 dagar sen. Abstinensbesvär på hög nivå.

. . .

I natt såg det ljust ut. Inget ont i halsen och nästan ingen feber. Ser det lika bra ut idag? Nooooooooooo, hell no.

Drömde om mat, kan inte komma ihåg att jag någonsin gjort det innan. Kan ju bero på att jag inte ätit fast föda sen i torsdags :( Hungrig och vääldigt sugen på varm mat? Svar JA. Tänker äta? Svar KANSKE.

Att gå till skolan imon är ganska uteslutet = välkommen kompletteringsuppgift nummer 3.
Förhoppningsvis vill N genomföra eftermiddagens intervju ändå men jag vet inte, i bästa fall går den att boka om till nästa vecka.

Ipren och vila. Hemskt att jag inte ens orkar läsa :(

Satan

170 spänn rakt i sjön. Inte för att jag har betalat det än men det är vad räkningen kommer på. Det positiva är att det gick väldigt fort. Det negativa är att provet inte visade något och läkaren sa att det antingen är ett kraftigt virus som går över om några dagar eller så blommar halsflussen ut om några dagar.

Att ta sig in till stan tog mycket mer på krafterna än jag trodde, nu har jag 38,8 och det värker överallt. Ska leta upp Ipren; det ska tydligen vara bättre mot feber än alvedon.

Läkarbesök

18.15 har jag tid hos läkaren. Pratade med en trevlig kvinna på sjukvårdsupplysningen som är en utav de få som inte behandlar en som en idiot utan lyssnar på vad man säger. Tack vare det blev samtalet kort, jag behövde inte säga så mycket = spydde inte.

Mamma och Anders tyckte jag skulle ta taxi men känner inte för att lägga ut så mycket pengar när det kostar 10 kr med buss. Får kanske tvätta håret, borsta tänderna igen och ta en stor halsduk som jag kan ha över munnen så jag inte andas på folk. Det var ju säkert av någon på bussen jag blev smittad men nu åker ju inte lika många som på vardagarna så det går nog bra.

2 saker oroar mig:
- Att det är för tidigt i sjukdomen så det inte ger utslag = ingen behandling.
- Att jag ändå inte kan gå till skolan på måndag för att jag fortfarande smittar då.

Trodde att jag skulle få vänta tills imon för att hämta ut penicillet jag förhoppningsvis får recept på, men sjukhusets apotek är öppet till 21! Underbaraunderbara stad.


No change


Gick nyss upp. Sovit uselt. Drömde iaf mysiga drömmar som inte innehöll något utav ex:n!! Woho så trevligt.

Vaknade och trodde jag var feberfi och bara hade vääldigt ont i halsen. Eller hur, har 38,5. Börjar allvarligt oroa mig för att jag inte kommer bli frisk tills på måndag. Bara tanken ger mig ångest.

Idag ska jag försöka läsa väldigt mycket. Har ju seminarium på måndag och ska läsa 60 sidor till inför det och komma på 3 frågor. Måste även läsa etiska riktlinjer för socionomer och shit så vi kan fastställa en tolkningsram och eventuellt redigera frågorna.

Ser just nu på innebandyn på fyran, tjejer. Har aldrig fastnat för det förr men nu finns det inget annat att se på och jösses vad förvånad jag blev. Trodde att de matcher som visas på TV är hur bra som helst och har inte velat se det för jag skulle skämmas och känna mig askass, men jag tycker inte de är så bra. Tappar bollen, hittar inte varandra, passningsspelet suger och ibland har de tur.
Nostalgi, önskar att jag inte hade slutat. Kommer knappt ihåg varför jag slutade. Tror det hade något att göra med att flera bra slutade, några mindre bra började och tränaren byttes.

Ego

Är man någonsin mer ego än när man är sjuk? Tänker ständigt på hur man mår, tycker synd om sig själv och man pratar hela tiden om hur man mår med de som vet.

Är iaf mycket piggare. Maria ringde och tjötade så då passade jag på att gå ner till Servicebutiken och köpte en korsordstidning :) Blev nog piggare av frisk luft kanske. Dock är det ingen förbättring med halsen.

Såg på Svt:s hemsida förut efter att mamma berättat att b.la. min moster vart med på tv. Roligt att se folk man känner igen och även staden :) Inslaget var några minuter långt och handlade om att personal, vårdtagarna och anhöriga m.fl. protesterar mot privatisering av vissa äldreboenden.

Jag vill ha måndaaag. Då ska jag vara frisk, ha seminarium, intervju och sen hämta ut kläderna :D Förhoppningsvis får jag mitt nya bankkort också :D


Neeeeeeeeeeeeeeeeej

Nu har den kommit på besök igen verkar det som, välkommen förbannade halsfluss.

Vaknade vid 6 och har sen dess sovit sammanlagt 1 timma.

Försökte få tag på intervjupersonen, vi har skickat mejl utan respons så fick ringa och lämna ett meddelande på telefonsvararen så förhoppningsvis ringer hon upp snart. Annars får jag försöka vid tolv igen.

Fy vad jag hatar halsfluss, känns som jag ska spy så fort jag sväljer eller pratar. Så förhoppningsvis blir samtalet med intervjupersonen kort.

Kanske ska tvinga i sig frukost? :/


Kasst

Fy satan vad opigg jag är. Det bara snurrar och att ställa sig upp får gå vääldigt långsamt.

Jag har inte tid. Det funkar inte. Jag vill inte. Jag kan inte.
Kunde inte detta ha kommit imorgon eftermiddag? Vi har ju handledning på förmiddagen och sen våran första intervju inför den vetenskapliga studien. Förstår att N inte vill göra den själv, frågan är om det går att boka om? Om jag mår såhär så går det verkligen inte.

Har tagit 2 alvedon, har snart gått en halvtimma och inget har blivit bättre... Måste laga mat också eftersom kycklingen är tinad. Allt är bara JÄTTEBRA just nu...



Kläder!!

Deprimerad som jag för tillfället är så är kläderna det enda som gör mig glad. Tänkte inte dela med mig av vad jag beställt innan jag fått dem men orkar inte läsa mer just nu så here we go:


          
Underbaaar sommarväska                                                  söööt




             
              Totalt kär i den                                                      Bra med svarta klänningar, 
                                                                                                   passar till allt.




                                 


                                   Fääärgglaad                                                                     Snöögg                
         

                          


                                            
                         Tror jag nämnt innan att sommarskor är en svaghet? ;)       




                                    
               Letat efter en sån bolero länge :)                            Köpte även en svart :) Och 2 BH:ar :D






Eftersom jag har stor brist på tålamod så tog jag expressleverans. Så jag får kläderna tidigast på måndaag, jag brukar alltid ha sån tur när det gäller Ellos så jag får dem säkert då :D

Typiskt

Förra veckan var det en viss någon som sa:
"Fatta hur många som kommer ligga sjuka nästa vecka" när vi pratade om det fina vädret och alla som slängde av sig kläder och trodde det var sommar.

Denna någon var jag, som nu sitter här med feber och har så ont i halsen/gommen att jag inte kan prata utan att det känns som glas skär. Men pratade precis med mamma och då började slemhelvetet i halsen istället. Te och alvedon står på menyn.

Tinade kyckling helt i onödan. Satan.


 Har du smittat mig tro? :(

Ellos

Varför? Det är sjukt. Det är farligt att kunna handla och dela upp betalningen - det bidrar ju till att man gör det. En gång i tiden var jag rik, då köpte jag vääldigt mycket kläder och gjorde det till en vana, just för att jag kunde. Nu kan jag inte, men det är fortfarande en vana,.

Jag kommer vara så arg på mig själv i sommar när jag ska betala den räkningen. Som tur är så är jag lite av en arbetsnarkoman när jag kommer till jobbet och ser alla lediga turer, men i sommar har jag ju inte tänkt jobba mer än vad som är schemalagt, vill ju vara med vänner och familj så mycket som möjligt..


(tänk att spendera lediga dagar på lygnared med denna killen
som då är över 1 år och ska bada :D
)


Jag vet att 2, kanske 3 personer kommer skratta och bli lite smått irriterade över detta inlägget och sedan fortsätta mobba mig för att jag redan har äckligt mycket kläder. Men jag fixar detta. Förra sommaren köpte jag knappt några kläder alls så det får bli så igen helt enkelt. Förhoppningsvis blir jag superglad över alla kläder som anländer nästa vecka så det är värt ångesten.

Eftersom jag ändå är snål av mig så blev det inte mer än det brukar bli. 13 varor för 1400 är inte så mycket. Jag är shoppingberoende men snål. Hur bra som helst. Nästan.


Dålig start

En dålig start på morgonen är när man inser att minnet återigen sviket en och man har glömt att mejla intervjuguiden till sin forskarkompis som ska skicka den till intervjupersonerna. Ännu dåligare blir det när man tror att man har dokumentet på mejlen, sätter sig vid den stationära datorn, kollar mejlen och inser att det inte finns på mejlen utan på den bärbara datorn.

Hur gör man för att få bättre minne? Säg inte att jag ska äta mer fisk för då kan det fan vara.

Dagen

Dagens seminarium om yrkesroll gav inte så mycket. Det var stora frågor som vi "besvarade" med T6 elever för ett tag sen och har varit fokuserade på annat sen dess så det kändes lite segt att diskutera det nu. De centrala grejerna som vanligt kom upp var tidsbrist, forskningsbrist, individanpassad, teorier osv., det finns inget svar på frågorna utan det blir bara negativa konstaterande om att de inte borde jobba som de gör nu, det bör utvärderas mer osv. Det känns bara hopplöst.

Det hänger väl ihop med att jag genomgår en mindre kris när det gäller hela yrkesgrejen. Vill jag ens bli socionom? Kommer jag palla det? Är detta rätt för mig? Är det inte enklare att bara jobba på lager? och liknande tankar var väldigt närvarande förra veckan, nu har det lugnat sig lite.

Idag fick jag höra om Brottsofferjouren av kurskamrater som pratat med sin T6-elev dom praktiserade där. Blev väldigt intresserad. Men det är väl bara att stå ut och tänka igenom tankarna, det är 2 år kvar så de lär inte bli färre.

gul ros


Iaf, inspelningarna gick bra. Jag tyckte det kändes bra. Har varit ganska anti socialtjänsten på det senaste och slutit mig vid den åsikten, tror det är dags att omvärdera lite kanske, igen.

Promenerade sedan till Willys. På vägen dit lyckades jag ringa telefonbanken och överföra pengar trots att jag inte ens kan komma ihåg när jag gjorde det sist. Skumt att man kommer ihåg sådana grejer. Handlade lite och tog bussen hem :)
Nu är det väl dags att traska ner till tvättstugan och kolla om det finns tvättid imon!


Moderaterna

Igår fick jag en lapp i postfacket från Revolutionära Fronten:

Detta kan vi tacka moderaterna för:

Dyrare a-kasseavgift mot mindre ersättning
- Mindre pengar och tuffare villkor för dig som är arbetslös

Dyrare fackavgift
- De undergräver de få rättigheter vi har i arbetsmarknaden

Sänkt förmögenhetsskatt
- Mer pengar till de rika, på vår bekostnad

Borttagen fastighetsskatt
- Hyrorna skjuter i höjden, medan de med feta villor slipper skatten

Pigavdraget
- Genom skattereformen betalar vi de rikas hemhjälp

Privatiseringar och utförsäljningar av allmännyttan till dumpade priser
- Utförsäljning av det vi äger gemensamt, till vinstdrivande företag

Förföljelse av långtidssjukskrivna
- Hårdare kontroller och spioneri från Försäkringskassan

Misstänkliggörandet av arbetare
- Möjlighet för arbetsgivare att begära sjukintyg från första sjukdagen

Komvuxreformen
- Som gör det omöjligt att läsa upp gymnasiebetygen och innebär sämre villkor för komvuxstudenter

Två år har inneburit konstanta försämringar för arbetarklassen. Vad kommer de nästa två åren bjuda på?

www.revfront.org


Intressant, jag gillar sånt. När folk gör drastiska saker, inte förfinar utan säger som det är. Frågan är vad det egentligen får för effekt på väljarna? Kommer den få moderater att bli vänsterpartister? Inte troligt. Men den kanske får folk att tänka efter och sätter nog igång en debatt.
Jag tyckte det var roligt iaf.

VGVGVGVGVG



JAG FICK VG PÅ SALSTENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gick med tunga steg mot Vanjas kontor, va helt övertygad om att det skulle stå ett U på det gröna pappret. Snacka om överraskad. Hade lust att hoppa, skrika och skratta.

Kommunikationsövning


Imorgon är det den första filmningen. Vi ska spela in "scener", ca 8 minuter långa, där den ena är socialsekreterare och den andre klient. Det enda vi har bestämt är vad mötet mellan klienten och socialsekreteraren ska handla om, som ex. barn- eller missbruksärende.

Det kommer säkert gå bra men det är nervöst. Vad ska man ställa för frågor? Hur ska man vara? Kommer man kunna leva sig in i rollen eller kommer man bara spela? Förhoppningsvis lär man sig verkligen något utav att sedan se sig själv. Det känns bara så overkligt.

Jag ska verkligen anstränga mig för att vara seriös, är inte bra på teater och blir jag osäker i den situationen kommer jag ha svårt för att flina..

Nu är det dags att lägga in matlådorna i frysen och sedan hoppa ner i säng :) Snälla, låt mig få sova utan dessa konstiga drömmar!!

Skor!

Känns som denna dagen har varit hur lång som helst. Men så fort jag tittar på klockan blir jag stressad, tung i kroppen och kan inte tänka på annat än att jag måste duscha, komma i säng tidigt och sen gå upp vid åtta. Skadat.

Har precis lagat köttfärsgryta :) Mums. Väntar på att pastan ska bli färdig så jag kan göra matlådor.

Fick ju skor av mamma igår:



Älskar dom! De ser mer oranga ut på kortet än vad de är, mer aprikos :)
Vad hade jag gjort utan min mamma? Varit djupt deprimerad tror jag. Idag hjälpte hon mig även att beställa nytt bankkort, hade inte riktigt råd att stå i telefonkö. TACK!

Hoppas på fint väder imon så skorna kan invigas :D

House

Mår illa efter den äckliga matlådan jag fick äta. Värsta köttfärssåsen jag någonsin gjort. Aldrig mer.

Fick gjort en del i skolan idag, nu är vi en bra bit på väg :D Sen bar det av till affären och handlade det nödvändigaste.

På bussen hem steg det på en äldre dam som luktade precis som mormor :) Tänker ofta på henne  men det är lite läskigt när det blir så verkligt på något sätt, då kommer saknaden tätt inpå. Det är lite konstigt, med tanke på att jag har kort på både mormor och farfar i sovrummet och de är ofta de sista jag ser och tänker på innan jag somnar. Kommer man någonsin vänja sig vid att folk försvinner och att man aldrig mer kommer få se dem? Jag kan inte greppa det.

Nu ska jag se de 2 nyaste avsnitten av House. Jag är kass, kunde inte hålla mig. Fast egentligen bröt jag det redan i torsdags. Hoho.


Back in Öret

Drömfri natt? Nej. Logiska drömmar? Nej. Lugna drömmar? NEJ.
Det sista jag kommer ihåg är att jag bor i en lägenhet på ängabo och D, ett ex, jagar mig hela tiden och till slut hinner jag låsa upp dörren, komma in och låsa innan han hinner fram. Det enda jag säger hela tiden är "men fattar du inte? du ska inte in här, det är mitt hem" och har panik och ångestkänslor. Varför förstår jag inte. När jag väl kommit in så ringer jag till en gubbe som övervakar området och ber honom ta bort D, vilket inte lyckas.
Nu till det ologiska: Helt plötsligt släpper jag in D, fortsätter greja i köket och han står och kramar mig när jag diskar. Helt plötsligt är jag gravid och han står och pratar om att allt ska bli så bra och att det inte kunde vara bättre.

Haha, jag förstår ingenting.

Snart får någon uppfinna en tablett som gör att man inte drömmer så att man kan få sova ordentligt och vara utvilad. Har inte tid med dessa drömmar som snor min sömn.

Nu ska jag röka och tvätta håret.

Last day

Snart sitter jag på tåget på väg hem till Örebro igen.
Innan dess skulle jag:

- Köpa skor
- Packa väskan
- Träffa Monk & Jacob (VILL)
- Träffa Pontus & Robbin
- Grilla med Maria och Marcus :D
- Återigen försöka förstå forskarstudien som är skriven på engelska...

Utav detta har jag:
- Löst korsord
- Köpt skor
- Träffat Monk & Maria
- Pratat med Pontus


Är helt död i kroppen idag. Gick till stan med Maria, det va inte kul. Kvavt och svettigt. Sen gick vi till Bolltorp.

Nu börjar jag bli stressad och ångestfylld. Är så trött på grund av alla livliga drömmar, känns som att jag inte sovit på en vecka.

Påskdagen

Igår gick jag som sagt med Monk från Ängabo till Bolltorp, vi försökte få Jacob att sova men istället somnade Monk ;) Sen gick vi ut och gungade Jacob en stund, han tyckte väl det va kul i 5 minuter sen tittade han bara på de större barnen som lekte bredvid. Så han fick sitta på gräsmattan och pilla en stund, tänk att ett löv kan vara så intressant att man pillar med det en låång stund :)

Mamma kom och hämtade mig, vi åt grillad mat :D Sen blev det en tur till Gottis med lillebror och Maria och käkade glass :) Jag testade att gå i mina ballerinaskor den lilla biten och har fortfarande ont i lilltån!

Bytte skor och .... gick til Bolltorp igen! Haha. Denna gången med Maria. Tänkte att vi skulle ta en annan väg denna gången men kände att fötterna sved lite och den skulle ta mycket längre tid så det blev samma väg igen. Superskönt var det.

Väl hos Monk kom Madde efter en stund och vi spelade kort en stund :)
Kom hem, satte mig vid datorn och det ledde till att jag snart var ute i kylan igen. Mötte Marcus och Maria på en cigg :) Har inte sett Marcus sen i somras så det va väldigt roligt :) Den killen får en verkligen att sakna det som fanns förr, det livet som fanns innan folk ballade ur och alla splittrades.

Nu ska jag äta frukost :)

Lunch

Sitter i Monks kök och lyssnar på Jacob som springer runt och pratar :D

Snart är det dags att äta lunch och sen kanske gå ut och njuta av solen igen :D Trots att vi gått från Ängabo till Bolltorp är jag fortfarande sugen på att gå ut och gå! :)


Soool

Nu är jag uppe och redo för att ge mig iväg. Ska komma ihåg att äta bara.
Har varit vaken fram och tillbaka sen tidigt i morses eftersom telefonen ringt och ringt, fyyyy.

Snart kommer Monk och Jacob så ska vi ta en låång promenad hem till dem :)


Det är mindre kul att jag har fått konstiga utslag/plitor på bröstkorgen.. Inte för att allt jag har är urringat men man vill ju passa på och få sol när man är ute. Det kanske är som med finnar, de torkas ut i solen? Jag hoppas på deeet.

Ett annat problem är skorna, har mina stövlar och ett par ballerinaskor. Stövlar känns lite fel, varmt. Men bättre än att riskera äckliga skoskav med ballerinaskorna? Hm. Dessutom är det ju inte bra att gå långa sträckor i ballerinaskor, speciellt inte om man har problem med ryggen.. Hm. Monk får avgöra saken.

Nu ska jag ta bort handduken från huvudet så Jacob inte skriker när han ser mig :P Hoho.

Ha en bra dag för det ska jag ha :D


Påsk

Det känns inte som påsk, inte någonstans.
Jag, Maria och hennes mor käkade god mat och sedan gick vi upp och skulle titta på påskbrasan - den var ett S K Ä M T! Minsta brasan någonsin, inte ens 1 meter hög. Urlöjligt. Väldigt lite folk också. DåligtDåligt.

Tidigare idag var jag i stan med Monica, Niclas, Jacob och Susanne. Jag och Monk missade paraden för vi var inne i storken, men vi överlevde utan större sorg för det.
Sen promenerade vi hem, delade upp oss på olika håll och jag & Monk spenderade eftermiddagen i solen på balkongen tills vi inte orkade mer och la oss i sängen en stund. Väldigt härlig dag har det varit :D



Jag var ju ganska grinig igår som framgår av tidigare inlägg (höhö) men det försvann. Träffade Monk, spelade spel med Maria - förlorade stort på Monopol, och fick grillad mat. Sen det bästa av allt: Jeff Dunhams show med Walter, Achmed och de andra. Skrattade så mycket så jag fick huvudvärk, fastän jag sett det tidigare. Fantastiskt!



Temat för denna ledighet har varit: Spontanitet. Inget planerat över huvudtaget. Så morgondagen är inte heller planerad. Ska träffa Monk, Madde och Maria - mina M-flickor. Hoho. Så det blir väl Monk på dagen och sen allihopa samlat på kvällen eller så. Får väl se vad man känner för.

Snart tillbaka till verkligheten...

Anti

Usch vad jag känner mig anti och grinig! Solen skiner så man känner att man borde vara glad och ta vara på dagen = ångest och dåligt humör. Moment 22 på hög nivå typ.

Har hjälpt lite med maten iaf, skalade potatis. Läst lite i kommunikationsboken. Tagit på mig en sommarklänning (med mysbyxor under då benen är väldit orakade och inte leggings-aktuella just nu). Hungrig är jag. Sugen på musli men åt upp den sista yoghurten igår så det är ju kört.

Det var något mer jag skulle gnälla om när jag ändå är igång men jag kommer inte ihåg vad det va!! Jo!! Nu vet jag, jag är godissugen men har inte råd att köpa godis. DET är katastrof. Usch vad störande småsaker kan vara.


Nu till det positiva:
- Ska snart pigga upp mig själv med en dusch, tveksamt om benen ska rakas dock - det är för kallt för att ha leggings ikväll så det är lika bra att ta jeans från början.

- Om ca 1 timma är det maat. Mums, då blir man glad.

- Sen ska jag och Maria till Moonk och spela spel :)


Om jag fortsätter vara på det här humöret så dränker jag mig. Jag vägrar vara grinig när det inte finns någon anledning. Jag skyller på mensen, kvinnans ursäkt till att vara förbannad utan anledning.


Göra?

Himlen har blivit blå, mensvärken något mindre påtaglig och det har börjat krypa i benen. Vill gå ut och gåååå. Men jag vill inte gå själv. Att gå en långpromenad med MP3 är skönt när man har mycket tankar och behöver tänka klart. Det behöver jag inte så om jag går ut själv kommer jag börja tänka djupa tankar och förstöra hela dagen.

Det är så tråkigt att gå i detta området, har gått alla vägar hundratals gånger. Förbannade värld. Om 2 timmar ska jag hjälpa mamma med maten = ingen idé att försöka ta sig bort till Bolltorp och gå ut med Monk och Jacob.

Så jag får väl helt enkelt sätta mig och plugga.

Långfredag

Igår: Blev upphämtad av Madde i Cab:en, väckte Maria men lyckades inte få med henne så vi åkte iväg till Donken, tog driven och åkte ner till Mjörn och käkade i bilen. Mums. Sen åkte vi tillbaka till Ängabo och hämtade Maria. Sen strögade vi lite, obligtoriskt med den bilen.

Sen fastnade vi hos Madde i några timmar. Lilla fröken ha ju flyttat hem igen efter några veckor i Skåne och allt skulle packas upp och fixas. Sen skulle ju självklart alla hästgrejer in i stallet, boxen skulle mockas och ditten och datten. Angelika svängde förbi en sväng också :)

Efter att vi käkat hos mig försökte vi komma på något att göra, alltid lika lätt när man inte har pengar och är i en sådan livfull stad som Alingsås.. Eller inte. Vi körde med den gamla vanliga: promenad. Ringde Monk och frågade vad hon hade för sig. Eftersom hon bor på andra sidan stan så tog vi bilen dit för att gå en promenad med Monk och Jacob. Självklart ska jag med den minsta blåsan i världen bli i desperat behov av en toa efter en liten stund.. Lägligt nog var vi vid Lisa då så jag fick låna toaletten. Jacob behövde bytas på så han fick följa med in, det lät ungefär såhär: 

    Lisa - Åh vad du är duktig som kan stå! Kan du gå? åh vad duktigt.
2 sekunder senare:
    Sanna - Är det tidningar du ser Jacob? Neeej, ajja, inte dra i dom.
2 sekunder senare:
    Sanna- Har Lisas mamma blommor? Ja dom är fina men JAJJA.

Underbart med nyfikna barn som ska undersöka allt, förutom när man sitter på toa och inte riktigt kan styra vad de gör. Men Lisas mammas blommor överlevde.



Lisa följde med ut och vi gick en sväng till fågeltornet. Fast vi gick aldrig till själva fågeltornet utan stannade vid grillplatsen och gav Jacob mat.
Sedan följde vi Lisa hem och fortsatte traska till Monk. När vi satte oss i bilen var vi helt slut. Fanns ingen energi till att ens prata med varandra.

Idag blir det påskmiddag med familjen och sen spelkväll hos Monk med Maria och kanske Madde :)

Dags för frukost :D

Träningsvärk i ryggen? Lägg ner.

Som vanligt när man ska få med packning hem till Alingsås får man träningsvärk någonstans. Speciellt de gånger då man först måste ta med sig packningen till skolan och sedan till Resecentrum. Oftast brukar det vara i högerarmen, när jag har resväskan. Men icke denna gången, nu har det satt sig vid skulderbladet eller vad man ska säga. Har inte koll på vad som är vad men det värker där och neråt mot ryggslutet.

Att jag simmade igår gjorde väl inte värken bättre. Träningsvärk är alltid lite skönt, men sen tröttnar man och vill inte längre ha ont.

Igår blev det en hel del simning. Det va inget motionssim eftersom det är påsklov så det va "lek och plask" typ. Galna ungar men det gick bra ändå. Kanske inte alltid blev så raka längder men jag och de andra som envisades med att simma fick göra det där vi fick plats. Ganska kul faktiskt!
Lekte (jävlades) även lite med lillebror och hans kompis. Vi kom fram till att det är satans mycket klor i vattnet och att det gör vääldigt ont att få det i ögonen. Så vi gav upp efter en stund.



Åkte sen hem till Moonk :D Vi lagade mat till oss och Jacob och sedan gick vi ut på promenad :) Väldigt skönt. Promenaden slutade för min del hos Lisa eftersom vi skulle på bio. Så det blev en liten promenad dit också :) När vi satt utanför och väntade på Maria märkte vi ganska snart att folk firade sitt påsklov, ush vad fulla unga människor är pinsamma. Är man själv lika hemsk? Hoppas inte det. Tjötade lite med Larsen som va ute och promenerade med din underbart söta hund :D

Filmen va hur bra som helst!! Inte lika mycket streetracing man hade väntat men det gjorde inte filmen sämre på något sätt. Lisa blev helt förälskad i Vin Diesel, haha.


Det är helt försåeligt. Han är snygg, men kraktären i filmen gör honom extremt het. Tyvärr drömde jag inte om honom inatt, Lisa kanske gjorde?

Min natt var full av mardrömmar, konstiga värker som gav mig ångestkänslor och dessutom fick jag mens. Menmen.

Nu tänkte jag få in Madde till stan och få med henne och Maria ut på en lång promenad. Det kryper i benen på mig. Nu har solen kommit fram också :)

Alingsåås

Anlände igår till alingsås där mamsen hämtade upp mig :) Det va nära att jag missade tåget men nu är jag här!

Testade min nya jacka och blev ännu mer kär i den, sen spenderades mestadels av kvällen framför TV:n med familjen, det va en spännande match mellan Färjestad och HV71, vet inte hur den slutade, det blev övertid och då gick pojkarna upp så jag bytte kanal och hittade en underbar film, The wedding Date. Underbar är den, romanisk så tårarna rinner.


Det bästa av allt var när vi kom till parkeringen här hemma och fin syn på en bil, med denna text:



Hahahaha.

Nu bär det av mot Maxi med mamma :)
Sen ska jag, lillebror + hans vän R ner till simhallen och träffa Monkan.

Sen blir det biiiooooo :D

Packat!


Nu är det färdigpackat! Alltid jobbigt att packa. Hur vet jag vad jag vill ha på mig när jag är i Alingsås? Känns alltid som att det ska hända något som man inte har kläder till, det inträffar sällan men känslan finns ändå kvar.

Nu ska jag ju vara i Alingsås i ca 1 vecka men ändå är inte väskan fullpackad! Känn på den mamma ;) Det som väger mest är nog ändå handväskan med böckerna i, som kommer vara ännu tyngre imon när matlådan ska i. Men den blir ju tom sen.





Babbelbabbel. Nu ska jag se Ballar av stål på kanal 5 :D



Tom i bollen

Jag fattar inte, hur kan man kissa så mycket som jag gör vissa dagar? Va på toa för 10 minuter sen, nu är jag lika kissenödig igen och känns som jag hållt mig en hel dag. Oooork.

Är superseg efter denna dag. Beror nog mest på att det blev en massa dötid mellan plugg och möte. Både och jag Nathalie var väl lite frustrerade idag, letade tidigare forskning och visste inte riktigt vad vi skulle göra med allt. Innan vi har fått tag i alla intervjupersoner, fått bokat in dem och fått färdig en intervjuguide är det småsegt.

Den vetenskapliga studien vi ska göra ska behandla ämnet "Den egna personens betydelse i det sociala arbetet" och vi vill då intervjua socionomer som är verksamma inom olika verksamheter, kurator, socialsekreterare, röda korset, rädda barnen, lärare inom social arbete. Vi får väl se vilka det blir, beroende på vilka vi får svar ifrån.

Så nu väntar vi på svar och läser in oss på tidigare forskning.






Nu är det väl dags att börja packa kanske.. Segt att behöva dra med resväskan till skolan imon.

Socionom


Att läsa till socionom är inte alltid lätt, inte att vara en heller i alla lägen verkar det som. Efter att ha läst Absolut socialarbetare (Göran Odbratt) fick man mycket insyn i hur det fungerar och vad socialarbetarna själva tycker och känner. Det som mest fångade min uppmärksamhet var slutet av boken då det diskuterades om yrket i sociala sammanhang. När intervjupersonerna pratar om kalas, krogen eller andra tillställning och situationer då man träffar människor som privatperson berättar många att när de berättar om vad de jobbar med så dör samtalen ofta, folk säger "jahaja..." typ.

Jag känner samma sak nu när jag bara läser till det, de flesta undrar vad det ens är och när man säger "jamen man kan typ jobba som socialsekreterare/soc-tant, kurator och annat socialt arbete" så reagerar det flesta på samma sätt och det känns som att man måste försvara det man läser till.

När jag läser bloggar som Fattigbloggen så kan jag förstå varför folk har den uppfattningen de har, jag har själv tyckt att socialtjänsten är skit och ingenting, kan fortfarande tycka det i vissa sammanhang, men nu ser jag det ur ett helt annat perspektiv och klarar inte av program som janne josefssons skildring av fallet Louise, Debbat eller granskning, vad det nu heter, som är allt annat än objektiva och tar ingen hänsyn till sekretess och liknande.

Det finns många dåliga socialarbetare, inom socialtjänsten och andra områden. Men mest viktigt är att det finns de som är otroligt bra på sitt jobb och hjälper många människor som inte kan hjäpa sig själva. Ibland önskar jag att folk är mer öppna i sinnet och reflekterar innan de häver ur sig saker de inte vet något om, men det är sådana vi är, jag är likadan när jag hör något dåligt om något eller någon. Får jag höra att någon gjort något förjävligt mot någon annan så tar det inte många sekunder innan jag säger "vilken jävla idiot", "vad är det för fel på människor?" och liknande. Man är snabb på att dömma och skapa en bild. Efter uppmärksammade fall som Louise kan man förstå att folk har den inställningen de har.

Men å andra sidan, hur hade det varit om inte socialtjänsten fanns?

Sanningens ögonblick


Nu börjar jag bli väldigt trött o både kropp och sinne. Vart en skön dag, först gick den väldigt långsamt men sen gick det fortfort. Beror väl som vanligt på att jag pratat med Monk ganska mycket, då går tiden fort!

Men har hunnit städa, torka (läs skrubba) rent spisen, dammsugit hela lägenheten, läst och grejat inför imon. Planerat om morgondagens möte också, liten förskjutning.

Tittar på sanningens ögonblick. Sjukt program. Stackars första tjejen, hon hade 150 tusen och åkte ut på en fråga som hon trodde hon svarat ärligt på. Tråkigt. Menmen.


Insåg förut att vissa av bilderna i bloggen inte går att se längre när jag har tagit bort dem ur arkivet, så dumt... Ska kolla om det går att fixa tillbaka imon om jag hinner. Nyfiken som jag är så kommer jag väl ta mig tid till det istället för att packa och plugga!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. God kväll




Vill haaa


Jag vill ha sommar. Längtar till de varma soldagarna :) Ligga på en klippa vid Munsjön med Maddelutt, käka vid stockslycke, svalka av fötterna i Gerdsken under promenaderna, vara ute och leka med Jacob, grilla. NUU.


Men först och främst längtar jag till tisdag. Då kommer jag hem till mamma och får min nya jacka som jag dreglat efter ett tag :D Min mamma är bäst, utan protest. Sen på onsdag ska väl förhoppningsvis träffa Monk och sen blir det bio med Lisa och Maria :D:D

Så får vi ju inte glömma att Maddelutt anländer till Alingsås på onsdag också!! :D Känns faktiskt väldigt skönt att hon inte stannade i Skåne, alldeles för långt bort.
M - vad ska vi göra på påsk då när hela gänget är samlat?
S - haha, vilket gäng?
M - ... Ja men du vet.. Du, jag och Maria såklart!!

Haha du är så skön. Vi är allt en bra trio som sällan har det tråkigt. Åh vad jag vill till Alingsås.




Söndag

Då var det söndag. Helgen går alltid för fort.

Kom i säng lite senare än tänkt igår. Men det var det värt. Bästa vännen, Monica, ringde och var full som en kastrull! Haha jag skrattade så tårarna rann, kramp i magen och ont i halsen. Du är så underbar :)
Monk vet hur man släpper loss, det beundrar jag henne för :) Du mår nog mindre bra idag gumman?! ;)

Själv ska jag inte göra mycket idag. Plugga och dammsuga. Har skjutit upp det för länge nu.
Förebreda inför morgondagens möte också. Roligt att det händer mycket i skolan nu :)



Fast and Furious

Nu är biljetterna bokade till bion på onsdag :D:D:D Wiiieeeeee.

Längtaar.



Utmaning

Blev utmanad av Alex :)

Tre saker


Tre jobb jag har haft:

* Sommarmålare på Lasse K AB
*Förskola

* Tuvegården


Tre platser jag har bott på:

* Stockslycke, Alingsås
* Ängabo, Alingsås

* Stora Mellösa, Örebro



Tre saker jag gillar att se på TV:

* One Tree Hill

* Gossip Girl

* Greys Anatomy


Tre favoriträtter:

* Tacopaj

* Köttfärspaj

* Kalopps



Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:

* Monks soffa 

* Liggandes på en solstol med en drink i handen på en tom strand i något exotiskt land
* Hos mamma & co.


Tre personer som jag utmanar:

Jag vet ju inte vilka som läser bloggen men jag kan iaf utmana Monk :)


Full rulle

Har snart diskat färdigt allt,
nästan läst ut en bok och redo att börja på nästa,
köttfärsen är snart tinad så jag kan laga middag + göra matlådor,
hunnit sitta ute på balkongen och njuta av den underbara och varma solen,
ska man orka dammsuga idag också?

Har dock ett problem. Behöver köpa smör och något mer som jag inte kommer ihåg nu men min magnetremsa på kortet funkar inte och de tar inte chip i den affären. Tror inte de gör det i Ica affären en bit bort heller.. Varför har jag inte fått tummen ur och ringt och beställt nytt? Nu sparkar jag mig i arslet, hypotetiskt.


4 april

Idag känns knäet lite bättre, har inte rört mig så mycket hittills så det kan vara därför. Smärta kan vara väldigt inbillat så spänningen jag känner i knäet kanske inte är där egentligen. Vem vet.

Idag har jag förövrigt varit singel i 2 år :D Pojkvänsfri i 2 hela år, underbart. Under ett par år så fanns tanken "att vara singel" inte ens i min världsbild, att ha pojkvän vara bara något som var där, något naturligt som sällan ifrågasattes. Nu är det tvärtom. Väldigt skönt måste jag säga!


Ser just nu på Flubber på femman, nostalgi. Den är en söt film :)

Nu ska jag plugga en stund :)



Smärta


Alvedonen och iprenen lindrade en del, det märks nu när det börjar avta..
Jag blir så trött, frustrerad och irriterad. Mest bekymrad. Vad beror smärtan på? Inbillar jag mig den? Varför skulle jag göra det? Förr när jag hade ont i knäna kunde det lätt härledas till hur jag mådde psykiskt men nu finns inte den kopplingen eftersom jag mår bättre än någonsin.

Funderar på om jag ska lägga press på knäet och gå ut på en promenad för att se hur det reagerar. Men risken finns att det blir värre.

Blir besviken när jag tänker på alla som nu är hos Jocke eller påväg dit, jag vill ocksååååå. Pratade precis med både Jocke och Sara, känner mig så elak när jag säger att jag stannar hemma. Känner mig så löjlig och feg, men knäna får mig att bli extremt nojig nu för tiden... Vill inte hamna i det träsket igen så det är bara "att lyssna på kroppen". Kanske dags att börja med knästöd igen. Eller är det en överdrift efter bara några dagar? Vet inte. Kommer ha dessa tankar hela kvällen, hela helgen om smärtan fortsätter.

Förbannade apskit. Jag vill vara aprak.
Men jag får iaf läst en massa som jag annars inte skulle fått... Och slipper vara bakis imon.
*positiva tankar - positiva tankar* (- tänker jag medan jag långsamt gungar fram och tillbaka i skräddarställning).





Bilden har inget med saken att göra, förutom att
jag såg fram emot att klä upp mig och sminka mig.

Liiiiiip

Förstår inte vad som händer. Har inte haft problem med mina knän på 2 år men nu jävlar tas det igen... Började i lördags och har kommit och gått, nu är det svullet och jag kan inte böja utan att det gör olidligt ont.

Det passar inte nuuu. Ska ju ut ikväll! Jocke ska ju vara DJ och vi ska dansa loss.. Jag vill inte behöva stanna hemma.. Kan ju dricka så att smärtan inte känns ikväll men hur kommer det bli imorgon och framöver det? :(

Fattar inte. Jag har inte gjort något utöver det vanliga som kan orsakat detta. Pust. Orkar inte leva med kassa knän. Trodde ju det hade blivit bättre.

Vad ska man göra? Vila eller röra på sig mer? Det spänner i hela knäet. Förbannade ........... Knäont = jävligt mycket ilska. Orka.

Prestation


Alltid denna ångest. Har läst 50-60 sidor idag, snart läst ut den boken så jag kan börja med de andra. Men ändå är man inte nöjd. "Kunde ha hunnit läsa mer" finns alltid där och hånar. Men jag är lugn då jag vet att det är så för många, jag är inte ensam ;)

Imorgon är det handledning 10.30-12 = sovmorgon :D Mums. Bävar inför att börja jobba snart när det gäller det där, börja jobba 06-45 eller 7.00 kommer bi tufft i början :(

Om handledningen går som beräknat så kan jag och Nathalie som sagt påbörja studien. Känns som jag tjatar väldigt mycket om detta men jag är så glad, peppad och förhoppningsfull!!
Om det blir godkänt ska jag redovisa mer för studiens plan. :)

Sen är det iväg till systemet, ska även hinna till Ica och köpa nudlar. Skulle diskat och dammsugit idag men det skjuts upp till imorgon eller lördag. (Eventuell söndag då lärdagen kanske spenderas på soffan i en kamp mot illamåendet..)

Nu är det dags att krypa ner i den underbara sängen, kanske läsa lite till och förhoppningsvis drömma något kul som inte innefattar massa jobba människor från det förflutna för ovanlighetens skull, omväxling är bra sägs det!?

              

Fattigdom i Sverige


Har du inget att göra? Nyfiken på om fattigdom verkligen finns i Sverige?
Läs Fattigbloggen, en kvinna som testar att leva på socialtjänsten en månad.

Hennes blogg får dagligen runt 200 kommentar, varav flera är från personer som lever/levt på soc. hela sitt liv som berättar sin historia. Fattigbloggen har blivit uppmärksammad, både bland svenska politiker, kändisar och även i utlandet.

Satan


Jag somnade på soffan!!! Katastrof. Brukar aldrig hända, har tidigare kämpat för att kunna somna i soffan utan resultat, nu har det hänt 2 gånger utan vidare...

Satan, sov bort en timma... Hann läsa 10 sidor innna ögonen tog en minisemester iaf...

Gööött.

Härlig daag. Vi blev färdiga med områdesbeskrivningen! Bokade möte med studenten på termin 6 nästa vecka.

Stannade och tjötade med Sara, Jocke och Emmelie en stund innan jag drog hem :) Trevligt. Sara blev inte jätteglad när vi pratade om att jag gått med i CUF, haha. Men olikheter är det som bildar de roligaste diskussionerna. Det känns rätt än så länge.

Hur trött som helst. Hatar denna svackan mitt på dagen, efter att jag ätit mat så är jag alltid äckligt trött i flera timmar och skulle lätt kunna somna. Ingen idé att sova middag, då kan jag inte somna på kvällen. Ska dessutom tvätta 18-22, kanske blir piggare. Kanske ska passa på att gå en promenad då.

Imorgon blir det rooligt. Första handledningsträffen, då vi ska presentera våran forskningsfråga och idé och förhoppningsvis tycker våran lärare att det är en jättebra idé! Vi började förbereda idag, skickade lite mejl och skrev upp namn och nummer så imorgon kan vi fortsätta skapa kontakt med socionomer som kan ingå i studien! Roooligt ska det bli :D Så underbart att göra något som man verkligen tycker är intressant och får utforma själva.

Nu ska jag läsa alla olika bloggar man av någon konstig anledning följer ;) Sen lääsa. Blev ju inte så mycket av det igår..

Fast and furious


Fastnade framför "the fast and furious - tokyo drift", den är inte alls lika bra som de innan, den borde vara en film för sig och inte kopplas ihop med de tidigare. Är grymt sugen på att se den nya som har biopremiär på fredag, såg nyss trailern och den verkar riktigt najs. Frågan är vem man kan få med sig på bio?

Har ju iaf en gratisbiljett kvar hemma i Alingsås så Lisa kanske vill följa med? :)


Läste förut att de redan börjat jaga folk så IPRED-lagen är i full gång.. Tröttsamt. Va inne och kollade på lite olika sajter som jag brukar hämta filmer och serieavsnitt från och jag såg faktiskt en skillnad, dock kommer det inte ut så populära avsnitt idag men det ska bli kul att se på fredag när greys anatomy kommer eller nästa vecka då flera andra populära avsnitt kommer. Det är många som sagt att de ska fortsätta ladda ner ändå, vågar man verkligen det? Har man sån tur att de inte tar just mig? Brukar inte bli nojig men nu handlar det ju om gaanska mycket pengar, beroende på vad man laddar ner men ändå knappast under 10 000...


Jag håller tummarna på att det lugnar sig, att folk fortsätter ladda ner och att upphovsrättsinnehavarna då tröttnar och inser att de inte kan förändra något.

Snart kommer det bästa på filmen, slutet när man får se Vin Diesel, smarrigt.



April, april


Alla skriver om att det är första april, många försöker sig på olika slag av luringar. Är jag tråkig som inte ens tänkt på att lura någon? Som Maria alltid konstaterat så är jag kass på sånt. Vissa tillfällen har vi dock lyckats lura folk ordentligt, som på halloween eller den gången vi lurade Päsen att jag rökt på, smartass.

Om Maria ringer idag tänker jag inte svara, då är det garanterat något lurt på gång. Ska nog slå en pling till Madde sen om jag orkar eftersom hon ringde förut idag, och då är jag helt beredd på att hon försöker lura mig med något.

Nu ska jag se om räkorna tinat så jag kan göra ägg- och räksmörgåsar :D


Studenten från termin 6 har inte ringt. Förbannade s k i t.

Lyckat

Idag var vi i Brickebackens centrum och jagade folk. Direkt när vi kom dit träffade vi på fem kurskamrater som valt samma ämne. Två från våran klass/grupp och några från A-gruppen. Haha, inte så oväntat. Var färdiga efter 10 minuter så då vandrade vi runt lite i området innan vi åkte tillbaka till skolan.

Känns som vi suttit hela dagen men vi satt bara i 2,5 timme och blev nästan klara! Imorgon är det absolut färdigt, om vi inte upptäcker att vi missat något stort och viktigt.

Sen försökte vi få tag i studenten på termin 6 som vi ska träffa och diskutera lite olika saker med inför ett seminarie efter påsk.. Tajt, ont om tid. Dock var hon inte på sin praktikplats och vi fick inte hennes nummer, hon ska ringa mig, får väl hoppas det händer idag eller imon förmiddag. Man kan ju tycka att hon redan borde vara informerad om vad det handlar om och under vilken tidsperiod hon behövs, men det är säkert inte så. Hej vi är optimistiska!

underbart väder idag, dock ganska blåsigt men det känns som vååår :)
Nu ska jag äta och sedan läsaläsaläsa.




RSS 2.0