Aldrig nöjd

Har beställt kläder från Ellos, det viktigaste är en bikini som förhoppningsvis passar och känns bra!! Men inte fabian är jag nöjd för det, finns ju kläder på Halens också. Men nej, där kan jag inte ändra leveransställe så de skulle åka till Örebro om jag beställde, smått frustrerande. Dessutom kommer de inte förrän i slutet av juli, vem har sådant tålamod? Men jag villvillvilll haaaa deeeeem. Hm. Den lättaste lösningen vore att beställa i mammas namn så kläderna kommer hit och helt enkelt vänta. Men då har jag ju något att se fram emot?

Får sova på detta och bestämma mig imon!

För övrigt är jag väldigt varm men överlycklig över att jag har en fläkt i rummet som håller nere värmen en hel del. Solbränd, svettig och trött. Glaaad över att vara ledig imon.



Du fascinerar mig varje dag, ditt leende får mitt hjärta att smälta.
Så länge du är glad så är jag glad :)

Jobb, strand, jobb

Dagen började med att jag försov mig, kom till jobbet 45 minuter för sent. JIPPI. Efter jobbet fick jag äntligen köpt en fläkt!! Nu kan jag nog sova gott ikväll :) Åt frukost sm bestod av nybakat bröd innan Monk hämtade mig och vi åkte till stranden. Efter en liten stund kom mamma och lillebror också. Jacob fick badat rejält idag, haha.

Nu ska jag strax tillbaka till jobbet och arbeta i 5 timmar. Imon är jag LEDIG!! Wohoo. Dagen ska spenderas med Lisa om jag inte missförstått henne, får väl se vad som händer.

Work and play

Oj vad förvirrad jag känner mig. Jag hatar att jag har så dåligt minne och glömmer av saker, är väl därför jag känner mig så förvirrad och är helt handikappad utan almanackan. De senaste 48 timmarna har jag hunnit jobba 25 - 2 nattpass och ett kvällspass. Nu är jag helt slut. Men ingen vila för arbetsnarkomaner, börjar om 7,5 timma igen. Ett kort pass och sen ut o solen :D

Helt otroligt att jag lyckats utnyttja timmarna maximalt nästan.  Hunnit vara hos Monk en sväng, på lygnared, på Maxi sjuhundrafemtioelva gånger och grillat med Monica och Maria. Sovit lite för få timmar och borde egentligen lagt mig för 2 timmar sen men äsch, varför göra livet så enkelt?

Dagarna bara försvinner och snart har hela juni gått. Men ändå sitter jag redan här och räknar ut timmar för att få en hum om hur mycket jag kommer få i lön i slutet av juli. Den 27 juli kommer jag vara LYCKLIG :D Men den 27 augusti kommer jag nog vara ännu lyckligare. Tänk vad glad man kan bli av pengar, men jag har slitit för dem och därför känns det ju extra bra.

Längtar tills onsdag, då är jag ledig efter typ 8 dagars arbete och kan vila upp mig inför de 5 kommande. Kämpakämpakämpa. Nu ska jag klura lite på semesterplaner innan jag lägger mig.

Sommardag

Haft en underbar sommardag!
Träffade Therese vid Maxi, handlade lite gott att dricka + jordgubbar :) Stötte på Rickard Wallström inne på Maxi, trevligt att träffa på goingar från förr!

Iaf, vi hittade en plats vid vattnet där vi kunde slå oss ner med hunden och där satt vi några timmar och njöt av solen innan jobbet kallade. Therese gick en timma innan så jag satt och löste korsord och kände mig vuxen. Hoho.

Är det inte konstigt att man vid första anblick kan tycka att någon är skitsnygg, men vid närmare eftertanke inser man att det är någon man vet vem det är och inte riktigt tycker om så därför är personen inte lika snygg? Knepigt, men så är det ibland.

Efter ca 2-3 timmar på jobbet märker jag att min rygg börjar bli väldigt varm och BH-banden känns väldigt hårda och vassa. Jomenvisst, ryggen är knallröd med två vita streck. Hothothot. Or not. Lillebror var snäll att smörja in ryggen åt mig när jag kom hem och gav mig även lite massage :D Skööönt och välbehövligt!

Nu ska jag hålla mig uppe några timmar så jag kan sova lite länge imon, ska ju jobba 2 nätter nu. Blir väl en sväng till lygnared med Monk och Jacoby :)

Glad igen :)

NU börjar livet kännas bra igen. För lite sömn och värken i foten har tryckt ner mig ett bra tag men nu jeflar!!
Hade några små ilskeutbrott igår men kvällen slutade bra med grillning hos Madde med Monk och Maria :)

Skulle här lagt in en härlig sommarbild på Jacob eller liknande men sitter vid fel dator.

Nu har jag precis satt upp en lapp med mitt namn på brevlådan så få vi se om det va det som va problemet. Förhoppningsvis får jag massa brev, typ mitt bankkort!!! Annars blir det jobbigt.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen hitta något somrigt som inte är varmt, ta bussen ner till Maxi och möta Therese och ha en trevlig picknik innan jobbet :)

Hur?

Har jobbat i 13 timmar, har snart varit vaken i 24. Har tänkt försöka vara vaken till åtta ikväll, börjar kännas omöjligt!

Trodde att foten var bättre, nästan frisk - FEL. Nu går det inte att gå på den. Tillbaka på ruta ett.

Nu ska jag äta och se om jag blir piggare. Ska vänta på posten och se om jag får något, annars tror jag allvarligt att eftersändningen inte fungerar.. :S Vill ha mitt nya bankkort NUUUU.

Lång dag

Haft en underbar sommardag med maria, monica och jacob :) vi va på stranden, jacob badade fötterna, åt sand och tittade på folk. Mysigt var det. Sen käkade vi glass på donken :) sen ringde ALS och behövde personal till natten så jag ställde snällt upp! Så det va tur att jag sov länge ändå. Ska jobba till 10 och sen försöka hålla mig vaken till iaf 19-20 så jag kan jobba dag på onsdag också. Blir lite knepigt att jobba dag och natt om vartannat men oj vilka goa pengar!

Svackor

Livet går i svackor, just nu går den inte uppåt. Jag skyller på vädret, jobbet, för lite sömn och mig själv + fötterna.

Imorgon är det midsommar och jag kämpar för att övertyga mig själv att jag ska ut genom dörren och göra något. Vi får se hur det går med det.

Jobbar

Det är inte kul att jobba med mensvärk + magkatarr, satan i gatan. Helt klart bättre att jobba natt istället för dag men vore skönast att vara hemma. Snart dags för rond. Kommer säkert regna om 4 timmar när jag ska cykla hem.

Sket sig fullständigt

Verkar inte bli någon hårfärgning, har haft magkatarr i snart 2 timmar.. Fuckfuckfuck.

Hittade en fin bild på mamma från potatisfestivalen:



Ganska mycket folk på bilden men min älskade mamma är den glada kvinnan i svart jacka med vit sjal :D

Hårfärgning

Varit en konstig dag idag.. Vaknade sent och blev kvar i sängen en stund. Har iaf fått undan alla kläder som jag tagit med hem, så nu ligger/hänger de i garderoberna! Har även tvättat och grejat :) Härligt med hemmadagar.
Fick lite ångest bara när Monk skickade sms sen.. Hade ju sagt att jag skulle komma till henne men kände bara för att vara hemma. Men sån är ju jag och hon blev inte direkt förvånad!

Maten på Musses igår var underbar som vanligt. Emmelie jobbade så jag pratade lite med henne :) A blast from the past. Sen köpte vi en glass i Blå kiosken och satte oss i en av de små parkerna på Östlyckan, de är väldigt fina och mysiga faktiskt. Där sat vi och tjötade tills solen försvann och det blev kallt. Tack för en härlig kväll gumman!

Nu sitter jag hos Maria. Vi har käkat lasagne, supergod som vanligt. Nu ser Maria på Lost, hon är galen, stundvis väldigt förvirrad och diskuterar vad som händer med sig själv, haha. Jag som inte har en aning om vad som händer är ingen större hjälp ;)

När Lost-avsnitten är slut ska vi färga mitt hår :D

Tentan

Kollade skolmejlen nu och såg att ALLA, inklusive mig, blivit godkända på hemtentan. Det är sjukt, sämsta tentan jag någonsin gjort. Har jag för höga krav på mig själv eller är deras krav låga?
Men jag ska inte gnälla, jag slipper omtenta!! Woho.

Foten är bättre, har slarvat med medicinen + fått problem med hälsenan igen
så det är lite jobbigt att arbeta men vad gör man inte för pengar?

Ikväll ska jag fira Lisan som fyllde 20 förra veckan genom att bjuda henne på mat på Musses Grillhouse :) GOOOTT.

Imon är jag leeedig = sovmorgon. Halleluja. Jobbar inte förrän på onsdag, 10 timmar natt :)




Jag köpte en ballong till Jacob på potatisfestivalen :)

Jobb, stan, jobb

Blev en sen kväll hos Monica och Niclas igår och för mkt godis så det va seeegt att gå upp i morses.. Trodde jag va tidig till jobbet men då visade det sig att jag skulle ta rapporten så jag va sen ändå. Attans.

Cyklade till Maxi i jakt efter en räkbaguette och det fann jag :D MUMS. Nu ska jag ta det vääldigt lugnt en stund till och hoppas att det slutar regna helt och hållet, det änna hänger i luften. Men jag ska till stan i vilket fall som helst, villvillvill spendera pengar nu när jag har några att spendera! Fick väckt både Monk och Maria vid nio så någon ska jag nog få med mig ;) HOHO.

Sen blir det jobb ikväll igen. Skönt att ha en ursäkt att slippa hänga i stan och i öltältet bland alla 40+ som super till.. Det får vänta tills jag ser nöjet i det hela, räcker att jag var där som liten.



  
Studenten 07

Tröttsamt

Somnade som en stock efter ett Gilmore avsnitt. Sen vaknade jag sjuttioelva gånger, va genomsvettig Drömde konstiga drömmar. Blandade med konflikter och underbara stunder, konstigt.

Ville verkligen gå en sväng på stan men det regnar, regnar och regnar. Suck. Ska väl duscha och käka och dra mig bort till Monk :)



Klart

Nu är natt- och kvällspasset över! Sköönt.
Hann däremellan sova lite och åka till banken och ta ut pengar.

Jobbet har gått bra och foten mår fortfarande bra :)
Värker lite men har inga svårigheter att gå. Ska väl vara lite försiktig i några dagar till
och hoppas på att den försvinner nu.

Nu ska jag se på något/några avsnitt av Gilmore Girls och sen soova.
Imon blir det förhoppningsvis en sväng på stan. Vore kul att hitta lite roliga saker bland alla stånd som är uppställda.

Godnatt på er

Kortet

Har tappat bort mitt bankkort. Så förbannat störande. Insåg det när jag skulle köpa mat på maxi precis innan jobbet. Ringde runt, folk letade - inget kort. Satan i gatan vilken ångest och panik. Skattepengarna har ju precis kommit. Har nu ringt och spärrat det. Så jag hoppas att banken är öppen på fredag så jag kan hämta ut pengar.. Suck och stön.

Mobilblogg

För första gången bloggar jag från mobilen! Tufft. Sitter på jobbet, lugnt och skönt. Man är lite trött nu efter att man har ätit! Kul med internet, kan man ju sitta och läsa bloggar och grejer. Hoho i love it. :)

Jobb

Ska snart ta bussen till Maxi, försöka hitta någon mat att ta med till jobbet och sen gå dit. Ska bli kul att jobba med nya personer :) Förhoppningsvis finns det lediga dagturer jag kan skriva upp mig på så de blir lite mer timmar denna månaden!



Det är så skönt när man ser fram emot att jobba och inte känner ångest och "ÅH VAD JOBBIGT, JAG VILL VARA HEMMA". Går mycket bättre då.

Ny design!!!

Som ni ser så är det en ny design på bloggen, helt underbart fint är det!!
Tack vare Maria Holmblad som satt med mig inatt och fixade med kodningen :D Tacktacktack Gösta!!

Igår var planen att jag skulle hålla mig uppe så länge som möjligt, till typ 3-4. Därför gick jag till Maria vid elva när jag kom hem från Monk & co, hon är altid ett bra sällskap när man är trötter. Vi såg dubbelavsnitt av Lost, och jag fattade ingenting eftersom jag inte har sett sen början av säsong 3, men Maria förklarade så gott det gick för att jag inte skulle bli för confused.. Gick väl sådär. Sen pillade vi med bloggen och skapade andra roliga grejer som tillhör Marias projekt, det blev nice!!



She got the magic fingers


Helt plötsligt var klockan 4 och jag kände mig väldigt trött så jag tog kryckorna och hoppade hemåt. Väldigt skum känsla, det var ljusare än när jag kom till Maria vid elva. När jag väl kommer hem är jag utelåst. HURRA. Försökte få uppmärksamhet genom att knacka på dörren men det gick inte så jag skickade sms till storebror som vaknade till och kom ner och öppnade. Tack gode gud. Sen somnade jag och sov tills nu typ. Inte helt fel.

Så fram tills att jag börjar jobba om 5,5 timma ska jag se på Gilmore Girls och duscha. Att vila foten börjar bli tröttsamt men jag märker ju att det hjälper. Undra om det är tack vare kortisonet som det redan känns mkt bättre? Eller för att jag inte belastat foten? Jag hatar att man aldrig vet VAD det är som gör det bättre. Får väl se hur det blir efter att jobba natt, sova 6 timmar och sen jobba 7 timmar igen.

Nu har jag babblat på tillräckligt känner jag, tycker att iaf någon kan kommentera och säga att den nya designen är fin nu :P

Njuter

Sitter hos Monk och ser på TV. Jacoby nanar och jag anar att Monk gör detsamma i soffan bredvid, kan inte riktigt avgöra om ögonen är öppna eller stängda men hon andas tungt som hon brukar göra när hon sover :P

Vi har varit i stan en snabbis och sen ätit på Stockslycke :) Har ingen aning om vad som händer idag. Jag kan ju inte göra så mycket mer än att sitta still... Vi får väl se vad som händer!


Idag fyller Lisa 20 år! Grattis stumpan, hoppas du har en braaa dag, det är du verkligen värd :)


På bättringsväg?

Blev ett bra besök hos läkaren. Några svettiga och nervösa sekunder när han insisterar på en kortisonspruta men jag tog mig igenom den med lite pustar och dova skrik. Äcklig flashback från 4:ans stelkrampsspruta infann sig. Har ju tagit en sprutat sedan dess kom jag på men den va så snabbt över. Denna gjorde ONT. Rakt in där det gör som ondast och det va mycket som skulle i. Klarade inte att titta på det så jag tittade ut genom fönstret på den gröna skogen men såg i ögonvrån att hans arm rörde sig fram och tillbaka så det va nog inte bara på ett ställe han stack mig?

Han förnyade även mina recept och gick med på att jag skulle få kryckor snabbt och lätt. Så en spruta, lite tabletter, kryckor och några timmar senare känns det bra. Ska bli intressant att se hur det känns imon. Då ska tydligen kortisonet börja verka. Hoppashoppas på förbättring.

Efter en tur till apoteket blev jag hemkörd till Monk och en glaaad Jacob :) Vi lekte, åt skräpmat och såg film, härlig dag.

Here we go again

11.45 är det dags för ett nytt läkarbesök. Vet inte om jag får träffa samma läkare, hoppas nästan på en ny då den jag hade förra gången inte verkade se någon annan lösning är den medicinen jag fick + vila och det funkar ju uppenbarligen inte.

Denna gången ska jag komma ihåg att fråga efter kryckor!!

Sen ska jag hem till MonkiFjonk :P

Booring

Denna dagen har känts som en vecka. Att ha ont i foten är inte kul. Att tvinga sig själv att sitta hemma en hel lördag är inte kul. Jag har helt ärligt suttit/legat i sängen sen jag la mig vid elva igår och endast lämnat den vid 3 toabesök och 2 matärenden. Man kan bli galen för mindre.

Men jag ska inte klaga för mycket, det finns de som har det värre. Men jag kan inte göra annat än att tänka på de som har det bättre. Det enda jag ser i mitt huvud är människor som går, går och går. Och självklart vill jag promenera bara för att jag inte kan. The brain is a funny thing. NOT.

Imorgon ska jag till Monk om planerna inte förändras :D Och jag hoppas att det ösregnar hela dagen så vi inte känner behov av att gå ut. Eller ja, jättefint väder går ju också för då kan vi gå till lekplatsen och jag får tvinga mig själv att sitta och leka minimalt. Man känner sig inte begränsad med en skadad fot, INTE ALLS.




Jacoby
är däremot väldig kul :)
Igår när jag kom så satt han i Monicas knä och när han såg mig blev han jätteglad, Monk släppte ner han på golvet och så gick han till mig. Åh, han är så underbar. Skönt att han verkligen kommer ihåg mig och blir glad :) Sen att han inte kan somna på kvällen för att jag är där är väl inte lika bra kanske men lite kul det också ;)

Wierd

Ja, här sitter man relativt nyvaken, medicinen har börjat verka igen så livet är inte helt förjävligt.
Smarta jag åkte iväg utan medicin igår. Den kom med till Alingsås, men inte från Ängabo till Bolltorp. På eftermiddagen blev jag ganska fundersam över varför foten började göra så jävla ont och insåg att det var ca 10 timmar sen jag tog den. Huurraaa. Men godissuget slog allt så jag, Maria, Monk och Jacob gick till Ica, med lite pauser hit och dit. Sen bröt helvetet ut igen, fick hoppa på ett ben. Med andra ord: jag har ätit medicin i 2-3 veckor och när jag inte äter medicin är foten precis lika dålig som innan. Jösses vad medicinen har hjälpt... (Tack gode gud att jag kan vara ironisk så ilskan inte blir så stor, typ)

Om inte det var nog så bjöd natten på århundradets magkatarr. Jag var så glad så jag nästan grät. När jag väl lyckats somna om kom mamma in 6.15 och frågade "du försover dig väl inte" och precis därefter ringer väckarklockan som jag ställt för att ringa jobbet och säga att jag inte kan jobba. Men nej, finns ingen tid till det, magkatarren är inte klar. Så en kvart senare kan jag ringa. No problemas. Fick dåligt samvete över att jag inte åkte till jobbet, hoppas att kollegorna fick in någon annan som kunde jobba.. Kunde till slut somna om. Och då drömde jag om död, bråk och ångest.

Ibland är livet inte riktigt som man vill, ibland är saker och ting skit. Ibland vill man bara ge upp. Idag ger jag upp, jag ska spendera hela dagen i sängen. Ska bara belasta foten när jag ska på toa, kanske om jag är vääldigt hungrig också, men man kan ju bli serverad mat i sängen faktiskt. Måste bara leta efter sladden till mobilen också..

Reser

Har åkt nästan en timma. Är så trött så att tiden går ganska fort. Hittills har jag bara suttit och stirrat ut genom fönstret och varit glad över att jag inte behöver ha ångest för att jag inte orkar läsa något!! Hurrahurra för sommarlov.

Dagens enda syfte är att jag ska äta stockslyckemos idag. Tycker det är fascinerande att jag bara är sugen på mat från Stockslycke på sommaren, på vintern tänker jag inte ens på att det stället säljer mat fastän det är så otroligt gott. Men idag är sommarpremiären, jag och Gösta (min äkta hälft Maria för er som inte visste vem jag menade..) ska påbörja säsongens Stockslycke-häng. Hoho. Får väl se hur vädret är bara, kanske kan få mamma att svänga förbi där innan vi åker hem så äter vi hemma. Det tillhär ju inte grejen, man ska ju äta där, men poängen är att man äter!

Sen ska jag ju självklart träffa Monica och Jacob, och Niclas får man väl också hoppas :) Min andra familj, I like you a lot, om ni inte visste det! ;)

Jaja. Nu ska jag väl kill some time med att surfa runt tills datorn dör och vips så är jag framme!

No, i do not like this

Att packa ger mig ångest. Tanken på att lämna min lägenhet ger mig ångest. Att inse faktumet att jag inte hinner överföra alla säsonger av Gilmore Girls + att alla olika cd-skivor jag har sviker mig gör mig mest ganska irriterad och inte mindre stressad.

Disken är diskad, golvet är inte dammsuget, "ingen reklam"-lapp sitter på postfacket, skräpet är slängt. Nu ska alla småsaker packas, även den bärbara datorn och dess tillbehör. Pust och stön. Jag vill bara ha stockslyckemos, då är jag nöjd.

SOMMARLOOOV

Ja nu är jag leeedig från skolan till den 31 augusti :D WOHO.

Dagen blev bättre än väntat, läraren var sjuk så vi gjorde en mindre version av det  vi skulle göra och slutade vid 11 istället för 16! Inte kattpiss. Sen hem, grejade och åkte in till stan. Mötte Sara, Jocke och hans vän Adrian. Skulle rösta men röstoskuld som jag är så hade jag med mig helt fel kort och slängt det jag skulle ha. Fick då gå till rådhuset och få ett nytt.. Fick till slut röstat och då var det dags för fika :) Mycket mysig och trevlig avslutning innan alla skiljs åt.

Nu är det städning, diskning, packning som gäller. Och det viktigaste av allt: få alla Gilmore Girls säsonger från den stationära datorn till den bärbara...

Halfway there..

Den ena kompletteringsuppgiften är nu helt färdig och mejlad.. Nu är det hög tid att få färdig den sista.. Det går nog fort, diskussionsfrågorna är färdiga, det är bara ordbajsandet och referenserna kvar! Hoho. Jag känner att jag glidit tillbaka på högstadienivå och gör minsta möjliga, helst inget alls. Big need of summervacation.

Det bästa idag är att jobbet ringde. Kunde fått 5 nätter men det krockade med mitt dagschema så det blev bara 2.. Men det kommer nog mer. (snällasnälla nattpersonal, BLI SJUKA). Sen fick jag en dagtid på lördag, 6.45-10, JIPPI. Det suger och är totalt värdelöst men jag måste.. Måste ta alla tider jag får. Ska försöka göra det utan att gnälla äckligt mycket.

Varför är jag så ironisk idag? Jag är i någon konstig bubbla där varken skola, Örebro, Alingsås, folk, sommarlov eller jobb finns. Bara jag. Och Gilmore Girl ofcourse.



 

Naaej

Nej, denna natten var ingen höjdare. Det har kliat, kliaaaat och KLIAT så jag har vaknat, vaknaaat och VAKNAT. Förbannade satans skit. Har jag fått soleksem? Något skumt är det, kan inte komma ihåg att det vart såhär innan. Men jag har ju minne som en guldfisk så det är möjligt att det har. JOBBIGT är det iaf.

Idag ska de pluggas, 2 uppgifter ska vara inne imon annars blir jag inte godkänd på terminens 2 kurser och det vore ju lite surt.. Speciellt om csn därefter inte vill ge mig lån nästa termin.. Så jag ska plugga. Ska väl städa lite också. Sen ikväll ska väl hela gänget träffas och hitta på något om jag fattat det rätt, eftersom vi alla åker åt skilda håll på torsdag/fredag och inte ses förrän i höst..

Gilmore Girls

Jag har totalt fastnat i Gilmore Girls.. Så jag har varit helt totalt, väldigt, otroligt olaglig och laddat ner runt 50 GB på 1,5 dag.. OUPS, så tokigt det blev.

Så det har inte blivit något pluggande idag, förutom ett mejl som skickats. Men jag har ju tvättat, lagat mat och handlat lite = kommit utanför dörren! Woho. Annars har jag mest suttit här, förbannat mig själv över att jag blivit solbränd för SATAN vad det KLIAR!!!!! Helt sinnesjukt.

Nu blir det ett avsnitt till av Gilmore Girls och sen sängeeeeen :)

Trött?

Som sagt så va jag lite trött igår.. Jag pluggade inte, jag gick inte ut, jag åkte inte och grillade med klassen... Istället gick jag och la mig.. KLOCKAN 19.15!!
Jag tror att jag var trött och behövde ta igen lite sömn. Har precis gått upp nu och är mest bekymrad över att min fot gör ont som fan.

Om 2 timmar ska jag tvätta, hurra. Sen består väl dagen av plugg och allmänt plock så lägenheten inte ser ut som en krigzon när jag åker hem på fredag.. På tal om det så kanske jag ska köpa tågbiljett också!


Solbränd :)

Åkte till skolan vid nio, efter en liten försening. Det visade sig vara alldeles för tidigt, vi va färdiga efter en halvtimma typ.. Så vi gick ut och satte oss i solen :D Superskönt och härligt. Efter 2 timmar kände vi att det sved så vi gick in. Nu sitter jag här som en tomat med tydliga vita streck där axelbanden vart! Hoho vad skönt :)

Jag hade ju tänkt spendera eftermiddagen ute i solen men vågar inte utsätta min hud för mer sol, lär inte kunna sova då. Så för att njuta av värmen tänker jag sätta mig på min balkong, om den är geting- och humlefri, och plugga eftersom det är skugga där nu.

Delar av klassen ska grilla ikväll men jag tror jag skippar det. Är dödstrött, måste plugga och känner ingen lust. Får väl se om jag ändrar mig.

Adjökensafröken

RSS 2.0