Self-hating-moment

PAIN!!


Jag ville att det skulle gå bra, jag trodde att det skulle göra lite ont. Jag insåg till sist att varje steg gjorde ondare och ondare och nu är smärtan tillbaka. Trodde jag hade bra skor men de passade inte mina fötters form så det gjorde nog allt ännu värre. Vill ha mina foppaskor men de är helt väck. Ska leta igenom arbetsplatsen imon och se om jag kan ha glömt dem där..

Dagen var bortsett från foten väldigt bra. Blev bjuden på räkbaguette från smörgåsspecialisten av mamma och sen handlade vi :) Väl på jobbet träffade jag en ny tjej, Malin, som började jobba som timvikarie precis efter att jag slutade jobba förra året. Sen jobbade jag kvällen med Marie :) Härlig människa!!! Gjorde kvällen så mycket enklare! Imorgon ska jag jobba med Siv och det kommer bli lika kul :)

Nu är frågan om jag ska gå och lägga mig, försöka sova och gå upp tidigt eller om jag ska vara vaken tills smärtan lagt sig något och ta lite sovmorgon.. Tror inte det spelar någon roll. Känns som att det kan bli svårt att somna med denna pulserande värk men samtidigt är det nog bättre att komma upp tidigt, ta medicin och vila foten i form..?

Vi får se.. Ska väl läsa lite bloggar och försöka glömma smärtan och försöka att inte vara så arg på mig själv som utsätter foten för mer smärta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0