Onsdaag

Det börjar bli bättre, känner mig lite peppad och positiv idag. Träffade gruppen i förmiddags, vi fick färdigt uppgiften till imon ganska fort! Planerade inför nästa vecka och jag känner mig inte stressad utan snarare peppad! Tycker det är intressant att jobba på detta sättet, innan har jag alltid varit i grupper där vi gjort allt tillsammans men eftersom det nu är 3 pendlare i gruppen blir det att man delar upp mer. Det är skönt att kunna plugga hemma men pressen ökar, man måste prestera oftare och bättre typ. Jag tror att jag lär mig mer av att göra saker i grupp, diskutera sig fram och hjälpas åt att förstå. Men det ska bli intressant att se om detta blir lika bra som det blivit innan, nu kanske man inte blir så trött på det stora arbetet som man blivit annars när man varit med på alla delar och ältat tills man inte längre orkar bry sig om det är bra eller inte.

Handlade på vägen hem och har precis ätit fläkkotletter och pommes :D Mums!!
Nu ska jag skriva ihop den individuella uppgiften tills imon och sen har jag förhoppningsvis energi över till att leta bra fakta till projektarbetet också!


TID

Tiden går så sjukt fort. Detta är något som slår mig varje dag, oftast när jag tänker på Jacob som växer för fullt. Älskade unge :)

Jag änvänder lotion väldigt sällan, nu efter duschen var händerna torra som sandpapper så det var ett måste. Tog den söta rosa burken från Orilflame med lotion som luktar så ljuvligt! Varje gång blir jag lika glad och nostalgisk, den påminner om Egypten. Det är snart 2 år sen jag och Monk va där! Helt sjuuukt. Känns som att det va för ett halvår sen. Det va inte den roligaste resan någonsin, men det va min första resa om man inte räknar Tyskland, Schweiz och Tjeckien. Vädret va inte särskilt bra, det blåste som satan, maten va kass och vi levde på godis hela veckan. Hade jag rest med någon annan än Monica hade jag blivit galen, hon är den enda jag står ut med och inte hatar efter 3 dagar, haha.
Att jag minns resan med glädje beror väl mest på att den var väldigt känslomässig på många sätt eftersom jag reste från Sverige med föreställningen om att jag skulle komma hem och bli tillsammans med mitt ex igen, träffa en underbar kille i Egypten och fick reda på att jag kommit in på universitetet. Alldeles för mkt hände på kort tid, men det slutade oerhört bra, jag kom nog undan en hel del hjärtesorg tror jag!

Nu ska jag sluta grubbla på det förflutna och sova!!!

NÅGORLUNDA

Nu har jag gjort så gott jag kan, beskrivit 3 begrepp som ska kopplas ihop med 2 artiklar imon, hoppas jag fått till det bra så jag inte har 4 arga gruppmedlemmar som stirrar surt på mig imon..

Jag har även förberett för kommunikationsövningsuppgiften. Jag gör som jag brukar, förbereder och planerar, tycker att jag är duktig trots att jag inte GJORT uppgiften. Så tänker jag "superbra, nu är det bara att skriva ihop" och sen gör jag något annat. Sen när jag väl tar tummen ur arslet blir jag vansinnig över att det är så jobbigt att "bara" skriva ihop det. 1-2 sidor är inte alltid det lättaste när man ska reflektera. För mig blir det oftast en ganska motsägelsefull diskusson, först tycker jag si men sen tycker jag faktiskt så och då blir det jobbigt änna.

Förhoppningsvis känns livet lättare imon om det går smidigt med gruppen, jag kommer hem tidigt, gör färdigt uppgiften som är förberedd (kanske till och med påbörjad..) och känner mig motiverad att plugga hela helgen så jag kan sluta stressa över att jag ligger flera kapitel efter läs-schemat.
Det är inte sunt att plugga på detta viset, måste seriöst skärpa mig så jag inte hamnar här. Hur gör man? Det går inte.

NEJ

Jag ORKAR inte. Jag är så trött på hela plugg-rutinen, det känns så meningslöst.

Jag är så opeppad man kan bli, jag har inte känt mig såhär omotiverad någon gång vad jag kan komma ihåg. Jag ser inte ljuset. Jag längtar efter sommarlov och jobbandet.

Trodde för en stund sen att detta tillstånd kunde bero på att jag inte ätit ordentlig mat, men så kom jag på att jag hade det.
Måste ske en förändring. Frågan är vad och hur??

Jag trodde hösten skulle bli kanonbra, jag har allt jag längtat efter i flera månader, bra ekonomi och läget är stabilt. Vad fan är feeel????

SUCK

Jag känner mig extremt skoltrött. Det kommer alldeles för tidigt, terminen har bara börjat. Jag måste skärpa mig. Får ligga i som fan, komma ikapp med läsningen och göra saker i tid. Denna veckan får bestå av plugg, plugg och plugg så kanske nästa vecka blir bättre!

Idag har jag iaf skickat iväg massa tradera-paket så jag har blivit av med en del kläder!

Imon ska jag plugga, handla och träffa Jocke :)

Home sweet home

Anlände i hemmet en stund innan elva, mycket post att gå igenom och av någon anledning startade jag datorn och nu en timma senare inser jag att det är hög tid att sova om jag ska orka upp till en heldag med föreläsningar imon.

Är helt slut i kroppen efter helgen. Har fått alldeles för lite sömn så jag är dessutom grinig, känner mig som en obstinat 15-åring.

Söndag.

Gårdagen gick väldigt fort, va trevligt att träffa syrran och alla andra :)
Nu är frågan vad jag ska göra de sista timmarna innan jag åker hem igen, är suger på att gå en sväng på stan.

Men först ska jag ta en cigg, äta frukost och hoppas på att mobilbiljetten från SJ inte krånglar denna gången...




The sunshine of my life :)


Aktiv

Dagarna har bara sprungit iväg! Som vanligt måste jag gå igenom allt som hänt så jag själv får lite klarhet.

I torsdags hämtade mamma mig på stationen, hem och hämta luftmadrass, käkade på Stockslycke där vi stötte på Sebbe, eftersom Sanna och lilla Oliver satt i bilen va vi ju tvungna att kika på honom lite också :) Så liiiten och söt!
Åkte sen till Monk, lekte med Jacob en stund sen började jag och Niclas köra bort grejer till lägenheten. Tack gode gud att de redan kört en del! Sen fixade vi i den gamla lägenheten med fästen och annat innan vi la oss. Somnade med en gång, sköönt att det blir så ibland.

På fredagen gick jag upp 06.20 tror jag, det va då dom skulle väcka mig så jag antar att det va då. Hade det inte vart för att Jacob väckte mig så hade jag inte vart glad, haha fyfan. Vi lämnade Jacob på dagis, körde Monk till jobbet sen åkte jag och Niclas och hämtade släpkärra och sen började vi lasta. Allt gick väldigt fort, vi funkar bra ihop och jobbade på grymt bra! Det va tungt och svetten bokstavligt talat rann men det va otroligt skönt när det va färdigt. Det roligaste var när vi slängde soffan och fotöljerna på tippen, haha, extrem befrielse att slippa bära upp dem till den nya lägenheten. På tal om den nya lägenheten, Niclas har verkligen gjort ett superbra jobb, det är skitsnyggt :D

Vi blev färdiga kvart i 12, hade då lämnat nycklarna till de nya hyresgästerna och precis tömt förrådet. Hämtade Jacob och Monk, släppte av dem i lägenheten, bärde upp det sista och åkte och köpte mat.
Sen hjälpte jag Monk med att plocka upp och organisera i köket, herrejävlar vad luckor de har, va svårt att bestämma vart allt skulle stå!

Sen skulle Monk, Niclas och Jacob till Niclas pappa och käka och sen skulle jag och Monk på bio, Monk skulle bjuda ge mig det i födelsedagspresent. Under ett tag har jag misstänkt att hon har planerat något annat när hon avslöjats lite här och var men igår var jag så otroligt slut efter flytten så jag hade inte en tanke på det. De hämtade mig efter middagen hos Niclas pappa, så skulle vi släppa av Niclas och Jacob. Då säger Monk att hon glömt sin mobil hos Niclas pappa så vi måste svänga förbi där innan bion. När vi åker upp för backen ser jag tre människor som hoppar upp framför bilen typ, den första jag ser är Maria. Fattade inte alls vad det handlade om innan ajg såg Lisa och Sarah, jag trodde att Maria va ute med sin syrra typ och såg att vi kom och skulle säga hej typ. Haha, så va det ju inte. Dem hade planerat detta väl, gjort iordning mat och grejer i kvarterslokalen, köpt alkohol till mig och planerat hur de skulle lura mig. Haha, det va väldigt kul :) Totalt chockad va jag.

Vi åt, tjötade och spelade spel. Jag fick i mig några cider sen gjorde det ont i ögonen av trötthet så det va bara att gå hem och soova.
Tack tjejer, det va väldigt kul :) Även om jag hade nöjd mig med McDonalds och bio :P

Idag fick jag inte alls lika lång sovmorgon som jag ville, 3 pojkar i huset och jag sover i vardagsrummet, skåål på den.

Nu är alla räkningar betalda och jag är fortfarande rik :D Väldigt ovanligt men otroligt härligt.

Ska snart bli upphämtad av Monk och hålla henne sällskap medan hon packar upp och sedan är det 30-årsfest för syrran min, blir förhoppningsvis kul :) Va längesen jag träffade alla. Hoppas bara jag slipepr tusen frågor om skolan som det brukar bli, det är så tröttsamt att prata om, är man ledig så vill man inte prata om skolan.

Fingertopparna värker fortfarande sen allt bärande så nu orkar jag inte skriva mer. (tack gode gud tänker Monk när hon läser :P)

24/9


Godmorgon.. Har vart vaken i en timma men är lika trött. Är så otroligt segstartad. Det är så skönt att sätta sig i soffan med datorn men man fastnar ju så läänge..
Nu vet jag iaf hur mkt pengar jag har på mitt konto imon :D:D:D

Om 2 timmar ska jag på handledning i skolan och innan dess ska jag städa undan från gårdagen och packa!
Har inte vart i Alingsås på 3,5 vecka men så fort jag går av tåget kommer det kännas som igår.

Snart får jag träffa Monk & Jacoby :D



Birthdaaay

Informationen om praktiken gav lite, inte särskilt mycket alls. Var onödigt som fan att åka till skolan eftersom all info kommer upp på nätet.

Skulle till systemet efter skolan, fanns systemet där det alltid legat innan? NEJ, panik. Jag tänkte ta en genomväg till nästa systembolag och helt plötsligt ser jag vart de flyttat, sämsta läget de kunde valt. Sen fick jag reda på att det andra systembolaget jag tänkte gå till inte heller fanns kvar där, det kunde blivit stoor förvirring.

Städade snabbt som attan sen kom Sara, Fia, Tip, Jennie, Johanna och Gentiana :) Fick fina presenter, en stock snus (!) och Pez (godis man stoppar in i en figur typ) askul, förväntade mig verkligen ingenting och så halar de upp en stock på bordet ;) Haha.
Vi hade en härlig kväll med några omgångar av "med andra ord" och singstar. Grannen tyckte dock inte om singstar verkar det som, någon bankade som bara fan i väggen. Ouups.
Jag är väldigt nöjd med denna födelsedag, trots frånvaron av familj och vännerna i Alingsås.

Imon får jag sovmorgon då planerna ändras lite, så det blir bara handledning och sen tåg till Alingsås :) Kommer nog bli en bra helg, HÅLLER TUMMARNA.

21


Ja för 21 år sen hade min mamma väldigt ont, men oj vad glad hon blev när hon fick se mig ;)

Dagen till ära tog jag sovmorgon och sket i den första föreläsningen, snart dags att åka iväg och få information om praktiken..

Thanks.

Dagen har varit hemsk, full av total förvirring och frågor.


Trots detta har det funnits ljusa punkter:

- Kläder från Halens kom, 3 av 4 jeans passade! Helt fantastiskt.
- Sett nya avsnitt av flera olika serier som lyckats hålla tankarna på annat håll.
- Orkade laga mat.


Har dock inte pluggat ett skit. Men mitt känslosystem är så rubbat just nu att jag inte känner ångest för det. Jag känner ett smått obehag, fast mest inför att behöva spendera 7 timmar i skolan imon.

. . .



Förlåt att jag inte kan visa mig svag.
Förlåt att jag inte kan öppna mig och berätta hur jag mår.
Ibland förstår jag det inte själv, förnekelsen är djupt in-arbetad.
Förlåt att jag inte kan be om hjälp, jag vet inte hur.

Joråsåatte..

Det gick bra, gruppen va inte särskilt upprörd och jag missade inte jättemkt.
Har nu precis kommit hem, potatisen kokar, ha ringt pappa, bjudit hem en del på födelsedagsfirande på onsdag och håller på att få ljudfilen från intervjun jag inte kunde vara med på i fredags. Jag börjar komma ikapp denna dag.

Det som står på schemat är att äta, lyssna, plugga systemteori och nätverksteori + det andra vanliga. Ska även försöka hinna med att städa upp lite, prata med mamma och även Monk som jag inte pratat md på evigheter känns det som (har väl gått 2-3 dagar).

SATAN I GATAN


Tro fan att jag försov mig! Hurra, jippi, skål. Dessutom vaknade jag 5 minuter försent med tanke på hur bussarna går så får vänta några minuter till ändå.
ÅNGEST. Andra gånger jag försover mig sen vi delades in i nya grupper, har typ aldrig hänt innan. Pinsamt. Suck, hela dagen kommer gå åt pipan.

KAN INTE SOVA

Jag blir galen. Jag hatar när det blir såhär, det händer för ofta.
För många tankar, trots att de flesta är glada och roliga tankar så är det planering och det blir snabbt stress. Jag inser mer och mer för varje dag hur otroligt stressad jag är över allt och inget. Jag är stressad över saker som kommer hända om en vecka, ett halvår, 5 år och 10 år.

Det är skolan, barn (alla andras, mest Monks), födelsedag, flyttar, fester, släkt, vänner.
Ångest. Borde verkligen sova nu så jag klarar hela dagen imon utan att må skit på eftermiddagen, komma hem och inte orka med något när jag har massor jag bör göra.
Hela veckan är fullproppad, jag lägger till mer och mer på schemat. Helt plötsligt är jag tidsoptimist, naiv? Varför kan jag inte bara ta det lugnt och somna? Jag vet hur veckan kommer bli, inget som direkt oroar mig men ändå känner jag mig superspeedad och igång.

Det är stunder som dessa jag bara känner för att ge upp, och precis efter den tanken känner jag mig superlöjlig och blir ännu mer irriterad på mig själv för att jag är så svag. SUCK.

Orkar inte gnälla eller blotta mig mer. Ska dränka min ångest genom att fokusera på något annat.

Kom igeen..

Jag är så sjukt seg!! Det är verkligen söndag och det märks att jag inte sovit bra alls.. Drömde förövrigt att jag hånglade väldigt länge med George O'Malley i Greys Anatomy, på en toalett. I verkligheten tycker jag inte att han är snygg men i drömmen tyckte jag att han va ashet, hur går det ihop?

Måste läsa nu, får inte tappa stinget igen.. Är man student får man väl bete sig som en..
Ska även ringa min far sen, får klämma fram min charmiga sida..

Helgen

Igår kom familjen + Rasmus, drack kaffe och sedan begav vi oss till Mariebergs köpcentrum och jag fick en Soda Streamer :D Rolig grej det där, drickan blir väl inte överdrivet god men man lär sig nog snart vilka smaker som är goda och inte.
Efter lite snurr hit och dit handlade vi, på ett Willys i ombyggnad, skååål. Slutade med att vi glömde det viktigaste: Lasagnette. Men det blev en snabb sväng till Ica. Grabbarna drog och badade på Gustavsvik och vad helt sluuut när de kom hem + hungriga = gnälliga. Fast inte Rasmus, han är bara lugn :)

Vi åt iaf underbart god lasagnette, såg lite på TV men bytte efter stund till film, Fast & Furious. Det va mkt mäktigare att se den på bio måste jag säga. Det är alltid en liten besvikelse när man laddar ner undertexter som är gjorda av random people, översättningen är väl inte direkt klockren, till och med Rasmus (12 år) märkte det, men han hade ju sett filmen ett par gånger innan! Men Vin Diesel är alltid skön att se på :)

Somnade tidigt som attan, hade dock tredje världskriget i magen så jag fick snällt vara vaken mellan 04.30 och 06.30 innan jag kunde få sova 2,5 timma till. Självklart var jag sist upp som vanligt!
Vi spelade en omgång "med andra ord", alltid lika roligt, det blir inte sämre av att två 12-åringar är med! Haha, trots att vi bytte lag så vann jag båda gångerna, jag tolkar det som att jag helt enkelt var bäst!

Anders satte upp den nya lampan i sovrummet och fixade hål bak i TV-bänken så man slipper sladdarna (för Sanna är lat och kommer ihåg hur hon kämpade förra gången). Anders är väldigt braaa på sånt :)
Och mamma har fixat med byte av gardiner och dukar :) Nåt måste de ju ha att göra ;)

Nu ska jag nog äta frukost, plugga lite och ringa Monk, vi får se i vilken ordning de 2 sista blir.


Fredagsmys

Det blev en perfekt kladdkaka, tjöt om framtiden och film med Jocke som nu har åkt hem :) Väldigt skönt att han hälsade på!



Har halvt fastnat i "Hellboy", är inte min sorts film men humorn är helt underbar! Ögonen börjar dock kännas väldigt tunga så det blir nog sängen strax.



Spontanbesök!

Haha, sådär 21.30 en fredagskväll tycker jag och Jocke att det är tid att ses!
Tänkte ringa honom förut men antog (som man aldrig ska göra!) att han hade planer så det va nog försent. Icke sa nicke, Jocke den söta nörden va hemma och spelade spel :) Det sorgliga är att vi inte bor vägg i vägg och han måste ta bussen, så han är här om en timma (nästa buss går om en halvtimma), men han kommer!

Ska väl passa på att plocka undan en del skit som ligger och skräpar överallt så jag slipper gå upp tidigare och göra det imon, man vill ju ha det fint när familjen kommer på besök imon. Ska ju visa upp min nya inredning :D Funnyyyyy. Just det ja, nu får Jocke se hur det ser ut också. Han va med och bar upp allt och hjälpte till med sängen men sen stack han, ska vi se om han ens märker någon skillnad, haha! Om han inte ser att jag har större TV så lipar jag.


Puss!

Freitag

Blev en lång sovmorgon, riktigt skönt :) Konstigt nog får jag alltid lite ångest av att sova länge, varför? Känns som att jag slösar bort flera timmar, vilket jag gör, men jag är ingen morgonmänniska så vad är problemet? Don't know. Wierd.

Har fått i mig frukost, ska ta en dusch och sen plugga och diska..

Bra dag

Detta blev en helt okej dag, om man bortser från den konstanta rethostan och snoret som inte riktigt vill försvinna.

Har fått läst en hel del! Ligger fortfarande efter och faktumet att jag inte har den boken jag borde ha gör mig extremt stressad. Hatar folk som inte lämnar tillbaka böcker i tid så andra kan låna. Suck it.

Har fått diskat nästan allt, det blev 3 omgångar och är 1 kvar.

Fick ett samtal från min far. Han bjöd mig på kräftskiva på lördag men jag är ju tyvärr inte i Alingsås då så han bjöd in mig till min systers 30-årsfest nästa lördag istället! Haha. Informerade honom om den eventuella flytten till Alingsås, så han är beredd på att köra och bära om det väl blir av.
Det enda som återstår är att ringa min syster och berätta att jag kommer på hennes fest nästa vecka! Haha, "hej, pappa bjöd in mig till din fest nästa vecka". Tjoflöjt, så äre.

Nu tänkte jag äta kvällsmat, läsa lite till och sen unna mig själv en stund framför TV:n, måste se "comedy fight club" fören gångs skull. Sen blir det nog mer läsning om jag inte däckar i soffan.

Torsdag


Dagen har sprungit iväg. Kom upp tidigt fastän jag somnade väldigt sent. Har spenderat dagen med att diska och plugga. Lagat god mat också: Pommes och fläskkotletter :D Mums.

Livet känns harmoniskt och bra just nu :)

NJA.

Jag spelade igenom det ena spelet och några låtar på det andra, pluggade även en hel del. Förstår inte riktigt varför jag ska lära mig alla namn på skiten som finns i huvudet och hur det fungerar med alla elektriska sändningar och fan och hans moster. Visst är det intressant, men inte när det bryts ner på en sådan nivå, jag behöver inte veta detaljerna så djupt. Jag skumläser helt enkelt och fortsätter vara frustrerad över att boken jag behöver mest är försenad och kan därmed inte hämtas på bibblan, OJ vad roligt, varför måste jag hamna efter? Skiiiiit.

Om en vecka fyller jag år, känner helt sjukt, tiden går så foort. Känns som att sommarlovet va en vecka. Födelsedagen kommer spenderas i skolan från 9-16 och sen vette sjutton, kommer vara helt slut efter den skoldagen.

Snuset tog slut och jag hade ingen ork att gå ner och köpa nytt så jag fick för mig att sluta. HAHA. Efter 4 timmar fick jag nog av tankarna, det va inte suget som vann utan de konstanta tankarna om huruvida jag verkligen va sugen eller inte, om jag kommer klara det och blabla. Det kommer aldrig gå, jag är för bekväm/lat och älskar snus för mkt. Kanske bör dra ner lite dock, kanske kan spara några kronor..

Förövrigt kommer familjen + en lillebrors kompis hit i helgen :)

GH

Mamma är så söt, hon blir väldigt nervös när jag inte svarar i telefon! Haha, hon förstår att jag sover länge men ändå.

Har precis hämtat mina nya Guitar Hero-spel från brevlådan så nu blir det allt att spela lite (myycket).



Nu ringde Monk också :)

and so on..

Fortfarande inget smak- eller luktsinne, känner att jag nu fått feber och nässpayen börjar ta slut, wunderfuuuuuul.
Usch, jag vill bara lägga mig under täcker och ruttna.

Men! Det finns ganska mkt bra med denna dagen. Såg de nya avsnitten av One Tree Hill, Gossip Girl och Greek :) Det höll mig sysselsatt i typ 2-3 timmar :D


Nu ska jag nog se på en film och försöka glömma godissuget. Helt galet att vara godissugen när man ändå inte kan känna smaken!!

TÄPPT

Härligt när det är totalstopp i ENA näsborren. Mums. I den andra gör det ont, känns som att den är för tom typ. Uschuschusch. Är helt matt men inte sovtrött. Vill inte sova med tallar i näsan, kan inte somna om jag måste andas med munnen. Gaaah.

Roast på Berns va inte så kul ikväll, Pernilla Wahlgren är sällan rolig i något sammanhang ö.v.h.
Lite kul är det att Magnus Betnér blir irriterad varje gång någon tar upp att han kommit ut som bisexuell trots att han inte varit med någon kille. Haha, tycker det är lite kul att han inte kan dölja sin rekation.

                                                        Men han är ändå gött snygg.

Nu är frågan om man ska dricka ett stort glas vatten så huvudvärken försvinner och se en film.. Eller om man ska försöka sova?!

AHA

Jag har funnit anledningen till den extrema tröttheten: Jag är på väg att bli sjuk, IGEN. Satan i gatan.
Värker i hela kroppen.
Har iaf vart hurtig och tvättat och lagat mat (när jag sen väl skulle äta av den så försvann smaksinnet, greeejt).

Har inte gjort så mkt mer, jo jag har ju haft Monk och Jacob på tråden hela dagen typ :) haha, att umgås via telefon is tha shit, typ.

Nu ska jag ta kicka ångesten hårt i baken och slå mig ner med böckerna och bli lite klokare. Eller mer förvirrad, vi får se.

Sen blir det fiilm, behöver se lite mer av Madea, grym.

Uppe..

Ja, nu är jag uppe.. Somnade väl vid 3 i natt så jag fick verkligen tvinga mig själv upp.

Håller på och mejlar med studievägledaren på universitetet och jag blir bara mer och mer förvirrad för varje mejl. Hon skriver så kort och koncist så man får försöka lista ut en del själv. Det hjälper ju inte att utbildningsplanen på hemsidan inte stämmer, där står det att vi har praktik på höstterminen.. Har jag fattat allt fel? :/

Idag kommer nya lägenheter ut på Alingsåshem, det är lite läskigt. Tänk om det finns en ledig lägenhet som är helt underbar men ledig en eller två månader innan jag ska flytta? Usch vad ledsen jag kommer bli.

Känner mig helt död, min kropp är inte vaken..




Jag vill ha rooligt.


Söndagskväll

Kom ut på en promenad, tog motionsspåret + lite till så det blev en timmas promenad :) Skönt!
Jag trotsade illamående och lagade mat, blev väldigt gott!

Har bara varit vaken i 8 timmar men jag tror jag ska krypa ner i sängen. Är dödstrött och det är knappast någon idé att plugga, kommer inte komma ihåg något imon ändå.

Imorgon är en ny dag, en ny möjlighet...

Morgonhumör

Åh, idag är en såndär dag när man vaknar upp, ser klockan och blir irriterad. Va längesen jag kände av morgonhumöret, brukar inte märka det när jag är själv.

Så gjorde jag misstaget att gå in på facebook, där finns mycket och många att störa sig på. Suck. Usch.

Det blåser ute men jag tror jag ska äta frukost, lägga in ny musik på mobilen om jag får den gamla sladden att fungera och sen ge mig ut till promenadspåret och gå någon timma..

WIERD

Den dagen är riktigt skum. Sov för länge, har mått illa och varit snurrig, haft noll aptit och varit slö i kroppen. Tröttsamt. Varför blir vissa dagar såhär?

Iaf. Spelade Guitar Hero i typ 2 timmar tills jag inte orkade mer, gick ju inte att vinna mot vad-han-nu-heter för att komma vidare. Får ta det imon.

Pratade med mamsen en sväng och det mesta av vårat prat nu handlar om min flytt. Grejen är att jag planerar att flytta tillbaka till Alingsås och plugga färdigt därifrån. Har inte riktigt benat ut alla detaljer än, allt hänger på om jag kan praktisera i Alingsås eller inte. Sen blir det en del pendlande, oavsett om jag välder att läsa de 2 sista terminerna i Örebro eller Göteborg.. Ska försöka klura ut detta i veckan, annars får jag vänta tills den 23:e då vi ska information om praktiken.
Är alldeles för hängig för att orka förklara varför, vad som gör att jag inte är säker osv. Tar det en annan dag när jag har större behov av att få ut det..

Annars har jag installerat multimediahårddisken i datorn, sett film och tittat på gamla kort. Jag älskar verkligen att minnas det förflutna, fundera över vad man tyckte och kände för folk man va med då osv. Jag kan fastna i tankarna väldigt länge.


Godmorgon..

Blev en lång sovmorgon.. Är helt dödstrött :/ Vill inget annat än att gå och lägga mig igen och sova bort hela dagen.. Hopplöst.

Ska väl äta frukost snart och sen plugga en stund!

Pirater

Jag är otroligt slö idag, vad beror detta på? Är det den konstanta stressen som tar ut sin rätt?

Har nu tagit tummen ur och lagt ut auktioner på tradera, woho vad spännande!

Såg en bra film på trean förut, "mannen i huset" eller något hette den, härlig film.
Nu har jag fastnat fram "Pirates of the carabien" eller vad den heter, Johnny Depp är så underbar! Kapten Jack Sparrow :)

Förövrigt händer inte mkt. Funderar på framtiden, äter vindruvor och får roliga sms :)

Färdigt!!

Nu är den färdig, jag känner mig nöjd och den är inskickad!

Ont i ryggen har jag också, varför gör det så satans ont i svanken när jag sitter ner en stund på en vanlig stol? Jag måste ju sitta fel.

Jag funderar på att gå ut på en promenad. Är så förbannat trött så om jag inte gör något kommer jag ligga i soffan hela dagen och kvällen.. Vore skönt med usch så tråkigt.

Intressant

Nu är det stressigt, men jävligt intressant. Jag har gett mig in i en argumentation om fri vilja, förnuft och samvete. Det enda problemet med att argumentera med sig själv och litteraturen är att man kan bli lite förvirrad. Men satan vad intressant det är, bara lite frustrerande att det inte direkt finns något som är rätt eller fel, eller så har jag bara inte kommit så långt att jag fattat vad som är vetenskapligt bevisat och inte! Time will tell.. Typ.

Grattis till Sanna och Sebbe för övrigt :D

Nu jävlar Freud..

Monopol

Jag fick min TV 17.10 av en söt kille som bärt upp den helt själv! Fy fabian vilket jobb.

Gick snabbt att montera ihop och få på plats men det tog ett tag att hitta alla kanaler och fatta hur jag skulle göra. Men det blev braa :) Den är lite konstig bara, ibland går det inte att se på vissa kanaler :/

Tjejerna gick precis, det va Sara, Fia, Tip och Anna som var här och spelade monopol :) Känns som att det är fredagkväll men det är ju bara torsdag.

Nu sk jag titta på TV, kanske koppla in multimediahårddisken och se en film :)

Insikt?

Eftersom jag blev så satans arg igår när TV:n inte kom så har jag inte velat ha några förväntningar denna gång, därav har jag inte direkt tänkt på att den ska komma idag. Nu slog det mig och jag blev både nervös och förväntansfull :) Lite dumt att planera en spelkväll samma kväll men jag får väl antingen vänta med att koppla in den eller så får gästerna spela utan mig en stund ;) Får seee.

Sängen är bäddad, bordet är halvstädat och jag har slängt ett öga på boken 834636476348374 gånger och suckat, klumpen har växt i magen och här sitter jag. Måste meddela varje liten puttinuttigrej, det är ju en "anledning" att inte plugga. Hur fan har jag klarat mig tidigare 3 terminer? Får man ens vara sånhär?

Skärpning Rosvall!!

Varför sker det redan nu? Vad hände med motivationen och viljan att lära sig? Jag är så förbannat kass att jag vill ge mig själv en fet örfil. Imorgon ska uppgiften vara inne, har jag skrivit den? Neeej, jag har skrivit 6 meningar, sen när jag väl skulle börja mitt resonemang tröttnade jag och tyckte att det var en bra ide att fixa med flaskorna som hänger i fönstret. Det blev ju snyggare men ändå.

Kan inte koncentera mig. Har så många andra tankar och planer som jag grubblar på. Jag hatar att grubbla. Man kommer ingen vart. Jag har tänkt alla tankar jag kan tänka om det, nu måste jag bara bestämma mig. Vilket jag till 90% har gjort men jag är inte heelt säker. Suck.

Om 2-3 timmar kommer Sara, Fia, Tip, Johanna och kanske Jenny och hennes vän. Vi ska spela något spel, köpte ju några när vi va på Ullared :)
Dessutom ska TV:n komma, får väl se om den dyker upp ikväll.. Jag hoppas det för jag orkar inte bli arg igen, det är så hopplöst energikrävande och meningslöst.

Ikväll ska jag diskutera mina planer med vännerna så får vi se hur det känns. De kanske inte är lika positiva till det så det är nog nyttigt att få deras perspektiv på det hela!

Nu ska jag städa köksbordet så man kan se bordskivan och sen ska jag plugga tills vännerna kommer!!! Jag SKA. Inget snack om saken. Jag ska bara bädda sängen också.

INGET FUNGERAR!

Satanigatan, det bara snurrar svärdord i mitt hvud just nu och jag vet inte vart jag ska rikta den hemska ilskan som bosatt sig i mig.

Jag blir galen, allt krånglar.
Det har inte kommit någon jävla TV, de har antagligen inte ens vart här eftersom de inte lämnat någon lapp i postfacket eller ringt.
Datorn har varit under attack hela dagen, hade nästan 2000 varningar om intrång på 1,5 timma och har lyckats få någon ny trojan på de korta stunder datorn vart igång. Så nu är den avstängd IGEN.
Självklart är den bärbara datorn lika seg och krånglig som vanligt + att det mobila bredbandet kopplar ifrån hela tiden.
Pengarna på mobilen tog slut, internetdosan är som sagt hemma. Så mitt i den stegrande ilskan fick min mor ta smällen och hjälpa mig med det.
Har inte pluggat ett jävla skit. Ångest som vanligt, kunde pluggat hela dagen men läste bara ett kapitel.

Som pricken över i:et hatar jag att vara arg. Jag är det så sällan nu för tiden att jag knappt kan hantera det. Känner bara för att skrika, lägga mig under täcket och aldrig gå upp. Jag vill inte vara med just nu. SLUTA.


Monk

Det är inte mkt som blivit gjort..
Det var ju roligare att prata med Monk i 3 timmar, spela Guitar Hero, överföra grejer till multimediahårddisken och plocka här hemma.
Men jag har iaf fått läst ett kapitel och diskat!! Hurra.




Nu väntar jag på TV:n, ska nog passa på att läsa, den ska komma mellan 17-20 så den kan ju komma 19.45, liite onödigt att sitta och vänta på det.

Psykologi

Psykologi är roligt, men väldigt förvirrande tills man börjat fatta alla olika perspektiv..
Mitt största problem är att jag har minne som en guldfisk; jag läser ett kapitel och känner att jag förstår men några minuter senare har jag glömt vad jag läst. Vad gör jag för fel??
Några studietekniker har man ju lärt sig genom alla år i skolan så det är väl hög tid att börja använda några som kanske hjälper minnet.

För övrigt känns dagen väldigt grå och tråkig. Men samtidigt skön. Livet är konstigt. Datorn verkar nu fungera som den ska men jag känner mig ändå stressad och nervös över att något nytt ska hända, den har redan krånglat 3 gånger idag... Men nu har jag snart överfört alla filmer så då är det bara musiken och annan viktig skit som ska överföras, lika bra att få över det till den andra ifall datorn kraschar, den verkar ju vara på god väg. LIIIP.


TVTVTVTVTVTV

Idag kommer TV:n :D Om hon nu inte avbokade utkörningen för att samtalet bröts.. Men det hoppas jag inte!!

Tog mig upp tidigt idag så jag hinner med allt..
Ska försöka läsa allt som ska läsas och skriva uppgiften till gårdagens litteraturseminarium som ska lämnas på fredag. Så seegt.
Ska även städa, det ligger saker och papper överallt!
Och laga mat och göra matlådor.

Det borde ju gå, kanske inte får ihop hela seminarieuppgiften men en början..


Så händer det igen

Förbannadejeflaskit. Allt fungerade, överförde bilder och filmer. Helt plötsligt ploppar en varning från mitt antivirus program upp och varnar för en ny trojan. Seriöst!? Är min dator sårbar helt plötsligt? En måltavla? Har jag hamnat på någon lista över datorer som har infiltrerats? Förbannat störande. Så nu stängde jag av hela skiten igen eftersom den hängde sig.

Jag har iaf fått betalat ett räkning med hjälp av mamma eftersom jag glömde internetdosan hos dem. Har även sjungit lite singstar, funnyfunny :) Förutom att scart-kabeln inte vill sitta fast ordentligt så jag får slå på TV:n varannan minut. Men det är ju bara tillfälligt, imon kommer den nya TV:n :D:D:D


Nervös, glad, panik, fundersam

Nu händer det mycket i skallen.. Måste bena upp detta lite..

* Fixade med datorn igår så trojanerna, fejk-antivirus-programmet och andra virus försvann. Datorn hängde sig sen så jag lät gå under natten och stängde sen av den i morse. Funkar den nu? Neeej. Satte igång den för en timma sen, såg att den startade, loggade in, såg att den började som vanligt men sen när jag kollade till den så va skärmen svart, det gick dock att röra pilen en stund innan den också försvann. Stängde av datorn i panik och har inte vågat sätta på den igen. SNÄLLA, FUNGERAA!! Iaf en liten stund så jag kan rädda alla bilder och filmer...

* Hade fått en AVI i brevlådan om TV:n, de har tydligen försökt nå mig både igår och i fredags.. :/ Igår pratade jag ju med Monk en bra stund men det va ju på eftermiddan/kvällen, de borde ringt på dagen? Jaja, fick iaf ringt dem och bestämt att de ska köra hit den imon. Men! Jag frågade henne om det är så att de bär upp den, jag bor ju på tredje våning och det blir lite svårt att bära upp den själv, hon visste inte men hon skulle kolla så jag skulle hänga kvar i luren. Då lyckas smarthuvudet koppla bort mig så samtalet bryts och sen har hon inte ringt upp... Orka ringa igen och sitta i telefonkö i 20 minuter.. Nej.

* Har andra stora planer som jag inte riktigt vill dela med mig än, det handlar om en flytt men som vanligt står ekonomin ivägen och innan jag vet om detta löses kommer jag fortsätta vara lika fundersam.. :/

Nu ska jag plocka in efter middagen och kolla hur det står till med den andra datorn... Håller tummarna..

NERVÖS

Håller på att söka igenom den andra datorn nu, det har kommit halvvägs. Den har upptäckt trojanen och jag har en gigantisk ångestklump i magen. Fast det är inte trojanen som är det värsta, den är ju upptäckt och fixad. Det är något annat jävla fejkprogram som verkar vara virus som inte går att få bort. Jag gjorde en typisk nybörjar-miss mot min kära dator och nu vettefan hur vi ska lösa detta.. Om ca 1-2 timmar är genomsökningen färdig så får jag se vad som händer.. GAH.

Vad skönt det vore om jag kunde föra över allt jag vill spara till den nya hårddisken jag köpt och sen formatera om datorn. Men då måste jag ju se till att inte få med några virus till hårddisken för då kommer det ju tillbaka sen om jag överför tillbaka till datorn. SUCK.

Jag hatar datorer. Jag hatar elektronik. Jag hatar de små lusarna som kommer på dessa virus, trojaner och spionprogram.

Hemma igen

Föreläsningen va riktigt bra, för en gångs skull! Det är inte ofta jag orkar hänga med en hel föreläsning men denna kändes inte 3 timmar, det kändes som 1. Håkan Thorsén va riktigt bra på att föreläsa och hålla föreläsningen vid liv. Engagerad snubbe!

Det bästa på hela dagen är att vi har fått uppskov på uppgiften som ska lämnas in imon, vi har ända fram tills på fredag på oss :D Så med andra ord kommer jag dra ut på det, fundera på den sjuttioelva gånger om dagen men ändå stressa med den på torsdag kväll och lämna in på fredag. Egentligen vore det bäst om jag gjorde den nu så jag kan greja med allt jag vill greja med, få ordning på mitt hem som ser ut som en krig-zon.

Undra när min TV kommer då?? Den verkar ju vara på rätt ställe på posten så när har dem tänkt köra hit den? Imon? Pleaase.

Nu ska jag läsa en stund och sen sätta på min stationära dator och se om den lever. ÅNGEST! Har jag fått en trojan som tömt datorn eller något så vet jag inte vad jag gör. Usch, vill inte ens tänka på allt som försvinner.

Back home for a moment

(Det här inlägget skulle ha publicerats för över 5 timmar sen)

Har nyss kommit hem, har hunnit äta frukost nu också. Höll på att ramla av stolen nyss när jag satt här så fridfullt och åt och helt plötsligt börjar någon borra!! Hade inte en tanke på att de renoverar i lägenheten under, men det låter som att dem är i min lägenhet. SUCK.

Men jag ska ju inte vara hemma mer än 15 minuter till sen ska jag iväg till skolan. Usch vad stressad jag är. Jag är alltid stressad men det är bara jobbigt när jag märker av det, haha.

Från Alingsås och hit hade jag med mig min stora bag från Ullared som är hemskt stor. Det tyckte jag va pinsamt (!). Jag förstår inte varför jag tycker det är pinsamt att ha mycket packning. För att det tar plats? För att det kan bli bökigt på tåg/buss? Jag fattar inte, jag har ju inga problem med att rapa hejvilt överallt och ingenstans men att ha med en stor väska är sååå hemskt. The mind is a fucked up thing, typ.

Nu ska jag gå ner och fylla på miss busskort och köpa en chokladbit, åka till skolan och  :)

Sunday

Godmorgon! Luftmadrass är inget vidare, det är lite mysigt men kroppen gillar det inte. Har ont i båda axlarna och är svintrött pga att jag vaknat oräkneligt många gånger.. Längtar efter min sääng!

Igår va vi på Ullared, oj vad grejer jag fick köpt :D Monk och Maria fick nästan stoppa mig, de trodde att jag hade spräckt min budget :P Haha, det trodde nästan jag också men det såg värre ut än vad det var.
Jacob var helt ljuvlig som vanligt :) Igår bytte vi blöja på en jättesmutsig toa utan skötbord inne på Ullared så Jacob fick ligga på toalettsitsen, haha. Men det gick så bra så :)

Kvällen blev desto roligare.. Jag hade huvudvärk fram och tillbaka hela dagen och var ganska död hemma hos Monk, skrattade halvt ihjäl mig till "americas funniest homevideos" och sen va jag död igen. Tills vi satte igång och spelade ett utav spelen jag köpte på ullared, då vet jag inte vad som hände men det var som att jag var vääldigt full, det kändes nästan så och jag fick spontana skrattanfall utan någon anledning.

Sen trodde vi att vi missade bussen så Monk fick köra hem oss! Haha, bussen va 5 minuter sen, för första gången någonsin typ, så vi såg den när vi åkt en bit ifrån Monk :P

Nu ska jag se om det finns någon frukost och försöka få tag i Lisa så jag vet vad jag ska göra idag..

Alingsåås

Efter lite frustration och 2 samtal till SJ åkte jag tåg till Alingsås i förmiddags. Gick till jobbet och lämnade Saras timlista, fick då veta att någon lagt min timlista i helt fel fack så det var tur att Eivor är nyfiken och kollade där när hon såg en timlista annars hade jag fått vara utan dem pengarna nästa månad! Undra vem som lagt den där? :O

Fick skjuts till Monk och fick lite tid att vila eftersom både hon och Jacoby sov :) Monk blev lite smått chockad av att se mig när hon vaknade! Haha, du sov rätt tungt!
Vi åkte runt och gjorde lite ärenden, käkade och slappade sen hos Monk några timmar innan familjen hämtade upp mig.
Är helt slut efter allt skratt och bus, Jacoby was on fire today. Loove.

Nu är det dags att krypa ner i den nyköpta luftsängen som mamma idag köpt eftersom lillebror brutit våran överrenskommelse och beslagtagit rummet!! Din lille skit ;) Men det blir nog bra. Imon bär det av till Ullared :D:D:D Jag är så materiell att jag nästan skäms, men men. Det är rooligt att shoppa.

Kärleeek

Har precis sett "He's just not that in to you", härligt film! Den fick verkligen med det underbara med kärleken, de stunderna när kärleken är som tydligast och störst. Det är en sån film man egentligen inte ska se, den är farlig och får en att drömma om något som man vet kan få men som försvinner med vardagen.
Usch jag känner mig så filosofisk när jag ser kärleksfilmer. Får ett pirr i magen och känner känslan av hur det är att vara kär. Inte särskilt ofta, men stunder som nu så saknar jag det.



Enough about that, man kan tänka på det hur länge som helst.
Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och förhoppningsvis drömma ljuvliga drömmar utan ex, ångest eller konflikter, vakna upp utvilad, packa det sista och sen bege mig till tåget!

Kan bli bättre

Denna dagen kan bli bättre!! Fick åka hem från skolan mitt i en föreläsning pga värk i ryggen, gick inte att sitta ner. Nu har det lugnat sig lite men tro fan att det istället ska krångla att beställa tågbiljett istället. GAH, så nu står jag i telefonkö, 18 minuter i telefonkö för att boka biljett som tog 3 minuter.. ÅH, nu kommer ju denna irritationen hålla i sig hela kvällen. Ska nog ge mig ut på en promenad, har ju faktiskt regnkläder nu så inget hindrar mig.

Dagen har varit lite bra iaf.. Började med att jag beställde TV:n :D Fick nyss leveransmejl så den är på väg!! Lite komiskt att Maria ska köpa en likadan TV (hon tipsade mig) och hon skulle köpra den idag.
Träffade min nya grupp också och vi verkar fungera bra ihop, det kändes bra iaf!

Nu är frågan om jag ska ge mig ut på en promenad eller om jag ska sätta igång och plugga..?

Dagen lider mot sitt slut..

Har fått gjort en hel del denna dag!
Lyckades ta mig igenom det första kapitlet i den engelska boken, skakar av fasa inför nästa..

Skruvade ju som sagt ihop sängbordet:

Såhär fint blev klädkammaren:

       


Nu har jag även fått upp tyget bakom skrivbordet!!

    

 

Jag älskar före- och efterbilder :)

Ska dela upp köttfärspajen jag lagade förut och lägga i matlådor, läsa någon timma till, ta en dusch och sen nana!
Det blir nog en ganska tidig uppgång imon, ska till bibblan och läsa, orkade inte det idag. Så det passar bra imon innan gruppträff, lunch och föreläsning. Bara ingen har samma tanke.. Kanske ska ta med en annan bok ifall någon nu har tagit den boken jag ska ha.

Imon kommer pengarna från csn :D


Slö

Fy vad jag känner mig slö! Har satans ont, kan inte precisera det men det måste vara någon led vid knäet, det gör förbannat ont vid varje rörelse. Har kommit och gått i perioder de senaste veckorna men har försökt förtränga smärtan i väntan på att det ska gå över, men nu verkar det bara bli värre. JAG BLIR SÅ TRÖTT. Jag som skulle börja träna med Jocke denna veckan, lär INTE hända med denna smärtan :(

Varför tvingades vi inte att läsa mer litteratur på engelska på högstadiet och gymnasiet? Jag kan komma ihåg att jag läste 2 böcker, båda var enkla att läsa. Nu har vi kurslitteratur på engelska och SATAN vad jobbigt det är. Jag fattar nästan alla ord men det hjälper ju inte, jag ska ju fatta sammanhanget. Suck, suck och suck. Jag får väl läsa det gång på gång tills det sitter, ska bara hitta motivationen som flytt till andra sidan jordklotet.

Nu ska jag först ringa mamsen och se hur det är med henne och bihålerna. Skulle ringt igår men jag däckade ju en aning tidigare än planerat..

Förresten! Jag har satt ihop sängbordet, blev skitbra. Men nu har jag ont i ryggen. Haha, min kropp är en plåga.

Uppe med tuppen

Inte ofta jag går upp strax efter 7 på en ledig dag, men om man somnar kl. 20 kvällen innan är det inte så konstigt! Haha. Jag va helt slut igår, ville verkligen komma igång och greja här hemma men det gick inte, jag fick inte tummen ur. På något sätt hamnade jag i sängen och där blev jag kvar.

Nu inväntar jag hungern, lyssnar på "vakna med the voice" och försöker strukturera dagen.
Ska läsa, skriva lite och borde åka till biblioteket och läsa ett kapitel ur boken jag skulle lånat på bibblan i Alingsås men den va ju utlånaaad! Segt.



Första skoldagen

Nu är den avklarad och det känns precis som vanligt. Förutom att vi börjat en helt ny kurs, fått ny klass och nya smågrupper.. Hamnade i en grupp med 4 okända människor, jippi.
Träffade även den nya läraren som verkar helt okej! Han känns så äkta och det är skönt att han är ganska ny som lärare och precis kommit ifrån praktiken.

Igår fick jag gjort en hel del! Ställde in alla glas i bokhyllan och det böev ganska syggt tycker jag :) DESSUTOM fick jag ordning på alla kläder på under 2 timmar!! Tröttheten försvann och jag fick ett ryck. Hann inte med att sortera påslakan m.m, började greja med annan skit och slutade med att jag såg på det senaste One Tree Hill-avsnittet från i våras och fällde några tårar innan jag somnade! Haha, snaaart kommer det nya avsnitt :D

Nu ska jag planera veckan, kanske åker till Alingsås på torsdagkvällen redan. Det är nästan pinsamt men jag får väl erkänna att jag har abstinens efter både Monk och Jacob! Hur ska detta gå???


RSS 2.0