Life

Det är bara tisdag men det känns som att jag varit här en vecka redan. Två skoldagar har varit och vi har varit så duktiga och verkligen börjat plugga stenhårt med en gång! Asbra. Känner mig lite översocial men det blir ju att man umgås mycket när man bor så nära, är mest hos tjejerna på övervåningen hela tiden. Lättare att tvinga sig att plugga när man inte är ensam. Så jag ligger bra till med läsningen nu :D Så skönt.

Tänker på att jag skulle lägga upp de där inlägget om helgen, har väl redan nämnt det 3 gånger men jag har inte hunnit. Det är väl mest för att det är roligt att lägga upp kort. Imon är en lång dag i skolan, slutar 17 så det blir nog en hemmakväll imon då jag hinner blogga mer. Och förhoppningsvis prata med Monkibonk, hatar när jag känner att vi inte hinner med varandra. Vi sågs för 2 dagar sen så det är ingen idé att ha panik men jag känner att jag missar så mkt. Svårt att anpassa sig till att vara borta så mkt igen.

På tal om att vara borta kom jag på att jag ska boka om nästa tågbiljett, kan åka hem på onsdagen istället för fredagen verkar det som! Gladglad :)

Är helt slut i kroppen efter zumba passer som va kul och svettigt och det ska bli så skööönt att sova så nu ska jag faktiskt somna med blött hår för jag orkar inte vara vaken längre eller föna det.

Tröött

Är trött som satan men det funkar väldigt bra att vakna en timma innan jag ska gå, börjar förstå folk som går upp långt innan för att äta och läsa tidningen, skita eller vad man nu gör. Det verkar fungera bra för mig och magen också!

Igår hängde jag hos grannarna hela dagen, pluggade och tjötade. Gick hem vid tio, tänkte komma i säng tidigt men blev att jag och Jocke hamnade i ett djupt snack om relationer så det blev ingen tidig läggning. Men det va trevligt, en mycket bra måndag!

Idag blir det skola 9.15-12, sen hem och laga mat, plugga och sen på kvällen ska vi till gym och köra ett pass Zumba! Ska bli kul men jag anar att vi kommer dö, konditionen är ju inte på topp! Haha, träningsvärk here we come..

Girls


Har precis kommit hem från tjejerna. Fia, Tip & Sara, tre utav mina kurskamrater bor på våningen ovanför och alla tre kom hit idag så nu har vi haft en liten återträff :) Dessutom kom Jennie som vi lärt känna genom Fia och Jenny som är en annan kurskamrat. Vi va dessutom lite effektiva och bar ner saker till källaren och satte ihop Fias säng, fick panik på att det va så rörigt. Men det är 3 tjejer i en liten lägenhet, mycket kläder och mycket saker = kaos. Men nu är det ganska ordnat :)


Såg bilder från när Jennie och Fia var i Thailand, Tips hemland där hon spenderar mkt av sommaren. Man blev väldigt sugen på att ha semester igen. Inte så sugen på värmen dock eftersom jag har såna härliga bakisdag-svettningar så fort jag ens sitter upp för länge. Men semester tackar jag inte nej till. Helt fel tidpunkt att drömma om semester. Förnekaförnekaförneka.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar och kolla runt tills jag blir sovtrött. Orkar inte berätta om helgen och lägga upp bilder nu.

Öret


3 dagar kan gå fort!
Orkar inte beskriva hela helgen nu men den har varit fartylld, rolig och en bra början på näst sista terminen!

Snart ska jag upp en våning till Fia, Tip & Sara :) Jocke är trött och bakis så han stannar väl i sin säng. Jag trotsar huvudvärk, illamående och en arg mage för ännu mer socialt umgänge, har ju inte träffat vissa på lääänge.

Höörs en annan gång, typ sen.

Sallys


Nu är alla ärenden klara, har överfört pengar för hyran till Jocke, packat allt utom kylväskan och datorn.
Käkade lunch på Sallys med Monk & Wilma, Sabina & Meya och Johanna & Leon, liten resturang och tre hungriga barn va ju inte den lugnaste lunchen jag haft ;) Men ett leende gör att man glömmer att de nyss gnällt. Träffade även Emmelie som jobbar där, härlig tjej som alltid får mig att minnas högstadiets roliga delar.

Sen hämtade vi Jacoby som va superglad :D Lovelovelove that kid. Kommer sakna mina busungar när jag inte kan träffa dem på 2 veckor! Känns faktiskt väldigt tråkigt, är så van att träffa dem minst en gång i veckan. Men nu fick jag iaf träffat Jacob innan jag åker!

 
Första gången på Lygnared med Jacoby :)



Är sjukt trött men måste fixa disken också. Och tömma kylskåpet på det som kommer bli dåligt. Tråkigt.

Räkningar


Härligt att börja morgonen med att betala räkning. Vips så va halva lönen borta och jag fällde några tårar. Ne så hemsk är det inte, dessutom kommer det ju snart in nya pengar på kontot när csn fått in min registrering. :D

Idag ska det shoppas, fast inga roliga saker. Eftersom jag ska bo på två ställen behöver jag dubbel uppsättning av kryddor och alla andra basvaror så det ska inhandlas på öb idag. Sen ska jag in till stan och fixa lite andra grejer. Får se om Monk och Wilma håller mig sällskap eller hur det blir.

Ikväll bär det av till Örebro :D :D :D

Almost!

Har fått packat en hel del, det segaste är att nu att vänta på att alla kläder ska torka så jag kan packa ner dem. Sen är det bara småsaker kvar som skor, mediciner, bankgrejer, mat och sånt.

Kollade nyss på one tree hill på femman och även om jag sett serier så ryser jag fortfarande av vissa scener. Hade det inte vart för att Monica inte sett alla avsnitt hittills hade jag gärna beskrivit detta otroliga avsnitt men jag får avstå det!

The One Tree Hill Cast



Nu ska jag hoppa in i duschen, packa lite mer innan Pontus kommer. Vi ska hämta säng, frys, bord, stolar och lasta in alla andra saker i släpet.


1 day left


Lyckade ju inte alls hålla mig vaken länge igår. Somnade på soffan vid åtta tror jag. Vaknade till vid tio och la mig i sängen. Sov iaf till 08 så jag är nöjd över att jag inte vaknade pigg vid 06.

Det är ju så underbart att sova!



Har vart nere och slängt i en tvätt som snart ska är klar. Städade lite i klädkammaren igår och hittade en favorit-tröja som jag inte haft sen i våras tror jag, haha. Blev så glad!

Hämtade upp en bananlåda och resväskan också. Monica kommer och lämnar av Wilma lite senare så jag får sällskap också :) Kanske ska packa en del innan för när Wilma kommer har jag en känsla av att jag mest vill mysa och leka med henne om hon är vaken!


Kläder


Nu har jag lagt fram det mesta som ska med till Örebro på fredag. Även lagt fram de mesta kläderna som ska med, lika bra att ta med mycket på en gång när jag slipper släpa på resväskan.






Nu njuter jag av ett avsnitt av Christine på femman, alltid bra.

Maxi

Ibland är jag onödigt obstinat, envis och rent ut sagt dum. Inser att jag ska handla såpass mycket att jag behöver två påsar, tar jag en vagn eller en sån vagn där man sätter två korgar som är närmast scanner-hyllorna? Nej, för när jag kommer in på Maxi och det ser ut att vara mycket folk blir jag stressad och vill bara vara färdig. Om någon iakttog mig måste de nog tänkt att jag inte hade alla hästar hemma. Mot slutet blev det ju lite tungt också.

När jag betalat kommer jag på att jag ska hämta ut paket också, när jag ska ställa mig i kön kom jag på att jag glömt köpa snus. Så blir det när man stressar? Men det gick finfint det också. Sen skulle allt med hem på cykeln, hade det inte vart för en typ 10-årig flicka som satt i en bil och stirrade på mig hade det kanske gått smidigare. Varför blir allt värre när någon tittat på en? Då känner man helt plötsligt att man ska visa hur duktig man är, eller är det bara jag? Tror inte jag är ensam om det.



Nu har jag iaf toapapper och annat nödvändigt igen.

Rastlös som tusan efter slöandet i soffan så nu får jag göra lite nytta!

Rain


Härligt med regn, mest för att jag inte har något som tvingar mig ut i regnet idag och det blir så mkt svalare här hemma :D

Underbart med en ledig dag. Vart uppe sen 06 och har inte gjort mkt sen dess, underbart att vara ledig och kunna njuta av sin soffa och TV :D Hade det inte vart för den konstiga värken i ryggen hade allt vart perfekt!

Har ytterligare ännu en gång gått igenom ekonomin det kommande året och jag blev så lycklig! Nu när jag vet vad hyran blir och kan räkna ut hur mkt resandet kommer kosta så blir jag genast mycket gladare! Nu har jag stenkoll och det kommer bli kanon.

Som vanligt beställer jag böcker för sent, varje år, trots att jag planerar det så väl.. Idag har några böcker kommit in på Maxi, men resten då? Ser på beställningen att vissa inte ens har skickats än. Suck! Jag kommer ju inte vara i Alingsås på 2 veckor, men det fungerar väl att någon annan hämtar ut böckerna med mitt pass? Mitt leg måste jag ju ha med mig..

Om man skulle göra någon nytta kanske? Typ sortera tvätten inför tvättandet imon, fixa disken eller börja packa kläder eller annat? Maybemaybe..

No good


Har vart en underbart skön dag med mamsen :) Tyvärr har magen bråkat som tusan och det har gjort ont lite överallt i kroppen :( Tragiskt att inte kunna gå en promenad utan att magen ska få fnatt. Men det är bara att härda ut, det ska nog bli bättre.

Idag har vi tjötat, fikat, mamma lärde mig hur nordeas internetbank fungerade, umgicks med lillebror, jag lagade lasagne, somnade på soffan i 1,5 timma tror jag, åt blåbärspaj och såg lite på fångarna på fortet.

Lillebror hörde idag på radion att Elin kan få flera miljarder i skilsmässan från Tiger Woods och då insåg Anton att man ska gifta sig rik, han tänker därför gifta och skilja sig från ingen mindre än Dolly Parton! Haha, det va den enda han kunde komma på som va känd. I hans försvar skyller jag på att han va morgontrött.

Jag är så extremt trött nu. Att gå upp 4 på morgonen är inte så bra. så nu blir det nog att sova :) Imon ska jag hem till storebror och kolla på hans lägenhet, han flyttade ju bara i mars.. bättre sent än aldrig typ.

Morning


Ja nu verkar jag vara en morgonmänniska. Har fått in en lite halvdålig rutin känner jag. I söndags efter jobbet blev inte mycket gjort, grejade lite på morgonen sen låg jag i soffan och såg på film. Lyckades hålla mig vaken till 16, sen stensomnade jag. Sov till 6 på morgonen, galet. Åkte till Monk och spenderade dagen med henne och barnen :) Åkte hem vid fyra, grejade lite, fick besök och totaldeckade vid åtta när jag blev ensam igen :) Haha. Vaknade därför 4 och va rätt pigg.

Det är väl skönt att komma upp tidigt men man blir ju trött så tidigt på kvällen också.. Idag ska jag umgås med min mamma :) Innan dess ska jag väl städa lite, blev ju aldrig gjort i söndags..

Ledig!


Då va sista schemalagda natten gjord! Nu ser jag fram emot en ledig vecka :D
Ska försöka städa upp röran här hemma så jag kan slappna av och umgås med vänner och familj sista dagarna innan jag åker till Örebro.

Nu ska jag bädda rent i sängen, städa i köket, hänga in kläder och sen hoppas jag att jag är pigg nog att umgås med Monk :D

Yoghurt

Natten gick oväntat fort! Otroligt skönt.

Eftersom läkaren inte tror att jag är laktosintolerant är det ju onödigt att lägga massa pengar på laktosfria grejer. Va inne på maxi och handlade lite efter jobbet, köpte då vanligt yoghurt. Underbart att få äta annan yoghurt som man är van vid. Har gått över en halvtimma och än så länge har magen inte reagerat så läkaren hade kanske rätt. Vore ju väldigt bra.

Nu börjar jag känna att jag är redigt trött så nu är det nog snart dags att hoppa ner i bingen. Älskar att sova! Det är väl det jag gjort mest denna sommaren. Jobbat, sovit och ätit däremellan.

Fördelar


Sitter och läser om ibs och inser att det va väldigt bra att få diagnosen. Nu har jag fått förklaring på varför jag kissar så mkt, mår illa, har kraftig mensvärk, har tryck på vissa obehagliga ställen, är trött, svettas mkt i perioder och har mkt huvudvärk. Det är tydligen väldigt vanligt att man har ont när man har sex, det är väl det enda som inte stämmer på mig.

Det finns tydligen en förening för mag- och tarmsjuka. Varför? Jag är inte privat av mig och har inga problem med att prata om min sjukdom men jag ser ingen anledning till att söka upp människor med samma åkomma. Den enda fördelen är väl att man kan få råd på mediciner som hjälper men alla har ju olika problem och är känsliga för olika saker så det kanske inte hjälper ändå. Måste det finnas föreningar och grupper för allt?

Nu har jag iaf hittat en del kosttillskott och annat jag ska testa att äta varje dag så får jag väl se hur det fungerar. Kommer säkert bli prima ballerina :)

Chocolat


Skulle ju umgåtts med Monk och barnen idag men när klockan ringde vid kvart i två kändes det som ett dåligt skämt. Hade stensovit i 7 timmar men det kändes som 10 min. Så jag skulle sova lite längre. Vaknade halv fem och va fortfarande lika trött. Så jag sov till kvart i nio..

Nu njuter jag av en kop varm oboy :)
Läkaren sa att jag antagligen inte är allergisk mot laktos så nu kan jag ju börja dricka vanlig mjölk, äta vanlig yoghurt och allt annat. Får väl hoppas han har rätt! Bra i så fall, det blir mycket billigare!

Nu ska jag nog skriva av några recept jag hittat och lägga in tvätten från igår.

Sakineh

Stöd protesterna – skriv under för Sakineh

Hon ska ställas i en grop grävd upp till axelhöjd, sen ska stenar kastas på henne, stenar tillräckligt stora att skada henne, men inte så tunga att hon genast dör. Det ska ske i staden Tabriz, Iran. Hon heter Sakine Mohammadi Ashtiani och är 43 år. Hon är dömd till att stenas till döds – för en påstådd kärleksaffär med en man. Aftonbladet har varit i Tabriz. Vi uppmanar nu till protest mot Sakinehs dödsdom. Skriv under för Sakineh – vi lovar att ta namnlistan till Irans ambassad.


Wilmus

I natt gjorde jag färdigt sockan och är imponerad över hur fort jag lär mig saker, blev ju skitbra! Så nu blir det sock-stickning, blir nog en del som får det i julklapp.
Ska sticka om Wilmus mössor också. Testade dem på henne förut och de passade jättebra, men hennes huvud kommer ju växa en del tills det är dags att använda dem. Men jag älskar ju att sticka så det är bara bra att ha projekt :)

Blev inte mkt sömn idag, kunde inte somna med en gång i morse och skulle upp vid två då Monk skulle lämna av Wilma innan tre. Men jag kom upp vid halv tre, gick ner och hämtade upp Wilmus :D Kollade posten och hade fått visakortet från nordea, härligt att det går så fort.
Sen lekte jag och Wilma på golvet i en timma, såg henne krypa för första gången. Hon är så lik Jacob, superglad mestadels och aktiv. Hon tittar på en och blir så glad att hon bara skrattar. Snuttegumman :)

           

Sen kom Monk lite efter fyra, vi tjötade lite. Börja göra ordning mat, skulle bjuda Pontus på tacopaj, så vi kom fram till att hon skulle hämta Jacob på dagis och komma tillbaka och äta middag. Det är så underbart när man verkligen märker hur glad han blir av att träffa en. Då bär jag gärna runt på honom och låter honom vara med och laga mat :)

  


Sen åkte jag och Pontus hem till hans familj, hans syster Pernilla bakade bullar och hans pappa visade kort han tagit med sin nya systemkamera :) Pernilla va sjuk och kunde varken känna smak eller lukt men hon va rastlös och vi blev inte ledsna av lite nybakta bullar! Blev kvar där ett par timmar och nu har jag precis kommit hem igen

Känner mig lite sterssad över allt jag tänkt hinna med nu.. Ska äta, lasta ur diskmaskinen och stoppa in resten som ska köras imon, rensa frysen, laga tacopaj igen + köttfärssås, ner till tvättstugan och köra några maskiner. Kanske ska städa upp lite i klädkammaren också om jag orkar.

Bäst att sätta igång!


Spider


Fick nyss syn på en spindel i taket så jag drog snabbt fram en stol, hämtade en tidning och klubbade ihjäl den äckliga saken. Usch. Jag mår verkligen illa utav spindlar ibland. På jobbet finns hur mkt spindlar och kryp som helst. Speciellt "pappalångben", kommer inte ihåg vad de heter egentligen men äckliga som satan är dom.

Har bara 3 arbetsnätter kvar denna månad!! Underbaart. Sen i september blir det kanske bara 1 natt, skönt.

I natt började jag lära mig hur man stickar sockar, nu vet jag hur man gör hälen :D Trodde det skulle vara skitsvårt men det gick ju riktigt enkelt och bra. Varken jag eller Gudrun har gjort sockar innan men hon kan läsa beskrivningar och tillsammans förstod vi. Nu är det bara tå-delen vi ska klura ut i natt. Roligt att avancera med stickningen. När man väl lär sig läsa beskrivningar kan man ju sticka vad som helst typ. Ska lära mig sticka tröjor också.

Är väl dags att packa iordning inför jobbet..

Tisdag

Känns som onsdag. Känns alltid som att jag är en dag före eftersom jag sover på dagen och när man vaknar tror jag man ju att det är en ny dag. Men icke!

Kom iväg till läkaren i måndags. Blev både glad/lättad och fundersam. Fick diagnosen jag misstänkte, ibs. Han tyckte inte att det va någon idé att skicka iväg mig på massa jobbiga undersökningar eftersom mina problem är så tydliga. Så nu ligger det på mig att börja sköta mig med kosten och allt. Rutiner rutiner rutiner. Först och främst ska jag lära mig äta frukost. Kommer bli svårt, men om jag inte lyckas får jag leva med dessa smärtor resten av livet och det vill jag ju inte.. Nackdelen med en diagnos är att jag helt plötsligt är medveten om att jag har en sjukdom och att min kropp inte fungerar som den ska. Är lite rädd över att jag ska bli som många "sjuka", känner mig mer sjuk än jag är. Men det tror jag inte, jag är peppad och motiverad att verkligen få balans på det hela och må bättre! I will fix it. Så gott det går med pluggstress, jobb och allt annat som pågår i livet.

Tänker att allt blir lättare när utbildningen är slut och jag kan börja leva normalt. Men det kommer ju inte bli så. Nästa sommar kommer jag antagligen inte ha ett 8-16 jobb men har jag lärt mig äta frukost varje dag och lyssnar på magen så är halva matchen vunnen. Längtar efter en vardag utan magkramper, ständiga toabesök, illamående, ryggsmärtor och allmänt obehag.

Ska även försöka dra ner på snusandet. Det ständiga flödet av den saften gör ju inte magen bättre. Speciellt inte när jag sover. Det är en sån psykologisk grej. När jag vaknar måste jag ha en ny snus annars kan jag inte somna om för att jag är så sugen. Jaja, vi tar en dag i taget..

Nu ska jag krypa ner under täcket :D

Naana


Jag vill bara sova just nu. När man vart ledig är det så segt att jobba igen och jag blir helt slut. Osmidigt att ha läkartid dagen efter.. Hade dem öppnat vid sju och gett mig en tid innan 8 hade det vart perfekt! Men nu ska jag hålla mig vaken länge, ska ju inte vara där förrän 10.20..

Får väl testa att lägga mig i soffan och slappna av en liten stund, det ger energi ibland. Annars får det bli en dusch, brukar pigga upp lite..

Time fly by..


Sov underbara 11 timmar och kissade bara en gång! Fantastiskt. Jag hade väl kissat ut allt under kväll iofs, så det fanns väl inget kvar. Skönt va det iaf!
Mamsen hämtade mig vid sex och vi åkte ner till lillebror i ishallen :) Han är så duktig, vart på två olika hockeyläger, har tränat hårt varje dag i 2 veckor och är ändå ganska pigg och glad. Klart att han är överlycklig när han får vara på isen varje dag. Storebror kommer väl vara lika lycklig imon när han och hans lagkamrater kommer ut på hemma-isen igen!
Önskar jag kunde ha en annan dygnsrytm nu, skulle vilja se lillebror spela imon. Först ska han spela med sin egen grupp och sen med de äldre killarna, asball att han och en till ur hans åldersgrupp blev tillfrågade :)

Ja jag är en stolt storasyster nu. Här kommer bild på mamsen och grabbarna på isen :)





Sen va vi lite taxi innan vi käkade. Satt ute på familjens underbara altan och fick ett snabbt besök av storebror och hans vän Oskar. Lite ballt, han har flyttat hit från Gotland, tror jag det var. Han känner ingen alls, flyttade hit för att spela hockey om jag fattat rätt..

Sen slappade jag i soffan och såg film med mamma och Anton :) När Anton lagt sig tjötade vi om folk, livet och framtiden.

Promenerade hem strax innan 02, sjukt att mamma höll sig vaken och ganska pigg så länge, haha. Väl hemma la jag mig i soffan och fastnade i en asbra film om sjukdomen ALD tror jag den hette. Fascinerande vad föräldrar kan kämpa för sina barn. Nu har jag nyss lagat lasagne och väntar på att magen ska sluta krångla så jag kan somna. Jag blir helt slut av dessa kramper, suuuck.


Får väl bjuda på lite kort från igår också..

            

Bör sägas att Tobbe och Patrik på ovanstående bild körde en "Scrubs-J.D" och drack applemartinis! Haha. Den va söt som satan.

Nu blev det väldigt mkt och allt på en gång. Godnatt!

Fyllemat


Kom precis hem från GBG. Skulle dö utan headset på tåg och buss, folk som babblar ovettiga saker på fyllan är inte alltid roligt att höra på.

Iaf, va på en krog som heter Rumpanbar, haha. Lite väl hög musik med tanke på att det inte är ett dansställe men annars va det väldigt mysigt och avslappnat. Precis vad jag behövde :) För en gångs skull använde jag min kamera så det kanske kommer upp någon mongobild vi lyckades ta ganska många av ikväll.

Nu är jag superpigg och vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med.. Spela lite Mario Kart kanske? Ska iaf lägga fram köttfärs tills imon. Ska nog ner till ishallen en sväng imon och se vad dom har för sig på sommarhockeyn!

Mot götet!


Blir ingen lugn hemmakväll. Försöker komma fram till vad jag ska ta på mig men det går inget vidare. Har inte gått i annat än slappa kläder den senaste månaden eftersom jag bara jobbat.. Blir väl kanske rätt kallt så det är väl smartast att ta jeans och något annat kul..

Sara är på väg hit, antagligen hennes boy Patrik också :) Dem ska hämta mig så åker vi till Torslanda och dricker lite och drar in till stan. Det är väl fullt med folk.

Kläder va det ja!

Helg


Vaknade, sprang iväg till Maxi och mötte Carina från jobbet som hade Oriflame-grejer till mig :) Nu är jag hemma igen, ska duscha och städa lite och sen ska jag gå och möta Sara vid tåget! Kanske borde äta något nu. Vi ska laga lasagne sen men håller mig nog inte tills dess!

Frii som en fågel


Nu är jag frii som en fågel. Tills på söndag.. Ledig 2 nätter. Woho!

Ska ju lyckas komma till nordea någon dag också. Får väl försöka få in det nästa vecka. Måndag kanske. Tisdag är det ju läkarbesök på schemat. Skrämmande. Mkt som ska göras nästa vecka.. Sista arbetsveckan. Dessa två dagar ska jag laga mkt mat, rensa frysen, städa i klädkammaren (går knappt att gå in där nu), städa, dammsuga, träffa Sara, umgås med Monk och barnen och någonstans där mellan klämma in min kära mor som jag inte sett på evigheter känns det som!

De senaste två nätterna på jobbet har jag stickat 3 mössor, snart är den fjärde färdig. På söndag ska vi se hur de passar på Wilma nu, kanske får göra dem större, hennes huvud lär ju växa en del tills dem behövs. Hon kommer vara så söt :)

Nu är det väl dags att sova, är inte så trött men ska ju komma upp i lagom tid så jag orkar träffa Sara! Får väl se om det blir utgång i GBG eller om vi hänger hos mig :)

Torsdag


Hur gör man för att sova ordentligt? Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag sovit en hel natt utan att vakna 2-8 gånger för att kissa, dricka eller bara vaknar och byter snus. Inte konstigt att jag är så trött. Kateter på natten vore kanon, synd att det inte bara är att koppla på och av.

Har pratat med Jocke som varit i lägenheten och kollat. Han sa att den va jättemysig :) Längtar verkligen efter att åka dit. Men det roligaste av allt är ju packningen och göra iordning innan man åker, haha. Alltid den roligaste delen. Ska bli så skönt att träffa Jocke igen, älskade vän! Ska bli skönt att han honom vägg i vägg.

Har precis ätit soppa, snart dags att bege sig till jobbet. Fjärde natten, hoppas den är lugn. Ska bli så skönt att vara ledig 2 nätter :)



School


Helt sjukt hur mkt jag längtar efter skolan och kurskamraterna. Mest längtar jag efter att sluta jobba. 7 nätter kvar, sen en vecka ledigt :D Märks att man är trött på jobbet när man börjar räkna ner. Förra månaden va jag så inställd på att det va mkt jobb så då tänkte jag inte efter. 5 dagars ledighet förra veckan fick mig att känna hur underbart det är att vara ledig.

Men jag ska väl vara glad. Om en månad längtar jag tillbaka till jobbet och önskar att jag kunde ha ett jobb istället för massa plugg. Varför är man aldrig nöööjd?

Nu ska jag leta fram det röda garnet som ska med till jobbet, ska göra en testversion-mössa till lilla Wilmus :) Blir nog en hel del mössor till barnen om Monica tycker om dem :)




Nu blir det dusch. Känns så meningslöst att duscha innan man ska till jobbet och befinna sig runt mängder av avföring men man känner sig ju fräsch en stund..


SJ

SJ gör det så enkelt för en att bli irriterad och inte gilla dem. De har visst en köpgräns så jag kunde inte boka alla biljetter jag skulle boka. Suck. Så jag va en såndär jobbig kund som skickade ett mejl och ifrågasatte så får väl hoppas att jag får en förklaring snart och få veta om jag kan boka mer biljetter eller inte. Förhoppningsvis är det kanske så att man bara får boka för en viss summa på en dag, så jag kan boka resten imon..

Sov i 10 timmar och kunde nog fortsatt sova för jag är fortfarande sovtrött. Men shit happens, ska packa inför jobbet och ta en tur på Maxi innan tänkte jag, ska hämta ut datorväskan som kommit och kolla på en annan väska inne på Maxi :)


Tvång


Har fastnat framför ett program om tvångstankar. Det får mig att vara otroligt tacksam över att jag inte har några tvångstankar alls. De är så medvetna om deras tvångstankar och vissa vet vad det bottnar i men kan ändå inte stoppa det. En kvinna har ständigt tankar om hundar som skadas, hon kan inte längre se på tv, lyssna på radio eller gå ut pga risken för att se eller höra något dåligt om hundar. Läskigt.

Tänkte att jag skulle få gjort en hel del innan jag lägger mig eftersom man oftast är piggare när man kommer hem från jobbet än sen när man vaknar, men jag är helt slut. Ögonen gör ont och det känns som kroppen sover så det är väl bäst att krypa ner i min underbara säng och hoppas på goa drömmar :) När jag vaknar kanske jag har fått sms-avi och kan hämta datorväskan!


Lasagne :)


Testade att göra en lasagne utan mixen man köper i affären, hittade ett enkelt recept och det blev suupergott :D
Fantastiskt med så god mat som går så snabbt att laga!



Here it goes, again.


Förut brukade inte magen stoppa mig från att göra saker även om det gjorde ont och jag kände att det va på g. Jag visste ju att jag kunde kontrollera det. Men efter förra veckans extrema attack får jag panik varje gång jag känner att det är på g. Alla attacker leder ju inte till sån magkatarr jag hade förra veckan men man vet ju aldrig. Nu missade jag iaf mötet på Folksam, hoppas Monk går dit. Kommer antagligen inte komma iväg till Nordea heller..

För att lindra min bitterhet har jag nu beställt datorväskan.. Jag kommer vara så lycklig när jag får den :) Nu ska jag kolla så alla kursböcker finns på bokus eller adlibris, sen ska jag göra lasagne och förhoppningsvis få sova några timmar innan jobbet..




Saknar husvagnssemestern!


Timmar

Egentligen borde jag sova en stund nu så jag orkar vara vaken till typ 13 imon.. Annars får jag vara vaken i typ 21 timmar, sova några och sen jobba 10. Jaja. Vi får väl se hur det går!

Imon ska jag och Monk på vårat andra möte på Folksam, ska lära oss mer om hur man pensionssparar och hur man placerar i fonder :) Förhoppningsvis tar det inte för lång tid för jag tänkte att jag skulle hinna till Nordea sen och de stänger ju 13.

Va hos Monk & co en stund. Jacob härjade, han va i lagoom extas när jag, hans mormor och favoritfarbror Robin va där! Haha :) Grejade lite med Monicas dator och min, sen såg vi den nya "Karate Kid", ingen höjdare men några skratt blev det ju iaf!


Sötnosen på Lygnared häromveckan :)

Nu är ju den vanliga frågan vad man ska sysselsätta sig med hela kvällen. Finns ju inte mkt att göra vid datorn så jag får väl ta tummen ur och greja lite med alla kort jag skrivit ut.


Snål

Jag hittade väskan på en annan sida där den va 100 kr billigare.. Jag är så sugen på att klicka på "beställ", det suger i väsktarmen. Kollade upp tågresorna för i höst och jag tjänar ju faktiskt typ 1,500 på att boka i förtid så logiskt sett har jag ju råd med väskan? (Nu skakar Monica min bästa vän kraftigt på huvudet och tänker att jag är allvarligt skadad samtidigt som hon ler för hon vet hur köpgalen jag är, haha). Får nog sova på saker..

Har de senaste dagarna provat nya sodastream-smaker och melon från ullared var något utav det vidrigaste, smakar som loka eller någon utav de där dåligt smaksatta kolsyrevattensakerna. Usch. Tur att jag bara köpte en. Häromdan testade jag hallon och det va sådär, ingen höjdare som jag väntade mig. Nu skulle jag köra en säker, citron och lime eller vad den heter, men då glömmer jag själva sodastream-grejen så det blev okolsyrad saft. Det funkar det med.


Sex and the city 2 va ju tur att man inte slängde ut biopengar på! Inte sådär asgrym. Men men. Med myspys belysning och en ny dator med fantastisk skärm va det ändå härligt :)

Frågan är vad man ska göra nu? Vaknade ju inte förrän 12 idag så sovtrött är jag då inte än! En full och glad Monica verkar vara pratsugen så det blir väl att prata med henne en stund om hon vågar ringa ;)

Grym


Jag är ju rätt grym på att spendera tid i soffan och inte göra något alls har jag nu insett. Jag har sett två filmer också, va längesen jag fann ro till att se på film. Coach Carter gick på fyran och man tackar ju inte nej till att glo lite på Channing Tatum och andra lagom tränade grabbar. När man inte kan göra så mkt kan man ju iaf drömma!

Har inte beställt några böcker eller tågbiljetter. Har däremot vart på jakt efter ny datorväska. När jag beställde denna tänkte jag inte på att den var 15,6 tum och den gamla 15,4. Denna är 1 cm för bred för den gamla väskan :( Men Golla gör så sjukt snygga väskor och denna vill jag haaa:




Har verkligen börjat gilla brunt! Den gamla är ju röd och jättefin med snygga blommor på men denna är mer diskret och härlig! Men.. den kostar 699 kr.. De flesta inser väl att man med en tajt ekonomi inte ska köpa en sån dyr väska men jag överväger det verkligen och jag känner mig själkv såpass bra att jag tror jag kommer köpa den.. Men först ska jag kolla om den finns någon annanstans lite billigare, den jag har nu kostade ju inte så mkt och det är en precis likadan modell.

Nu var Sex and the city 2 nedladdad också så det blir väl snart en tredje film :)

Satan.


Det är så tröttsamt att vara sjuk fastän man inte är sjuk. Går inte att beskriva men jag är så trött på min mage och att den spårar ur. Visst att jag jobbat väldigt mkt men för övrigt har jag ju tagit det ganska lugnt. Det kanske var för att jag inte tog det lugnt när jag väl var ledig förra veckan. Nossebro marknad, shoppingdag i GBG och Ullared va kanske inte något man skulle gjort så tätt.


Nu har iaf min hungerkänsla försvunnit och jag blir påmind om att äta när huvudvärken kommer. Kanonfint. Får schemalägga ätningen.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Vilket är skitsvårt, känner att jag borde göra massa när jag väl är ledig men jag orkar ju inte så jag har inget annat val.
Det enda jag ska göra är beställa kurslitteratur och boka tågbiljetter inför hösten. När huvudvärken går över ska jag ringa Jocke också och se om han vart i lägenheten :D

Newnewnew


Nu sitter jag här med min nya dator :D Har gjort det en bra stund nu och fixat och grejat. Så loooligt äre det. Visade sig att jag inte läste så mkt om datorn innan jag köpte den, det fanns ju massa saker på datorn som jag inte visste skulle finnas. Haha. Dessutom fanns Office med Word och allt så nu slipper jag vara olaglig och ladda ner det!

Ljudet är ganska bra också :) Nu ska det bara överföras lite musik och grejer från de andra datorerna. Snart kommer Maria och hittar väl ännu mer som kan fixas och behöver hämtas.

Nu ska jag trycka i mig lite mediciner så jag slipper ha samma helvete med magen som igår. Jag vägrar ha så ont igen.



Jag har webcam också! Haha.


Ny dator


Har precis beställt ny dator!! Spännande spännande. Kändes lite impulsivt men det är det egentligen inte, har ju tänkt på det länge. Fortfarande lite osäkert med jobb och så i höst men äsch, allt löser sig. Snart är det slut med datorkrångel när jag får min nya pärla :D

Verkar inte som att det blir extrajobb i natt iaf. Ska hänga in resten av tvätten och sen käka med Pontus. Kanske ska scrapbooka lite i natt, nu när jag köpt lite nya grejer :)

2 augusti

Det va full rulle förra veckan. Va helt slut efter alla arbetsnätter men va inte smart nog att vila. Umgicks med Monk och barnen, va på Nossebro marknad, slappade på torsdagen, shoppada i nordstan hela fredagen med Monk. Skönt att göra något utan barnen och komma ifrån stan :) Vi färgade våra hår, umgicks med Niclas på kvällen och på lördagsmorgonen åkte vi till Ullared med Pontus och Maria :)

Önskar att jag inte var så trött bara, humöret hade varit bättre om kroppen inte va helt slut. Men jag har haft kul, gjort mkt och nu kan jag ta det lite lugnare..

Blir nog en del extrajobb i veckan verkar det som! Vilket inte är kul men det gör att jag kan köpa ny dator, vilket verkligen behövs. Ska nog prata med ALS om höstens tider på jobbet också och se ungefär hur mkt jobb det blir..

Nu är frågan om man ska slappa i 45 min innan jobbet eller ta itu med tvätten som hängt på torkning och vika handdukarna som ligger i ikea-påsen?

RSS 2.0