Mat

Det blev en spännande tur på Maxi, många saker som skulle inhandlas som jag aldrig köpt innan och knappt visste vad det var. Men Lisa hade stenkoll, haha :)

Supermannen Anders kom och efter en kort stund satt bokhyllan fast i väggen och antennkabeln var dragen och fastsatt längs väggen :D Blev även av med flyttkartongerna. För att bli av med alla va jag ju tvungen att packa upp det 2 sista och det va ju inte alls fel, nu känns det mer som hemma när jag ser mina saker :)

Sen lagade jag och Lisa biff storganoff, det va superlätt och mumsigt :D Kul att ha lärt sig något nytt! Nu ska vi snart nana, upp tidigt imon juu..

Söndag

Helgen bara försvann. Nu sitter vi här igen med varsin dator i knäet, haha. Försöker motivera mig själv att gå till köket och skriva lite mer på handlingslistan och se dra med mig Lisa till Maxi. Men det är kaallt ute. Men jag måste handla och göra fler matlådor..

Vet inte än om Sara & Patrik kommer förbi idag, får väl se. Mamma & Anders kommer iaf sen och hämtar flyttlådor, så jag kan fixa lite mer i klädkammaren :) Så kanske Anders hinner fästa den ena bokhyllan i väggen så jag kan ställa in saker utan att oroa mig för att den ska välta framåt..

Modernt

Jag och Lisa umgås på det moderna sättet, varsin dator i knäet och delar stundvis med oss om vad vi läser och ser. Haha, en väldigt skön lördagskväll med andra ord :)



Change

Lillebror är sjuk så bowlingen avbokades, blir istället potatisgratäng och fläskfile hos familjen :D Känns inte hlet fel, eftersom jag fortfarande är grymt dålig på bowling och inte är sugen på att äta på resturang med sår i munnen. Dessutom är jag alltid sugen på mammas potatisgratäng. Men nu blev jag helt plötsligt stressad. Men det är 2 timmar kvar tills jag ska ta bussen så jag behöver inte vara stressad. Ska bara duscha och klä på mig. Men nu ska jag nog äta lite yoghurt först.

Pigg

Trots sömnbrist känner jag mig pigg och glad :) Har sår i munnen som gör det svårt att snusa, prata och äta men om vi bortser från det i 2 sekunder så är jag förvånadsvärt pigg. Natten gick fort och behagligt, det värsta va att gå hem i morse när det va 20 minus. Kaaaallt.

Hann ju med det mesta jag tänkt göra i natt men jag hann inte med tupperware-katalogen så den ska jag kolla i nu. Fast jag är sugen på att gå till blomsterlandet. Men jag kanske ska vänta med det tills allt är iordning och jag vet vart jag ska ställa blommorna? Sounds like a plan.. Vi ska bowla kl. 15 och äta efter det så någon stor frukost är inte så smart kanske, fast jag är väldigt hungrig.

Sen ska jag träffa Lisan :) Händer inte så mkt mer, lär vara rätt död ikväll.



Borde, måste, kan inte

Jag får panik. Det är hårt att vänja sig vid att bara vara ledig efter 16.30. Jag har stressat som en galning och inte hunnit mer än att fixa tygerna, handla, laga mat och delat upp i matlådor, betala räkningar och duscha. Jag vill sticka, läsa igenom min studiehandledning och ta reda på VAD det är för uppgifter som ska göras nu, kolla igenom tupperware-katalogen och halenskatalogen, få upp allt som fortfarande ligger i kartonger, få ordning i klädkammaren och badrummet. NÄR? HUR? Dear lord.

Tänkte att det skulle bli en lugn helg då jag hinner allt detta men jag förstörde allt genom att tacka ja till att jobba natten imon. Fast då kan jag iof läsa studiehandledningen och tupperware-katalogen. Alltid något.. Kan ju sticka lite också om det är lugnt :) Så ska jag hinna sova lite, men inte för mkt så jag vänder på dygnet, gå till Stures med familjen, umgås med Lisa och på söndag kommer Sara och ev. Patrik. Men jag är inte stressad. Nejdå, jag är bara uppe i varv konstant.

Innan jag lägger mig ska jag kolla upp hur man nixar telefonen eller vad det heter, det ringde 2 försäljare på 10 minuters intervall förut. Förbaskat irriterande!!

Fort

Veckorna går så fort nu för tiden. Jag hinner ingenting. Idag hann jag ta itu med diskberget och plocka ur den disk som diskades i måndags. Mamma va här och hjälpte mig stryka och sätta upp det bruna tyget bakom det blommiga :D Skönt att slippa göra det själv även om det gick bra att sätta upp det blommiga.

Tjötade med Pontus en stund idag, väldigt trevligt :D Han ska komma och hälsa på mig nästa vecka!
Va ju tänkt att jag skulle umgås med Lisa imon men fick nyss förfrågan om att jobba natten till lördag och det kunde man ju inte säga nej till. Förhoppningsvis kan Lisafisa på lördag :) Undrar hur jag kommer orka vara vaken i ett dygn och sen inte vända på dygnet.. Men vad gör man inte för pengar..

Ska snart ge mig iväg till Maxi och handla lite innan jag kan ställa mig och laga mat. Sen är det väl lagom att lägga sig så man orkar med helgen..

Runt

Det är minst sagt aktivt att leva i denna stad. Hade jag vart i Örebro nu och praktiserat hade det vart praktik-hem-praktik-hem, typ. Nu är jag ju aldrig hemma. Idag gick jag hem till Majsan igen efter jobbet för att hämta tyget, superb! Sen åkte jag och mamsen vidare till biblioteket och garnaffären :D Hihi, nu jäklar. Sen hem till familjen, mamma öppnade sina paket och blev så glad och då blev ju jag ännu gladare :) Kunde inte hålla mig från att sticka så nu är ytterligare en halsduk påbörjad.

Sen blev det en sväng till Maxi där glädjenivån sköt iväg å det vildaste. Insåg häromdagen att busskostnaden blir väldiigt hög om jag fortsätter åka på enkel-taxa så jag tänkte att jag borde tjäna på att ha ett månadskort. Jajjemen, jag tjänar typ 770 kr på det i månaden. Woho. Förhoppningsvis försvinner snön snart ändå men det verkar inte så just nu.

Dagens A-lagsmatch va spännande, domarna var extremt kassa många stunder så det blev en del gapande. Men vad vore hockey utan ilska? Höhö. Finns inget härligare än att se killarna bli förbannade och spela så det dånar. Kanonbra underhållning. Dock hade motståndarlaget en vääldigt söt målvakt, han tog av sig hjälmen vid flera tillfällen och det va inte råkigt alls. Men jag blev tillsagd på skarpen att man inte får tycka så om motståndaren, så jag fortsatte titta i smyyyg.

Nu ligger jag väldigt bekvämt i soffan och är väldigt sugen på att krype ner under täcket. Av någon konstig anledning värker det i hela överkroppen. Men det är ju inte så konstigt egentligen. Stickningen har gjort mig rätt öm i både axlar och armar, att sitta ner största delen av dagen är inte så skönt för ryggen heller. Får sluta med det på något sätt.. Inte stickningen alltså utan sittandet ;)

Rastlös

Det är så underbaart att inte göra något, sitta/ligga i soffan och slappa. Men, jag blir så rastlös. Missar hälften av alla avsnitt eftersom jag sitter med datorn i knäet. Kan inte ens kolla på de avsnitt jag verkligen vill se.. Wierd.

Pratade med mamma i 35 minuter i hemtelefonen. Kändes skumt att inte prata i mobilen. Helt plötsligt kände jag mig så vuxen. Imon fyller mamsen år, ska bli så roligt att se om hon blir glad över presenterna jag köpt :) Dock är hon trotsig och struntar i kalas så efter att jag vart i stan ska hon hämta mig, köpa mat någonstans och sen åka till ishallen och se A-lagsmatchen. Så firar vi mors födelsedag i år. Plus mat och bowling på lördag såklart. Hon kommer inte undan!

Jag vill sova. Stickning och sova är det bästa just nu. Förutom allt annat underbart i livet. Vad äckligt glad jag är, gillart inte riktigt.. Haha. Igår somnade jag som en stock och sov HELA natten, vaknade inte ens för att gå på toa! Fantastiskt :D



Lugnet före stormen?

Allt känns för bra. Allt känns hända för enkelt. Vad kommer ske härnäst? Känns som att något jobbigt komm inträffa. Kanske inte men när livet känns perfekt brukar något snabbt förändra den känslan.

Gårdagen var stressig men kanon. Praktiken flyter på och jag lär mig nya saker om stickningen och börjar bli skitbra :D Lagade mat till familjen som kom på besök och även dem tyckte väggarna blev väldigt bra :) Senare kom annat besök och det blev filmkväll och mys :)

Idag lärde jag mig hur man påbörjar och avslutar stickningen. Jag fick så mkt beröm och applåder, haha. Underbara människor. Så nu har jag gett mig på en ny halsduk, med dubbla garn och den kommer bli kanon :D Nu när jag vet hur man gör så ska jag köpa garn och stickor, kanske blir imon om jag ändå ska till biblioteket och lämna böcker. Alla är så gulliga och vill lära mig flera varianter av stickningen. Va hos Maj & John förut, Anders föräldrar, och Majsan är grym på att sticka och hon ska lära mig någon kväll, kommer inte ihåg vad det hette men typ aviga och räta, sen ska Marie lära mig moss-stickning :D Stora planer här. Majsan ska sy det bruna tyget, hon är så snabb så jag ska hämta det redan imon! Härligt.

Idag kom ju även lönen så nu ska räkningar betalas och så ska vi se hur budgeten ser ut.. Igen.

Kvällen kommer nog spenderas framför TV:n, har inte slappnat av på över en vecka så det är väl dags att njuta av lite egentid. Passar perfekt idag då det kommit ut massa nya avsnitt av de serier jag följer :D

Mojs.

Nu känner jag att jag är hemma och att jag bor här!! Den mörkbruna färgen är skitsnygg nu på kvällen, på dagen va den dock väldigt 70-talsbrun och inte så mörk. Men jag är glad ändååå, det är inte grått!

Niclas hade ställt tillbaka alla möbler, tagit fram TV:n, ordnat suffkuddarna, bäddat sängen, ställt tillbaka skrivbord + dator och torkat av golv. Fantastisk insats av herr Andersson! Jag fick upp lite tyg idag också så nu är vardagsrummet avskilt från sovrummet. Dock är det bruna tyget inte uppe men det blir förhoppningsvis sytt i veckan.

Det är så otacksamt att greja i klädkammaren, så fort man stänger dörren så syns det ju inte att man gjort något! Men det blir trevligare när man öppnar.. Har fortfarande inte orkat packa upp alla kläder. Vet inte hur jag ska ha dem, tror jag behöver en klädstång till. Får diskutera detta med Hammarstrand imon..

Har för första gången använt diskmaskinen, nu är den igång för andra gången. Fantastiskt. Eller ja, allt blev ju inte rent men det mesta! Skönt att slippa diskberg och ryggsmärta.

Eftermiddagen spenderades med Maria, det blev en sväng till ÖB och Maxi. Sen har vi försökt få igång bredbandet på den stationära datorn som nu är frisk, eller ja, typ. Men det gick inte så bra, ett annat trådlöst nätverk stör och det går inte att koppla ifrån.. Gillar inte XP. Nu har jag laddat ner mängder av serieavsnitt i superfart medan Maria sköter musiken, dvs byter frenetiskt :P Stackars grannar. Hoho.

Längtar lite efter praktiken, vill sticka :D

Målat

Niclas har målat färdigt och vi ska snart gå hem till mig och se hur det blivit :D Spännande, det pirrar i min mage! Jag tror det kommer vara skitsnyggt :)

Ska bli så härligt att kunna ställa in grejer i hyllorna och bli av med alla lådor överallt. Sen är det bara en tur till IKEA som fattas, det verkar något småsvår att få ihop. Men jag har en plaaan, som vanligt. Jag har bara inte berättat för någon av de inblandade än. Men allt inom sin tid..

Ska även bli spännande att se om Telia-gubben verkligen fick bredbandet att fungera i fredags eller om något mer/annat krånglar nu. Bäst att vara pessimist, man blir ju så glad när man motbevisas. Bra filosofi.

Snaart ska vi väcka Jacoby, klä på båda barnen och sen ska vi gååå :D

Helg

Sitter hos Niclas & Monk :) Barnen sover, Monk är i tvättstugan och Niclas är hos mig och målar.

Kom hit direkt efter praktiken igår, käkade, gick till Willys och handlade och sen gick vi en promenad. Idag vaknade jag 06.50 av Jacob som tjoade och babblade. Haha. Men behövde ju inte gå upp med en gång, låg kvar i soffan till efter 9 och myste med Wilma :D Så underbart.

Nu ska jag nog ta en dusch när Monk kommer tillbaka. Sen ska vi till stan :)

HOPPSAN!

Det är inte varje dag man får ett telefonsamtal från en okänd människa som är svinförbannad och går till personangrepp angående ständning. Men det hände idag. Morgonen började bra, vi kom till planeringsdagen i Nårunga som ligger mitt i ingenstans. Fridfullt och vackert. Precis innan första fikapausen ringde telefonen, ett nummer jag inte kände igen. Ringde upp så fort jag kom ut i hallen och jag hann inte höra vad hon hette innan hon skrek och gapade om hur äckligt det var, hur dåligt vi hade städat, hur snuskig människa jag är, att jag inte har något sunt förnuft, att jag gjort felfelfel och allt jag sa var fel. Jag var i total chock och svar på tal fanns inte någonstans i början, jag stod helt still och undrade vad fan som pågick.

Det var mamman till den 19-åriga tjejen som flyttat in i min gamla lägenhet som ringde och betedde sig som en tonåring. Till sist tände jag till i varenda fiber i min kropp och kunde inte längre vara trevlig. När hon gång på gång kallade mig snuskig och ironiskt önskade mig lycka till i livet med den bristen på sunt förnuft kunde jag inte hålla mig för skratt. Det var så fascinerande och oförståeligt att en kvinna som aldrig träffat mig ringer och uttalar sig om hur jag är som person utifrån hur en lägenhet ser ut. Hon skulle bestämt ha ersättning, helst med en gång. Hon förstod inte att hon inte har befattning att bestämma summan utan att det är bovärden som faställer sånt efter städbesiktning.

Sen hade jag ju glömt min studentmössa, som hade glidit längst in på hyllan i klädkammaren. Herregud vilken skam. Hur dålig person är inte jag? Skandal var det. Dotterns pojkvän är den jag pratat med hela tiden eftersom hon själv inte vågat ta kontakt efter att vi pratade första gången. Det konstigaste av allt, för mig, är att jag pratade med honom i måndags, då han berättade att jag glömt studentmössan och i bakgrunden sa hon att det va något mer i lådan (ett glas typ). Han frågade lite annat och sen la vi på. Han sa ingenting om städningen, inte en antydan om att de inte va nöjda med något. Men nu visar det sig att efter att de granskat lägenheten och dragit fram varenda dammtuss som på något sätt kommit in i lägenheten vände de och drog, hon bor inte i lägenheten nu. Inte ETT ord om det i måndags. Förstår icke. Därav chocken när en medelålders kvinna ringer och är totalt crazy. Jag ringde sedan upp dottern som tyckte samma och tyckte även att hennes mamma hade gjort rätt när hon gick till personangrepp. Det gick inte att resonera med denna människa, inte heller avsluta samtalet eftersom hon fortsatte babbla och älta. Ju längre samtalet pågick ju mer hade hon att säga. Fantastiskt. Men jag tröttnade till sist och önskade henne ett bra liv.

Nu väntar vi på att det ska bli den 1 februari och städbesiktning. Min mor som inte blev överlycklig när en hysterisk dotter ringde och grät fick tag i bovärden. Efter att hon pratat med den galna kvinnan som kallade mig snuskig. Mamma fick höra samma sak och även hela hennes arbetsgrupp eftersom kvinnan skrek så mkt att högtalare inte behövdes. Så nu inväntar vi ev. räkning. Bovärden verkar inte riktigt ense med de arga människorna så vi får se hur det blir. Mig spelar ingen roll, de kan få tillbaka pengarna de batalat för halva hyran, bara jag slipper höra deras röster igen. De tyckte att vi skulle komma upp och vara med på städbesiktningen, HAHA. Eller hur. Lite lockande är det, för att se om vi är i samma verklighet eller om de lider av starr eller något som gör deras syn konstig. Men aldrig att jag åker 50 mil för att träffa sådana människor. Never.

Hon förstörde min perfekta vecka. Fitthuvud. Jag var så glad, positiv och relativt avslappnad. Därav kunde jag inte kontrollera situationen utan grät och skakade som ett asplöv. Det underlättade inte att vara mitt i skogen med nya människor, chefer och 9 timmar kvar på arbetsdagen. Men det gick ändå. Min ena handledare frågade hur det va med mig när jag trodde jag hade lugnat mig men då kom det igen. När man väl släpper ut tårarna vill det ju inte sluta. Men det kändes bättre efter att jag förklarat för henne och faktiskt fick respons på att oavsett vad som hänt så är det inte okej att ringa upp någon på det viset och bete sig på det sättet. Alltid skönt att höra att något tycker likadant när man är smått hysterisk.

Men nu har jag lugnat mig, efter lite fler samtal med mamma har jag lyckats bearbeta det rätt fort. Det jag känner mig mest obekväm med är att dem har mitt mobilnummer. Känns sådär. Men jag har ju även deras så jag lär inte åka på en sån överraskning igen! Haha.

Dagen blev helt enkelt väldigt konstig, men vad gör det om tusen år? Det är människor som inte verkar må särskilt bra eftersom de går igång så in i helvete över städning. Jag däremot mår hur bra som helst och det kan de inte förstöra. Faktiskt.

Niclas mötte upp mig på stationen och vi åkte till Tells och hämtade spackel, färg och allt annat som behövdes. Va trevligt att prata med Anna som jobbar där, pappas gamla ex som va med i bilden i många år. Det fick mig på ännu bättre humör. Sen va det fullt upp hemma med att plocka undan, flytta möbler, Niclas spacklade och jag lagade middag. Sen plastade vi in möblerna och Niclas åkte hem. Längtar till att få se resultatet på söndag :D

Dessutom har det kommit ut ett nytt one tree hill-avsnitt så dagen kan snart inte bli bättre känner jag. Sen finns det säkert fler nya avsnitt av andra serier.

Imon ska jag träffa Monk, Jacoby och Wilma :D Kommer bli en mysig helg tror jag! Jag ser iaf fram emot den!

Återigen, ursäkta det långa inlägget men jag behövde få ut det i text.

Flitigt

Det är ju helt fantastiskt vad man kan åstadkomma på knappt 2 timmar! Har fått ut alla lådor, hyllor och påsar från vardagsrummet, fått upp de flesta kläderna, och knött in en hel del i klädkammaren. Så förutom möbler är det bara lite tomma lådor kvar till typ tv och dator som ska ner i förrådet.. Om jag inte får reda på vilket förråd jag har denna veckan får vi väl knö in det i köket medans vi grejar. Det löööser sig.

Dessutom har jag hunnit hålla koll på storebrors match via hemsidan och sen duschat. Fantastiskt. Vad är raka motsatsen till tidsoptimist? Tidspessimist? Det har jag aldrig hört någon säga men det passar nog mig, jag tror aldrig att tiden räcker till.

Jag har en känsla av att morgondagen kommer bli lite smått jobbig och lång. Jag har inte sett schemat men att sitta och lyssna på flera människor prata är svårt, blir så rastlös. Skulle haft min stickning med mig, då lyssnar man så bra. Får klura ut något annat bra jag kan göra. Sitta och kludda i ett block går ju kanske också, men då tror nog de som pratar att man inte lyssnar eller är intresserad? I don't know.

Vart håller Lisa hus? Inte för att jag själv haft tid att höra av mig men tänkte att hon skulle vara inne på msn nu så vi kan analyseraaa saker. Det behovet finns nu. Jag får krupp på mig själv. Ena stunden vill jag såååå mkt, sen nästa stund vill jag inte alls. Whyyy? Det är väl något jag kommer sitta och fundera på hela dagen imon.

Värk

Fötterna gör så satans ont.. När jag och Niclas ska till stan imon får jag nog springa in en snabbis på intersport och köpa foppa-tofflor, de jag har nu är alldeles för hårda för hälarna.

Även denna dagen har varit kanon! Imorse va jag lite förtvivlad för jag visste inte vad jag skulle göra men jag fick med mig en karl som ville hjälpas åt att skapa en skylt. Har inte använt ett sånt där bränn-verktyg som man använder när man ska bränna in text i träd sen mellanstadiets träslöjd. Var roligt faktiskt. Vi skissade och höll på en bra stund. Sen när han grejade satt jag med stickningen, jag börjar bli riktigt bra. Tabbade mig inte en enda gång! Oj vad jag ska skryta för Marie imon! Haha. Fantastiskt.

Träffade ytterligare fler bekanta från förr och spenderade eftermiddagen med dem i soffan, det blev mkt stickning och tjöt. Har jag sagt att jag gillar min praktik? Jag kanske får den att framstå väldigt slapp och meningslös, det är den inte. Jag har ju svårast för den sociala biten när det är människor som inte gärna pratar, vilket är vanligt. Man får ställa många frågor innan de är villiga att prata. Det gäller så klart inte alla, men många får man ingen direkt kontakt med och då får man kämpa med att komma igång. Sviiiiinsvårt. Jag är så kass på att starta samtal och "kallprata". Det är nog min största utmaning med praktiken.

Imon är det APT. Det blir kaka på kaka eftersom dagen avslutades med möte med den gamla och den nya chefen då mina handledare berättade om verksamheten, vilket de även ska göra imon inför den nya chefen igen + de andra verksamheterna. Men det gör inget, jag behöver höra det igen för att fatta.

Jag har för första gången i mitt liv (vad jag vet) fått eksem!!! Det är något på praktiken som jag inte tål. Det har kliat sen i måndags och idag har det kliat nästan konstant. Nu har det hårdnat och är rött. Det kan vara precis vad som helst, det finns ju hur mkt grejer som helst..

Fick skjuts hem av Johan, en av mina handledare. Några meter längre fram träffade jag Sofia från jobbet. Man blir alltid glad och flamsig med henne. Kanon sådär på eftermiddagen när man är tröött. Hon skulle iväg till Friskis & Svettis där hon är instruktör, så skulle hon komma förbi med 3 fribiljetter till mig sen så jag kan testa på innan jag bestämmer mig för att bli medlem. KANON.

När jag kom hem hade jag fått typ 10 brev. Så roligt tänkte jag. Eller hur. Fyra var från Telia så förvirringen började redan där. Dessutom va det frågetecken på ett utav dem. Förstår inte varför. Försökte återigen få igång internet, ickesanickedetfungerarinte. Ringde Telia, visade sig att det är något kopplingsfel eller vad det va så det blev en felanmälan och det ska vara fixat inom 1-3 dagar. Men det spelar ingen roll. Kommer inte ha användning för det förrän efter helgen ändå och då kommer jag säkert ändå inte sitta vid datorn mer än korta stunder som de senaste dagarna.

Ne nu har fötterna fått vila tillräckligt. Nu ska alla kläder in i klädkammaren som Anders nyss vart här och fixat. Hur skulle det gå utan honom? Svar: Inte så jäkla bra.
För första gången undrar jag hur fan jag kan ha så mkt kläder. De tar upp hela vardagsrummet/sovrummet och det känns som ett evighetsarbete. Men om 2 timmar ska det vara färdigt. Då ska jag sova. Det fixar jag ju??

Klassiker

Det blir bara den klassiska uppdateringen av dagens händelser känner jag.. Men jag skriver ju som sagt inte för andras utan min egen skull. Tänkte faktiskt på det när jag gick till Monk & Niclas från praktiken, det blir ofta mkt gnäll i bloggen? Känns så, här tas irritationen ut.

Men det är inte så mkt att gnälla över idag! Trött som satan men det är mest skönt att vara trött och redo att somna såhär tidigt. Annars har dagen vart kanon. Det är lite segt på praktiken ibland, är inte van vid det arbetssättet utan är van vid konstant stress och känslan av att det aldrig tar slut. Men idag var det roligt, lärde mig skära i glas och dekorera med det, ska bli kul att se resultatet när det varit i ugnen :) Sen lärde jag mig att sticka. Jag svor och skrattade om vartannat. Ska se hur det går imon! Men då är inte experten Marie där som kan hjälpa mig när jag tabbar mig så vi får se hur långvarigt det blir.. Får vänta tills nästa vecka med att lära mig hur man påbörjar så jag kan börja med det hemma sen. Är verkligen en kanonbra avslappningsgrej för en som jag som har svårt för att bara vara ibland och måste ha något att pilla med.

Sen va det ju inte tråkigt att träffa Monk, Niclas, Jacob och Wilma. Kan inte minnas att Jacoby vart så liten men Monk säger att han va det så jag får väl tro henne. Vi käkade middag hos dem, busade med Jacob och myste med Wilma en stund innan vi åkte hem till mig. Denna veckan kommer bli KANON. Imon ska Anders fixa klädkammaren, på torsdag ska jag och Niclas fixa färg och alla tillbehör så han kan börja fixa, vilket han ska göra hela helgen så jag ska hänga med Monk och barnen :) Mys. Passar perfekt. Känner att jag har ont om tid för allt just nu, så det ska bli skönt att vara hemma hos dem och slappna av lite.

Nu ska vi inte göra detta till ett superlångt inlägg för jag vill inget annat än sova. Och sova gör jag plötsligt väldigt bra. Eller ja, Maria och mamma uppmärksammade mig på att jag går upp på toa fler gånger än jag minns så jag sover nog inte så bra ändå, vilket förklarar tröttheten men ändå. Jag har ju iaf inte vaknat såpass mkt att jag kommer ihåg det..

Första dagen

Vilken dag! Trött som satan, piggnade aldrig till. Fick börja med att svabba, vilket va precis vad som passar mig på morgonen, få göra något själv är alltid en bra början. Sen flöt dagen på väldigt fort. Underbart lugnt var det! Kommer nog älska denna praktikplats och alla andra äventyr jag ska ut på. Människorna som jobbar där är helt underbara, så avslappnade och bekväma med varandra, trots att den ena bara varit där en vecka. Riktigt skönt.

Redan på torsdag ska jag åka med på APT i Nårunga, dit även andra verksamheter som tillhör samma enhet kommer och alla ska då beskriva vad deras verksamhet gör osv. Vilken kanon start. Då kan man få lite mer grepp om vad som pågår. Det blir mkt nytt folk denna veckan. Ska se om jag kommer ihåg alla namn imon. Har lärt mig vissa, men det finns 3 Maria och 3 Marie, inte lätt. 

Direkt efter praktiken tog jag bussen hem, insåg att det är grymt segt att åka buss och att det tar 40-45 minuter för mig att komma hem. Snälla snö, försvinn så jag kan cykla!!!
Christian kom och spikade upp lite lister som han inte hann förra veckan och vi monterade isär en klädhängare han hade lämnat i klädkammaren som han ska slänga. Haha, det va en deeel skruvar i den mojängen. Men till sist gick det och jag stressade iväg upp till mamma & co eftersom storebror fyller år idag och hade lite kalas. Blev inte så lång stund, jag höll på att somna 4 gånger. Sen släppte pappa & co av mig och jag har nu lyckats få bättre ordning i köket, vardagsrummet, klädkammaren och kokat pasta till morgondagens matlåda.

Jag ska försöka få undan mer småskit och ömtåliga grejer eftersom min galning Jacoby kommer hit imon :D Längtar efter att träffa dem allihop, känns som att det va hundra år sen.

Plan

Kvällen hade inte särskild planering. Efter hockeyn skulle Maria komma och vi skulle få ihop skrivbord, dator och ljud. Sen fanns det säkert mer att göra. Vi fick upp och igång det vi skulle, hela jag fylldes av ett obeskrivligt lugn när jag satte igång musik. Efter att bara ha lyssnat på musik via den bärbara datorn med kasst ljud var det en befrielse att äntligen få lyssna normalt igen. Fick upp TV:n också. Men har ingen box så jag har väl inga kanaler ändå, men nu är den framme.

Maria ville gå till Maxi och köpa cola och något annat. Javisst, det är ju bara några steg dit. När vi ska gå in är Hannes på väg ut. Jag böev skitglad eftersom jag inte träffat påskmunken sen i typ somras! Det blev en låång pratstund om allt och inget. Slutade som vanligt med asgarv och nästintill andnöd. Behöver fler sådana stunder, men samtidigt har vi fått varandra att skratta så mkt att vi kommer bli flera hundra år gamla.

Slutsumman är att kvällen blev spontan och rolig, men vid detta laget skulle jag ha lagat sås till matlådan i frysen, duschat, gjort iordning mackor till frukost, skrivit ut studiehandledningen och lagt mig. Ögonen är torra av trötthet och jag somnar snart sittandes. Tänker inte greja med varken sås eller pasta. Värdelöst att ha halvfärdiga matlådor i frysen. Får köpa mat. Skrivaren är inte ikopplad och jag orkar inte duscha. Jag tänker ställa klockan tidigare än tänkt och hoppas på att jag kommer upp då. Jag är inte nervös över praktiken, jag är mest nervösa över de nya rutinerna. Vilken tid kommer bussen? När ska jag gå ut? Är det mkt folk på bussen så man måste stå? Vilken tid är bussen framme? Just nu känner jag att det blir som det blir. Men imon kommer jag kissa 3 gånger innan jag går.

Godnatt.

Morgonpigg

Somnade inte som en stock. Lisa kom vid 12 och vi låg och pratade om allt och inget till 2 - halv 3.. Sen kunde ingen av oss somna med en gång. För mkt tankar och svårt att varva ner. Natten var fylld av hemska drömmar så jag vaknade med en blöt kudde flera gånger. MEN, trots detta var jag pigg klockan 10 när jag vaknade till igen! Kan inte minnas att det någonsin hänt innan. Haha. Jag var glad och pratade, annars brukar jag vara tyst minst 10 minuter och inte orka säga godmorgon. Ringde mamma och sa att vi vaknat och att de kunde komma. Beställde nytt headset och började förflytta alla lådor till ett hörn så det blev lite mer organiserat.. Sen kom mamma, Anders och Anton.

Fick ihop vardagsrumsbordet, fikade, satte upp lampa i vardagsrum och kök + köksbordet. Planerade hur vi ska göra i klädkammaren också och det blir förhoppningsvis fixat på onsdag :D

Sen körde vi hem Lisa, åkte förbi praktikplatsen så jag vet vart jag ska imon, bushållsplatsen är precis utanför typ. Gööött. Sen skulle jag köpa present till Niklas men det va stängt så det får jag försöka hinna med imon!

Att ställa sig upp i morses va ett skämt. Tänkte mig inte för och efter 3 steg fick jag ta tag i sängen så jag inte skulle ramla. Aldrig vart med om maken. Haha. Att sätta sig på huk va det inte på tal om. Det bara gick INTE. Sen att gå upp för trapporna nu när jag kom hem igen va så jobbigt att funderar på att inte gå ut mer idag. Men det måste jag. Ska gå till Bohlins, köpa blommor till farmor, gå till henne och sen åka till ishallen. Så det blir upp för trapporna minst en gång till idag. Om Maria orkar komma ikväll blir det väl minst en gång till eftersom jag måste med ner och röka. Har ju ingen balkong.. Surt.

Nu ska jag kolla vad det är i alla påsar som familjen kom med, har glömt av vad det var jag lämnade hos dem. Haha. Spännande!!

Jahopp

Jag har tidigare klagat på att vissa dagar vart långa, jag tar tillbaka det gnället nu. För denna dagen har varit LÅNG.

Morgonen blev rätt slapp eftersom jag gick upp vid åtta och Anders, pappa och Niklas kom vid halv elva lr nåt. Mamma och Maria va iof vakna redan vid 6, men mamma gick och la sig för två timmar sen. Med de nya hyresgästerna hade jag bestämt att vi skulle lämna över nyckeln kl. 14. Vi va färdiga 12.45. Haha, alla va lika chockade när vi stod där nere och insåg att det bara tagit lite mer än en timma. Sjukt tempo.

Va skönt med tre timmars paus under resan hem, annars hade jag nog inte pallat. Men satan va mkt jobbigare det var att bära upp till tredje våning än ner från tredje våning! Det gick så bra i Örebro och jag kände knappt av min dåliga kondition. Efter tre vändor upp i Alingsås fick jag håll. Pinsamt nästan. Men det va bara att kämpa på. Jag trodde jag skulle ramla vid varje trappsteg eftersom benen vibrerade och kändes otroligt ostabila. Läskigt var det och det har ännu inte riktigt släppt. Benen är helt slut helt enkelt. Men det tog ungefär en timma att få upp allt också. Niklas och Anders var helt otroliga!!! Förstår inte vad de fick styrkan ifrån, de bar alla tunga möbler både ner och upp. Svetten rann på dem men sen när vi va färdiga var det som att de aldrig bärt något. Fascinerande.

Och hela dagen var så klart full av spydiga kommentarer och jag fick skit för minsta lilla. Haha. Men ingen kan säga att jag inte gjorde så mkt jag kunde iaf. Tog knappt några pauser, max 2 minuter och jag hade inte klarat mer utan att ramla ihop. Jag känner en sån stor tacksamhet men vet inte hur jag ska visa det. Vi är inte direkt de kramiga typerna, förutom jag och mamma då. Ska bjuda familjen på middag när allt kommit i ordning tänkte jag. Sen ska jag ju hjälpa dem att flytta så det blir ju lite återbetalning! Niklas fyller år på måndag coh eftersom han ska flytta hemifrån tänker jag vara en snäll syster och investera i något ganska dyrt som han behöver. Uppskattar han inte det kan han ta sig någonstans där solen inte skiner.

Lisa hade ingen vidare tajming, hon kom när allt var färdigt och familjen hade åkt. Men hon var till stoor hjälp eftersom hon va pigg och hade styrka kvar. Jag och Maria va helt slutkörda och kunde inte tänka varken snabbt eller logiskt så Lisa fick organisera och medla. Haha, det funkade kanon. Kom iväg en sväng till Maxi också, fick handlat lite och hämtat ut paket :D Bredbandet från Telia + gardiner som ska användas som rumsavdelare + kläder. Hoho. Va längesen jag beställde kläder. Roooligt.

Maria åkte hem för en stund sen, jag har tagit en dusch och blivit överlycklig över att ha en ordentlig duschstråle igen, den i Örebro va kleeen. Ska bara blåsa håret innan jag lägger mig. Förhoppningsvis vaknar jag inte av att Lisa ramlar in någon gång under natten ;)

Imon blir det mer stressigt än det va idag. Familjen kommer på förmiddagen/när vi kommit upp och hjälper mig med att sätta upp lampor och bord som vi inte orkade ikväll. Sen ska vi som sagt köpa present till Niklas. Jag kanske ska inhandla en tvättkorg. Får se om jag hinner. Sen är det kalas hos farmor och direkt efter det är det ishockey. Kan skippa ishockeyn men är sugen. Kommer bli galen av att springa runt här. Måste få lite distans så jag kan bestämma hur jag ska göra med saker och ting som inte fått bestämd plats än.

Det här är nog längsta inlägget i världshistorien, iaf i denna blogg. Men nu känner jag mig klarare i huvudet iaf.

Städ

Redovisningen gick riktigt bra! Fick jättemkt beröm och det är aldrig fel :)

Kom hem och slogs av en stark doft av Ajax, haha. Mamma och Maria va i full gång med städning och hade packat det mesta som va kvar. Gick ner och löste in vissa nycklar och sen käkade vi pizza. Handlade lite och nu sitter vi här i paltkoma. Eller ja, mamma städar i köket. Vi ska snart sätta igång med varsitt badrum. Blä.

Kommer somna tidigt i natt. Är helt slut! Längtar inte efter allt bärande imon..

Godnatt!

Va ganska trevligt att sitta en stund på Pitchers och dricka en smirnof ice :) Vi kom hem rätt tidigt, fastnade framför datorn istället för att komma in i duschen. Men nu är allt klart! Har skrivit ut arbetet och markerat lite här och var så det inte blir att man läser rakt av.., pratat med Lisa, skrivit en "att-göra"-lista till mamma och Maria och duschat. Nu går ögonen i kors, Sara halvsover och det är väl hög tid att krypa ner under täcket. Bara tanken får mig att må väldigt bra.

Loong

Vi gick och la oss alldeles för seeent. Hamnade i ett djupt samtal, när jag och Sara väl la oss i sängen började vi prata om allt och inget och så gick en timma till. Blev väl 4 timmars sömn.. Va rätt svårt att hänga med i redovisningarna men det gick som vanligt, inte så bra.

Vi åkte hem, käkade mat, jag gjorde en powerpoint-presentation till imon och sen blev det en powernap. Mkt power här. Men det hjälper aldrig att vila. Vi ställde klockan på 16.45 men jag har fortfarande inte piggnat till.

Om 5 minuter ska vi gå till bussen och möta upp de andra i stan och sätta oss på någon pub. Sista gången vi hittar på något på väldigt länge. Wierd. Alla är dock grymt trötta idag så vi får väl se hur det blir. Kan bli trist men jag har en känsla av att det blir som igår, väldigt mkt flum och asgarv. Vore skönt!

Imon är sista skoldagen! Är fortfarande inte nervös inför redovisningen, vill bara ha det överstökat. Ska bli så skönt! Sen blir det att åka hem, där Maria och mamma är i full gång med den sista packningen ;) Hoho.

Not right

Vad är det som är fel när man ifrågasätter glädje? Jag ligger i soffan och läser arbetet vi ska opponera på, tankarna glider hela tiden iväg på tusen andra saker och vad jag än tänker på är jag glad. Jag försöker tänka på saker som normalt gör mig irriterad, förbannad eller ledsen men det funkar inte, jag tänker bara att det löser sig och inte är så farligt. Haha. Jag ligger här och ifrågasätter varför jag är så glad. Jag har ingen anledning att vara så glad just idag, inget är annorlunda från igår. Förutom att pluggandet är färdigt för denna termin. Men det är inte pluggfria kvällar jag tänker på, eller jo till viss del.. Tihi.

För första gången känner jag att jag nästan lever i nuet. Jag tänker på att det är de sista timmarna ensam i denna lägenhet och jag njuter verkligen av varje minut här i soffan. Tittar dock på mina snygga gardiner och inser att jag kommer sakna att se dem. Men det finns lösningar för det också, jag är så fiffig ;)

Jag brukar bli glad när jag har saker att se fram emot, när jag har förväntningar. Men jag har släppt dem, allt det som jag vill ska hända kommer kanske inte hända. Vissa kommer hända efter mycket om och men kanske. Jag har fantasier om att livet kommer bli underbart och roligt i Alingsås, samtidigt som jag vet att jag inte VET hur det kommer bli eller kännas. Det kanske kommer kännas lika tråkigt som det gjort för det mesta de senaste åren. Who knows. Grejen är att jag ser fram emot det iaf.

Nu ska jag sluta flumma, hoppa in i duschen och sen blåsa upp luftmadrassen ifall någon vill sova på den i natt.
Måste bara säga att jag saknar Monica och Jacob också. Känns så konstigt att deras liv förändrats så mkt sedan vi sist sågs, eftersom jag inte träffat Wilma än så har det inte sjunkit in. Hon har en dotter. Skumt! Men snaaart :)

Happy

Detta är ovanligt så jag försöker desperat hålla kvar känslan. Det är morgon och jag är glad! Var inte så glad när jag vaknade upp från en dröm jag drömt flera gången. Jag gör något som hindrar mig från att leva det liv jag vill och göra det jag vill. Lite frustrerande varje gång. Men sen insåg jag hur löjligt det är och att jag inte är så apatisk i verkligheten som i den drömmen.

Tänkte gå upp vid åtta men när alarmet ringde kändes det som mitt i natten så jag stängde av och sovde vidare :) Sov i typ 10 timmar utan att behöva gå upp en enda gång :D Ljuvligt att vara hemma i min egen säng :) Trodde jag skulle ja problem att sova denna veckan men jag har redan tänkt så mkt på flytten att jag släppt det mesta nu. Allt är fixat och redo. Hihi.

Detta är de sista timmarna jag är ensam i lägenheten. Vid fyra kommer Sara som ska vara här tills på fredag, senare ikväll kommer Jocke så ska vi se film och han sover väl över han med :) Mysigt att ta tillvara den sista tiden vi har ihop. Sen på fredag kommer mamma och Maria. Det är bara 3 dagar kvar, och vid det laget är vi i full gång med flytten. Känns konstigt.

Och så har jag visst en granne som är liv mig, fy vad irriterande det är när grannar har hög musik. Haha.

Suuuug

För 2 minuter sen blev jag färdig med alla redigeringar och har nu mejlat till Johanna som ska fixa innehållsförteckningen som sagt. NU ska jag gå coh köpa snus eftersom jag har haft inne samma i 2,5 timme. Den smakar ganska illa nu och jag känner att kroppen saknar nikotin. Åtgärdas snarast. Kiosken nästa. Sen ska det förbannade arbetet läggas upp på Blackboard så opponentgruppen kan läsa och sågasågasåga. Haha. Det här blir kanoon.

Timmar

Vart tog de 3 sista timmarna vägen? Innan det besiktades lägenheten, gick skitbra :D Sen fixades el så nu är det problemet löst! Ska bara komma ihåg att betala hyran också.

När bovärden gick satte jag igång med projektarbetet, svarade på alla mejl från gruppmedlemmar, stånkade och stönade en hel del. Men snaaart är det färdigt. Nu ska bara resten av gruppen kommentera vad de anser om mina kommentarer så jag kan fixa till allt och skicka det till Johanna som ska fixa innehållsförteckningen. Jag ser slutet på tunneln.

Denna veckan verkar bli oväntat bra ändå! Lite stressigt vissa stunder men projektarbetet blir färdigt idag, sen ska en annan grupps arbete läsas igenom och opponeras på. Sen är det inga mer skolgrejer! Förutom redovisningen men jag vet ju redan allt jag ska säga så det behöver inte föreberedas. Fantastiskt. Vad ska jag göra med all tiiid? Haha. Tur att Sara kommer och håller mig sällskap imon tills på fredag. Haha. Och Jocke, som jag inte sett sen förra året ;)

Nu känner jag mig glad :) Ska fira det med lite nya avsnitt av Scrubs. Eller ja, så många jag hinner tills gruppen svarat och det är dags att plugga igen.

Magsjuka

Halva gruppen ligger hemma i magsjuka så det blir att plugga hemifrån idag. Hur vi ska få ihop en slutdiskussion genom sms- och mejlkontakt vet jag inte. Kan bli spännande! Eller ren katastrof.

Poletten har ramlat ner. En trevlig kvinna på vattenfall informerade mig om att jag kan ha avtal hos dem men att jag måste registrera mig och betala nätavgift hos Alingsås energi, kunde inte hon på eon informerat om det igår så jag bara kunde flyttat med det? Och sluppit bli stressad, förvirrad och irriterad. Men detta blir ju bättre och billigare eftersom vattenfall inte har några fasta avgifter, vilka är rätt höga hos eon. Undra hur mkt elnätsavgifter är hos Alingsås energi? Kanske skulle frågat det..

Nu kommer väl snart bovärden, hoppas jag inte skrämmer ihjäl henne när hon märker att någon är hemma. Haha. Är lite nervös inför att höra vad hon har att säga. Jag vet att jag inte förstört lägenheten på något sätt så men hon kanske uppmärksammar något som jag inte tänkt på.. Bara jag slipper betala en hög kostnad för oljefläckarna på sovrumsväggen är jag nöjd..

Sen ska jag ringa vattenfall igen och teckna avtal. Awsome.

Soppåsar

Känner att jag bloggar mkt idag, förlåt Monk :P

Har torkat rent spisen, diskbänken och stänkskyddet ovanför spisen! Har dessutom vart duktig och vattnat blommorna som va lite torra eftersom de inte fått vatten sen 17:e dec. Haha.

Har också packat ner nästan alla kläder. Är uppe i 5 knökfulla soppåsar med bara kläder.. Har bara kvar de kläder som jag hade med mig upp. Har ju hela resväskan kvar med kläder på Ängabo. Haha. Allt som allt hade det nog blivit minst 6 påsar.. Ändå tyckte jag att jag rensade nyss? Jaja. Beställde ju nya kläder idag också.. Men det va faktiskt mest byxor. Nya STOORA MYSBYXOR :D Och sommarbyxor. Och två klänningar. Och linnebyxor. Och kuddfodral. Längtar inte efter att betala den räkningen.

Nu har jag ju faktiskt resten av kvällen fri?? :O Känns riktigt skumt att inte ha flera kapitel som ska läsas, något som ska skrivas eller något som ska kollas upp. Är det såhär det känns att ha fritid? Haha. Nu har jag lust att greja med mina fotoalbum, men dem är ju nerpackade. Multimediaboxen är också nerpackad så någon rolig film kan jag ju inte se heller.. Men det kommer många lediga eftermiddagar och kvällar :) Mellan seminarieuppgifterna vill säga.. Helt fria från skolarbete blir vi inte under praktiken, varför ska vi ha det så bra?

Tror jag ska fortsätta med att packa ner gardiner, lakan, filtar, badkläder (insåg att jag är lite lik mina kära vän Monica som har överdrivet mkt badkläder!). Har inte tagit ner tavlorna heller. Bovärden vill ju säkert räkna hål i väggarna så det är väl bäst att ta ner dem.

El

Jag gillar inte när jag inser att jag fattat fel. Förbannade skit. Ringde eon, gick på 2 sekunder att flyttanmäla men sedan informerar hon mig om att eon inte kan leverera el till lägenheten i Alingsås pga att de inte äger elnätet eller vad det nu var. Gaah. Nu blev jag stressad och förvirrad. Måste jag välja Alingsås energi då? De förbannade nötterna har ju NÄSTAN en bra hemsida. Dessutom stänger deras kundtjänst 16.00 i vanlig "liten-satans-by"-sed. Det cirkulerar många svärdomar i mitt huvud nu. På deras hemsida står det inte att man kan teckna avtal med en gång, man kan ringa kundtjänst om man har FRÅGOR, men å andra sidan står det att el kan levereras omgående inom Alingsås. Jag förstår ingenting, och jag måste vänta tills kl. 9 imon, för DÅ öppnar deras kundtjänst. Jag gillart inte.

Blev imponerad av vattenfall, inga fasta avgifter osv. Men de kan leverera el tidigast 1 mars, blir liite svårt att leva utan el tills dess. Suck. Jag borde nog äta nu, det är så lätt att bli arg när kroppen går på reserv...


Soffan

Otroligt ljuvligt är det att ligga i soffan. Extra härligt blir det om man ligger på en varm filt och har duntäcket på sig :D Tror det är dags att skruva upp elementen lite! Det är hemskt att frysa. Att höja elementen hjälper säkert inte eftersom jag fryser för att jag är trött. Blev alldeles för lite sömn i natt. Att sen lägga sig i soffan och glo på desperate housewives och brothers & sisters va väl inte det smartaste, men det hade ju kommit nya avsnitt så det va ett måste..

Inte lika viktigt som alla andra måsten som finns idag.. Hon som ska flytta in i min lägenhet ringde förut, eller ja, hennes pojkvän och jag fick lite dåligt samvete att jag inte tagit tag i elfrågan än och ringt eon. Tänkte att jag måste ringa Christian först men det spelar ju ingen roll, jag antar att han flyttar med sig sin el, annars får det väl vara dubbelt i några dagar om det nu går. Vem vet. Måste iaf ringa Christian om hyran och nycklar men det är ju inget jag MÅSTE göra idag.. Typ. Kan dock inte ringa eon förrän mamma har kommit hem, jag tänkte inte på att ta med kontraktet till den nya lägenheten och det känns som att de kommer fråga efter lägenhetsnumret? Jag tror jag vet men det kan likaväl vara fel så jag får vänta tills mamma kommer hem och kan kolla. SEN ska jag ringa, sen ska jag meddela den nya hyresgästen om hur det blir. Asbra.

Bovärden ska ju besikta imon så det är väl ganska bra om jag torkar av spisen, diskbänken, städar undan allt som ändå ska packas ner, plockar ner de tavlor som sitter kvar och försöker packa på något bra vis..
Men eftersom prio nummer ett är att läsa igenom projektarbetet så ska det först och drämst skrivas ut och den röda pennan ska fram. Suck. Egentligen vill jag bara packa ner alla kläder. Vet inte varför men det är roligt att gå igenom alla kläder, vissa har man ju inte sett på ett tag ;) Hoho.

Det är väl dags att slita sig från soffan..

TÅÅG

Köpte en skvallertidning för första gången på vääldigt länge och den har hållt mig sysselsatt nästan hela tågresan. Satte igång datorn för att jag tänkte ladda mobilen genom den men det funkade ju inte med datasladden, har grymt för mig att den brukar ladda när man har i den men neej. Men nu är jag snaart framme så det gör inget om mobilen dör.

Hann ju lämna studieförsäkran till csn, så snart rullar pengarna in :D Blir konstigt att få pengar i mitten av månaden och sen i slutet. Men jag klagar inte, ohno!

Ska bli så sköönt att komma hem. Ska inventera kylskåp och frys, se vad som ska slängas och om något behöver handlas inför de sista dagarna. Får ju Sara på besök några dagar också :)

NE nu har ju datorn varit igång utan laddare i knappt 20 minuter och den är på väg att dö. Sjukt dålig dator.


JAAA

Fysatan, om man någonsin kunde lugna sig och slappna av? Ne varför det, att vara stressad och ha ångest är ju så kul? Jorå..

Har fixat och trixat ihop projektarbetet, lagt in allas delar, fixat lite på litteraturlistan osv. och skickat iväg den till övriga gruppen. Nu ska den granskas, kommenteras och redigeras. FYSATAN vad tråkigt det är. Sen ska den redovisas. Muntligt. I 30-40 minuter. Ja. Vad man längtar.

Kom mitt i allt på kompletteringsuppgiften och fick panik, tills jag fick ett svagt minne av att jag mejlade den igår? Haha japp, det gjorde jag. Skrev lite, fixade och trixade med rubriker så det helt plötsligt blev längre! Fantastiskt.

Nu ska jag packa ner lite kläder som ska med till Örebro imon. Insåg mitt på dan att det är söndag och att jag ska åka hem imon. Dessa 3 veckorna har flygit förbi och vad fan har jag gjort? Jobbat och pluggat. Woho vad bra det blev. Men jag lär inte gnälla när jag får lönen sen :D:D:D

Ishockeyn bjöd på en del frustration idag, vissa domare borde inte vara domare, så enkelt är det.. Satan vad arg man kan bli och det är så svårt att motstå att gapa och svära.. Haha, det är lite roligt.

Packa var det ja.. Längtar lite efter att åka tåg. Det är mysigt ibland. 

Kluvet

Det är inte roligt att drömma att man först är nykär och väldigt lycklig och sen blir man mördad. Riktigt skum dröm. Men det positiva va att det för en gångs skull va en dröm som inte hade med verkligheten att göra direkt. Ingen utan de "vanliga" människorna fanns med, haha. Framsteg?

Började morgonen mindre bra.. Först sms med en gruppmedlem om lite panik över projektarbetet, vi har inte fått fram info om alla delar. Det är inte så lätt att få fram info om myndigheter i Ryssland, jefla land! Sen satte jag mig här och läste atiklar om rasism och SD, då blir man ju måttligt irriterad. HUR kan folk vara så rädda för människor baserat på att de kommer ifrån ett annat land, har en annan hudfärg och lever på ett annat sätt? Wake up and smell the shit, ni är små, osäkra och patetiska människor. Eran definition av svenskhet har inte existerat sen 30-talet, då levde ni inte ens så säg inte att det va bättre förr!

Nu ska jag börja lite smått med projektarbetet. Hittade mer bra fakta om vissa delar jag redan skrivit så de ska kompletteras. Sen ska jag och lillebror åka och se familjens blivande hus, vi är de enda som inte sett det live än. Ska bli kul :) Sen blir det att plugga jäärnet så jag hinner åka till ishallen.


PIPPI

Va på Lisebergsteatern med farmor, hennes syster Ingrid + småsyskonen Emelie och Jonatan. Va helt okej, väldigt kul att umgås lite med farmor faktiskt :)
Själva föreställningen va över förväntan faktiskt. Trodde det skulle bli tråkigt men det blev en hel del skratt.
Hade lillebror (snart 3 år) i knäet under hela föreställningen och han släppte inte blicken från scenen en sekund, helt fascinerad var han :)

Sen hängde jag med hem till farmor en stund, kolla på ett köksbord hon hade som va mindre än det jag har som jag kan låna om mitt inte passar. Sen tittade vi på tv en stund innan Petra hämtade mig och barnen.

Har pratat med Monk också, efter att vi "gick om" varandra lite där.. Känns så skumt att bebisen har kommit, en liten flicka. Och jag kan inte träffa någon av dem förrän nästa vecka eller veckan efter det :(

Nu kom familjen in genom dörren, lillebror har spelar match mot Vänersborg. Undra hur det gick??

Ska nog käka något och sen plugga!!

Nuså

Anders räddade dagen! Hemtentan är nu utskriven och ligger i ett kuvert som ska få poststämpel och frimärke om en stund innan vi åker till ishallen!

Fick dessutom gjort en del på kompletteringsuppgiften. Det va svårare än jag trodde. Ska bara lägga till lite mer än en halv sida text men jag har redan formulerat meningarna så bra att det blir konstigt att vidareutveckla dem ;) Haha. Men det ska nog bli färdigt om jag inte är helt slut när vi kommer hem från ishallen. Men det tror jag inte.

Nu ska jag klura ut vad jag ska ha för tröja och hänga lite på facebook tror jag..



Självklart

Det va för bra för att var sant. Sist jag skulle skriva ut en hemtenta i detta hus gick det åt skogen och funkade inte förrän 12.30 och maxi stänger 22 (måste ha poststämpel, den kan inte bara läggas i brevlådan..). Nu mejlade jag tentan till mig själv, gick upp till familjens dator och öppnade dokumenten som skulle skrivas ut, skrivaren reagerade med en gång och började skriva ut. Jag kände ett lyckorus, som dog lika snabbt. Det ploppade upp en sida som meddelade att färgen snart är slut i skrivaren. Jag lyckades få ut en sida med färg, de andra 7 är bara gråa. WTF?
Messade karln i huset och bad honom köpa med bläckpatron hem efter jobbet. Har dock inte fått något svar. Men om han inte gör det så får jag väl gå till grannen eller åka till biblioteket och skriva ut..

Har iaf både gjort flyttanmälan och adressändrat nu. Fast om jag hade adressändrat först hade jag insett att jag inte behövde flyttanmäla eftersom de skickar hem en förifylld blankett som ska skickas till skatteverket. Men den kan jag ju bara skita i då? Vem vet.

Det är bara elen som ska fixas, men näsan är igentäppt och halsen är inte okej så det är inte så lätt att prata i telefon märkte jag förut. Tar det på måndag? Får seee.

Wiiee

Blev väckt av ett efterlängtat samtal för en stund sen! Grattis Monk, Niclas & Jacoby för det nya tillskottet :) Så roooligt. Men nu hatar jag ännu mer att jag är förkyld. Om jag sover tills på söndag kanske jag blir frisk? ;)

Nu ska jag skriva färdigt hemtentan, göra det sista på projektarbetet och hinna med att skicka in kompletteringen också. Får se hur mkt jag hinner, ska laga middag till familjen och sen åka till ishallen. Men det jag inte hinner innan får jag ta efter matchen.

:D

Working with the cold

Jobbet gick braa! Kände mig förjävlig när jag åkte till jobbet och de första 2 timmarna va jobbiga men sen kände jag mig friskare och friskare. Sen satte jag mig i soffan hemma och insåg att kroppen blev rätt trött.

Funderar på om jag ska ta och göra det sista på tentan nu eller imon. Är inte alls sugen men det kommer jag inte vara imon heller..
Jag orkar inte ens tänka på allt som ska vara färdigt, då blir jag deprimerad. Projektarbetet skulle vart klart nu.

Anti

Kan inte minnas sist jag kände att jag verkligen inte vill jobba. Även om jag jobbade som en dåre fram tills för en vecka sen typ så va ju fördelen att jag jobbade konstant så jag hade inte tid att slappna av och bli van vid att vara ledig. Nu när jag vart ledig och halvsjuk några dagar är det inte alls lockande att ta sig ut i kylan och iväg till gnälligheten.

Jag brukar heller aldrig fundera särskilt mkt på vem jag ska jobba med, det spelar sällan inte så stor roll. Men idag gör det ju det eftersom jag inte är helt pigg. Men jag brukar ju ha tur med det där..

Annars va natten inte alls bra. Somnade om alldeles för sent, sov nog ganska bra en stund sen vaknade jag och insåg att jag va förkyld. Fy va äckligt det är! Tack gode gud för nässpray!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, försöka vakna till liv, komma in i duschen och fundera på hur jag ska komma till jobbet.


Frustration

Om man somnar gott vid nio, går upp och kissar vid tio, är totalt redo att somna om men får ett sms man inte kan låta bli att svara på så får man skylla sig själv om man fortsätter skicka sms och sen inte kan somna. Okej, jag förstår det. Men det är lika förjävligt för det. Jag är trött men kan inte sova. Tack vare nässprayen gör det ont som fan i näsan och det har blrjat göra ont i halsen. Jag känner mig så redo för att jobba imon, verkligen.

Istället för att ligga och vrida och vända i sängen satte jag mig här och började kolla på jackor, köksbord och stolar. Så då blev jag ännu mer frustrerad. Finns aldrig en sån jacka jag vill ha och självklart är de köksmöbler jag vill ha för stora eller för dyra. Jag håller tummarna för att de köksmöblerna jag redan har passar precis så jag slipper köpa nya.. ORKA.

Nu ska jag kolla hur schemat på friskis och svettis ser ut, mamma tycker att jag ska börja träna där med henne och det lät ju inte helt fel. Billigare än gym och simning och om hon kan hålla sig från att ta tusen träningsuppehåll ska det nog bli riktigt bra!

Slå mig medvetslös så jag slipper vara vaken?

Jaså

Det är så tråkigt när man kommer på en bra rubrik och så ser man att man använt den innan. Trist.

Menmen. Tentan lider mot sitt slut. Är bara lite småfix kvar. För en gångs skull har jag konstigt nog gått in med inställningen att jag ska göra en väldigt bra tenta, annars är det mest "det blir som det blir, bara den blir färdig och alla frågor är besvarade" som gäller. Så får jag U på denna kommer det nog kännas lite värre.

Nu kan jag väl slappna av lite känner jag. Men att prata om tentan med Sara kan göra att det vänder väldigt fort, jag kanske har glömt något totalt, missuppfattat något eller vad som helst. Sara är iaf på väg hit, hon är på Maxi nu och handlar bullar och saft så vi kan vara vuxna och fika :) Jag känner mig så taggad inför att vara social så jag kom ur mysbyxorna. Leggings är nästan som mysbyxor men ändå, man får ju se lite proper ut kanske. Inte för att Sara bryr sig, mest för att jag känner mig piggare och kan fortsätta ignorera denna KONSTIGA förkylning. Vissa stunder finns den inte sen helt plötsligt är det täppt, jag nyser och högra ögat rinner som en flod. Fun.

Fick veta av Christian att han kanske ska börja flytta ut på fredag! Det lät underbart i mina öron. Sen är det ju inte spikat, vi får helt enkelt se hur det blir. Men vi håller tummar och tår på att vi hinner målamålamåla! Yes.

Fantastiskt!

Satt uppe till typ två med lillebror i natt och spelade quiz om hockey, ullared, städer och fan vet allt, haha. Sen somnade jag och har inte gått upp en enda gång i natt! Inte ens vaknat mer än 2-3 gånger. Dessutom har näsan inte blivit täppt som den alltid blir på natten! Faaantastiskt.

Jag vill ha en energidryck. Dels är jag förbannat sugen på en burn och dels är det väldigt drygt att vara såhär seg.
Det har kommit liite snö sen igår, haha. Galet. Och det snöar än. Snacka om vinter. Och nästan 12 minus. Brrr. Jaja. Ska kolla med Sara om hon kan ses en stund senare, men först ska det pluggas! Inte mkt kvar på den förbannade tentan..



Ynkligt

Nu är jag ynklig och gnällig som satan. Sinnesstämningen när man är sjuk är det värsta, den kommer på köpet i mitt fall, jag kan inte vara positiv när jag är sjuk. Men jag är ju inte så sjuk, tror inte ens jag har feber. Det är bara snooor. Fast det är lite lockande att ringa till jobbet och sjukskriva mig på torsdag, men rent ekonomiskt så är det en dödssynd. Alla andra jobbar med förkylning så det kan jag också göra utan dålig samvete.

Har iaf pratat med tjejen som ska flytta in i min lägenhet, trevlig prick! Hon flyttar in den dagen jag flyttar ut och därmed blir jag lite rikare. Woho. Det enda som håller humöret upp litegrann. Sen att min familj helt plötsligt verkar totalt ointresserade och nästan anti min flytt så känns det kul. Så fort man tar upp något om flytten så är det som att man tar upp något traumatiskt och tabu-belagt. Eller så spökar det hos mig, det är iaf vad mamma kommer säga om jag påpekar det :P

Åh. Jag känner seriöst för att bara skrika och gråta. Jag vill hem till min säng. NU.

Tur vs. Otur

Min mamma säger att jag har tur, jag håller med delvis. När det gäller flytten från Örebro till Alingsås har nästan allt fallit på plats så som jag vill.

Men, kroppen vann över psyket. Förkylning är ett faktum, ett jävligt irriterande sådant. Den gjorde natten hemsk, trodde inte det kunde bli värre men jodå, tack vare snor och magkramper gick det fan inte att sova när jag varken kan andas genom näsan, ligga på magen eller sidan. Funderar starkt på att börja käka rosenrot eller något. Eller så slutar jag sova. Vilket som, jag orkar bara inte med det meer.
Denna förkylningen förstör hela veckans planering. Speciellt det roligaste av allt som för en gångs skull går att genomföra. Men det kanske går ändå. Vi får se..

Sen till det bra: Min bovärd i Örebro ringde nyss, komiskt eftersom jag hade tänkt ringa henne. Men det hade vart lönlöst eftersom hon va på semester så det va tur att hon ringde. Vi bestämde datum för besiktning och jag håller tummarna för att jag slipper åtgärda oljefläckarna på tapeten! Och så berättade hon att människan som ska flytta in i min lägenhet är ivrig på att få flytta in tidigare så hon skulle ge mitt nummer till henne så får vi komma överrens om hur vi ska göra. Med andra ord får jag tillbaka halva hyran! Det passar perfekt in i budgeten måste jag erkänna.

Men sen hände en grej som jag ännu inte vet om det är otur eller tur. Denna datorn upptäckte en trojan, den rensades, datorn startade om och allt verkade bra. Sen dyker det upp något om en trojan igen, så vem vet om skiten är borta? Annars har jag 2 datorer med trojaner. KUL. På tal om det måste jag kontakta Dell. Är ju ganska dumt att formatera om en dator och sen sitta där utan ett windows, då kan den likaväl vara sjuk så jag iaf kan använda den som stereo.

Nu har jag börjat tröttna på att vänta.. Vill veta när jag får tillgång till Christian lägenhet så vi hinner måla om INNAN jag flyttar in. Annars skiter jag i det känner jag.

Disträ


Det blev monopol hos Monk & Niclas i många timmar idag. Och bus med Jacob så klart :) Han är galen, men så underbart rolig.

Kom hem för en timma sen typ, precis när jag skulle börja med hemtentan ringde Jocke och tyckte att jag vart undvikande för att jag inte svarat på hans samtal, men på min telefon har det inte ringt! Haha, det redde ut sig fort och det va härligt att prata med honom :) Fick gnällt lite om tentan, pratat om livet i övrigt, att vi ska bli sambos på halvtid till hösten och att vi snart ska ses. Wunderful.

Men det går inte alls bra att plugga idag. Mkt roligare att skriva med Lisa på msn och tänka på annat! Är också väldigt trött känner jag. Försöker glömma alla förkylningssymtom jag känner, kan inte bli sjuk nu. Det funkar inte. Ska man gå och lägga sig så kroppen får vila många timmar eller försöka köra på och få gjort så mkt som möjligt men ändå komma upp i tid imon? Dessa dilemman. Ibland hade en personlig assistent va bra som bestämde såna saker.

Nu ger vi det ett sista försök. Annars blir det sängen, förhoppningsvis sömn utan massa avbrott och en härlig dröm så jag vaknar och e taggad ;)

Ishockey

Vi missade jvm-matchen mellan Sverige occ USA i natt. Lillebror är inte hemma så jag kan inte fråga honom hur detta gick till, han skulle ju väcka mig? Jag somnade vid tolv, vaknade halv två och va super pigg. Låg och filosoferade i soffan. Soffan är raka motsatsen till luftmadrassen, man svettas otroligt mkt. Jag hade ju iof kläder + 2 par strumpor på mig också men hade jag sovit på luftmadrassen hade jag frusit ändå.

Sverige förlorade iaf mot USA, Schweiz förlorade stort mot Kanada så det blir USA och Kanada i final. Kanada vinner, we know. Tråkigt att Sverige inte tog sig till final, med den energin och så taggade som de va kanske de hade haft en chans. Who knows.

Jag blev iaf väldigt glad när jag nyss insåg att storebror har 2 matcher i veckan, HEMMA!! Äntligen kan jag stilla min abstinens. När jag väl är där kommer det inte vara så kul som jag just nu tror, men iaf. Jag får se hockey live. Alltid något. Tror det kommer bli en bra helg. Ska bara ta mig igenom veckan först.

Nu ska jag ringa och se hur det är med frugan, Monk vill att vi kommer och spelar spel.

Förövrigt

.. så är ungefär halva tentan gjord. Har fortfarande inte orkat göra färdigt ettan om mobbade Stina och hennes familj, den är bara för tråkig men kommer nog bli lätt sen när jag väl är färdig med de andra och orkar skriva det sista på den. Boendesegregation fick mig att vilja spy och jag får inte ihop det till en hel sida ens, men det står ca 1 sida så jag nöjer mig så. Dem får fan skylla sig själva när de sätter upp så kassa böcker på litterturlistan. In your face! typ. Nu är det egen reflektion om empowerment, symbolisk interaktionism och feministiska teorier kvar. Jag känner hellre för att lägga mig naken i snön än att fortsätta med tentan just nu. Men jag vågar inte riktigt lägga av, jag vet ju hur kass jag är på att komma igång igen. SUCK.

Imon blir det förhoppningsvis promenad med Monk om inte mitt knä blir värre, sen plugg. Tisdagen är lite oklar men hur den än blir så blir det nog inte roligt. På onsdag hoppas jag på fika/mat med Sara :) Oj vad vi ska gnälla om tentan. På torsdag blir det ju sahlgrenska igen några timmar och sen plugg. På fredag blir det plugg om hemtentan inte är klar. Annars blir det nog plugg iaf, Russia is so funny. Vill att allt ska vara färdigt nununu. På lördag är det teater med farmor + småsyskon.

Jag är festsugen. Nåt så in i norden. Inte så ovanligt, det blir alltid så när jag har hemtenta. Aldrig är jag så sugen på att köpa en vodkaflaska, dansa och sova. Men nej, det finns ju ingen tid till sånt? Kanske fredagskvällen iof. Men finns det några roliga människor att festa med? Ont om sådana.

Kompatibelt

Det är lite fräckt att familjemedlemmarna i denna familj har så passande namn.
Första bokstaven i allas namn blir ju den bästa av dem alla:
Sanna
Anton
Niklas
Nina
Anders

Glömmer aldrig när jag listade ut det, kände mig så stolt.


Sen fick min lillebror mig nyss att inse att vi dessutom kan göra en kedja av alla namn genom att alla slutar på rätt bokstav:

Niklas
       Sanna
              Anton
                    Nina
                        Anders


Fantastiskt roligt.


Matpaus

Ibland blir övergången mellan uppgifterna inte så smidigt, oftast tar det helt stopp. Speciellt när man har en kopierad bok utan innehållsförteckning.. Men nu har jag iaf hittat rätt kapitel och ska bara börja läsa och få grepp om vad det är jag ska skriva.. Not funny. Not at all.

Tänker mest på min önskelista på Ellos som är alldeles för dyr trots att jag inte tagit med allt jag ville ha och tagit bort en del.. Funderar på att beställa ett skåp som man har under handfatet, får ju inte plats med några saker annars typ. Men det är nog bäst att avvakta med det tills jag sett den nya lägenheten igen..

Nu ska jag köra igång med plugget igen. Vill ha det färdigt nuu. Kom dessutom på att jag inte gjort färdigt kompletteringen till förra seminariet jag inte va på. Så nu gäller det att öka tempot..

NOG

Jag hade rätt, helt meningslöst att gå och lägga sig. Enda beviset jag har på att jag faktiskt sov är att jag kommer ihåg att jag drömt. Drömmen va väldigt ljuvlig må jag säga men natten va hemsk. Vet inte om det beror på luftmadrassen eller mig. Jag sover ju bättre i den vanliga sängen men jag vaknar ju mycket där också. Men i natt kan jag inte ha sovit mkt. Vid 10 gick jag och la mig i mammas säng och satte på bäddvärmaren, sov till två. Ljuvligt var det, även om jag vaknade till och från. VAD är det som stör mig?

Pratade nyss med jobbet. De asen ska ju vara så duktiga och göra sin timbank så flitigt nu i januari så nu tog de min sista arbetsdag. Men jag får ändå några timmar, ska åka till sahlgrenska igen med samma vårdtagare som ska på återbesök. Skönt att jobba utan att behöva jobba som sagt.

Hemtentan går framåt. Den är EXTREMT tråkig bara. Men det är bara att få det gjort. Har ju inget bättre för mig.


Happy feeling

Känns som att det blev en lång dag. Jag, Maria, Monk och Jacob gick en lång promenad i kylan. Det va inte så kallt för mig eftersom jag hade bra skor och termobyxor. Ljuvligt. Jacob va helt underbar, fascinerad av att man kunde göra avtryck i snön med skor och armar. Haha :) Mindre roligt va det när Maria knuffade mig rakt in i en snödriva (ISdriva) när jag pratade med Lisa i telefon och totalt tappade balansen. Slog i knäet och kände mig som en invalid resten av dagen. Får se hur det känns och ser ut imon. Visst, jag putte henne först, vid en buske med mjuk snö, inte en meter hög driva som plogbilen tryckt ihop och va stenhård!! Haha, Maria ditt as. Men jag va med henne hela kvällen ändå, fastän hon skadade mig såååå. SNYFT.

Vi hade iaf en trevlig kväll men mkt tjöt som vanligt.
Jag är trött men vill inte sova. Känner mig plötsligt så himla glad och harmoniskt och vill inte lämna den känslan. Lär ju inte känna så när jag vaknar, speciellt inte när jag ska sova på luftmadrassen i natt. Ännu mera snyft.

I morgon är inget planerat, förutom plugg. Om jag kan få gjort iaf halva tentan kan jag nog snart få färdigt hela. Känner mig lite taggad faktiskt.

Försök nr...

Att gå upp vid 9 va ju rena skämtet. Ibland vet jag inte hur jag tänker. Somnade väl iaf vid 2. Se ställde jag om kockan 3 eller 4 gånger innan jag tvingade mig upp.

Nu är det dusch som gäller, möta Maria och åka hem till Monk. Funderar starkt på att ta med mig mina termobyxor om vi ska u och gå. Vet inte hur kallt det är ute men det är fortfarande snö, vilket betyder att det inte är flera pluss iaf.

Ovanligt nog har jag inte pluggångest. Jag är inne i den fasen då jag har påbörjat tentan, känner mig stlt över att jag ens börjat och känner ingen stress. Sen gör jag inget på några dagar och sen är jag ett stressvrak igen. Jag behöver sno lite av Joachims självdisciplin och göra tentan med en gång så man kan vara ledg sen. Eller ja, skriva på projektarbetet. Hur arg blir man inte när man ser att 2 andra grupper i en annan klass redan lagt ut sina arbeten? Jävla show of. Skit ner er. Era arbeten suger säkert hundskit.

Boring

Jag är så uttråkad. Har precis sett de senaste avsnitten av The Hills, störande serie. Jag blir som vanligt helt fast när det gäller relationer och människor i övrigt. Men producenterna måste ju ha några skruvar lösa. De klipper hej vilt, lämnar lösa trådar överallt och det börjar kännas mer och mer fejk. Helt plötsligt känner alla varandra och umgås med varandra, LA är väl lite större så de borde ha fler vänner? Vilket de säkert har, men det kommer inte med. Jaja, kommer det en till säsong så kommer jag väl se den ändå.

Men nu är jag uttråkad IGEN. Jag har hemlängtan. Även om jag vet att alla mina saker är nerpackade och mitt hem är ganska tomt så är det ju enda stället där det går att koppla av, bara vara och känna att det är okej att inte göra något. Vet inte varför det inte känns så här. Vet inte om det är att jag inte längre bor i detta hus eller om det är hela Alingsås-vistelse-grejen som är svår. Det är nu man ska sluta analysera och fundera. Men nej. Det går inte. Kvällen kommer sluta i katastrof och i morgon kommer jag vara lika grinig för att det inte finns något att göra, ingen som vill göra något, ingen som har pengar att göra något. Jag funderade förut på att åka tillbaka till Örebro tidigare, men sen insåg jag att det inte gick och jag dog en smula.

I detta läget borde jag plugga, då försvinner ju några timmar. Men som vanligt är det vad jag minst vill. Inte sugen alls.

Vändning

Att vända tillbaka dygnet till normal dygnsrytm är inte alls lika lätt som att vända det fel.. Skulle gått upp tolv men kom upp för en halvtimma sen. Men jag ska ju inte börja jobba 7 någon dag så jag behöver inte vända tillbaka lika drastiskt som innan :D

Att spendera nyår på jobbet kändes lite skumt. När jag följde med Anna-Lena ut och rökte hörde man att det var fest i typ alla hus runt jobbet och världens pådrag i gerdskens klubbhus. Fyrverkerierna va inte så roliga att se på, som vanligt. Men även om jag inte gillar nyår eller känner för att fira in ett nytt år kände jag den där hemska känslan av att jag gick miste om något. Trodde inte jag skulle känna så. Men jag kände ändå inget festsug eller att jag ville fira så det hängde kanske ihop med den lilla ångestattacken jag fick som hängde ihop med något helt annat. Allt är ju lite flummigt mitt i natten när man haft sömnbrist i några veckor..

Jaja. Nu är frågan om man ska hitta på något så man kan somna ikväll igen? Frågan är bara VAD? Som vanligt i denna håla. Just nu är jag väldigt trött på denna staden och är inte jätteglad över att jag ska flytta hit. Men det är förhoppningsvis bara tillfälligt.. Finns ju egentligen inte så mkt att göra i någon stad alls. Hoppas att isen försvinner snart så man kan gå ut och gå, men då blir väl bara knäet värre. Har börjat misstänka att det är en inflammation. Voltarenkrämen tar inte riktigt längre.. Gnälligt vare här idag. Ont i ryggen har jag också. Jobba inom vården funkar nog inte så bra för mig egentligen. Tur att det bara är tillfälligt..

Orkar man ta sig upp till Maria? Men jag kan ju lika väl sitta här hos familjen och vara grinig som att sitta hos henne och gnälla ;)

RSS 2.0