What a day

Seminariet gick bra, det va för en gångs skull ett nytt och roligt upplägg! Vi va i våra grupper och fick 45 minuter på oss att förbereda alla fördelar med kvantitativ eller kvalitativ metod, vi fick kval. och det va kul. Då insåg man hur mycket man kom ihåg från termin 3. Vi va fyra grupper och när vi åter samlades i klassrummet fick grupperna debattera och försöka övertala den andra gruppen om att ens metod var bäst. Många skratt blev det.

Sen satte vi upp lite affisher om en föreläsning om SD som vi ska gå på i november, "SD har fel igen" heter den. Hoppas att den är bra. Sen åkte jag och Sara in till stan för att handla lite mat och alkohol. Men först gick vi till en djuraffär för Sara skulle köpa salva och schampo till vovven Elsa, sjukt trevliga och roliga killar jobbade där. Blev sugen på att skaffa djur bara för att ha anledning att gå dit.

Vi handlade och lyckades hålla oss positiva trots ruskigt kallt och vått väder! Vi pratade mycket om vad som kommer i november och det är mycket som ska göras och sker. Exempelvis manifestationen på kristallnatten den 9:e november och vi lottade nyss om utbildningshelgen och det blir jag och Anahita som åker :) Håller tummar och tår på att det blir plats över för Sara och Joachim också!! :D

Igår bestämdes tydligen sådär spontant att vi ska släppa loss ikväll, när ett sådant kollektivt beslut tas har jag ju inte mycket att sätta emot. Dessutom är jag ju nästan frisk nu, host host, och förtjänar att ha lite roligt. Nu är vi dock svintrötta allihop så vi får väl se hur pigga vi är. Kanske borde vila en stund innan man hoppar in i duschen och gör sig redo?

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0