Utvilad

Efter att ha sovit ca 13 timmar känner jag mig ganska utvilad! Om jag la mig ner skulle jag nog kunna sova några timmar till men jag kan inte vända på dygnet än, har ju en tidig arbetsmorgon kvar.





Imon efter jobbet åker jag väl direkt hem till Monk, ska passa Jacoby några timmar :) Tror jag ska ta med mig honom till stan en sväng, behöver köpa alkohol, present till Anders och lite annat till mig själv.

Minigolf

I natt var det en seeg natt på jobbet. Var så extremt trött vissa stunder.
När jag vaknade vid två kände jag mig otroligt bakis! Åkte med familjen till Lövekulle och spelade minigolf, ganska kul men jobbigt att stå upp i 1,5 timme.

Nu har vi ätit middag och kladdkaka :) Tror det är dags att lägga sig snart, somnar sittandes.

8,5 arbetstimmar kvar, sen är det ledigheeet :D


Jacoby

Ooj vad jag är tröött! Har varit med Jacob i några timmar, tror stackaren har en tand på gång eller något men nu är han lugn och sitter och leker med skor.



Madde har varit här några timmar också men hon åkte hem för en stund sen.

När Niclas kommer ska jag ta bussen till stationen, ta cykeln till Maxi och hämta ut mitt efterlängtade paket från Halens :D Sen cykla hem för alla backar.. Men då har jag motivation, vill ju hem och titta på kläderna :)
Bara det inte regnar..

Jaja. I morgon är det dags att jobba, 7-13.45, hem och sova och sen jobba 21-07.

Här

Nu är dagen jag läntat efter mest i några dagar här!
Helgens aktiviteter är avklarade och jag har tid att ta det lugnt och inte göra ett skit.

Hos Madde i fredags blev det som sagt lite för mycket men det var väldigt roligt!
Vi spelade flera olika ölspel och det blev många skratt :) När jag hade varit vaken i 20 timmar höll jag på att somna på soffan så jag gick upp och la mig, stackars Madde fick stå ut med festandet 2 timmar till!



Vaknade alldeles för tidigt på lördagen tack vare Madde förbannade alarm som gick
igång ett flertal gånger innan hon tog sig upp och jag kunde därefter inte somna om!!
Men det blev några lugna timmar i soffan innan mamsen hämtade mig och det var dags för en liten shoppingrunda
på systembolaget. Mådde lagom illa av att se alla flaskor och burkar när baksmällan verkligen hade kommit.
Vilade lite till innan det va dags att jobba..

På jobbet var vi bara 3, vi ska vara 4 men en var sjuk. Fick lite smått panik först (helvetessatan jag orkar inteee) men sen insåg jag att vi tre som jobbade skulle klara det galant och det gjorde vi verkligen.
Det spelar verkligen stooor roll vilka man jobbar med!

Direkt efteråt blev det en snabb promenad till stationen och invänta tåget till gbg.
Lyckades sen hitta till förfesten utan att någon mötte mig på stationen!
Helt otroligt. Lite pinsamt att jag bott 5 mil ifrån staden hela mitt liv men kan verkligen inte hitta någonstans på egen hand! Iaf, förfesten blev ca 5 minuter lång för mig, de tyckte att vi skulle komma in innan 23 få det va gratis.
Vi begav oss emot klubben som är en gayklubb. 
Vi lyckades komma i tid men jag hade inte fått i mig tillräckligt mkt så att baksmällan bedövats..
För första gången köpte jag en drink, tänkte att vodka skulle skynda på processen så det blev en 6:a med burn istället för redbull, satan vad gott det vaaar!!!
Dock var det inte alls så kul som jag trodde det skulle bli, vi var grymt besvikna på musiken. Det skulle vara synth/rock/indiepop blabla men naej.. Först var det deppmusik, lite Thomas DILEVA (!), Lady Gaga, sen lite rock om vartannat och sen mest myskomusik.
Jag blev mest chockad över stämningen faktiskt. Man hör överallt att gayklubbar är helt annorlunda, avslappnade, roliga för att det inte är samma "spel" som på heteroklubbar - va? Det kanske berodde på mig men jag märkte ingen skillnad. Förutom musiken då och att alla mest pratade. Det var som en pub med för hög musik.
Det fanns dessutom ett rökrum! Haha, så förbannat hemskt.



Seeg !

Ligger i Maddes soffa och känner mig ganska död. Madde halvsover och rycker till lite då och då. Blev lite mer alkohol igår än vad som va tänkt.. Typ 8 flaskor mer, Jefla skit typ. Men det är bara att bita i, åka till systemet och handla nytt, jobba och sen åka tåg till götet och träffa jocke :)

Helg


Hade planerat en lugn hemmakväll men planer ändras fort..
Ska istället ut till Madde och käka tacos och dricka lite med henne och lite folk.

Känner mig helt slut men nu har jag ju sagt att jag ska vara med
och Eva har köpt alkohol till mig så det är bara att ta en dusch och försöka hitta något i garderoben!

Idag har jag beställt massa grejer också, gardiner, påslakan och kuddar typ :) De kommer komma till Örebro precis lagom tills jag kommer dit. Om nu inte adressändringen krånglar till det..

Jefla reeegn

När jag slutade jobbet så ÖSREGNADE det. Suck. Det tar typ 4 minuter från jobbet till stationen, jag hann bli genomblöt. Så det blev ingen tur till Göteborg utan bussen hem... SUCK. Blir så trött på regnet, att jag inte var förberedd på det och att jag inte kunde åka och träffa Sara & co. Men det tar vi igen nästa vecka :)

Hade tänkt ha en luugn hemmakväll men nu ringde Maddeluttan och frågade om jag ville med till Kungsbacka och det är ju alltid kul med en bilsväng :) Så hon hämtar väl upp mig snaart.

=)

Woho

Nu är tågresan hem bokad :D Åker den 3:e augusti, göööött. Är så avundsjuk på Jocke som just nu befinner sig i Örebro och bara tar det lugnt. Våran underbara fristad :)

Annars är jag jävligt trött just nu och ska nog snart krypa ner och få ordentligt med sömn. Imon blir det gbg direkt efter jobbet där jag ska fika med Sara, Patrik och Madde och sen blir det bio!

Fika

Jobbade med Jennifer idag, har inte jobbat med henne sen jag jobba på demensavdelningen för 2 år sen så det va kul :) Vi va grymma, blev färdiga tidigare än vanligt och klarade det extremt bra! Hurrahurra.
Annars var dagen inte alls kul, vissa människor orkar jag inte med så det är lika bra att hålla käft. Men det är ju tydligen inte bra det heller. Jaja, snart är det öveeer.

Efter jobbet blev det en räkbaguette, MUMS. När jag kom hem höll familjen på att rensa på vinden så det var många leksaker och annan gammal skit som kom fram, lite kul. Även alla mina böcker som jag läste när jag var 10-12 år kom fram, funderar på att sälja dem på tradera, måste bara lära mig hur det funkar först..

Blev sedan en dusch och sen tog jag bussen in till stan och mötte Mikaela och fikade på Gårdscaféet:) Mycket trevligt att ses!! Var ju typ 2 år sen sist. Kanske blir utgång på fredag också om vi orkar!

Nu är jag dödstrött men ska allt vara upp några timmar till och greja. Ska boka tågbiljett till Örebro också, soon home.

Snart sovdags

Dagen började som sagt med att jag lånade 2 böcker på biblioteket innan jag träffade Sofia :) Vi köpte en kebabpizza att dela på men vi åt knappt något, va inte hungriga.. Gick en sväng på stan, tjötade och skiljdes sedan åt. Hoppas allt löser sig för den tjejen! Kom hem, löste lite korsord, slängde in en tvätt och dammsög undervåningen. Pratade nästan en timma med Jocke i telefon också :) Har inte hört hans röst sen i börkan av juni, fick mig att längta ännu mer till Örebro! Men vi ses innan dess, han kommer till gbg i augusti :) Sen ringde jag upp Monk, hade missat hennes samtal. Hade funderat på om jag skulle åka dit men velig som jag är ibland så tänkte jag stanna hemma. Men sen när vi pratade ändrade jag mig så jag åkte dit. Busade med Jacob, han växer så fooort! Sen jag kom hem vid åtta har jag kollat runt på jotex hemsida och hittat massa grejer jag ska köpa till mitt hem, nya gardiner, påslakan m.m. Så roligt :D Längtar till slutet av augusti när jag får lönen och kan köpa alla grejer :) Nu är det dags att hoppa i säng. Jobb imon och sen ska jag fika med Mikaela som jag inte har träffat på över 1,5 år!! :D

Godmorgon

Vaknade innan väckarklockan ringde och va ganska pigg, kors i taket typ.
Därmed har jag tid på mig att bara sitta och inte göra ett skit, typ äta en macka och glo på tv i morgonrock innan jag ska möta Sofia i stan.

Det bästa av allt är att jag är ensam hemma :D Så skönt att ha morgonen för sig själv och slippa prata med folk.

Mysterium

Varför är man inte godissugen när man har godis? När jag inte har det så söker jag igenom hela hemmet för något sött, hittar inget sätter jag mig ner och är förbannad över att kiosken är så långt bort och det tar för lång tid att ta sig dit. Jag har en stor godispåse, full med allt jag gillar, men neeej. Inte sugen. Fyskam.

Kvällen på jobbet gick bra. Lääängtar till min ledighet. Det är så segt att jobba när man inte orkar höra alla klaga, varken vårdtagarna som gnäller över bajs, personalen som gnäller över annat eller mig själv som gnäller över allt. Orkar knappt vara trevlig längre. Så fort jag går in hos en vårdtagare så vill jag bara ut med en gång. Fy för mig.
Får kämpa på, 1 vecka och 3 dagar kvar.

Nu ska jag äta kvällsmat och sen tvinga i mig godis. Jag är sugen på ostbågar, har jag det? Neeeej självklart inte.

Sömn och jobb

Vaknade för en halvtimma sen. Drömde en kooonstig dröm men kommer bara ihåg små delar av den nu, varför glömmer man drömmar så fort?

Iaf. Ska ta en snabb dusch och sen cykla till jobbet :)

The weekend

Hejsanhoppsanfadderalleraaa.
Helgen försvann i ett nafs..

Fredag: Jobbade, hängde hemma, grillade med familjen, åt blåbärspaj med familjen + Anders föräldrar. Oj vad vi skrattade, dom är så underbart roliga ibland :) Sen skjutsade de mig hem till Monk & Niclas. Lite kaos med Jacob som vaknade och var hysterisk den lilla stackaren!

Lördag: Dags att vakna klockan 7, Monk skulle till jobbet och Niclas skulle greja med bilen. Skönt nog så var Niclas hemma en stund efter att han kört Monk så jag med gott samvete kunde ligga och dra mig i soffan, höhö. Sen somnade Jacob i min famn i soffan runt 10. (Fick en härlig bild på det hela men nu är det så att sladden till mobilen ligger 2 meter ifrån mig, på golvet, så det blir inga nya bilder.) han vaknade iaf 2 timmar senare, va glad i typ en kvart och sen blev han rena PMS-stormen. OMG, jag ska aldrig ha barn var det enda jag tänkte :P
Jaja, vi gick ut och gick, han somnade efter 5 minuter. Vi mötte Monk en timma senare, i spöregn. Gick till stan, käkade pizza, hyrde film, gick till Bolltorp i spöregn. Såg Bröllopsduellen, den va sådär + Seven Pounds som är wierd men underbar på samma gång.

Söndag: Försov mig, Lina från jobbet ringde 7.14 och undrade vart jag var.. "I sängen, jävla faaan" fick jag ur mig. "Kommer om en kvart" och denna gången slog jag rekord, det tog 12 minuter från det att hon ringde och att jag va på jobbet. Jag gick på ren ilska och självhat, så förbannat jobbigt att vara sen. Så det har varit en ganska gnällig dag. Men den gick fort!
Nu sitter jag här och somnar vilken sekund som helst. Jag måste skärpa mig, sova ordentligt.

Imorgon börjar jag 14 :D SOVMORGON.

Godmorgon

Sitter hos Monk, hon är och jobbar och Niclas är i Floda och grejar med bilen. Sov här inatt, sov som en stock tills familjen vaknade - vid sjuuuuuuuu. Ingen sovmorgon här inte, eller jo, hade jag jobbat hade jag ju gått upp en halvtimma tidigare. Nu kunde jag ju ligga och dra mig i soffan en bra stund.

Sen blev Jacob nanig så han somnade bredvid mig i soffan, myyys :)

Har precis ätit frukost. Ska väl kika runt bland olika bloggar en stund. Sen tänkte jag städa undan lite här så Monk slipper göra det när vi kommer hem efter att vi hyrt film!


Home at last

Äntligen hemma. Var genomsvett, förbannad och trött. Som pricken över i:et hade jag tagit på mig en tjocktröja imorses, utan linne under - det va gaanska varmt när jag slutade jobbet och skulle gå till maxi.. Gjorde inte humöret bättre.
Känner verkligen att jag tröttnat på jobbet nu.. Snart kommer många ordinarie personal tillbaka från semestern så då kanske det blir lite roligare!

Sen vände humöret totalt när jag kom till busshållsplatsen. Hade precis kommit dit så stannade en granne och erbjöd mig skjuts! Jag slapp stå upp i värmen och vänta i 20 minuter!!! Hurra :D

Nu kom Maria :)

Vill sova..

Fy fan vad segt det är att jobba när man är helt slut. Var pigg en stund efter att jag fått massage men tröttheten hittade tillbaka.. Kanske ska hjälpa till att städa tvättstugorna, för det är ju superviktigt, suck. Tänk att ha ett jobb där man inte rör på sig hela tiden eller gör tunga lyft, vilken dröm!

Nanar

Nu nanar den lille killen gott i sin säng :) Vi har varit ute på en promenad och lyckades undvika regnet! Vi hälsade på vovvar och sjöng, omgivningen tittade inte alls åt vårat håll, höhö.

Den sista timmen va kämpig, ena stunden va det rent krig då han bara insisterade på att pilla på dvd:en + förstärkaren och sen var det kramar och pussar. Och så höll det på. Tills klockan va 19.55 och han fick välling. 20.05 stensov han.

Jaja, vilken babisblogg det har blivit helt plötsligt. Men han är ju så rolig och fascinerande.

Nu väntar jag på att Niclas ska komma hem så jag kan ge mig hemåt. Upp tidigt imon och jobba, sen luncha med Anette och sen passa Jacob igen :)

Fixering

Gick ner och åt några mackor, skrattade halvt ihjäl mig då storebror slog tån i en stol och förbannade stolen. Satte mig framför TV:en, efter en liten stund la jag mig ner och vips så somnade jag. Jättebra, förutom att jag somnade i en fleece-morgonrock som blir väldigt varm eftersom jag blir väldigt varm. Plus att mamma var så snäll att hon la på mig en fleecefilt. Fötterna blev jätteglada, jag vaknade så svettig att jag nästan gled ur soffan.
Totalt förvirrad och knappt vaken lunkar jag upp, slänger av mig morgonrocken, dyker ner i sängen och somnar om.

Haha, jag tror jag blivit fixerad vid min sömn. Jag kan joina pensionärspacket som jag tar hand om på jobbet och vara med i deras oändliga tjöt om sömn, bajs och mat. Man blir som man umgås?

Nu är det dags för en dusch, lite mat och sen bär det iväg till solskenet på Bolltorp som ska passas ikväll :)

Inte trött!

När jag borde vara trött och stensova så är jag klarvaken, wtf?
Varit en ovanligt lugn natt på jobbet så det är väl inte så konstigt men ändå, va ju svintrött innan jag åkte till jobbet. Energidrycken som fortfarande sitter i? Drack ju en dubbel-burn.. Ögonen är trötta men jag är inte sovtrött. Börjar bli hungrig också..

Får väl vara upp en stund och sen försöka sova en stund så jag orkar passa Jacob ikväll :)

Svettens return

Haft en härlig eftermiddag med Jacob igen :) Den började lite grinigt då den lilla herren inte viljat sova mer än en timma men vi myste i soffan i 1,5 timma och sen gav vi oss ut på promenad! Mötte upp Lisa och gick en sväng bland alla hus. Jacob somnade och sov i en timma, helt utslagen. Sen blev han plötsligt väckt av en extremt högljudd motorcykel. Men det va lika bra, vi va nästan hemma och han skulle ändå äta så det blev perfekt, då slapp jag väcka honom ;)

Nu ska jag väl snart ta en dusch, lägga mig framför tv:n och vila fram tills halv nio då jag ska till jobbet. Ser fram emot en trevlig natt med Gun, det är så enkelt att jobba med henne :) Hoppas att det blir lugnare denna gången och inte tusen larm.. Kanske ska inhandla en energidryck eller två som förstärkning..

Toast :)

Haft en härlig dag med Jacob och Maria :) Han är mysig den pojken, ett jefla humör har han också! Haha, snacka om trots. Men det gick så bra så bra :)

Nu sitter jag hos Maria och ser på Prison Break, har precis ätit mig proppmätt på toast som jag längtat efter i flera veckor :D Mumsmumsmums.

Är ni intresserade av fräcka tröjor så kolla in: http://the-t-shirtstore.spreadshirt.net/se/SE/Shop (inte bara t-shirts utan mycket mer snyggt) Check it out!

Barnvakt

Sitter nu hos Monk, hon är på jobbet och jag och Jacob har varit på en promenad med Susanne, Jacobs farmor :)

Jag väntar på att Pommesen ska bli färdiga så jag får lite mat i magen. Maria kommer nog snart också.
Ska passa Jacob lite längre än tänkt, Niclas behövde greja med bilen. Men det är bara kul, då får jag vara längre med den underbara pojken :)


LEDIG

Halleluja vad glad jag känner mig! Ledig imon och på tisdag. Börjar iof jobba 21.00 på tisdag kväll men det är inte samma grej som att jobba dag.

Ska passa Jacob en stund både imon och på tisdag. Ska bli spännande att vara själv med honom en längre stund :) Känns väldigt roligt att får vara barnvakt och att Monica och Niclas litar på mig!

Apropå ingenting så såg jag nu sista avsnittet av Gilmore Girls. Känns lika tråkigt som vanligt när en serie tar slut. Speciellt när den tar slut mitt i allt! Det var det bästa med Förhäxad/Charmed, där fick man se hur de levde som gamla och hur deras liv slutade, då är man nöjd. Men det är som det är, inget att brusa upp över ;)

Nu ska jag äta lite mer ostbågar och kolla runt vad alla andra haft för sig ;)

Fördelar och nackdelar

I natt va gamlingarna otroliga. De larmade heeeela tiden. Hjälpte det att man gick dit? Absolut inte, så fort man stängde dörren eller gick 10 steg hörde man att de larmade igen. Vi hade faktiskt en lite lugn stund, ända tills en väldigt dement tant bestämde sig för att börja hälsa på hos grannarna. Så hon väckte några stycken, bland annat den "värsta" på avdelningen som larmar och larmar utan anledning och vill att man ska sitta hos henne typ.

Kanske är underförstått men vi var LITE irriterade på våra annars ganska goa gamlingar.. Suck.

Nu har jag sovit alldelles för länge och är svinhungrig. Kan inte tänka på annat än det långa samtalet vi hade inatt om fördelar och nackdelar med att jobba så mycket som vissa gör på sommaren. Jag slits verkligen mellan att ställa upp och tänka på min hälsa. Varför struntar man alltid i hälsan och prioriterar annat?

Jaja, det blir till att halta runt ett par veckor till. Nu ska jag äta jordgubbar och ringa Maddefjant.

Förberedelser

Ja det gick väl sådär. Somnade vid 7, inga problem. Vaknade sen vid halv 12 och kunde inte somna om tack vare en dröm. Det är en aning bittert att vakna och inse att dröm-mannen bara var en dröm. Fy, nu kommer jag gå och tänka på den drömmen tills jag får somna imon.. Liiiip.

Jaja, får försöka leva utan min drömkarl även denna dag och hoppa in i duschen, äta frukost, packa och cykla till jobbet. Satanigatan om det regnar.



Att vända på dygnet

Gick och la mig vid 18, somnade som en stock. Hade ställt klockan på 22.30, vilket jag tyckte var en bra tid att vakna och vara vaken ett par timmar. När alarmet gick igång kändes det som att jag sovit i 5 minuter så jag stängde av och sov i 2 timmar till.

Nu sitter jag här och funderar på om jag kommer kunna somna om 3 timmar och sen kunna sova i 9 timmar.. Det vore perfekt, men lär inte hända. Får nog hålla mig vaken till 7-8 kanske? Det är fan inte lätt att planera sömn eller förutspå hur många timmars sömn man behöver för att klara ett helvetespass.

Hur jag än gör kommer jag vara trött. Jag är alltid trött.

Torsdag.

Det regnar, regnar och regnar lite till!

Min post fanns inte på postkontoret i Alingsås, otippat. Så jag ringde banken, spärrade kortet (som befinner sig någonstans i Sverige och är helt oanvänt) och beställde ett nytt som nu är påväg. Direkt till Alingsås så inte posten kan krångla till det med adressändringar och skit. Fick dessutom ett Mastercard med en kredit på tiotusen kr.. En köpgalen människa som jag ska inte ha sådant, kom jag på direkt efter samtalet när jag insett vad jag tackat ja till under stress. Men men, det får nog stanna i mammas förvar, säkrast så!

Spenderade iaf kvällen hos Monk, som var tröttare än mig, men jag hade ju fått vila i 1,5 dag och det hade inte hon. Kämpa på, kämpa på.

Idag blev även min insulindelegation fullständig så från och med imorgon får jag ge vårdtagarna insulinsprutor. Känns kul med mer ansvar och att både sköterskor och kollegor blir glada :)

Nu ska jag sova ett par timmar så jag kan vända på dygnet och orka jobba 16-07 imon! Sen ska det vändas tillbaka snabbt som attans igen. Hejjahejja..

Vilar

Tänkte dra till stan med Maria men jag är lika död idag som igår. Jag ska inte gnälla för jag väljer själv att jobba så mycket som jag gör, men ibland känns det som att man inte har något val.
Jag vet att jag orkar, hoppas bara folk fattar att det är jobbigt och inte gnäller över att jag är trött. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk i augusti när jag väl blir ledig. Men då har jag ju iaf tid att vara sjuk...


Sitter och funderar på hur jag ska få tag i mitt bankkort.. Får nog gå till postkontoret sen och hoppas att det är rätt ställe att gå till. Har kortet skickats tillbaka till banken blir det svårare, hur gör jag då? Spärrar det kortet också och beställer ett nytt nu när jag vet att adressändringen fungerar? TRÖTTSAMT.

Ticktack

Dagarna bara försvinner. Spenderar all min vakna tid på jobbet just nu känns det som.
Det är lite kris nu när en i nattgruppen blivit sjuk så vi har fått pusslat lite med mitt schema.. Verkar som att jag kommer få ca 10 timmars kvalificerad övertid, inte dåligt för lönen! Igår gjorde jag 15 timmar på raken och då hade jag dessutom redan jobbat 4 timmar den dagen. Det blev en delad dag (7-11+16-21) plus natten. Som resultat av det har jag varit helt död idag.

Visade sig att det va bra att jag va slapp idag, Michael Jackson är ju på TV:n och det lär fortsätta ett tag till. Jag är fascinerad av honom och tycker att han är grym. Några tårar av kommit då och då när man inser gång på gång att han faktiskt ät död. Känns ofattbart. Ett tragiskt liv som fick ett tragiskt slut men ändå åstadkom han så otroligt mycket.

3 veckor och 2 dagar kvar, sen är det augusti och jag är LEDIG! Har inget schema att följa, kan tacka nej till jobb utan att få ångest och bara vara. Längtar.



Snartsnartsnart :)

Söndag

Somnade vid elva igår, snacka om att vara trött. Skulle badat med Madde men hon ändrade sig så jag tog hand om lite tvätt, vattnade mammas alla blommor på framsidan och satte mig sen framför teven och åt jordgubbar och glass :) Hade tänkt vara uppe länge eftersom jag inte börjar förrän 12.30 idag, ja eller hur, somnade till på soffan vid halv elva så när jag vaknade vid elva var det lika bra att hoppa i säng.

Gud vad skönt jag har sovit :) Behövde verkligen sova ut.

Nu är det frukost och sen dags att cykla till jobbet!



The svettning continues..

Morgonpasset på jobbet var ett riktigt träningspass. Sara den stackaren höll på att svimma så vi fick placera henne i soffan i personalrummet och låta henne vila, vi kallade dit sköterskan och när vi va färdiga med morgonarbetet skickade jag hem henne, hoppas hon mår bättre nu!
Jag och Anton fick köra färdigt resten och satan vad jag sprang runt. Den sista kom upp vid 10, vi brukar vara färdiga vid nio.. Men allt gick bra :) Hann tjöta lite med Lisan som jobbade i köket idag :)

Det var otroligt skönt att åka direkt till Lygnared och slänga sig i vattnet!! Badade riktigt länge med lillebror och spelade "tennis" eller vad det kallas (2 rack och en gummiboll) och hann även med en liten tupplur på stranden :) Nu sitter jag på baksidan, äter jordgubbar och njuter av de sista minutrarna innan jag ska cykla till jobbet igen!


Sommaaaar

Igår och idag har svetten runnit. Har aldrig svettats såhär mycket. Fyfyfy. Igår va en fullspäckad dag, direkt efter jobbet hade jag insulinteori med en sköterska + en annan personal som också ska få delegation på insulin. Sen gick jag till stan med Sara :) Väl i stan blev det ju köpt både Singstar och lite kläder på Gina. Träffade Leonora som jag inte sett på år och dagar :D Härlig och underbar människa! Funderade ett slag på varför vi aldrig umgåtts mer, hon fanns där i bakgrunden på högstadiet när det började gå utför. Hade alltid kul med henne och hennes styrka är enorm.

Iaf, Monk hämtade mig i stan och vi åkte ut till Lygnared! Underbart att bada och svalka av sig i denna hettan! Vi badade ganska långt ut med Jacob och träffade Sanna Lindberg och Niklas :) Inte varje dag det inte.
Känner att jag inte orkar rabbla allt men på kvällen gick vi iaf hem till Madde Sternbratt så fick pojkarna bada i poolen som hon köpt, oj så skoj det va! Sen hamnade vi hos Kristian en sväng också, han får en verkligen alltid att skratta!
Det va en lång och händelsefull dag.

Idag var det jobb till lite efter fyra, segt och SVETTIGT som satan. Sen cykla hem, svetten rann, in i duschen, till Maxi och sen ut till pappa som fyller 46 idag! Supergott med jordgubbar ocvh glass som vi köpte med oss :D Sen blev det grillning med mamma & co.

Nu har jag testat min nya bikini, tunikan och klänningen jag beställde från ellos, nöjd med alltihop :D Imon ska de nya badkläderna invigas på lygnared direkt efter jobbet! Hurra.

Godnatt!

Aldrig nöjd x 2

Jag längtar och längtar efter min lediga dag, när den väl kommer är den skit. Jag är trött, orkar knappt stå och har ingen aptit så humöret är långtifrån på topp.

Inombords är jag iaf glad stundvis, tänker på mina nya kläder jag ska hämta ut imon, den nya bikinin jag kan bada i + att jag, Monk & Jacob ska till stan en sväng så jag kanske hittar något kul där :)

Jag tror att jag ska lägga mig snart. Va ju med Maria en stund men hon tröttnade nog ganska rejält på mig med tanke på att jag inte orkar något och bara är jävligt gnällig. Tror det blir några fler avsnitt av Gilmore Girls och sen är det godnatt för mig!

RSS 2.0