Solsolsol

Satt ute i över 2 timmar, fick en hel del plugg gjort och blev ordentligt varm! Förhoppningsvis fick jag färg också :)
Gick in och käkade resterna från gårdagens pastasallad :)

Försökte sitta på balkongen en stund men en väldigt förvirrad humla flög runt som en galning så jag fick gå in :(
Sitter nu här i soffan och har ångest, man ska inte vara inne när det är underbart väder.. Men vad ska man hitta på? Känns inte jättelockande att gå ut och sätta mig och plugga igen. Vill gå en promenad men foten gör fortfarande ont när jag går...

Tröttheten är påtaglig...

Alone again

Familjen åkte nyss hemåt igen. Med alla mina kläder typ :O Haha, känns lite skumt!

Har vart en superhärlig helg. Den är inte över än, frågan är vad man ska göra idag? Förhoppningsvis vill Jocke och hans vän följa med till stadssparken och kolla om det är några bra band som spelar och hänga där en stund. Annars tänkte jag ta en filt, hitta något lugnt ställe och sitta och plugga och njuta av solen :)



Vaaarmt :)

Nyss kommit hem igen efter en shoppingrunda på stan, fika, glass på Järntorget och handling på Willys :)
Nu väntar vi på att pastan ska bli färdig så vi kan göra färdigt pastasalladen och ge oss ut igen :)
Anders sitter och letar efter något fint ställe vid en sjö där vi kan spendera eftermiddagen!

Underbara sool, det är över 30 grader varmt ute :D





Ska slå Monk en pling sen och se hur kalaset gick, tänk vad trött Jacoby måste vara efter dagens rabalder med hela släkten!

Förbannadejäklaåsröv

Jag hatar drömmar. Förstår inte poängen... Trots att jag vaknade flera gånger inatt så fortsatte drömmen när jag somnade om. Åh, vad arg jag va på honom. Och ilskan sitter fortfarande kvar. Drömmen var precis som verkligheten var då och allt var bara skit. Kan inte ens förklara, jag känner mest för att gråta när jag tänker på det. Förbannade människa, hur kan jag fortfarande drömma om honom när det bara skadar mig?

Jaja. Familjen är här, blir väl strax frukost och sen iväg ut i det underbara vädret..

Tjolahoppsansaaa

Har solat, känner mig dock inte brunare.. Alltid lika besvikande. Jag är så klen, orkar sitta i solen i fem minuter och sen är jag för varm och tycker att jag ahr solat i en evighet. Fick nog färg på benen iaf..

Har städat, diskat, ätit, pratat med mamma, Maria och Monk under dagen :) Nu vill jag gå ut på en promenad, vet inte om jag vågar med tanke på foten som inte är helt bra ännu.. Men en kort, långsam och försiktig promenad borde väl gå bra. Vädret är så underbart, vill inte vara inne när det är 27 grader varmt och vindstilla!!
Frågan är om jag ska gå ut nu eller fråga familjen om de vill ut och sträcka på benen efter den långa bilresan? Det vill dom nog, så slipper jag gå själv :)

Kanske ska börja packa ner kläder i sopsäckar.. Så jag slipper stressa med det på söndag typ..

Leggings

Jag förstår inte. Jag önskar att jag kunde, att det finns en logisk förklaring men jag finner den inte.

Konceptet linnen som leggings går inte hem hos mig. Det är leggings, inte byxor. Det ser så sjukt ut när någon har ett linne som slutar ovanför rumpan och har leggings istället för kjol eller byxor. Seriöst, DET ÄR INTE BYXOR. Det är inte snyggt, om du tror att rumpan ser bra ut i leggings så är svaret nej, du kunde likaväl gått utan, det väcker lika många frågetecken hos mig.

Sorry, it doesn't work with me. Wake upp and smell the shit, it´s bad.

Heelg

Fick en lång och konstig sovmorgon. Skulle upp innan nio och åka till skolan, klockan ringde och jag var supertrött och ville verkligen inte upp. Mitt i allt skíckar Nathalie sms och berättar att hon ska till läkaren klockan 10 så vi ska höras efter det. JAg blir superglad, stället om alarmet och somnar om. Sen utan anledning snoozar jag, ställer om, snoozar, ställer om flera gånger när jag egentligen bara kunde satt alarmet på 11 och sovit i lugn och ro tills dess..

Jaja, vi bestämde iaf att vi ska ses på måndag istället. Segt att sitta på en fredagseftermiddag när det är kanonväder och hon behöver vila. Så nu ska jag ta på mig något bra att sola i och ge mig ut på balkongen :)

Sen blir det att sätta sig och greja med kompletteringarna på den vetenskapliga studien, städa lite och invänta familjen som kommer ikväll :D

Suveränt..?

Tänk er The Final Countdown, parapampampaaam parapampampaaaaaam.
Tänk er tre barn, 10-12 år ungefär. Två killar och en tjej. De har förberett sig länge för att uppträda med denna låt inför fritidsgruppen. De är peppade, har haft många diskussioner om vem som ska vara vem, hur det ska se, hur många steg, vart man ska stå.

Tjejen vaknar på morgonen, mamman föreslår att hon ska ha klänning denna dag. I vanliga fall brukar tjejen känna "men kom igen morsan, allvarligt? Klänning? Naaheeej." Men den dagen tänkte hon att det funkade, passade bra, skulle inte göra något speciellt.

Hon kommer till skolan, möts av killarna i "bandet" och deras irriterade och oförstående blickar får flickan att inse att klänningen var ett stoort misstag. Den sämsta dagen hon kunde valt att ha klänning. Killarna blev såklart sura och tyckte att tjejen förstört hela grejen.

Hon skämdes och ville springa hem. Men hon gjorde vad hon skulle, ställde sig på "scen", undvek ögonkontakt med killarna i bandet och publiken. Stirrade på klänningen som svajade och förbannade sig själv.

Pojkarna var Kristoffer och Robert, flickan var jag. Det är den första gången jag kommer ihåg att jag fick ångest över att minnet suger. Ska det göras så ska det göras ordentligt, det gick åt helvete med andra ord och vi pratade aldrig om det igen.


Kvällen

Jocke åkte för en stund sen. Blev några timmar fyllda med prat och mat :) Lika mysigt som vanligt. Båda var lika trötta så vi slängde oss i varsin soffa och tjötade om livet, misstag, kärlek och val.




Är supertrött, har noll lust att läsa något eller göra något som rör skolan mer idag... Suck.
Blir nog sittandes här med datorn resten av kvällen och njuter av lugnet :)

Sågning

Dagen gick väl sådär. Va beredd på mycket kritik men man vill ändå inte tro att det man gjort är dåligt. Men kritiken vi fick var ganska väntad och de kompletteringar vi fick va ingen chock. Det tar vi tag i imorgon och sen är det klaaart!

Efter att jag handlat tog jag bussen hem, åkte som vanligt förbi affären där Anna köpte sin balklänning och kom på, igen, att jag inte kommer få se henne i sin balklänning ju! Fy. Kommer inte heller få se Marie & Daniel som jag så gärna skulle vilja se. Hon kommer säkert vara jättevacker och han kommer nog se rätt snygg ut som vanligt. Trist är vad det är, riktigt trist. Jag får väl vara glad om jag får se kort på det i efterhand :)¨

Nu sitter jag här, supertrött och inser att Joachim snart kommer.. Kanske ska ta på sig ett par byxor, ställa undan resväskan och försöka vakna till igen. Nu hade det varit perfekt att vara kaffedrickare, men icke.


 Skönaste bilden  :)


Dags att ta medicin snart igen. Gott folk - jag kan gå normalt igen! Det gör inte ont, bara om jag går fort och länge. Om ett par dagar är den nog helt frisk och jag kan börja ta mina långa promenader som är inplanerade.. Jag har inte så stort hopp om att jag kommer genomföra det lilla projektet denna gången heller men jag hoppas. Måstemåste.


Allvarligt

Det är otroligt hur lätt saker rinner av mig nu för tiden. Förr kunde jag bli arg och ilskan höll i sig i timmar, dagar och ibland veckor.

Tänkte sjunka till samma nivå som personen som gjorde mig arg gjort, men det behövdes inte. Jag skrev vad jag kände och sen var det bra så. Det behövdes inte publiceras. Jag känner ofta att jag vill skriva allt svart på vitt, skriva det du inte ser och förnedra dig. Men jag kan inte bete mig så längre, det är inte jag. Jag skäms över människor som gör så och jag skäms över mig själv om jag låter mig sjunka så lågt.

Människor som inte fattar, människor som inte vill fatta, människor som ljuger, människor som inte ser verkligheten - jag stör mig på er för jag har ibland svårt att förstå hur man kan vara så oförstående när man är en normalt fungerande människa utan utvecklingsstörning. Utvecklingsstörda har jag inga problem med, det har ett medicinskt hjärnfel - men de som inte har det? De är bara jävligt puckade?


Jag vet inte, jag kommer träffa sådana människor hela mitt liv, jag har äntligen insett att jag inte behöver förändra alla, "rädda" alla, försöka få dem att förstå, jag kan låta det rinna av mig och inte ha sådana människor omkring mig.


Jag sjunker ändå till samma nivå som du till viss del och utelämnar namn, även om jag inte skriver allt så är det förnedrande i sig, så se det som en gest av respekt. Men du ser det som du vill, det är sådan du är verkar det som.


Dagen

Tog bussen till stan för att möta Monk & Jacob, hade dock inga busspengar insåg jag men mamma Lazar var min räddande ängel så jag kunde åka ändå :)

Åt buffé på China, mums :) Shoppade sen lite på stan och tog sen bussen hem till Monk.
Jacob fyller 1 år idag!!! Helt sjukt vad tiden går fort, känns inte som det var ett år sen de va på BB. Tänk, just nu, för ett år sen vid denna tiden hade jag fortfarande inte träffat honom! Läskigt.

Nu har jag köpt snus, skrivit ut arbetet som ska opponeras på imon, får göra färdigt opponeringen på tåget hem. Nu ska jag sno en cigg av mamma och gå ut och ta lite frisk luft och sen ska jag bestämma vilka kläder som ska stanna och vilka som ska med mig hem igen.. Sen bär det av till tåget :)


Ny dag, sista dagen

Nu kom jag upp, efter en del kämpande lyckades jag att inte somna om..

Väntar på att Monk ska svara på mitt sms så jag vet hur dagen ser ut.. Måste hinna plugga lite, men jag har ju hela tågresan på mig...

Mycket gjort

Härligahärliga dag!!

Lång sovmorgon, nybakat bröd till frukost, ut och plockade blommor med mamma. Blommorna var till Anette som jag åkte hem till :) Blev en härlig dag full av städning, tjöt, gamla minnen och god mat! Var där i nästan 9 timmar så det blev varken att träffa Monk eller att plugga. Eller jo, ska plugga lite nu.


Är helt nöjd med dagen, känner mig glad :) Längtar tills nästa vecka då städningen och rensningen fortsätter. Jag kanske skulle satsat på kontorist istället? Haha.


Det enda som fattas är choklad, vääldigt sugen. Men det får bli imon om suget sitter kvar. Undra vad det är som saknas i kroppen när man är så godissugen vissa perioder?

Imon ska jag upp tidigt, träffa Monk och förhoppningsvis äta lunch på China :)

Nu!!

Efter svettningar, svordomar, ilskeutbrott och fan och hans moster så blev tentan färdig, utskriven och inskickad... 
ÅH vad sköööööönt.

  Fötterna i fredags..

   Fötterna idag.. Ser ni vilken som inte mår sådär jättebra?

Snart är det nog bra, lugnt och fint ska det vara i veckan så den frisk!!

Imon är det fika med min underbara, föredetta "svärmor" :) Sen är frågan om jag ska hem och plugga eller gå till Monk? Kan inte bestämma mig. Vore skönt med en ledig dag men samtidigt är jag inte värd det med tanke på hur lat jag varit den senaste tiden pga foten.. Får väl se hur det blir...

Nu är det snart dags att sova igen. Har några timmar att ta igen och blev ännu tröttare efter att datorerna och skrivaren krånglade...

Godmorgon

Nu lever jag igen, typ. Va helt underbart att jobba natt, varför har jag inte gjort det innan!? Det va en ganska lugn natt och det kan vara värre men ändå, man slipper ta upp, duscha, klä på, ge mat, lägga, ta upp, ge mat, fika, tvätta och springa och göra allt annat som ska göras. Hade foten vart frisk hade det varit kämpebra.

Så förhoppningsvis blir det fler nätter, har ju en helg i slutet av juni men innan dess blir det nog några :)
Kändes helskumt att lämna rapporten imorses och sen åka hem när de skulle börja arbete. Men ack så SKÖNT!






Nu ska jag betala räkningar, boka tågbiljett tills på onsdag och sen få ihop en någorlunda bra tenta... Sen ska den postas och förhoppningsvis spenderar jag kvällen men Madde och Maria!

Seeeg

Helt död. Har vilat foten hela dagen, bara gått på toa en gång typ, REKORD!! Men foten är fortfarande inte smärtfri.. Attans bananer.. (Varför har jag såna konstiga "ordspråk" och vart får jag dem ifrån!?)

Har nyss sett Catch and Release för femtioelfte gången. Den är så fin. Lite förvirrande första gången, jag som vill ha alla kort på bordet och inte behöva fundera hade lite svårt för den men inget slår slutet. Love it. Han är så snygg, de är så glada och lyckliga :) Den påminner mig om förr. Tänk när man själv kände så en gång i tiden, när Han var allt och inget mer behövdes.. :)

Jaja. Har pluggat lite. Skrivit typ en mening på tentan, mest suttit och letat (OCH HITTAT!!) relevant litteraur som jag kan använda. Ska fortsätta med det på jobbet inatt när det är lugnt så ska jag skriva ihop skiten imon och skicka iväg den. Skam den som ger sig..
Sen är det kompletteringsuppgifter, sista kommunikationsövningen och det sista seminariet kvar...

Ska bli spännande att jobba natt, kul att vara på jobbet när det är som lugnast, alla sover och stället är tomt typ! Har bara vart med om det vid Vak tidigare och då sitter man ju bara inne i ett rum och vakar över personen som är dålig. Ska bli kulkul att göra något nytt :)

Man kanske ska ha med sig mat? Så man orkar vara vaken i 10 timmar? Får nog ta en sväng in på maxi...

Barn

Inatt fick jag fyra barn på en gång, först en dotter, sen tvillingar som va tjejer och sen en dotter till. Men visste bara vem pappan va till tvillingarna, de andra visste jag inte. Haha. Den var ändå väldigt verklig och lång så när jag vaknade kändes det lite tomt faktiskt.

Jag tror seriöst att jag skiter i hemtentan nu.. Får ångest av att tänka det men jag kommer inte få ihop den.. Hemtentan, foten och jobbet va ingen bra kombination..

Dagen

Blev väckt 06.30, mindre kul med sådana samtal. Somnade om till och från tills Lisa kom ur duschen, då blev det medicin och frukost. Älskar frukost hos Lisa, det blir alltid ordentligt. Smörgåsar och ägg :) När Annika är hemma blir det ofta marmelad, te och allt möjligt :) Mysigt är det.

Gick sen vidare till Monk. Tog hundra år att gå dit, fick stanna och vila foten 10 gånger typ. Blev några roliga timmar hos Monk & co, tiden gick väldigt fort och sen var det dags att åka till jobbet.






Jobbet
gick hur bra som helst. Förutom smärtan men ändå var det spring hit och dit. Men det är skönt när det händer mycket hela tiden, annars går det så segt att jobba. VI blev färdiga en halvtimma innan arbetspasset var slut :O Har aldrig vart med om det innan.

Blev upphämtad av bror + kompisar, haltade in på Maxi och handlade lite nödvändigheter och sen hem. Ute satt familjen tillsammans med grannar och hade trevligt så jag anslöt en stund och fick ett par goa skratt :)

Men det blev för kallt så nu sitter jag i soffan framför en film med Wesley Snipes, han är alltid så bra. Och snygg.

Blir nog sängen snart. Lååång sovmorgon imon. Eller upp tidigt och sen sova en stund på eftermiddagen, ska nämnligen jobba natt imon (sön-mån) :D Hur gött som helst. Ska bli kul att testa det och kunna ta nattpass också!! Goa pengar! Lättare för foten också, inte lika mycket spring hoppas jag.. Tänkte att jag kan ta med böcker och plugga lite.. Har tappat hoppet om att få ihop hemtentan, jag kan inte tänka klart. Men jag har inte gett upp helt än, ska kämpa tills på måndag, så skickar jag in den och om jag får godkänt så är det verkligen beviset på att kraven är väldigt låga.

Nu blev det ett långt inlägg om allt och inget. Men dagar som dessa då man flänger runt och träffar många människor är det skönt att skriva ner vad man gjort så det klarnar lite..


Lisan

Sitter i köket hos Lisa Gardinen Tiselius ;) Känner mig helt virrig och konstig.. Kan det bero på för lite sömn + medicinen? Ingen aning men det borde väl vara det.

Här sitter vi iaf, har fått lite plugg gjort. Som vanligt hittar jag annat att göra. Varje hemtenta gör jag samma sak = rensar bland musiken och organiserar. Kan jag inte göra det annars när jag har tid till det? Neeej.

Nu tog jag en paus, igeeeen. Börjar känna att jag inte får ihop denna tentan.. Kan inte tänka klart, kan inte tänka färdigt en enda tanke. Känns som att jag mest börjar tänka saker och det slutar med "äh, det klarna säkert sen". Börjar bli väldigt självkritisk och anar att tentan kommer suga.

Lisan sitter på andra sidan av köksbordet och tittar på det senaste Greys Anatomy - avsnittet :) Haha, så söt. Jag såg det ju förra veckan men Lisa har nedladdningsförbud så hon får se det på Youtube :P Nu sitter hon och kommenterar vad som händer, skrattar och mm:ar titt som tätt. Jag sitter här och flinar för jag vet precis hur det slutar men vägrar svara på frågor ;)





Har suttit så mycket de senaste dagarna så min rumpa är nog platt snart. Träsmak i röven är ett bra uttryck som passar perfekt just nu.. Supersköna stolar men kunde lika gärna sitta på ett cementblock...



Rullar på..

Middagen blev god! Glömde receptet på pajdegen men jag fick ihop den ändå. Familjen blev nöjd iaf :)

Nu har jag kommit igång ordentligt med hemtentan iaf... Eller ja, jag har inte direkt öppnat någon bok och börjat använda mig av litteraturen men det ska göras snart..

Från och med nu ger jag mig själv Facebook-förbud. Statusar som "satsar på att bli färdig med hemtentan idag" eller "är snart färdig med tentan" får mig inte peppad, glad och motiverad utan snarare förbannad, vill ge upp och känner mig sämst.
Den blir nog bra. Jag gör så bra jag kan med tanke på omständigheterna + min dåliga självdisciplin, går det inte vägen så gör det inte. Jobbigare än så är det inte, jag kommer inte dö, världen kommer inte gå under och jag kan nog gå färdigt utbildningen ändå ;)

Egentligen borde jag väl inte men om ca 3 timmar åker jag till Lisa. Jag ska plugga där också, med lite fler pauser än vanligt bara ;) Det blir nog bra. Engagemanget för tentan är sisådääär just nu..


Förövrigt fyller Daniel 20 år idag! Har grattat honom och lovat att sjunga för honom, inte så smidigt att lova det men äsch ;) Jag vill också fylla 20 igen, och fira ordentligt. Fast det innebär ju att jag först måste skaffa vänner som ställer upp och inte har tusen anledningar att inte följa mina önskemål. Yeahyeah, another lifetime...

Tillbaka till plugget..

Satan i gatan!

Känns som att hela mitt liv kretsar runt foten just nu, och det gör det ju faktiskt.. Gick nog lite för lång tid mellan kvällstabletten igår och morgontabletten idag = foten gick inte att gå på imorses. Får väl hoppas att värken går över snart.

Dagen:
- Plugga
- Lagat mat vid 13
- Plugga
- Åka till Lisa, umgås & plugga + sova där


Bara för att jag igår skrev att jag inte drömmer konstiga drömmar nu för tiden så gjorde jag det i natt. Va tillsammans med helt otippade människor, hamnade i löjliga bråk och allt hände under en låång bussresa i världens bredaste buss.

oh happy day, typ

Jobbet gick fint. Gick väldigt fort, hände saker hela tiden men samtidigt var det lugnt. Jag och Sivan är ett bra team :) Foten gjorde ont redan från början och den andra foten gjorde mer och mer ont eftersom den överbelastades för att den onda foten skulle belastas så lite som möjligt. Jag tror det kallas ond cirkel? Kanske, typ.

Men nu är fötterna okej, det är långt ifrån den smärtan som va igår, nu gör det bara lite ont när jag går. Diklofenaken hjälper!! Halleluja.
Om jag inte hade slarvat med maten, eller snarare planerat bättre och ätit som jag skulle så hade magen varit okej också. Men man kan inte få allt, något ska alltid vara fel. The cirkle of life typ.

Känner mig väldigt ironisk och flamsig, hade vart en perfekt kväll för att umgås med likasinnade vänner. Menmen, fel plats vid fel tid.

Nu ska jag snart sova. Ska bara läsa alla bloggar, kolla bilddagboken och facebook. Så med andra ord så lär datorn vara igång en timma till. Herregud, vilka "måsten" man skapar sig.




Rök

Gösta kommer strax ner på en cigg :)







Lunch, dusch, maxi, jobbet, hem, plugga. Woho.

"Godmorgon"

Ja natten var ganska lugn, vaknade inte alls många gånger. Kom dock inte upp tidigt utan vid 10.. Menmen. Det är ganska löjligt att jag tänker gå upp tidigt för att plugga, jag kan inte plugga på morgonen. Hjärnkontoret är dött och kommer inte igång förrän flera timmar efter att jag vaknat. Men försöka kan man..


Foten är ganska okej, gjorde lite ont att gå på. Typiskt att jag alltid måste gå på toa med en gång när jag vaknat! Kom ner för trapporna, svalt tabletterna och tryckt i mig frukost. Jippi vad illamåendet kom fort.


Nu håller jag faktiskt på med opponeringen, den vetenskapliga studien. Skulle väl ha jobbat med hemtentan men som sagt; hjärnkontoret är inte med mig såpass mycket. Vore surt att fortsätta med hemtentan och ikväll inse att det jag skrivit bara är skit och så får jag göra om det! Opponeringen kräver inte lika mycket.

Snart dags att hoppa in i duschen, försöka äta lunch och sen iväg till jobbet :)




Kom på en saaak! Jag har inte drömt konstiga drömmar på sistone. När jag sov hos Monk igår drömde jag ju något om Jacob när jag halvsov typ, men det va nog för att jag hörde honom eller nåt. Men annars kan jag inte komma ihåg att jag drömt mycket alls!! Inga graviditeter, förhållanden eller jobbiga grejer :D Tänk att man kan vara så glad över att inte drömma, men det är jag :)

Self-hating-moment

PAIN!!


Jag ville att det skulle gå bra, jag trodde att det skulle göra lite ont. Jag insåg till sist att varje steg gjorde ondare och ondare och nu är smärtan tillbaka. Trodde jag hade bra skor men de passade inte mina fötters form så det gjorde nog allt ännu värre. Vill ha mina foppaskor men de är helt väck. Ska leta igenom arbetsplatsen imon och se om jag kan ha glömt dem där..

Dagen var bortsett från foten väldigt bra. Blev bjuden på räkbaguette från smörgåsspecialisten av mamma och sen handlade vi :) Väl på jobbet träffade jag en ny tjej, Malin, som började jobba som timvikarie precis efter att jag slutade jobba förra året. Sen jobbade jag kvällen med Marie :) Härlig människa!!! Gjorde kvällen så mycket enklare! Imorgon ska jag jobba med Siv och det kommer bli lika kul :)

Nu är frågan om jag ska gå och lägga mig, försöka sova och gå upp tidigt eller om jag ska vara vaken tills smärtan lagt sig något och ta lite sovmorgon.. Tror inte det spelar någon roll. Känns som att det kan bli svårt att somna med denna pulserande värk men samtidigt är det nog bättre att komma upp tidigt, ta medicin och vila foten i form..?

Vi får se.. Ska väl läsa lite bloggar och försöka glömma smärtan och försöka att inte vara så arg på mig själv som utsätter foten för mer smärta...

Godmorgon

Har sovit hos Monk & Niclas i natt :) Därmed får man gå upp vid 7!! Haha, ganska skönt att komma upp tidigt och med en glad och pigg Jacob så gör det inte så mycket :)

Foten har blivit bättre, natten var smärtfri och det gick att gå på foten denna morgon!! Ska ta det lugnt tills jag börjar jobba och sen får vi se hur det känns efter jobbet.. Just nu känns det bra iaf :)


Smärtfyllda dagar

Läkaren kom inte med något nytt, det va en inflammation som antagligen berodde på överansträngning.. Vilken antagligen berodde på vissa promenader från Ängabo till stan och till Bolltorp + jobbet. Så nu blir det att käka deklofenak och magmedicin och försöka ta det lugnt. De kommande arbetsdagarna kommer vara jobbiga och nätterna + morgorna lär vara väldigt smärtfulla. Men jag får skylla mig själv och göra det bästa av det, jag vill jobba, jag vill ha pengarna.

Nu ska det pluggas.. Börjar bli väldigt godissugen igen så jag får nog trotsa läkarens order om vila och ge efter för suget..

Läkartid

Äntligen ringde de upp!! Precis efter att jag ringt och uppgett nummer igen så ringer dem. Så nu kommer de väl ringa en gång till. Jaja, fick iaf en tid vid tre :)

Hoppas att det är en bra läkare som verkligen kan hjälpa och tar det på allvar denna gången. Jag ska ju jobba 4 dagar i veckan så foten kan inte vara såhär eller bli sämre..

Känns som hela livet är pausat när foten är skadad på detta sätt. Va samma sak förra året men till sist så sket jag i att det gjorde ont och till sist försvann det av sig självt typ.. Men då jobbade jag inte, så denna gången måste det gå snabbare.

Nu ska jag fortsätta plugga. Kommer bli svårt att jonglera jobb, plugg och vänner denna veckan men jag får sluta vara så lat och ha bättre självdisciplin.

Nu kör vi...


Bjuder på en bild från stadsparken i fredags som jag snott från Emma :)


Pissdag


Varit vaken till och från hela natten, varje rörelse gör ont i foten. Gör nu så ont att jag inte kan gå. Att sätta ner foten på golvet imorses fick tårarna att spruta och att ta mig till toaletten tog låång tid, många stopp och till sist hoppade jag på ena foten. Det gjorde ändå ont i den onda foten.

Har ringt vårdcentralen. De ska ringa upp vid 12, kommer inte ihåg precis när. Då får jag veta om jag ens kan få vård i Alingsås eftersom jag inte är skriven här..

Oj vad livet är bra när man är fast i sittande ställning och ber till alla högre makter att man varken ska bli kissenödig eller hungrig...

Hemtenta, Anna, Alingsås

Dagen började extremt dåligt. Magkatarr och extrem smärta i foten. Fick hoppat runt och gjort det sista innan jag kunde ge mig iväg till bussen.
Föreläsning, med 4 personer från fältet som gav oss etiska dilemman. Det va 2 dilemman och man ska nu välja ett att skriva hemtentan om. Spännande och intressant men känns som vanligt som att man uppfattat det, inte vet hur man ska göra och kommer misslyckas. Jaja, det blir nog bra.

Sen blev det lunch med vännerna och härliga diskussioner om missbruk, hemlöshet, den förbannade Janne Josefsson och liknande. Sen åkte jag in till stan och mötte Anna som var här och hämtade sin balklänning :) Stackarn hade fått gå runt i stan helt själv, i ösregnet. Vi fikade, hämtade klänningen och gick till stationen och väntade på tåget. Va trevligt att ha sällskap på tåget för en gångs skull :)
Jag är imponerad av Anna, hon förlorade sin mamma i cancer för 2 år sen och trots det har hon klarat sig otroligt bra! En stark tjej :)

Nu sitter jag i soffan och är extremt godissugen. Ångrar djupt att jag inte gick till gottis innan det stängde..

Musik

Hela dagen har en spelningslista med lugn och gammal musik stått på och det slår mig gång på gång att låtarna påminner mig extremt mycket om både mamma och min första pojkvän. Det ger lite delade känslor. De påminner om mamma & Anders eftersom det är den musiken jag minns att speciellt mamma lyssnade på när vi var mindre så den gör mig glad och ger mig en bild av mamma med sitt ljusblåa förkläde som står och lagar mat och sjunger :) Men samtidigt tänker jag på min första pojkvän eftersom jag lyssnade väldigt mycket på många av dessa låtar när jag var tillsammans med honom. Och eftersom de flesta är kärlekslåtar och jag var 14 och hormonfull (läs naiv) trodde jag att vi skulle leva hela livet tillsammans och att låtarna handlade om oss.



Det som är så fräckt är att ingen utav dem vet detta, förutom mamma då som kanske läser detta men hon vet fortfarande inte vilka låtar eller hur jag tänker. Jag kan lyssna på en låt och omedelbart tänka på någon, men det har den personen ingen aning om. De minnen jag kommer ihåg när jag hör vissa låtar vet ingen annan eftersom det är i mitt huvud allt detta sker. Därför är det så häftigt att en låt som påminner mig om tex. Monica kanske för henne inte påminner om mig utan om någon annan. Hon har säkert andra minnen till den låten.

Jag tycker det är så fascinerande! Och jag tänker på det nästan varje dag. Jag är nog inte ensam om det.

Jaja, tillbaka till packningen.. Sängen är full med högar av kläder och nu ska vi se hur mycket som går ner i resväskan och hur mycket som ska tillbaka in i garderoben..

Svordomar..

.. och rysningar.. och ILSKA.

Sanna sitter på balkongen, solar och läser kurslitteraturen. Kan det bli bättre? JA, om det inte fanns ett geting/humlebo precis vid Sannas balkong!!

Det är äckliga små varelser som jag gäärna skulle utrota och uppfinna någon robotgrej som inte sticks och bränns som kan fylla deras roll i naturen.

Nu ligger det en ihjälslagen geting på mitt köksgolv. Den får ligga där tills jag inte är lika äcklad av den längre och kan ta bort. Satan i gatan om det kommer fler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men annars är allt bra, barnen leker och babblar på gården och jag förstår inte ett ord!

Soolning

Igår fick jag besök av Joachim, Sara, Patrik, Tip, Lars, Fia och Jason. Mycket trevligt och roligt hade vi :)
Ingen utav oss förstod hur Norge kunde vinna men det va väl en kul överraskning.

Kom i säng vid 2, en timma efter att alla gått eftersom jag fick hicka helt plötsligt och fick vänta ut den.. SEGT. Sen blev jag väckt 7.15 av jobbet som ringde och frågade om jag ville jobba. Jag började skratta lite och fick förklarat att jag är i Örebro. "Men det ska du ju inte vara" fick jag som svar, och det va helt sant, jag hade ju sagt att jag skulle vara i Alingsås. Men det blev inte riktigt så. Sen halvsov jag fram och tillbaka tills halv 10 innan jag kom upp.

Guess what? Foten gör inte lika ont!! Jag behöver inte hoppa på ett ben och jag känner inte den irriterande värken hela tiden = ingen bitterfitta idag. Woho.




Nu ska jag ut och sola på balkongen :) Kanske ska köpa bröd först så jag kan äta frukost? Nja, tror jag gör havregrynsgröt istället.. Så slipper jag gå ut :P

Halvvägs

Foten är inte bättre, tvätten är ren, nästan all disk är ren, maten står i ugnen och jävlar vad jag är trött.

Nu är det bara följande kvar:

- Hänga in alla tvättade kläder
- Bädda
- Äta 
- Diska
- Städa

Allt detta ska göras eftersom jag får gäster ikväll. Det är så skönt att slippa ge sig iväg och få visa upp sitt hem men jävlar vad man måste greja innan.. Jag trodde inte jag skulle bli "sån" men det är ju ganska självklart att det ska vara någorlunda fint när folk kommer..

Jag känner dock på mig att alla kläder kommer kastas in i klädkammaren i brist på tid (ork) och så får jag fixa det imon. Jag är bra på att ge mig själv dubbelt arbete.

NU vill jag ha mat för nu har jag huvudvärk. Och det är inte vätskebrist, jag har hittills druckit 8 stora glas vatten. Fyfabian vad jag hatar min kropp vissa dagar. Inte de extra kilona, de kan jag gott och väl leva med tills jag kan lära mig äta rätt och ordentligt, men måste det göra ont överallt hela tiden?? Tur att jag bor själv så ingen annan behöver höra mig gå runt och muttra alla svordomar jag kan komma på.

Nu ska bitterfittan Sanna höja musiken så den överröstar alla gnälliga tankar och sortera strumpor..

Lördag

Ibland förstår jag inte varför jag gör vissa val. När man vet att man är extremt morgontrött borde man väl inte boka ett tvättpass kl. 10 på en lördagsmorgon? Neeej, men det gjorde jag ändå. Och som en härlig bonus har jag vaknat 473847837 gånger inatt, så fort jag rörde mig gjorde foten ont så jag vaknade. Nejdå, jag var inte arg. Nej, jag är inte bitter. Blinkblink..

Kom iaf upp en kvart innan tvättiden började, hoppade runt på ett ben och samlade ihop all smutstvätt. Har även fått i mig en värktablett som kanske hjälper lite..




Solen skiner, det blåser och det är dags att gå ner till tvättstugan igen.. Sen ska jag starta den stationära datorn, överrösta grannen som lyssnar på irriterande musik och sätta mig på balkongen och sola :)

Lång dag

Känns som denna dagen varit vääldigt lång. Seminariet var väldigt intressant, vi satt först ute med gruppen i solen och kom på ett etiskt dilemma att diskutera på seminariet. Vi visste då inte vilken organisation eller så som skulle komma, det visade sig vara KRIS (kriminellas revansch i samhället) och det var väldigt roligt och givande. 2 sköna snubbar, Johan och Love, som hade mycket klokt att säga och mycket erfarenheter att dela med sig av.

Direkt efteråt mötte jag upp Joachim och vi gick till Anna där hon, Fia och Tip stod och packade pastasallad de gjort :) Duktiga flickor! Sen begav vi oss till stadsparken där Sara och Patrik redan var :) Käkade och njöt av solen. Emma kom, glass åts och sedan började kubb-spelandet.
Pga min underbara puttinuttiga fot deltog jag inte. Ska försöka att inte gnälla över den just nu, vill bara hugga av den..
Men det va kul att observera, tills det blev kallt. Några drog sen vidare till någon pub men jag orkade inte.


              



Nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan och belasta foten så lite som möjligt. Ska bara sortera tvätten inför morgondagens tvättpass.


Tjoflöjt..

Satan

Gårdagskvällen var trevlig. Det blåste som satan så kubb-spelande blev kort. Äpplepajen var supergod och semifinalen till eurovision song contest var kass. Men ändå tittar man.

Kan man stuka sin fot utan att märka det? Har försökt ignorera smärtan i flera dagar men min fot är garanterat stukad men jag kan inte förstå när eller hur det hände. Jag är ju extremt klumpig när det gäller fötterna men ändå, förr märkte jag alltid när jag stukade fötterna iaf.
Nu är den lindad och jag funderar på hur jag ska kunna gå till skolan, har ingen sko som foten går ner i och det är lite för kallt för flipflop.. Walking-skorna ger nog bäst stöd men foten ska få plats också..
Satan vad det gör oooont!!

Efter skolan är det planerat att jag ska möta upp Fia och Tip och åka till Stadsparken och trampa båt. Är dock tveksam just nu.. Vill inte gå runt med denna foten och ha ont.. Kanske ska köpa zon?

Jaja, nu är det dags för frukost så får vi se hur dagen blir..

Paj och Kubb

Pratade nyss med jobbet, fick en kort tur nästa helg, iaf något.. Skulle precis lägga mig i soffan och ha en lugn kväll när planerna snabbt ändrades. Sara ringde och föreslog att jag skulle komma till henne och käka paj och spela kubb med henne och resten, jajjemensan! Äpplepaj igen :)

Så nu kanske det är dags att hoppa ur mysbyxorna..




Skola

Efter en smärtsam natt verkar magen vara okej igen.. Snacka om att man hatar sig själv när klockan är 4 på morgonen och magvärken får en att bli självmordsbenägen, bara för att jag tuggade tuggumi igår. Jag visste att jag inte skulle köpt det men när jag väl köpt det så kunde jag ju inte slänga det, sjuka hjärna.

Jaja, sånt är livet. Jag lever och magen är just nu okej.

Om en timma ska jag åka till skolan, innan dess ska jag boka tvättid. Frågan är om jag ska tvätta ikväll eller i helgen? Svåårt val.




Tååg

Känns som att det va hundra år sen jag åkte till Alingsås. Om några dagar ska jag tillbaka, redan på måndag.

Måste verkligen ringa chefen och diskutera schemasystemet, det här funkar inte. Med påbackning från ordinarie personal känns det lättare, får bara hoppas att chefen lyssnar. Annars blir det svåårt för mig i sommar, måste jobba mycket i juni. Men jag har ju nattpass också, hoppas de blir fler :)

Nu är jag så trött på att internet krånglar, vet att det kommer hålla på så hela vägen. Frågan är nu om jag ska se det nya House eller det nya Desperate Housewives? Eller Greek? Jag ska fundera på saken medan jag pissar.

Hajhaj!!




Sista timmarna

Sitter hos Monk. Vart i stan en sväng och sen vart vid lekplatsen och lekt med Jacoby. Nu nanar han och Monk skalar potatis. Jag sitter här och är grinig för att min mens bestämde sig för att komma den enda dagen jag har vita byxor, typiskt. Så nu kommer jag gå och oroa mig tills jag kan byta byxor. Jaja, det är dagens i-lands problem.





Om lite mer än 3 timmar går tågeet. Ska bli skönt att åka mitt i veckan,
tåget är förhoppningsvis ganska tomt :)

Tankar

Jag tänker för mycket, varför kan man inte bara sluta? Jag älskar hemmadagar, då man bara kan vara och inte göra något speciellt. Men det slutar alltid med att jag är grinig och superanti mot allt och alla. Förstår det inte. Får väl sluta med det och sysselsätta mig mer kanske.

Nu ska jag iaf plugga lite, greja med almanackan och försöka glömma hemlängtan som känns stark just nu. Känns hemskt på något sätt men efter några dagar i Alingsås vill jag bara heeeem..

Jaja..

Perfa

Nattens dröm har följt mig hela dagen och gjort mig bekymrad. Drömde att Maria dog i en explosion, jag satt precis bredvid men dog inte så jag vaknade av att jag storlipade och hade panik. Skitläskigt. Jag har drömt att Maria dör flera gånger, varföör?

Så jag har inte gjort mycket idag, vart med mamma mest :) Suttit ute i solen och tjötat, fikat. Sett nya OTH och de andra som kommit.

Nu väntar jag på att maten ska bli färdig, sen ska jag göra äpplepaj :D Vi köpte en såndär "fuskpaj" som redan är färdig, man lägger det bara i en form och stoppar in i ugnen, perfa!!


Måndaag

Kom hem från Monk för en stund sen. Haft en lugn dag, Jacob sov i 3,5 timma och även Monk somnade en stund :P Största delen av dagen bestod av att diskutera hur illa människor kan bete sig och hur lågt de kan sjunka för att orsaka andra smärta. Människor är fan kapabla till mycket mer än man tror. Och det vidrigaste av allt är de som hör det, tror blindt på det och njuter av att någon far illa på felaktig grund. Det är tväräkta fjortisstil och otroligt skrämmande när vuxna människor beter sig så. Men vad ska man göra? Vissa vägrar växa upp helt enkelt.



Nu sitter jag i soffan med Anders och ser på CSI. Funderar på vem jag känner som lyssnar på Pink och vill följa med till hennes konsert i Stockholm i november. JAG VILL. Har velat det så länge men har inte fått tummen ur. Synd att hon inte kommer till Göteborg, hade blivit billigare, men men. Veeem??



Godmorgon

Självdisciplin är något jag inte har, det konstaterar jag varje dag men gör inget åt det. Vad ska man göra? Läste en gång att man kan träna upp det genom att använda sig av en kortlek, man ska sakta lägga ett kort i taget i en hög tror jag, efter en stund blir man rastlös och vill ge upp men då ska man fortsätta. Känns faktiskt som att det skulle funka perfekt för mig. Ska komma ihåg att prova det någon dag...

Iaf, ställde klockan på 9.00, snosade till 9.10 sen stängde jag av den, vände mig om och sov en stund till.. Kom upp lite innan 10. Det är ju bra jämfört med igår iaf. Nu ligger böckerna bredvid mig och jag ska ta tag i kompletteringsuppgifterna. Om Monk & Jocab inte ska till spädbarnsgruppen, då åker jag väl dit :) Hinner nog göra lite innan dess.

Heeejsååååläääängeee



Kommentarer

Det är inte direkt som att kommentarer flödar in här, men i de fallen de gör det vet jag aldrig riktigt hur jag ska besvara dem. Ibland har ju kommenteraren en egen blogg och då kan man svara där, annars?

Jag tror att jag ska härmed ska börja svara i mitt eget kommentatorsfält så den som kommenterat får kolla där.
Låter bra?


Soffan

Har vart en sväng hos Lisa. Skönt att bara inte göra något. Vi lagade våran specialitet och spelade kort :)

Nu är jag hemma igen och sitter i soffan med mamma och Anders. Riktigt lugn och härlig dag :) Fast lite jobbigt eftersom jag gick upp vid två, dagen blir så vääldigt kort och konstig. Man förlorar en hel dag.

Annars är det lugnt. Är överlycklig över min telefon och den är med mig överallt och jag pillar på den hela tiden. Imorgon blir det dags att ta tag i kompletteringsuppgifter och på så sätt bli av med lite ångest. Den jobbigaste ångesten över pengarna kan man inte göra så mycket åt. På grund av det har planerna ändrats en del, vill de att jag ska jobba natt nästa helg kommer jag ha hög ångest eftersom jag inte har råd att åka hem då som jag hade tänkt. Lär ju inte ha sån tur att pappa ska åka hem på fredag och sen tillbaka på söndag. Vi får väl se hur det blir.
Har jag tur så är det lite folk i Örebro då så man kan passa på att umgås ordentligt, det blir ju den sista helgen där då.

Nu ska jag nog lägga mig snart, innan jag hinner bli pigg.




Lördagens "outfit"

Sooovmorgon

Ojoj. Kvällen hos Hannes va kanon. Supergod mat, härligt sällskap, godis och underbar efterrätt som vi fick efter sisådär 3 timmar! Haha. Jag va dock supertrött och fick huvudvärk mitt i allt men det berodde nog på allt skrattande!
Somnade som en stock när huvudet landade på kudden lite efter 02 och vaknade 12 timmar senare! Hade lite sömn att ta igen. Nu känner jag mig ganska utvilad.

Nu ska jag leta reda på mina mysbyxor och den slappaste tröjan jag kan hitta och åka till Lisa :)

Förövrigt känns det som att jag är den enda som inte bryr sig ett skvatt om att AHK vann SM-guld igår.. Och Madde då ;) Det va det första man såg när man loggade in på facebook, alla hade skrivit något om det. Folk man inte hade någon aning om att de ens visste att handboll fanns va superengagerade. Jaja, roligt för eeer.

Hejdååå

Mellanpaus

Har precis kommit hem från jobbet, har vart otroligt seg idag men nu när arbetstimmarna är slut känns det ändå som att det gick fort.

Igår var jag med Monk, passade Jacoby en stund medan hon grejade inför hans kalas. Sen åkte jag till Maxi och hämtade ut min nya mobil :D I Love It!!!! Sen träffade jag Monk igen, gick till stan, till systemet och även köpte present till Hannes :) Förhoppningsvis får han sig ett gott skratt.. Blev en lugn kväll igår, va helt slut.

Nu ska jag vila i 13 minuter till typ och sen in i duschen, på med festkläderna, sminkning och göra något med håret kanske? Sen kommer Niclas och hämtar mig, så hämtar vi upp Ska försöka få med kameran också!

Adjökenfröken

I Alingsååås

Igår hade vi en föreläsning av tjej från Indien som samarbetat med universitetet i 15 år, elever från socionomprogrammet kan åka dit och göra sin praktik. Väldit roligt. Sen filmade varandra igen, svårt att hålla sig för skratt men det är lärorikt.

Åkturen med pappa och bror var väldigt trevlig :) Längesen jag pratade så mycket med min far, vi får ju sällan möjlighet till det (snarare att vi inte tar den kanske). Va skönt att slippa åka tåg och bara se träd, nu såg man ju asfalt och andra bilar också, haha.

Hejade snabbt på pojkarna hemma sen mötte jag Maria och Madde hämtade upp oss, vi skulle till Maxi och köpa hårfärg till mig. Väl där letar vi reda på Monk som hade vart hos frisören, väldigt fint :) Sen köptes min hårfärg och vi åkte hem och färgade. Jag va grymt nervös. Men håret blev mörkrött som jag ville. Eftersom jag hade utväxt, ofärgat hår, i botten så är det mer rött där och längre ner i håret ser det ut som innan typ. Men jag är nöjd, det skimrar mer rött :)



Sen blev det en tur till Hannes nya hus. Hur snyggt som helst, det väcktes lite avundsjuka inom mig och helt plötsligt kändes inte min lägenhet lika snygg. Haha. Diskmaskin hade han också, jefla siiit. Menmen, Vi drack te och tjötade om folk och gamla minnen :) Mysigt.




Nu kommer strax Monk och hämtar upp mig. Hoppas att jag från en avi från posten idag så jag kan hämta ut min nya mobiiil :D Så ska den väl laddas i 24 timmar :( Ska ju ändå jobba imon, men jag vill ju ha den ikvääll.. Jaja, man kan inte få allt.


Ska lägga upp bilder sen på häromkvällen hos Sara, hårfärgningen och gårdagens mys hos Hannes hade jag tänkt :)

Underbaar kväll

Denna dagen har varit underbar. Den vetenskapliga studien blev färdig och inlämnad, hittade present till Monk + kort, mitt hem är skinande rent och prydligt och kvällen med vännerna hos Sara blev helt underbart kul.

Vi spelade först "när och fjärran", jag känner mig som en lika stor idiot som vanligt men som tur är kan jag driva med mig själv och ändå ha kul. Ibland lyckas man ju gissa rätt :) Patrik den jäkeln har alltid sån tur, man ska inte spela spel med honom :P Sen kom Sofia, Gentiana och Tip :D
Jocke blev blond och underbart full, han blev alltså inte blond av alkoholen utan färgade håret. Och förstörde Saras dyra handduk! Haha. Jag älskar att Jocke kan släppa loss så som han gör och bara vara sig själv, jag känner mig så bekväm med honom, han är min ängel :)



Nu ska jag sluta hylla mina vänner och packa det sista inför hemfärden imorgon. Jag kommer vara stressad som ett as imon fastän jag vet att jag kommer hinna. Om nu pappa och bror inte åker tidigare än de sagt, men de får vänta då. Skönt att slippa ta med resväskan till skolan!

Godnatt vänner. Nästan gång det blir några ord ifrån mig är jag nog i Alingsås :) Och då ska även jag färga håret. Nu jeflar, jag har fegat ur i ett år men nu ska den färgen få besudla mitt hår. Hoho, spännande.

Jag är så glad, jag mår så bra, jag har allt jag vill ha och förtjänar och lite till!! Jag älskar dessa stunder då jag känner mig väldigt lycklig och tillfreds med allt. Vill bara tillägga att jag inte är full, hade inte tillräckligt med alkohol för det ;)


På topp

Den vetenskapliga studien är inlämnad!! Direkt kom oron inför hur opponeringen kommer bli.. Men vi får hoppas på det bästa!

Har även vart i stan och köpt present till Monk som hon förhoppningsvis tycker om och kommer använda mer än en gång! Den tjejen är ganska bra på att tröttna på saker fort :P
Sen blev det en sväng till systemet inför kvällens häng med Sara, Patrik och Jocke. Kul att Pats är i stan :)

Jag sitter här och hoppas på att Sara kunde boka om sin tvätt-tid så vi kan vara hos mig = jag slipper stressa och sen åka till andra sidan stan! Vore väldigt skönt att vara här.

Nu ska det diskas lite, resväskan ska packas och annat plock ska göras.. Men allt görs med ett stort leende och pirr i magen eftersom jag bara tänker på att jag snart har min nya mobil i handen :D :D :D

             

                             Snart får jag träffa min favoritkille också :)

Ny mobiiiil

Är det inte roligt hur impulsiv man kan vara??




Almanackan :)

Håller på med almanackan nu mellan turerna i tvättstugan :)

    

Kommer nog bli skitbra :) Synd att man inte har så grymt snygg handstil som vissa har bara!

"Ledig" dag


Har fortfarande inte kommit ur morgonrocken, haha. Så är det när man har en hemmadag på en tisdag, då kommer ju nya avsnitt av favoritserierna som måste ses innan något annat görs.

Sov många timmar inatt men som vanligt förstördes sömnen av sjuka drömmar. Orkar inte ens förklara men den innehöll att jag var gravid och pappan var ett gammalt ex, min familj va med, ett annat ex och Monica var jätte elak :P Blir så trött. Drömmarna speglar verkligen inte verkligheten.

Men nu blev jag mycket gladare, jobbet ringde och jag ska jobba på lördag igen, 7-16.30 igen :D Kulkulkul!
Så det gäller att få ordentligt med sömn så jag orkar festa på kvällen sen.. Men jag gör allt för att min Monica ska vara glad :)

Nu ska jag sortera all smutstvätt, springa ner till tvättstugan och sen är det dags att sätta igång med allt som ska göras..


Nattinatt


Ballar av stål va ingen höjdare, hade det i bakgrunden.

Ska stänga av datorn strax. Kan inte bestämma mig för om jag ska sova eller greja med almenackan.. Är väldigt trött.. Men samtidigt väldigt sugen på att pyssla med den. Hmm.

Har ju hela dagen på mig imon. Ska vara hemma, gå igenom den vetenskapliga studien inför onsdagens slutliga redigering. Ska tvätta och städa hela lägenheten samt laga mat + matlådor. Härligt med en hemmadag. Det är ett underbart avbrott från all stress.

På onsdag ska jag träffa Jocke och Sara :) Lite alkohol står på schemat och sen får man väl se vad som händer. Jag hoppas på en skön hemmakväll med alkohol och tjöt, va längesen. Om det är fint väder kan vi ju grilla ute på min gård om vi ska vara här :) Mys.

Ne nu ska datorn stängas av.. Förhoppningsvis får jag igång den stationära imon, den strejkade förut och jag har inte vågat sätta igång den igen, vill inte förstöra min härliga dag med panik!

Godnatt :)

Greeaat

Skolan va otroligt seeg. Men det blev väldigt bra, nu är vi snart färdiga och hoppas på så lite kompletteringar som vanligt :)
På tal om kompletteringar har jag fortfarande 2 sådana att lämna in.. Måste anstränga mig för att få allt gjort nu när jag kommer spendera mesta delen av maj i Alingsås. Vet inte hur mycket jobb det blir men en hel del förhoppningsvis. Då gäller det att prioritera och planera. Tyvärr så väl vännerna prioriteras bort men det är ju bara under maj :)



Är så glaad idag. Fick besked från försäkringskassan och jösses vad jag sken upp!! Nästan tusen kronor per månad i bostadsbidrag, inte kattpiss!! Plus att jag får de pengar jag skulle fått mellan januari och april på fredag, väääldigt gött att slippa vara urfattig. Men denna gånger ska inte allt shoppas upp på 2 veckor, jag måste spara eftersom man inte får lika mycket pengar i slutet av maj som annars.



Rik som jag kände mig åkte jag till stan i jakt på en ny almanacka, fanns det någon snygg? Neeej. Ingen sån som jag ville ha. Men jag hittade en slags tjock anteckningsbok, pysslig som jag känner mig ska jag omvandla den till en almanacka :) Ska bli kul. Köpte även ett till fotoalbum så nu ska det beställas kort och påbörja vad som blir tredje albumet. Fick ett reklamblad idag med 100 kort gratis så nu gäller det bara att hitta kort att framkalla, använder ju inte min kamera förutom hemma typ så här blir det tattande ;) Tror jag ska göra ett "Örebro-album". Sen åkte jag och handlade lite. Satt och väntade på bussen i en halvtimma och det va så skönt att bara sitta där i solen och titta på bilarna som åkte förbi.





Pappa är la rolig, han glömde överföra pengar till mig men det löste sig ännu bättre, han och brorsan pendlar veckovis till Stockholm och jobbar så jag åker med dem hem på torsdag. Gött att slippa åka tåg för en gångs skull. Då ska jag bara komma ihåg att ta åksjuketablett, va ett bra tag sen jag åkte lastbil så magen lär reagera starkt på det guppandet.

Nu blir det strax att se på ballar av stål på kanal 5 och lite annat grejs.

Gööött

Sitter i skolan, vi börjar bli färdigaaaa :D Håller på med slutdiskussionen. Sen ska ju allt läsas igenom och redigeras och blabla, men ändå, vi är snart färdiga!!!

Vi hade fått schema inför oppostionen av studierna och vi har senare i den veckan så då kan jag vara hemma i över en vecka i samband med hemtentan :D Hur gött som helst. Då kan jag jobba, hihi.
Maj kommer bli en braaa månad.

Idag fyller världens bästa tjej år: MonkiBooooonk :D

Helgen är över

Sitter på tåget, åker baklänges igen. Ska fråga någon på SJ varför man kan välja vart man vill sitta (kupe, salong, osv.) men inte framlänges eller baklänges. Det är ju helt idiotiskt och jag vill iaf ha ett svar. Jag har vant mig och är inte lika åksjuk längre men det finns ju många som är åksjuka. Nu jeflar.



Annars är jag mest väldigt glad över att helgen har varit helt underbar! Den kändes längre än vad den va, jag fick gjort allt jag ville och det blev bättre än jag trodde. Speciellt glad över att jag träffade Lisa och att vi hittade tillbaka till varandra på ett sätt som vi inte gjort på längelänge. Man glider så lätt isär, hänger inte med i varandras liv och det blir komplicerat så då skiter man i det. Men nu har vi tagit ett stoort steg i rätt riktning :)



Och MonkiBonk gjorde mig lika glad som vanligt :) Älskar att jag bara kan "vara" med mina vänner, man känner inte alltid att man måste hitta på något, vara glad konstant eller så. Jag har det bra jag :)



Nu har jag som sagt mitt sommarschema, får antagligen lite jobb nu i maj, både dag- och nattpass :D Nu ser jag ljuuset, snart är det sommarlov och jag känner att jag har något att se fram emot!



Nu dör snart das computer här, kanske ska fråga SJ varför det inte finns kontaktuttag? Det finns ju för rakapparater på toaletterna, för ALLA brukar ju raka sig på tåget, verkligen jätteofta.

Första jobbdagen :)

Ojoj.
Igår gick jag till stan, mötte Monk & Jacob. Alla affärerna va ju tyvärr stängda dock. Träffade Robbin och Sofia, kul :) Sen gick vi hem till Monk. Käkade och tjötade en stund. Sen tog vi med filt och mellanmål till Jacob och gick ut till lekplatsen :) Hur mysigt som helst. Sen gick vi upp till mamma & co och grillade :D Jacob fick låna den lillalillahockeyklubban, haha.

Träffade även Nono och hans tjej. De kom förbi när vi satt och käkade :)
Sen kom Maria och vi åkte hem till Monk och spelade Cluedo. Jag vaaaann :P Hoho.
Var ganska död eftersom det va väldigt varmt att gå till och från Bolltorp. Men oj vad bra man känner sig efteråt :)

Och idag har jag jobbat :D:D:D Hur gött som helst. Skitkul verligen. Få träffa några ur personalen och de nya vårdtagarna :) Lite sorgligt att vissa original försvunnit men sånt händer ju. Va iaf helt underbart. 7-16.30 är en låång dag så nu är jag grymt trött. Men har fått mitt sommarschema nu iaf :D Eller ja, jag tog det :P

Men nu är det bara att hoppa in i duschen och sen åka till Lisan :D

Imon blir det att umgås med Moooonk :D

RSS 2.0