Ljus


Det är så mysigt att tända massa levande ljus och bara slappa i soffan :) Hade massa saker jag tänkt göra ikväll för att hålla mig vaken men har inte gjort något utav det.. Ska boka tågbiljetter inför de kommande månaderna så det är fixat iaf!

Har vart i stan en sväng med Maria idag, fick shoppat en del mysiga tröjor och lite toppar :) Sen blev det en sväng in i garnaffären så klart! Den bästa butiken av dem alla ;)

Ska hålla mig vaken några timmar till så jag kan sova länge imon, behöver en del energi för att orka med barnen + middag med de andra + nattjobb. Men det ska nog funka kalas, ska ju jobba med så goa människor!

Onsdag


Va helt insälld på att det var tisdag idag, men det är det ju inte. Skumt.
Dagen började med att Jacob och Wilma kom hem till mig, lek och bus och lite lugna stunder framför tv:n, tack gode gud för barnkanalen.. Jacob den stackaren har ögoninflammation och det kombinerat med trots gjorde livet jobbigt för oss båda en stund. Sen somnade han till sist men vaknade i panik efter en halvtimma för att han inte kunde öppna ögonen och hitta nappen :( Ungefär då kom Monica och Niclas vilket va tur för Wilma vaknade av Jacobs gråt så det va lite kaos.

Resten av dagen har vi vart hos Monk, tittat på film, lekt och allt det vanliga. Får väl hoppas att lille killen får sova hela natten.

Imon blir det lunch på Kina med Maria och sen en sväng på stan :)

Inskickad!


Idag skickade vi in uppsatsen!! Eller ja, Sara skötte det praktiska med att skriva ut och posta skiten. Är glad att jag slapp den stressen! Nu kan vi släppa den ett par veckor. Förutom jobb så är jag nu helt ledig till 10 januari och ska bara läsa igenom en annan uppsats och tycka till lite. Det är väldigt konstigt att man inte har plugg som man hela tiden känner att man borde ta tag i. Dessa stunder får mig att längta till examensdagen :)

Har spenderat eftermiddagen och kvällen med Maria. Vi hade vår egna lilla jul, hon hade gjort en fin mössa till mig i julklapp :) Så bakade vi lussebullar eftersom jag inte hunnit med det och var så himla sugen. Sen såg vi film, Streetdance, den va faktiskt riktigt bra!

Ska strax lägga mig, Monk & Niclas ska släppa av Jacoby och Wilmus hos mig innan de handlar. Jag tyckte att de hellre kunde vara här istället för på Maxi, då blir både barn och föräldrarna glada ;)






Iphone


Woho, har precis beställt en Iphone! Glädje :) Kommer bli jobbigt att vänta bara.. Leveranstiden var upp till 8 veckor.. Men det kan ju gå fortare! Hihi.

Funderar på om jag ska joina Monk i stan.. Halsen är inget vidare just nu men jag viiilll till stan! Ska få i mig lite frukost så får vi se hur det blir..

Jaeintbitter


Så va man sjuk igen. Wiho. Men nu ska det inte bli ett sånt där gnälligt inlägg. Jag är faktiskt ganska pigg och bortsett från värken i kroppen så mår jag hyfsat bra. Jag får ju skylla mig själv som pressar min kropp genom att både ha en tung uppsats att få färdig och jobba orimliga tider. Men nu ska jag vara ledig tills på fredag kl 21 :D

Jag är så grymt sugen på en Iphone 4. Har vart totalt ointresserad av alla touch-telefoner och är fortfarande inte säker på hur hållbara de är och om jag kommer tycka om den. Det som lockar är ju att den är så smidig med internet och allt.. Och det är ett väldigt bra studenterbjudande.. Får fundera lite till..

Snart kommer familjen hit, Anders ska kolla på mina elementen som är iskalla.. Golvet är iskallt och det är inte alls kul. Får väl hoppas att han kan lösa det så jag slipper ringa fastighetsskötaren och få skit för att jag stängt av elementen i somras.. Det ska man ju tydligen inte göra med dessa element. Wopsidaisy!

Change of plans


Mina hemma-mys-söndags-planer blev precis utbytta mot 9 timmars jobb.. Kan ju inte tacka nej när det är storhelg! Då kan jag ju shoppa med gott samvete på mellandagsrean.. Och släppa ångesten för de två par jeans jag köpte i veckan.. Haha. Det kommer nog gå bra.

Ska få färdigt kommentarerna i arbetet så ska jag skutta i säng!

Julfirandet är äntligen över

Njuter av lugnet och ensamheten :)
Jobbade 7-13.30 igår och det va riktigt kul! Hemskt att gå upp så tidigt men roligt folk att jobba med och det är en helt annan sak att jobba på dagen. Roligt att träffa vårdtagarna mer och även dagpersonalen. Sen stressa iväg till pappa & co där storasyster med familj var, käkade mat, umgicks och såg på Kalle. Sen kom tomten och ungarna blev galna. När julklappsutedelningen äntligen var slut åkte vi hem till mamma, Anders och Anton :) Jag hade ju inte hunnit få klart Antons julklapp så jag fick sätta mig med det en stund! Eftersom Anton, Anders och Niklas skulle få likadana stickade SAH-strumpor kunde ju inte Anton få sin paket senare.. Vi delade ut julklappar, åt god julmat och sen tittade vi på julkonserten från Örebro, fast jag somnade. Kände att jag va på väg att bli sjuk redan på morgonen och det blev ju såklart värre efter jobb och stress. Skönt att nana en stund med familjen samlad och brasan tänd :)


Mamsen i våras <3



Kom hem ganska tidigt och somnade innan elva. Så otroligt skönt att sova när man är så trött. Hade nog kunnat sova hela dagen, känner mig inte alls bra idag :( Jag som skulle städa och greja.. Julklappar och stora påsen med tvätt som tvättades hos familjen står fortfarande i hallen. Men jag har ju gott om tid att ta tag i det så det är ingen stress.

Känner för att sova men måste plugga. Har gjort färdigt delar av det jag ska göra men ska skriva färdigt forskningsstycket och kommentera arbetet innan jag skickar vidare det till Fia som sen skickar till Sara som sen skickar till mig som sen... Undra hur många gånger arbetet kommer gå runt tills vi är nöjda.. Antagligen ända tills torsdag då det ska lämnas in.


Stök


Städar och städar och det blir aldrig rent. Skulle jag städa nu? Nej, jag ska läsa igenom vår uppsats. Är det kul? Nja. Men det går inte att fokusera när det ligger saker överallt. Har fått igång en diskmaskin, diskat det som inte fick plats och har betalat räkningar. Det är lite roligt att ha två olika konton, på något sätt känns det som att det inte är jag som betalar när det dras från Nordea-kontot och inte mitt vanliga Swedbank. Så någon räkning som jag egentligen inte borde ha betalar jag på nordea-kontot och så känns det lättare. Enkelt att lura sig själv.

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa igenom uppsatsen.. Wiho..

My bed <3


Som sagt så älskar jag min säng. Sovit så underbart gott. Blir alltid så förvånad när jag sover 6-7 timmar i sträck, det händer ju bara när jag sover här hemma. Underbaart. Och välbehövligt eftersom jag jobbar 17-07 idag!








Funderar på om jag ska gå och handla innan jobbet.. Är grymt sugen på sallad och det vore inte fel med en pastasallad! Men fick genom facebook intrycket av att det är -20 grader ute så jag känner ju inte för att gå ut en gång extra.. Stannar nog inne och stickar klart lite julklappar istället!

Skön dag :)

Trots kass mathållning har dagen varit super :) Blir väl en sämre natt kanske. Åkte till Alingsås med Sara i förmiddags, vi skrev sammanfattningen till c-uppsatsen och spenderade resten av tiden till att sticka. Sara lärde mig virka på ett visst sätt, kommer inte ihåg vad det mönstret heter men är glad att jag kan det nu!
Fick skjuts hem av Saras pappa, underbart att slippa dra den tunga väskan genom snön hela vägen! Gick in till stan och gjorde massa ärenden. Köpte ännu mer garn, julklapp till mamma, lite annat nödvändigt och hittade äntligen två par bra jeans! Fick lite ångest över alla pengar som försvann men jag köpte inget som jag inte behöver!

Sen gick jag till caféet där Monk och barnen var och fikade med Monks syster. Så kul att lilla Jacob är så skeptisk mot mig när jag kommer och inte alls visar glädje, men sen efter en liten stund så är jag såå viktig. Min underbaring. Oj vad vi åkte rulltrappa och kollade tomtar, haha. Sen hämtade Niclas upp barnen och släppte av mig och Monk hos mig. "Nu ska jag gå hem" sa jag till Jacob, "Neeeeej" sa han och jag känner mig alltid så hemsk. Men vi ses ju snart igen så då blir han glad igen :)





Har nu spenderat några timmar med Monk i mitt kök, välbehövligt att ses utan barnen och bara kunna tjöta och umgås! Nu ska jag försöka sticka färdigt några julklappar och greja med annat. Framförallt njuta av att vara hemma igen :D



Gammalt kort från 2007.
Vi måste bli bättre på att ta kort tillsammans så vi slipper ha så gamla ;)


Julbord :)


Ikväll var vi som sagt på julbord som representanter för UMR, kul att komma ut och träffa nytt folk. Skönt att komma ut över huvudtaget och göra något annat än att plugga.

Vi promotade oss rätt bra, fick sålt lite grejer och knytit lite kontakter. Det bjöds på underbar underhållning, flera olika sångare som va sjukt bra! Sjukt bra av Kalle att anordna allt detta, synd att han själv inte hann njuta så mycket utav kvällen eftersom han hade fullt upp med alla mat och andra bestyr för att få kvällen att flyta på.

Eftersom det inte blir mycket bilder nu för tiden kan vi väl köra en bildbomb nu då när jag äntligen orkat föra över bilder!

Sara, Anahita, Joachim & Jag




Björn

Goa Kalle!




Kalles pappa, bästa underhållaren någonsin. Ska jag ha fest någon gång ska han vara med!




Såhär har det sett ut denna veckan.. 45 minuters plugg och 15 minuters paus då vi stickar sockar. Haha :)
Har lärt Sara och Fia att sticka och de är nästan lika beroende som mig nu!


Nu är det dags att nana, imon blir det tågresa med Sara ner till vårt kära väst. Ska inhandla lite julklappar och kanske något till mig själv innan jag åker hem till Monk och barnen. Längtar efter mina ungar om bääästiseeen!!

     


Soon!


Idag ska vi få färdigt slutdiskussionen och sen är vi i stort sett klara! Vi är minst sagt glada och stolta. Mycket finlir kvar med att ändra stycken, meningar, ta bort osv. men det är ju den lättaste delen.

Ikväll är det julbord :) Vi i UMR ska ha ett bokbord så ikväll ska vi värva medlemmar och bli synliga! Vi har hjälp arrangören med en rolig tipspromenad som vi hoppas att många är med på. Vi blir bjudna på god mat också, perfekt julavslutning innan vi åker hem imon. Ska bli så skönt att få vara hemma en längre tid och slippa resa fram och tillbaka!



Andas ut

Har preciis kommit hem och känner mig helt slut. Uppsats-plugg hela dagen. Stressa till stan, fixa lite grejer och iväg till den planerade filmkvällen med UMR. Återigen besvikelse över att vår egen grupp inte visar tillräckligt intresse för de aktiviteter vi anordnar. Ett resultat blev att vi knappt marknadsfört filmkvällen så det kom inget folk. Jag kände mest lättnad eftersom jag inte hade kraften till att agera värdinna och ordentlig. Jag, Sara, Jocke och Kalle hade iaf en väldigt trevlig kväll med film och fika :) Såg filmer Tic Tac som inte direkt föll mig i smaken, har svårt för svenska filmer över huvudtaget och denna filmen gjorde inte att jag gillar svenska filmer mer tyvärr. Sen blev det mycket tjöt om allt och inget, vi skulle planerat inför vår studiecirkel-serie men istället började vi formulera frågor till tipspromenaden som ska vara på söndagens julbord. Kommer bli ett fantastiskt julbord och mycket folk!

Vi gick till ett ungdomscafé i stan och hängde upp lite affischer innan vi sa hejdå till Kalle och tog bussen hem. Gick hem till Sara och skrev rent frågorna till tipspromenaden, gjorde svarformulär och facit. Nu ska det blir otroligt skönt att sova.

Men det känns aldrig som att man kan andas ut, att få sova några timmar är den enda flykten från denna hektiska och påfrestande vardag. Förstår folk som bryter ihop under uppsatsskrivande och jag förstår varför det rekommenderas att man ska vara minst två som skriver. Men det är nära nu, snaaart är den färdig och man kan förhoppningsvis andas ut och fira den kommande högtiden med familjen i lugn och ro :) Ser fram emot uppesittarkvällen med släkten, dock tråkigt att jag börjar jobba 07 på julafton. Men det har ju funkat bra innan.

Nu går ögonen nästan i kors. Mer än vanligt iaf.

Nu!


Nu sitter jag på tåget till Örebro! Hade jag fått välja själv hade jag legat i sängen och sovit, för det fick jag inte göra i natt. Glad över att magen började må bra var det dags för tandvärk tydligen. En tandvärk jag känt av de senaste dagarna men inte tänkt så värst mycket på eftersom illamåendet var så intensivt. Så det blev väldigt lite sömn, efter ett ilskeutbrott som hette Allan slängde jag i mig lite värktabletter och lyckades sova typ 2 timmar. Sen blev jag arg igen och slängde i mig lite mer värktabletter och tänkte att det är dumt att ha annat än alvedon hemma. Men det hjälpte, magen mådde inte bra men tandvärken försvann i 4 timmar. Inte för att jag fick sova 4 timmar men det gjorde inte ont.

Missade tåget eftersom jag däckade någon timma så det blev dubbelt så dyr tågresa idag. Jag blir så glad. Nu sitter jag här med illamående, magsmärtor och tandvärk. Jag vågade inte kombinera alvedon och ipren med en stark värktablett igen med risk för att magen ballar ur totalt igen. Men jag har dem i väskan.. Vi har en uppsats att skriva. Efter det kan jag gå till tandläkaren. Vill inte ens tänka på vad det kommer kosta eller hur ont det kommer göra.

Dags att plugga lite kanske. För då känns allt så mkt bättre..

Square one

Känns som att jag är tillbaka på ruta ett. Illamåendet är väldigt intensivt och det finns inte möjlighet att somna ifrån det verkar det som. Inte ens varmt te lugnar magen nu. Jag vill inte spy igen..

Cola


Känns läskigt att jag kan känna mig mätt efter 4 klunkar avslagen cola.. Mycket läskigt som hänt med magen de senaste timmarna. Men jag har inte spytt så det ska jag väl vara glad över..

Har svårt för att ligga ner och vila. Mår så mycket bättre när jag gör det men blir så rastlös! Mamma ska handla lite proviva och fil till mig, hoppas att det påskyndar det hela så jag kan bli frisk nu..

Framsteg


Woho, jag har precis ätit en smörgås! Illamåendet och trycket i magen gick över och istället kom det där äckliga illamåendet man får när magen är helt tom och det känns som man får upp syror i munnen. Vågade inte äta mer än en macka men nu mår jag iaf ganska bra! Orkar knappt stå eller gå men så länge jag håller mig still så går det fint, kan till och med sitta upp utan att må illa nu.

Ska det gå 48 timmar efter att man spytt sista gången eller efter att man blivit symtomfri? På vårdguiden stod det att man kan smitta i upp till 3 veckor efter att man blivit frisk, lät ju fantastiskt..

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på I am legend en stund :)

Magsjuk


Usch, kan inte gnälla tillräckligt mkt nu känner jag. Har i över 22 år klarat mig från magsjukan och helt plötsligt kom den.

Känner mig helt väck. Så extremt dålig tajming. Blir inte att jag åker till Örebro imon, är bättre att stanna hemma där jag inte smittar någon annan. Awesome, eller inte.


Couch


Har nyss landat i soffan hemma och det är så underbart :) Har bara varit i Örebro i 4 dagar och pluggat i 3 men det har varit 3 långa och jobbiga dagar. Men vi har kommit en bra bit på analysenoch det känns så bra! Vi är grymt bra.

Nu är det helg, ska plugga lite men ska mest vara med de jag tycker mest om :) Imon ska jag hälsa på min gamla praktikplats tänkte jag, sen fika på stan med Monk :) Senare under dagen är det luciafirandet på dagis och senare på kvällen ska jag umgås med Maddelutt :) Kommer bli en fantastisk dag tror jag.








På lördag blir det väl lite plugg på förmiddagen och sen är tanken att umgås med Maria, får väl se vad som händer. Kanske lite bakning? Lussebullar är ju aldrig fel att ha :) På söndag blir det förhoppningsvis simhallen med Monk och barnen :D Sen ska jag umgås med min familj resten av dagen har jag tänkt.

Det är min plan. Nu ska jag sticka superfort så det som ska vara färdigt imon blir färdigt och få koll på alla böcker jag ska slå in och skicka iväg. Att sälja alla böcker är förvirrande. Vore ju dumt att skicka fel bok till någon..


Effektivt


Idag har vi vart sjukt effektiva och duktiga! vi träffade våran handledare 9.00 i morse och efter det gick vi direkt hem och började med analysen på riktigt. Vi har kommit en god väg och ska sitta en stund till innan vi ger oss för idag. Man vill inte riktigt lägga av när det går bra för man vet hur otroligt jobbigt det är när det går dåligt.

Har lärt Sara och Sofia att sticka idag :) Haha. Sara har redan påbörjat ett par sockar och Sofia tränar fortfarande på att sticka aviga maskor. Roligt när man kan lära ut något som man tycker är så roligt!

Känner mig otroligt tankspridd just nu. Tänker på julklappar, uppsatsen, hemresa, hinna träffa vänner, UMR, jobb, sätdning, tvättning och hur mycket som helst. Får lite panik på mig själv ibland för att jag har ett så stort behov av att planera allt så detaljerat som möjligt så jag känner att jag har koll på allt. Det är så mycket att hålla koll på och det är jobbigt att prioritera.

Just nu försöker jag fokusera på denna veckan. Den innehåller först och främst plugg, tvätt och Jacobs luciafirande på dagis. Det är de viktigaste sakerna. Ska bli så mysigt att få följa med till Jacobys dagis och se deras luciafirande så det ser jag verkligen fram emot :)

Nu orkar jag inte babbla mer, blir bara mer förvirrad tror jag och då spårar det ut.

Mamsen <3


Har nyss kommit hem efter den heldag med mamsen här i Örebro :) Hon åkte med upp i morse, självklart skulle det krångla så att vi blev 55 minuter sena. Ska inte klaga eftersom det inte har hrånglat mer än en gång sen jag började resa igen i september men det är så typiskt att det ska krångla när någon annan är med känns det som. Kom iaf hit och såg hur vi bor och sedan gick vi och tog en snabb fika i skolan innan vi åkte till stan. Gick runt och shoppade några timmar, käkade och gick till stationen. Kändes tråkigt att hon åkte hem, vi har inte setts på länge och dagen gick så fort!

Satt och tänkte på min mor hela vägen hem, hon är en underbar människa :) Det är så skönt att vara med henne, det är inte jobbigt eller ansträngande på något sätt att vara med henne. Kan bara var mig själv och det humör jag är på. Vi kan gnälla ihop över allt möjligt när vi är på det humöret, vi kan prata allvar om jobbiga saker och vi kan skratta så vi gråter. Är så glad att du är som du är mamma!



Julafton 2006


Nu är jag helt slut i ryggen och myser av att sitta ner under en gosig filt :) Ska titta på lite serier som laddas ner nu och sen blir det nog att sova. Har en hel del sömn att ta igen sen helgens jobb.. Va med Monk och barnen från 7.30 till typ 20 på kvällen så det blev en lång dag med lite sömn. Men underbart att vara med barnen när jag vart ifrån dem så länge :) Monk också så klart <3 Märkte för första gången hur mammig Wilma blivit! Kändes konstig att man inte "dög" stundvis, så va det ju aldrig med Jacob. Men Wilma är ju inte lika van vid mig eftersom jag vart borta mkt under sommaren och hösten nu pga jobb. Men det blir bättre sen, jag ska allt vinna över henne också ;)

Nu ska jag dricka julmust och äta choklad, mums. Första julmusten för säsongen och åt min första lussebullen idag, ljuvligt.


Lördag


Underbart att sova i min egen säng :) Nu ska jag dock vara vaken i typ ett dygn, tänk så fantastiskt skönt det kommer vara att lägga sig sen!

När jag vaknade idag så va Monk här och scrapbookade. Så vi satt och tjötade i några timmar innan hon gav sig iväg till Sabina, hoppas ni får en kul kväll på hotellet! Det blir nog mindre skönt imon när Monk ska gå upp vid sjuk och vara social med mig och barnen hela dagen.. Haha. Vi ska orka baka pepparkakor också tänkte vi.

Har nu lagt ut annonser på nästan all kurslitteratur jag har! På 2 olika sidor så nu hoppas jag att jag kan bli av med alla och få in lite pengar :)

Nu ska jag packa ner matlåda och tröja och gå till Maxi innan jobbet.


Påverkan

Ett återkommande tema är mina drömmar, jag vet. Det fascinerar mig verkligen ibland.

I natt drömde jag om en kille som funnits i mitt liv fram och tillbaka i många år. Relationen är svår att beskriva och ganska orelevant i detta sammanhang. Nämnvärt är väl att vi inte har kontakt längre och det slutade dåligt och tråkigt. Drömmer om honom väldigt sällan men i natt drömde jag en lång dröm om honom. En sån där dröm som är äckligt verklig och när man vaknar undrar man om det verkligen var en dröm? Själva känslan känns så äkta, i drömmen kände jag den känslan jag brukade känna när jag var med honom. Våran kommunikation var också som i verkligheten, det var som taget ur verkligheten.

Det var inte bara han utan även allt annat i drömmen som hände så mycket ihop med verkligheten. Vi var i denna lägenheten, allt som finns i verkligheten fanns i drömmen. Det enda som var ologiskt var att vi flyttade undan mina soffor och ställde sängen mitt i vardagsrummet. Jag minns hur vi tog tag i var sin ände av sängen och enkelt lyfte upp den, vilket är omöjligt.

Det var en skum blandning från allra första början då vi lärde känna varandra och hur det varit de sista åren. Både det bra och det dåliga i vår relation fanns med, verkligen den hat-kärlek vi (eller iaf jag) kände det sista.

När jag drömmer om honom eller tidigare pojkvänner tänker jag att det beror på att jag fortfarande behöver bearbeta allt som hänt och de känslorna jag har kvar. Men varför drömmer jag aldrig om mina vänner? Ibland drömmer jag om dem men då är det aldrig så verkligt, det känns aldrig som minnen. Men det händer och har alltid hänt mycket med mina vänner som är tufft och jobbigt för mig. Men då får jag oftast problem med att sova.

Det är väl något jag kommer störa mig på och förundras över resten av mitt liv.

Arbogamamman

Har hittat Arbogamammansblogg, hon som blev attackerad av en tysk kvinna som tidigare haft en relation med hennes sambo. Hon mördade hennes barn och lyckades nästan döda Emma.

Har inte läst så mycket än men är helt tagen av hur stark hon är. Jag, och många som kommenterat, har svårt att förstå hur hon orkar. Jag tror att jag hade brytit samman totalt. Eftersom jag inte har några egna barn tänker jag på hur det skulle kännas om Jacob och Wilma skulle utsättas för något sånt, känns som att man skulle tappa meningen med livet och all livslust. Men Emma har istället för att skapa ett hat och hopplöshet gjort det till en ära att hedra sina barn och berätta om dem för andra.

Det är svårt att inte gråta när hon skriver om händelsen och svarar på folks frågor. Att föreställa sig en kvinna döda två små oskyldiga barn med en hammare är helt sinnesjukt.


Gaaah


Kan INTE sova!! Blir galen. Har haft huvudvärk i 12 timmar snart och det känns som att ögonen går i kors men av någon anledning så kliar det i kroppen. Kan inte komma till ro och slappna av. Vill vrida fram tiden ett dygn, så sitter jag hemma i min soffa och ska hålla mig vaken istället för att försöka sova.

Imon ska vi sitta med tolkningsramen hela dagen så jag ser inte fram emot att vakna, kanske därför det är så svårt att somna?

Bajsdåligthumörsvarja.

Sockar


Det absolut tråkigaste med att sticka är att fästa trådar och sy ihop dem. Har nu 4 eller 5 par sockar som bara ska göras det sista på.. Vill bara att de ska vara färdiga..

Inser att jag påverkas mer av vädret än jag tror. Jag blir så trött på alla som klagar på vädret men märker att jag själv drar mig väldigt mycket för att gå ut. Man blir ju inte motiverad till att göra något som kräver att man måste gå ut eftersom det är så satans kallt. Har ännu inte kommit iväg till gymmet.. Hemskt dåligt. Saknar värmen otroligt mycket!!


Today


Mötet igår blev faktiskt grymt bra! Fastän att alla inte kom så fick vi gjort en hel del.



Vi åt kladdmuffins och planerade roliga saker de kommande månaderna :) Vårat nya tillskott, Karl, var väldigt engagerad här i stan så nu har vi fått upp ett samarbete med NBV, grymt bra. FIlmkvällar, julbord, manifestation är lite av det som kommer ske!

Nu är det plugg som gäller.. Ska transkibera färdigt och sen skriva färdigt om forskningen vi hittat. Jippi..

RSS 2.0