AROUND

Morgonen började extremt bra (om vi bortser från att jag vaknade av att jag låg på armen som jag fick sprutan i, AJ), fick se hur mkt lön som kommer in imon och satan vad hlad jag blev. Nästan dubbelt så mkt som jag förväntade mig :D Åkte sen till Monk vid åtta, efter en lika dålig natt som de tidigare = det spelar ingen roll vart jag sover, problemet är kvar.

Lekte med en superglad Jacob som spelade allan, haha. Vid halv tolv gick jag in till stan och mötte Maria, köpte den älskade räkbaguetten på smörgåsspecialisten (MUMS) och gick sedan till biblioteket och lånade två böcker. Satte oss på torget och käkade upp våra baguetter i väntan på bussen och tjötade om allt vi inte hunnit berätta typ. Hoppade iaf av vid Maxi sen och köpte hårfärg. Maria tvingade med mig in på julavdelningen och försökte ge mig en positiv julkänsla men hon gav upp. MOHAHA. Jag ska skärpa mig med det där, tillräckligt många lussebullar kan nog ändra mig.

Väl hemma hos Maria säckade vi ihop totalt vid köksbordet. Orkade knappt sitta upp så det tog över 1,5 timma innan vi satte igång med hårfärgningen. Resultatet blev som vanligt och det känns skönt att slippa utväxten :D
Resten av kvällen bestod av psykologiprat, godis, min-galna-mamma-som-julpyntar.

Hade en väldigt vuxen pratstund med storebror om pengar och jobb, man blir så deprimerad när man inte har råd med det mest grundläggande men man får försöka så gott det går. Han beskrev även hur min blivande lägenhet ser ut så nu är jag lite lugnare men ändå galet nyfiken. Men imon vet jag!!

Det är nog dags att krypa ner under täcket. Ska handla med mamsen imon efter hennes morgonjogging (hon är så duktig!), sen ska vi köpa vinterskor till mig :D Har inte helt bestämt mig för UGGS men satan vad bekväma de är.. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda för trevligheter :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0