Bokhyllan

Oj vad roligt det är att inreda och flytta runt saker, synd att man inte har saker till att fylla ut ordentligt och göra det så fint som man vill bara... Men det kommer väl med tiden..
Har nu grejat med bokhyllan, är inte riktigt färdig men än så länge är det ganska bra.

Före:                                                               Efter:

                  

Har ju fått använding av de flesta ljus och ljuslyktor.. Lite tragiskt att inse huur många man har :P Men men..

Nu ska jag fortsätta med det vita fotoalbumet :)

Nostalgi

Har grejat med fotoalbumet en bra stund nu, pratade lite men Monk under tiden också :)
Längtar ännu mer efter sommaren nu när jag har klippt och klistrat med bilder från förra sommaren. Det va den härligaste sommaren jag haft tror jag! Jacob föddes, trivdes braa med jobbet, hann göra så mycket roliga och spontana grejer och mådde hur bra som helst!!



Längtar efter att få jobba, slippa ha ständiga måsten och kunna ha fritid!! Dock är jag lite bekymrad över att min kära vän som jag umgås med väldigt mkt på sommaren ska flytta till skåne på måndag... Hade ju sett fram emot en tripp till Vedum med henne och Gösta, får väl hoppas att hon får några veckors semester!!


Förresten! Gjorde ju gudomligt goda räksmörgåsar igår! Även om jag mådde illa som satan så tvingade jag mig att njuta.
Se så vackra de är!
   Mästerverk!! Mums.

Det jäkliga är bara att skala de förbannade räkorna, luktar förjäkligt och det tar hur lång tid som helst. Bra tålamods-övning men riktigt trist. Nästa gång ska jag nog handla frysta räkor som redan är skalade, DET är smidigt!

Nu är det strax dags för sängen, ska bara unna mig ett till avsnitt av Will & Grace, I'm hooked.

GÄSP

Har druckit c-vitamin i flera dagar, hjälper det? Neej. Jo det hjälper psyket, vill göra massa saker men en sak hindrar mig - kroppen sover.

Har iaf fått gjort lite. Läste 2 sidor om kvantitativ metod, urval, sen gäspade jag, började tänka på annat och började laga mat.. Åt medan jag såg på Will & Grace. Sen höjdes volymen i min lägenhet ytterligare en aning för att jag tror att mina grannar gillar min bas, sen började jag med mitt andra halvfärdiga fotoalbum. Roligtroligt. Nu är snart alla kort fast så jag kan börja skriva löjliga kommentarer till alla kort... Eller så skriver jag bara vilka som är på kortet, har inte bestämt mig än...
Sen diskade jag, idag igen!! Otroligt.
Sen såg jag på Will & Grace igen...





Hade ju föreläsning idag, som jag inte gick på, har gått på 1 av 3 föreläsningar denna veckan, vad är det för fel på mig??? Kan verkligen inte somna på kvällarna, förutom i onsdags när jag somnade innan 22. Igår var jag extremt stressad när jag skulle somna, varför? Jag har inget att vara stressad över! Allt är lugnt nu, tentorna är gjorda och det är en lugn period.
Kan det vara pengar? Brukar vara så. När man får pengar så är man glad i ca 20 minuter innan man betalat alla räkningar och räknat ut hur mycket (LITE) man får kvar efter allt. Varje gång tänker jag: Kanske ska sluta snusa, på allvar. Sen ler jag mot mig själv och skrattar.
Det som ger mig ångest är att jag för ett tag sen fick en ganska stor summa pengar av min far - dom är borta. När jag insåg att jag köpt upp dem fick jag en ångestattack som var mindre rolig. Jag ångrar inte vad jag köpt men jag är bra på att slösa pengar... Speciellt när jag får en klump pengar helt plötsligt, då har jag ju inte hunnit planera vad jag ska och inte ska göra med den... Blä. Ångest. Min fina plan att spara en hel del försvann lika snabbt som pengarna kom in på kontot. Skärpning. Lip.

Data-beroende

Ja det heter dator men hur bra låter dator-beroende? Ne precis!

Hur blir man av med det? Vaknar, sätter mig vid datorn, ser på någon tv-serie som är nerladdad och redo att bli sedd, äter frukost, läser bloggar, kollar andra sidor, pratar med nån på msn blabla. Kommer på att jag ska greja med det, göra det, gå ut en promenad men sitter fortfarande kvar vid datorn. Hur svårt ska det vara?

Idag har jag dock ovanligt lite att göra eftersom jag städade hela lägenheten igår, behöver bara dammsuga lite till. Jag ska nog ge mig på min bokhylla igen, den stod orörd i 5 månader, sen grejade jag och sen har den stått orörd igen. Fy skäms. Men framför allt ska det läsas idag. Börjar känna mig motiverad så nu blir det nog av någon gång under dagen! Behöver komma igång med läsandet, har blivit en slapp-period igeeen. Är många av dom.. Hmpf.

Den där promenaden vore inte fel, men det är snö och sol och jag har ingen aning om vart mina solglasögon är så att gå på promenad i en vit skog låter inte så lockande eftersom det kommer bidra till massiv huvudvärk. Dessutom, hur töntigt känns det inte att gå runt med solglasögon i februari? En aning.

EX

Läste nyss ett blogginlägg om ex's nya ragg/flickvänner och hur vi jämför oss med dem. Det är sant, vissa försöker allt för att känna sig bättre än dem. Men det jag mest grubblar över är fenomenet att dessa nya ragg/flickvänner automatiskt hatar killens ex. WTF? Allt som har med kärlek att göra är ologiskt och sunt förnuft flyger snabbt ur fönstret men ändå?
Jag har upplevt det gång på gång, fått höra det gång på gång och varje gång skrattat. Jag lever för skadeglädje, och att få veta att en person blir förbannad för att endast höra mitt namn får mig att garva och känna: In your face! (Kolla jag fick dit en!!) Men ärligt, i mitt huvud ser jag ordet osäkerhet blinka med röd neontext i pannan på personen som är så hotad av min existens. Själv har jag ännu inte upplevt detta, ingen av mina pojkvänner har haft ex, undra om jag kommer känna likadant? Hmm. Kanske något som bara händer, en känsla man inte kan förhindra. Men som ett ex så känns det inte särskilt kul, speciellt inte när deras osäkerhet leder till förstoring av skitsaker och bildar rykten som gör en ännu mer hatad.

Jag har en filosofi som jag haft läänge: Om idiotjäveln du är tillsammans med väljer att vara otrogen, gå tillbaka till sitt ex eller vad fan som helst så är det så, är han så puckad så är det hans förlust. Sen kanske det gör ont, man känner sig sviken och (i mitt fall) blir otroligt jävla förbannad men sen är det över. Det som händer det händer, synd. Nöjet i det hela är att det är något du kan använda dig av, du kan prata extremt illa om personen för all framtid!! HAHA, in your face!

Har ännu inte varit med om det heller. Men när den dagen väl kommer, vilket jag tror att den någongång gör, så längtar jag efter att få se min reaktion. Jag har redan föreställt mig det och det min föreställning är ganska kul. Som min mamma säger så är jag väldigt klok när jag är arg, oftast. Nu låter jag väl lite självdestruktiv och verkar vilja att någon ska vara otrogen mot mig och så är det inte. Det är bara något som jag sett andra erfara och gå igenom och jag undrar hur jag skulle hantera situationen. Jag har alltid sagt att jag kommer sparka honom till månen, kommer jag? Jag hoppas det. Det är sällan saker gör mig riktigt befogat förbannad nu för tiden, så den dagen kommer nog bli väldigt rolig. Kanske får återuppleva 9:ans adrenalinkicken, då är det garanterat värt det. Bara det inte leder till straff.

Soool

Solen skiner, musiken är på högt och lägenheten ser inte längre ut som en knarkarkvart! Plus att jag hittade en till räkning... Kåravgiften, ALLVARLIGT, kan dom inte betala sin egen jävla fika? Varför ska jag betala 300 kronor per termin till dem? De borde skicka ut en redovisning varje vecka vad de gör för "vettigt" så det inte känns såå extremt värdelöst att lägga 300 kr på det. Jag hade kunnat åka hem 2 gånger i mars istället för 1 om det inte var för den räkningen. Förhoppningsvis försvinner den snart, om de nu inte lagt ner den debatten..


Jag älskar uttrycket: In your face! Varför säger man det så sällan? Kanske för att man inte får tillfälle till det så ofta men jag bestämmer mig här och nu för att jag ska skapa fler tillfällen att säga det, iaf ironiskt. Jag är ju bra på att vara sarkastisk så det blir nog inga problem.

Ha! Kom på en annan rolig sak! När jag fyllde år senast fick jag en present av Madde & Hannes, en ganska ovanligt men typisk för dem: En kidnappning. De utlovade att de ska kidnappa mig på okänd dag och okänd tid till okänd plats. Spännandespännande. Det va ju ett tag sen jag fyllde år nu... I don't believe it's gonna happen.. Ett tag fick jag känslan av att de verkligen planerat något men den känslan är ganska utplånad:
1. Jag bor 25 mil ifrån dem.
2. De vet sällan när jag kommer hem och inte så det kan planera det hela.
3. Madde ska flytta utomlands (Till Skåne!!!)
Sen finns det säkert fler geniala anledningar men dessa ovan nämnda är ju ganska basic... Hmm.

Tror jag ska vandra ner till servicebutiken, har fått en avi och jag vet inte vad det är.. Har jag beställt något? Hmpf... Spännande, men det kommer väl vara en besvikelse - vi får se.

Sen är det planerat att Jocke ska komma hit och äta middag och plugga, jag har inte läst något idag så det är väl dags att börja med det så vi har något att plugga på... Dagen blev helt plötsligt mörkare.

Soffan

Igår försökte Sara och Joakim få med mig på en konsert, Opath, ett band jag aldrig har hört. Jag fick lyssna på Jockes Ipod och tyckte de lät helt okej, förutom hälften av tiden då han bara skriker och man hör ingenting = Sanna får allergiutslag på hela kroppen. Hängde med hem till Jocke efter skolan och käkade iaf, Patrik var även i stan för att följa med på konserten, fick även träffat Jockes omtalade korriodorsvän Daniel, väldigt trevlig kille. Jag följde inte med på konserten, valde istället att åka till älskade Willys. Och knödde. Fy för människor.

Det skumma var att när jag kom ut från Willys och satte mig i busskuren började jag må väldigt illa. Jag är van vid mitt skumma illamående som kommer i tid och otid men nu var det väldigt mycket, det dä vattnandet i kinderna man känner precis innan man spyr kom med en gång.. Lyckades komma ifrån det en stund när jag pratade med Anders och han fick lite tekniska problem jag kunde koncentrera mig på + en stöld i bostadsområdet där hemma. Haha, världen är skadad. Iaf, sen när jag går på bussen kommer det igen och håller i sig tills jag kommer hem, då det blir ännu värre och allt börjar snurra. Jag la mig i soffan och tittade på tv, efter en stund somnade jag!! Har aldrig lyckats somna i soffan, och jag har försökt! Haha. Vaknade vi 02 och släpade mig till sängen. Sov inte lika skönt som natten till igår, nu hade jag tvångstankar om mina strumpor och drömde en dröm full av bråk med allt och alla. Sinnessjukt.

Nu är illamåendet borta, nu är det bara det vanliga morgonillamåendet som antagligen försvinner när jag äter om en stund. PUST. Har iaf hunnit betala alla räkningar idag :) Dom har höjt min hyra med 100 kronor utan att förvarna mig!! Vilka as, vem ska man ringa och gapa på?? Jefla apor.

Nu ska jag försöka göra en räksmörgås, om jag orkar.


Dessa drömmar...

Drömde den mysigaste drömmen på länge, förutom att ett ex självklart va med en stund och saboterade men jag är van att de förstör mina drömmar! Iaf, det är sjukt hur man kan vara så glad, lycklig och kär i en dröm och sen känna de starka känslorna när man vaknar, trots att de inte är äkta. Lite sjukt. Det är ju väldigt mysigt men nackdelen är att man börjar sakna att ha någon vid sin sida. Men jag nöjer mig med drömmandet och att göra dem sanna någon gång ibland.

Skulle gå upp vid halv tio, kom upp elva. Så 10 timmars sömn blev det, känner mig väldigt pigg trots att jag sovit för mkt. Men det beror nog på att jag pratade med Monica, brukar sällan svara i telefon innan jag har vart vaken i 2-3 timmar men ibland händer det. Jag va ju tvungen att berätta om min dröm! Hon måste vara sjukt trött på mina drömmar snart, haha.

Jaja, dags att ta på sig och åka till skolan. Föreläsning, första gången på läänge = kommer vara sjukt rastlös om det inte är superintressant. Och vad är chansen att det är superintressant, det är kvantitativ forskning!!!

Hej så läänge

Var det ett skämt? INTE!?

Ojoj. Har glömt av hälften jag tänkte skriva, hade ett sånt underbart samtal med Monk ;) Ibland är man väldigt babblig. Men oj vad roligt det kan vara!

Måste nämna youtube-klippet jag såg med kungafamiljen. Helt sinnessjukt. Det har väl inte undgått någon att Viktoria och Daniel har förlovat sig, har ju tydligen vart på TV hela dagen om detta. Jag klarade mig nästan genom hela klippet utan att garva, försökte förstå att det var seriöst men det gick inte, kunde inte sluta garva. Att sitta där med "fusk-lappar" när man pratar om sin familj och säga "jag talar från hjärtat när jag säger att.." typ är ju grymt bra!? Silvia gör det bäst, hon kan inte sitt tal över huvudtaget och tittar upp kortakorta stunder innan hon måste titta på lappen igen. Viktoria ler så det ser sjukt ut till sist. Man får inte känslan av att de är särskilt kära eller att det handlar om kärlek över huvudtaget, förutom när en stund när Viktoria pratar, annars kändes det mer som ett vanligt inslag med politiker på svt.

Eftersom jag inte är så grym så jag kan lägga in klipp från youtube än (!) så får jag väl länka!!

Så damer och herrar: Kungafamiljen! 

I tidigare inlägg skrev jag en del jag skulle göra, ja jag ljuger om jag säger att jag gjort det. Haha. Jag fastnade framför en hel del Joey-avsnitt.. Svårt att slita sig.. Men jag har plockat undan all tvätt, dock är den fortfarande inte riktigt där den ska vara, men den är i klädkammaren iaf! Woho, applåder, tack. Har dessutom lagat mat, och flyttat runt disken ännu mer på diskbänken och förberett för diskning, "tar det imon".

Det ekar i mitt vardagsrum när jag pratar, varför gör det det? Känns gaanska tomt. Jag inbillar mig att det hjälper at få upp tavlor. Dock har jag fegat ur och vågar inte spika upp dom, väntar på min snickarfar, Anders kan!! Jag kommer bara spika snett och sen stå och svära åt mig själv, det gör ju inget bättre. Så de kommer förhoppningsvis om 2-3 veckor och då kommer mitt hem bli så vackert :D

Just det ja, det blev inget nattjobb. Så imon ska jag ringa och meddela att jag kommer jobba dag. Känns skönt att de vill att jag ska jobba, de kollegor jag träffat på stan har påpekat (nästan krävt) att jag ska jobba i sommar igen, känns väldigt bra, alla behöver vi bekräftelse... göttgött. Nu ska jag bara försöka få till att jag kan jobba på helgerna i maj så jag dels kommer in i det hela och kan börja på heltid i juni och dessutom får pengar i slutet av juni... Förbannade 12-månaders hyra.. jaja.

Nu blev det väldigt långt inlägg, tror det va allt jag hade att säga. Är för trött och för sarkastiskt, grodorna är på väg uuut!


Salstenta - DONE!

Om jag inte blir godkänd på denna nu så spyr jag på någon, helt med flit bara för att det kanske känns bättre då. Komiskt nog så är det raka motsatsen mot förra gången, nu är jag mer säker på den andra delen än den första med alla lagar. Vore ju jäävligt surt om jag fick underkänt på den delen som jag fick VG på förra gången. Men lugn, det är ju BARA 3 veckor kvar tills vi får svaret!! Haha. Någon dag innan får jag väl resultatet på hemtentan också, spännandespännande.

Har för övrigt grymt ont i höfterna och i ryggen, att skriva tenta är inte bekvämt. Man spänner sig otroligt mycket, tänker inte på hur man sitter förrän det gör förbaskat ont och då är det försent. Höll dessutom på att somna mitt i allt, tänkte lägga ner huvudet och vila en liten stund men vågade inte, hade nog somnat. Något som är väldigt komiskt är att tentan va en timma längre denna gången, eftersom vi alla var ganska överrens om att det va för kort tid sist, vet ni när jag gick? En timma och 20 minuter tidigare!! Haha, vet inte riktigt vad det tyder på..

Väntar på att det nya House-avsnittet ska bli nerladdat, seegt går det ibland. Men så är det när man inte har något tålamod och 5 minuter är en evighet för länge.

Imorgon är det löning! Eller jag kanske ska säga låning? Fast det är ju bidrag också. Skitsamma, jag får pengar imon!! Jag känner mig nästan speciell, jag är ju en av alla femtioelva som får det, men ändå! Hade vart skönt att sluta tidigt imon och hinna handla innan alla barnfamiljer och fan och hans moster ska knö inne på Willys men å andra sidan får jag sovmorgon!! Yeah. Så jag får helt enkelt knö för jag lär inte gå upp tidigt så jag hinner handla innan skolan, that's not how I do it. I sleeeeeeep.

Jag tror stressen har släppt. Kroppen är grymt trött nu men är psykiskt dunderpigg, känner för att göra något gigantiskt, men jag kanske ska fokusera på att diska, plocka upp tvätten som tvättades igår, stryka det som behövs strykas, städa lite och kanske även läsa några sidor? Tyyyyyyp. Men bara kanske.

Sommarjobb

Missade föreläsningen idag. Inte så otippat med tanke på dygnsrytmen som infunnit sig, men segt. Förhoppningsvis missade jag inte så mycket.

Hur härligt är det inte att slippa söka sommarjobb? Utan istället ringer de till dig? Haha, underbart. Sen är det väl inte det bästa jobbet som finns men det duger för mig. Det är vad man kallar fått in en fot. Dock var det angående dagjobb, som jag hade förra året, vilket jag bara tar om jag inte får nattjobbet, vilket jag vet ikväll. Life looks good!

Något som är mindre kul är att tvätta, speciellt när tvättstugan är i ett annat hus så man måste ta på dig jacka vaarje gång man ska gå, det blir ju ett par gånger! Tröttsamt. Men nödvändigt.

Har inte så mycket mer att tillföra just nu.

In a rutt

Varför finns dom? Varför finns perioder då man bara vill strypa någon (helst sig själv) och bara skrika på någon? Det är tusen gånger bättre att vara arg på någon än att vara arg utan anledning.
Man börjar genast fundera på vem/vad man kan vara arg på/över men då kommer man bara på saker som gör en ännu argare. Snacka om ond cirkel.

Min gissning är stress, prestationsångest och ren trötthet. Jag vägrar skylla på mörkret som alla andra människor gör vind för våg. TÄND LAMPOR DÅ? Eller åk utomlands så jag slipper höra ditt gnäll.

Vill ha ledigt nu, vill inte skriva omtenta på tisdag, börja läsa om kvantitativ forskning, ha fler tentor, börja en ny delkurs och ha ännu fler tentor och böcker som ska läsas. I'm in a rutt, hur kommer jag ur?

Dessa hemska dagar är nu för tiden få men de är inte lättare för det. Förr var det såhär varje dag, nu händer det kanske 1 gång i månaden, men varför händer det över huvud taget?? Förr hade jag oftast något att skylla på, oftast en svinig pojkvän. Men nu? Ja att skälla på sig själv är man ju alltid bra på!

Förhoppningsvis kan jag somna i tid, komma upp i tid och komma till skolan och suga åt mg lite positivitet från alla andra... Om nu inte alla andra ska vara gnälliga över den nya boken som ska läsas eller något annat som är helt onödigt att klaga på eftersom det inte gör någon skillnad. Men hey, vi gnäller ändå!!

Detta är en sån dag man inte ska blogga, speciellt inte när man kommer ifrån Alingsås där man är inpräntad med meningen "säg inget dumt, gör inget dumt - alla kommer dömma dig och prata om vad du sagt". Men jag har aldrig vikt mig för det tidigare så varför börja nu...


Honey

Det va nog 17:e gången jag såg filmen "Honey". Den är grym och jag blir fortfarande lika tårögd i slutet, även om jag kan hela filmen utantill. Tänk om man kunde vara så grym på att dansa och kunna leva på det. Men det är bara att drömma vidare!

           


Huvudvärken sitter kvar, kanske ska testa att svälja några alvedon eftersom vatten tydligen inte hjälper (lika förvånande som vanligt...).

Bakslag

Ibland ska man helt enkelt inte tänka på vissa saker. Så fort jag tänker "Åh va skönt, magen har inte krånglat på jättelänge" så får jag några timmar senare ångra det djupt, det är som att min kropp hånar mig.
Samma sak med huvudvärken. Den kommer och går, har vart borta ett tag och idag kom den tillbaka, starkare än någonsin. Med andra ord är detta min livs bästa dag... Planen att göra sig iordning och åka tvärs över stan och fira Tip som har födelsedagsfest idag är liite inställt.

Förövrigt känns det verkligen som söndag idag, vad beror det på? Antagligen för att jag har varit ledig (inga föreläsingar eller schemalagda gruppträffar) för länge och nu börjar verkligheten närma sig.. Vet inte. Vaknade efter tolv med kramp i magen, huvudvärk och illamående, sen dess har jag kämpat impulsen att gå och lägga mig igen. Är fast besluten att jag ska göra något, typ plugga eller något så man känner att man åstadkommit något.

Kombinationen rastlöshet och brist på ork är nog den mest komplexa men mest förekommande, iaf i mitt liv. Det hänger nog starkt ihop med sinnesstämning och inställning. Men har man ingen ork så orkar man helt enkelt inte försöka ändra sin inställning och fortsätter vara apatisk och rastlös. PUST.

Det som har förgyllt de senaste timmarna i mitt liv är Fredrik Backman, helt enkelt underbar. Jag tror jag är kär, teoretiskt sätt iaf, inga direkta fjärilar infinner sig. Har garvat så mycket så det är väl en annan bidragande faktor till att magen gör ont. Men det va värt det!!
Den nyaste bloggen han skriver är på veckorevyn (Här) om sina kommande bröllopet, den härliga mannen och hans blivande fru nöjer sig inte med ett bröllop.
Ironin är så klockren i alla hans inlägg, om du inte skrattar åt det så har vi absolut inte samma humor.

Vad hände?

Dagen försvann. Åkte till skolan, träffade Jocke, åkte hem, handlade godis, hämtade ut det där förbaskade paketet från Viasat som ska skickas tillbaka på måndag (ja jag är tydligen vääldigt kass på att säga nej till försäljare!!), käkade och sen la jag mig i soffan - och blev fast i 4 timmar typ. Har nog aldrig legat så länge i min soffa innan!

Svårt att avvänja sig från ångest och intala sig över att man inte behöver ha den - hemtentan är inlämnad!!! Men det är ju omtenta på tisdag men jag har lördag, söndag och måndag på mig och behöver inte mer!!

Sov alldeles för lite inatt och skulle kunna lägga mig nu, men då kommer jag vakna vääldigt tidigt imon? Vem vet. Försöker intala mig själv att bli pigg så jag orkar göra något, annat än att sitta här för det är vääldigt segt. Kanske ska spela lite Mahjong förresten, va ett tag sen :)

Heelg = ledig - nej.

Nu är tentan slutförd. Fick lite smått panik när skrivaren meddelade att den svarta färgen var slut!! Men Jocke räddade mig och skrev ut den åt mig :)

Har precis sett det nya avsnittet av Greys Anatomy, serien va väldigt tråkig ett tag men nu börjar den bli spännande igen :D
Nu är det dags att ta en dusch, äta frukost och sen bege sig mot skolan. Ska möta Jocke, lämna in våra tentor och sen vettesjutton vad som händer.

Funderar på att baka bröd, spela tv-spel och bara slappna av för en gångs skull. Så kan jag ta tag i repetionen inför omtentan imorgon.. Får väl se hur det blir.
Börjar bli sugen på att greja med mina fotoalbum som fortfarande är halvfärdiga och stått orörda ett bra tag nu...

Tänk vilken stor skillnad det är att ta bort någons nummer ur telefonen eller ta bort personen från ens msn, helt plötsligt är möjligheten till kommunikation nästan borta! Skön men läskig känsla.

Fias födelsedag

Har vart ont om bilder på senaste så här kommer ett urval från Fias födelsedagsfest den 24:e januari!

                                  
Patrik, Sara & Fiiaaa                                                                                                      Meee


  Me, Jenny & Madde :D


  Me & Paat


 Eric & Me

  Foolk

  En helt galen kväll, grymt kul :) Tyvärr var inte själva födelsedagsbarnet med inne på Klaras, hon blev lite överförfriskad eller va man ska säga ;)

Final touch

Hemtentan är för kort... En halv sida för lite? Eller ja, det står max 2 sidor och det är nu typ 1,5. De är väl kvalité och inte kvantitet som räknas, haha vilket passande ordspråk med tanke på ämnet!!
Funderar på att ta en lite paus och underhålla mig med Guitar Hero och drömma om singstar, sen sätta mig och läsa igenom tentan och förhoppningsvis komma fram till att den är superbra (lär INTE hända men man kan ju alltid fantisera..). Jaja.

Gillar inte Fronda överdrivet mycket men "en spark i ansiktet" har satt sina klor i mig, mår bra på ett konstigt sätt när jag hör den. Min kära mamma gillar den inte, glömmer aldrig när Niklas brukade sätta på den i bilen när hon körde oss till skolan (högstadiet) på morgonen, hon fick vad man kallar för RYCK! Haha mamma du är så söt. Men det är sant, vem vill höra könsord vid halv åtta på morgonen? Haha.

På tal om minnen så blev jag väldigt nostalgisk förut, kollade igenom min bilddagbok ända från början, saknar sommaren 07 och 08, två somrar jag aldrig kommer glömma, mådde så underbart bra :D Mysigt att sitta och tänka på hur det var förr, mitt gamla jag hade kommit ihåg allt negativt och velat glömma det mesta. Antagligen därför jag har så dåligt minne och inte kommer ihåg särskilt mycket från de senaste åren, mycket är medvetet bortträngt, kanske lika bra? Vem vet. Djupa tankar kom det helt plötsligt.. :/

Saknar mest min MonkiBonk och min mamma idag. Tack gode gud att vi har en sån bra telefonkontakt annars hade jag flyttat tillbaka hem för längesen! (Monk, det är inte en hint till att du ska sluta ringa för att få mig att komma hem mer :P).

Längtar så extremt till sommaren, värmen. Jag vill bli brun denna sommaren, förra året missade jag typ 7 av 10 soldagar för att jag jobbade. Skitkasst. Men jag har en plaaan! Om jag jobbar natt, slutar 7 och ser att det kommer bli en bra dag så kan jag åka hem, förbereda för solning, vila lite på soffan, ställa klockan och sen gå ut, lägga mig på filt i bikini och sova i solen? Då slår jag två flugor i en smäll; sömn och färg!! Se hur smart jag är, jag läser faktiskt på universitet! Haha.

Vi får väl se vad sommaren bjuder på men vi kör med samma inställning som förra året: Okomplicerat, kul, slappt och underbart! Det lyckades då, så det kommer ju bara bli bättre i år :D Äckligt positiv jag ska vara just nu då... Lika bra att lägga av.. när man är på topp. Eller något sånt, typ, kanske, inte. Vad jobbig jag är.

Byebye

Vända på dygnet är alltid kul..

Vara uppe hela natten, sova bort hela dagen.. Skadat. Förstår inte hur folk pallar att jobba natt år efter år. Jag tror det kommer passa mig bra att jobba natt en period men om jag skulle leva så i flera år skulle jag nog bli galen.

Wihoo, jag pluggade längee!!! Nu är det snart klart, jag och Sara sa att vi skulle bli färdiga idag, jag misslyckades - undrar hur det gick för henne? Hon hade kommit mycket längre än mig så hon blev nog klar :)

Tog en paus och spelade Guitar Hero, skulle vara en kort paus, typ en låt eller så.. Haha, eller hur. Började spela turné eller vad sjutton det va och det tog låång tid, spelade inte ens färdigt för jag fick ångest när jag såg på klockan.
Men nu orkar jag inte plugga mer, det står still, när man behöver läsa samma text 4-5 gånger och till sist inse att man inte fattar ändå så är det ingen idé att fortsätta. Och nu hjälper inte en liten paus, blir bara tröttare.

Snart är den fäärdig, nästa vecka kör nästa delmoment igång: kvantitativ forskning. Kvalitativ forskning är inte kul men kvantitativ verkar vara grymt tråkig. Statistik och siffror är inte min grej, booring. Men men... Man har ju inte direkt något val och det kommer tenta på hela fadderullan sen så det är lika bra att bita ihop och försöka övertala sig själv om att det är roligt och att det är intressant att kunna ;)

Varför?

Sov alldeles för längre, hade ställt klockan men sov så skönt så jag stängde av den och sov 2 timmar till...
Varför känns det som man är konstant trött vissa perioder i livet? Är inne i en sån period, vill bara sovasova. Kan bero på stress, vill bara gräva ner mig när jag tänker på det. Men jag är lugn..

Åkte en sväng till stan, insåg ju igårkväll att min TV är så gammal att det inte går att koppla in mitt PS2 utan man måste ha en omkopplingsgrej.. Men nu är den köpt och spelet är inkopplat :D Snartsnartsnart ska även singstar köpas, och något mer GH för detta va inte så kul.. Måste kolla upp hur det funkar med nedladdning, förstår inte hur man laddar ner låtar från nätet till GH :/ Jaja.

Nu har jag fixat alla böcker inför nästa delkurs som börjar i början av april tror jag!! :D BooYaah. För en gångs skull är jag inte ute i sista minuten, har orkat hitta begagnade böcker och som belöning får man det mycket billigare!!! Tänk vad små saker kan göra livet enklare :)

Tänk om man kunde leva i nuet istället? Jag behöver sätta mig i köket och skriva färdigt hemtentan, har jag ens öppnat böckerna idag? Nej. Istället sitter jag och tänker och planerar inför framtiden. Då ska jag göra det, då ska jag köpa det, då ska jag åka dit. Trööttsamt.
Tänk OM jag blir färdig med hemtentan idag, då är jag helt ledig i några dagar!! Iaf tills helgen, då börjar väl ångesten inför omtentan.. Salstenta på tisdag. Men jag känner mig laddad och säker. Vill bara få gjort skiten.. Typ.

Sommarlovet är snart här, snart här.. Pust.

Nu ska jag sätta mig i köket. Hej.


Ont i ögonen.

Är så trött så det gör ont i ögonen och hela kroppen värker!

Skolan är ett skämt ibland! Idag hade vi schemalagt 8.15-16 - Vi slutade vid 10.30!!!! Vad är det för fel på planerarna? Alltid likadant. Allt låter så stoort, allvarligt och omfattande men är raka motsatsen. Grymt störande.

Iaf, Jocke hängde med mig hem, vi käkade, jag packade upp resväskan sen gick vi igenom den gamla tentan och nu är vi ganska säkra på att vi klarar det enkelt denna gången ;) Ne men det känns bra, nu vet vi vad vi ska fokusera på! Sen satt vi som vanligt och babblade om allt och inget. Älskar våra samtal, ibland blir det dock väldigt djupt och man vet till sist inte vad man ska säga ;)

Funderar på att koppla in mit PS2.. Men frågan är: Kommer jag då kunna fokusera på att få gjort hemtentan ordentligt de kommande dagarna? You never know.. :P Får se hur jag gör.. Är så trööött.

Söndag.

Igår blev det utgång i Göteborg. På tåget till GBG mötte jag Madde och hennes syster Sara, var väldigt längesen jag träffade Madde. Vid Floda kom Sara och Madde på :) Sen hämtade Patrik upp oss vid stationen så åkte vi till hans bror Magnus och hans flickvän Fia i Angered :) Va en del folk. Det va dock ganska segt och blev inte direkt party. Blev en rolig taxiresa in till stan, iaf för de som satt där bak :P Själv satt jag fram för jag ville inte åka baklänges. Vi åkte till Sticky Fingers, blev inget favoritställe direkt.. Det första jag tänkte på när jag kom in va mitt ex, vart där en gång innan och det var med honom, Monk och Niclas när vi tittade på Takida. Men lyckades slå bort de minnena :) Hoppades på att kvällen skulle bli väldigt kul men förutsättningarna var inte så bra märkte vi.. Musiken va inte bra och våran "lek" funkade inte för varken mig, Madde eller Jenny - fanns inga snygga killar!! Dansade med en kille så jag kom väl närmast men han va inte snygg och jag hade aldrig tagit initiativet :P Haha.

Idag blev det lugnt, sov till två, käkade och åkte till Monk & co :)

Tiden går så fort. Vart hemma i Alingsås i 5 dagar men det känns som 1.. Har hunnit med mycket men känns ändå som jag inte gjort något. Riktigt skumt. Blir väl så när allt är så oplanerat.
Sj krånglar så jag kan inte köpa biljett till imon... Får väl hoppas att det går nu annars blir det lätt panik..

Fredag

Sjukt trött. Spenderat eftermiddag och kvällen med Monk. Blev en sväng till Vårgårda, letade efter tatueringsstudion och när vi väl hittat den så var den stängd. Åkte hem till Monk, käkade, lekte med Jacob.

Usch, läser en blogg om en tjej som är i samma sits som jag var då, skrämmande hur man kan känna den smärtan och känna som att man är tillbaka där genom att läsa hennes ord. Vill skrika åt henne att hon ska inse att hon måste lämna honom, men vi alla måste göra misstagen själva för att fatta, hjälper inte att höra om någon annans misstag. Tänk om jag då visste att andra känt likadant och levt likadant. Helt sjukt. Menmen. Är för trött för att tänka på det. Har tänkt på det så mycket så det är inte intressant längre, han är inte intressant längre och det vi hade får mig att skratta.

Godnatt :)


Streess

Nu börjar ångesten trappa upp. Om en vecka ska hemtentan lämnas in och jag har fortfarande inte slutfört en enda fråga. Alla är påbörjade och halvgjorda. Inte jättelyckat. Önskar att jag vore färdig nu. Menmen.. Blir ett par intensva dagar...

Börjat få skumma drömmar igen... Konstiga människor som är med, alltid någon som skadas, alltid någon som gråter. Kan man aldrig drömma roliga drömmar? Om rosa elefenter eller vad som, något glatt?

Plugga va det ja.. Sen hoppas på att jag kan träffa Monk en stund :)

PS2

Full rulle idag igen.
Hade en lugn morgon. Vaknade, spelade Guitar Hero som lillbrorsan lånat av någon. Sen blev det att ringa några samtal, typ lekhörnan och ÖB i jakt på snickarbältet.

Till slut drog jag, Madde och Maria till stan. Först Maxi, sen ÖB, sen runt i stan där jag köpte ett Playstation 2!! Haha helt impulsivt. Eller ja, har ju tänkt på det, spara pengar till det i sommar. Men det va ett sånt bra erbjudande så det blev ett PS2 + 3 spel man fick välja själv för högst 100 kr + en extra kontroll. Helt extas. Blev även en sväng in på Gina där jag hittade två underbara tunikor/klänningar :D Och ett par jeans köptes på Cassels tror jag det va.
Sen blev det till Maxi igen, kom ut med ett Guitar Hero :D Så nu ska jag hem och träna så jag kan slå storebror :P Haha. Nu ska det istället sparas till Singstar. Love it!!!

     

Dumpade alla grejer hos mig, släppte av Maria och åkte till Madde en sväng. Hjälpte henne med datorn, installerade hennes mobila bredband hon köpte. Sen iväg till pappa på kalas, lilla Jonatan fyllde 2 år :) Han är så skön, väldigt pratglad och härlig. Va nog det trevligaste kalaset på länge. Blev lite heta diskussioner om invandrare men vi klarades oss ur den som vänner. Haha.




Resten av kvällen spenderades med mamsen :) Hon får stå ut med mig när jag kommer hem och behöver ventilera om saker jag stört mig på under dagen. Haha. Älskar att jag har en sån underbar kontakt med min mamma, kan prata med henne om allt. Sen såg vi på serien som började idag om Knutby-händelsen. Intressant men läskigt att höra inspelningar från förhör och rättegång. Läskigt att folk kan bli så bokstavstrogna eller vad man ska kalla det, Knutby-grejen hör väl snarare till hjärntvätt-sekt-kategorin..

Imorgon blir det pluggpluggplugg, sen kan jag förhoppningsvis träffa Monk m familj en stund iaf :)

Singel på alla hjärtans dag

Känns faktiskt lika "normalt" som förra året. Med första pojkvännen firades inte den dagen eftersom vi blev tillsammans en månad efter och gjorde slut efter 5 månader. Med den andra pojkvännen firades det säkert men inte på något speciellt sätt som jag minns och med den tredje var båda gångerna besvikelser som vilken dag som helst.

Med den andre pojkvännen var det säkert jättemysigt men inget extra som sagt.
Och den tredje lyckades iaf göra våran första alla hjärtans dag bra för mig, Monk blev så förbannad så hon och Niclas tog med mig på deras alla hjärtans dag, bio i gbg och sen övernattning hos hennes mamma. Skitmysigt var det :)
Sen va det väl sött att min dåvarande pojkvän tänkt överraska mig och därför sa att han nog inte skulle hinna ses, men med tanke på hur det va så va det bara ytterliggare en dag som jag togs förgivet och jag är så glad att Monica och Niclas fanns där :)
Andra året kommer jag knappt ihåg, tror vi skulle äta familj med min familj med pga olika omständigheter blev jag förbannad trots mina ansträngningar att ha en bra dag. Kvällen slutade med 2 timmars bråk och sen åkte han hem.

Tanken med det hela var: Tråkigt att inte haft den där underbara pojkvännen som fått en att känna sig som den bästa flickvännen på jorden men samtidigt glad över att den 14 februari inte är något speciellt för mig. Då hade det vart mycket jobbigare att vara singel denna dagen.

Ska bli intressant att gå ut på lördag. Känns som det kommer vara mycket singlar, en hel del desperata människor? Ska bli kul.

Överraskning!!

Ojoj vilken dag!
Skönaste dagen på lääänge. Tog tåget hem vid nio. Hann läsa en held del.


Då var det endast Madde som visste att jag ens skulle hem. Mamma hade ingen aning, pratade med henne när jag gick av tåget och vi pratade om hur vädret va i Örebro :P Haha. Madde hämtade mig på stationen, åkte till blomsterlandet och köpte rosor till mamma, hon fyllde ju år i slutet av januari och jag va inte hemma. Madde gick och ringade på medan jag stannade en bit bort, utom synhåll. De pratade lite, Madde sa att hon inte kunde få tag på mig och blabla, när samtalet började bli kämpigt för Madde så kom jag fram, haha så kul att se mammas min, hon fattade inte riktigt först. Haha, älskade mamma :) Kunde inte tajmat det bättre, Anders och Anton åkte ju till sälen idag och är borta tills på söndag så nu är hon inte så ensam :)

Sen åkte vi till Monk. Förväntade mig inte ett brett leende och en stor kram utan snarare ett "vafaaan, va gör du här?", haha. Och det va väl precis vad jag fick :P Du är för härlig gumman, du är nästan roligast att överraska! Fast nackdelen är ju att det blir lite dumt när jag väl är hemma, man kan ju inte ändra alla sina planer för att jag kommer hem. Men jag är glad om jag får se dig några timmar :D



Sen tog hungern över och vi åkte till Donken. Käkade snabbt och begav oss till nästa offer :P Haha. Vi åkte till Hannes stall och överraskade honom. Men eftersom vi inte har så tajt kontakt så blev det ingen större överraskning, ungefär som det alltid är. Men va väldigt kul att träffas. Blev mycket skratt. Har skrattat så mycket hela dagen så jag har fortfarande ont i magen och halsen. Helt galet i stallet, kom mer och mer folk och Hannes blev flummigare än flummigast! Väldigt roligt.

Sen åkte vi till min storasyster. Också väldigt kul, blir alltid en slags överraskning eftersom det aldrig går att få tag på henne så det är enklast att bara åka dit och se om dom är hemma. Satt och pratade länge om mycket :) Saknar att umgås med henne, vi hade alltid så kul förr :) Men det är ju så det blir när den ene skaffar familj, hus, hundar och hästar och den andre flyttar 25 mil..
Men vi ses ju imon igen då lillebror fyller 2 år!

Så efter det åkte vi till pappsen en sväng. Bara han och lillebror som va hemma, båda va jättejättetrötta så det blev bara ett snabbt besök, så ses vi imon :)
Ska till stan imon och köpa present till honom, eller ja, halva presenten, syster Jenny ska köpa tillbehören till det jag ska köpa. Jag ska köpa ett snickarbälte och hon ska köpa verktygen.


Det måste ju finnas på lekhörnan? Så dumt att jag inte ringde henne igår, då kunde jag ju gått till BR, i Alingsås finns ju bara en leksaksaffär.

Iaf, vi åkte hem till Madde. Angelika kom, vi käkade och tjötade en stund. Sen skulle Evas transport hämtas innan de släppte av mig. Efter lite krångel kom vi iväg och jag mötte upp mamma och åkte till ishallen :)
Som slut på dagen blev det den roligaste trippen till ishallen på länge. Pratade med många som man inte träffat på länge, Maddes kusin Emma, Catrin, Diana, Christian, Mats, Marie, Mullan m.fl. Väldigt trevligt var det. Tur det för matchen va seg. Vårat lag vann men matchen kändes som en evighet.

Underbar dag. Är helt slut. Så mycket på en dag är väldigt ovanligt och det tär på krafterna att flänga runt. Men har varit en superduper dag och jag är glad att jag åkte hem :D

Nu är det snaart sängen.

Matlagning.

Oj, hela eftermiddagen och kvällen gick till att laga mat. Men nu är frysen fylld med: 4 lådor köttfärspaj, 4 lådor köttfärsgryta och snart 4 lådor köttfärssås som jag lyckades slänga ihop helt själv och den smakade braaa :D Ibland blir man så stolt över sig för så små saker :) Skönt.

Annars har dagen bestått av skola, pratat med Monk, spelat spel på msn - vilket är roligare än vad det låter :P Iaf om man pratar i telefon samtidigt, haha. Sen har det diskats för fulla rullar mellan matlagningsomgångerna!

När jag va på ÖB igår köpte jag en hel del, det mesta samlades på vardagsrumsbordet och lyckades komma med på kort ;)



På hög ligger 5 tavlor jag köpte på ÖB, blom- och stenmotiv, under ligger 4 tavlor med blommotiv som inhandlades på Ikea i lördags. Bredvid är två glasflaskor med ränder på som jag tänkte hänga upp på gardinstången i köket, blir nog skitbra när det väl kommit upp :)


Sen massa ljus, nu fattas bara den ljusbrickan jag vill ha men inte vet vart jag ska köpa... Och en ljuslykta längs till kanten, tyckte den va söt, inte direkt min stil men den va tilltalande så den ska väl placeras ut någonstans.. Haha.

När jag pratar i telefon, oftast med Monica eller mamma, så kan jag inte sitta still så jag springer runt och gör massa grejer sen vet jag inte vad jag gjort. Jag ställer undan saker och allmänt grejar. För en stund sen såg jag att jag lagt i alla stenar i en kruka, vilket jag tänkt göra men glömde av att jag gjort det eftersom jag pratade med Monk :P Haha.






Jag älskar mitt hem :D Men min stora blomma bredvid TV:en älskar inte mig, den bara försöker lämna mig hela tiden.. Förbannade blomma. Ska försöka hitta någon som inte behöver så mycket omsorg, jag har ju minne som en guldfisk så att ta hand om blommorna är inget som lägger sig på minnet :P

Ne nu ska köttfärssåsen ner i matlådor, om det finns några tomma kvar.. :/ Sen är det väl dags för sängeeen. Upp tidigt imon!

See yaa

Full dag.

Fullspäckad dag har det varit. Gick upp vid nio (!), ringde Vanja som är ansvarig för tentautdelningarna och frågade när vi kunde hämta tentan. Fick inget direkt svar, någon gång på efter middagen sa hon. Så jag väntade på att pengarna från pappa skulle komma in på kontot. När de väl kommit åkte jag till Willys och handlade lite och promenerade sen till ÖB där jag hittade en hel del fina grejer :) Kommer kanske bilder imon, väldigt kul att lägga upp bilder och inte bara prata om vad man köpt/gjort. Nu har jag iaf alla tavlor jag vill ha, ska bara bestämma mig helt om hur jag vill ha det och sen ska jag samla mod så jag vågar spika.. Lite läskigt faktiskt, en spik är väl inte så svårt att slå i men det är andra "hängen" som kanske ska användas och blir det fel blir det mer än ett hål.. Jaja, med lite coachning av super-snickaren-Anders så klarar jag det nog :D

Sen åkte jag hem med alla grejer. Man känner sig så klumpig på bussen när man har massa grejer och det är mycket folk. Men men, det går an. Lämnade av alla grejer, käkade frukost, försökte få tag på Vanja igen. Pratade med Jocke om när vi skulle åka till skolan. Så ringde även Tip, den stackaren som vart och åkt skidor men det blev fel med inställningarna så hon har skadat knäet :( Usch det ryser när jag ens tänker på det, min rädsla för skidor blir bara större! Haha.

Iaf, åkte till skolan och mötte Jocke och Tip så gick vi och hämtade tentan. Vägen genom långhuset till Vanjas rum kändes som flera mil. Blev mer och mer nervös för varje steg och kunde knappt koncentrera mig på vad Tip sa. Väl uppe hos så märker vi att hon inte är där.. Hon skulle komma tillbaka om 20 minuter. Så vi fick snällt slå oss ner. Pratade lite om nuvarande hemtentamen vi håller på med sen pratade vi om annat och man lyckades faktiskt glömma tentan vi skulle hämta, för en stund. Tills slut kom hon och vi hämtade tentorna. Jag utbrister i ett glädjetjut nästan vid första anblick då jag ser " 17p G" men Tip spräckte min bubbla av glädje :P Det va ju bara den ena delen... Den delen vi alla var så osäkra på återstod att se resultat på, där dog allt. "3,5p U" fattades 1,5 poäng för att bli godkänd. Den klumpen jag fick i magen jag fick har jag inte haft på länge. Men samtidigt väldigt skönt att jag inte var ensam. Hade självklart varit superglad om Jocke blivit godkänd men vi fick ungefär exakt samma resultat. Vi sprang runt och letade efter lärare och så en stund men slutklämman blev: Vi måste göra om HELA tentan. Fastän vi va 1/1,5 poäng ifrån VG på ena delen måste vi göra om HELA tentan. Ilskan började nästan koka upp inom både mig och Jocke. Var gött avundsjuk på Tip som blev godkänd!!

Vi försökte att inte deppa ner oss totalt.. Satte oss på bussen hemåt, Sara och Patrik hoppade på inne i stan och så åkte vi hem till mig. Pratade om tentan och massa annat. Vi lagade tacopaj som blev väldigt god, mina gäster var nöjda ;) Patrik värmde upp aptiten med att titta på äckliga bilder i en hälsobok typ :P Haha, så jävla skön.

Väldigt skönt att vi planerat att träffas, annars hade man åkt hem och deppat rejält för tentan. Men det känns inte så hemskt ändå. Att vi fick underkänt beror inte på att vi inte kunde, det berodde på för lite tid och alldeles för öppna frågor på den delen. Hade vi haft en timma till så hade vi klarat det. Så det känns inte så jobbigt. Bara segt att allt behövs repeteras nu en gång till... Bläää för skolan och deras förbannade system.

Haha det roligaste på hela dagen är nog meddelandet jag fick på nattstad:

AneEs, kille 26:

Hej. Du ser väldigt bra ut tycker jag. Söker en tjej som vill modella privat enbart för mig. Fotar du dig själv eller visar på webca.m för mig så kan jag sätta in upp till 2000 kanske 2500 på ditt konto beroende på vad du fotar/visar.Är intresserad av dig i kläder, underkläder, bikini. Du behöver inte visa aniktet om du inte vill. Vi gör det på msn. Jag är helt seriös med detta. Du får pengarna direkt. Bilderna är enbart mellan dig och mig. Blir det bra gör vi det fler gånger.


Skriv din msn om du är intresserad så pratar vi

Haha kunde inte låta bli att skratta för mig själv och skriva ett roligt svar, får se om han svarar. Lagom seriöst att få ett sådant meddelande på nattstad. Vad ska han med bilderna till? Psyko.

Ne nu ska jag väl läsa lite om kodning, ta en dusch och lägga mig...

Sorry för ett långt inlägg Moonk :P


Hungrig

Åkte en sväng till ÖB och köpte förvaringslådor och lite grejer :) Fick ihop lådorna så nu har jag äntligen fått undan alla gamla böcker, almanackor och annat som legat i vägen :D




Sen målade jag som sagt grejen som datorn står på och för att göra min käraste vän MonkiBonk glad så får jag väl ladda upp en bild på den :P


Den var rosa innan... Nu ser det mycket bättre ut :)

Börjat rensa ordentligt i bokhyllan också.. Får väl se när den blir färdig.

Men nu ska jag äta och kolla på resten av The Hills avsnittet jag inte fick se färdigt då Moonk ringde ;)

Byebye

Skrivbordet

Det gick enkelt och lätt, roligt att kunna göra så mycket själv och bevisa att man inte behöver någon karl ;) Haha.

Såhär såg det ut innan:





Såhär ser det ut efteråt:



Mycket bättre :) Bara skivan som datorn står på som ska målas svart. Gör nog det ikväll :)

Nu ska det pluggas en stund... Sen ut med soporna och köpa snus.


Söndag.

Har varit vaken sen halv elva men börjar vakna till liv först nu.. Anette ringde så vi tjötade en stund :) Alltid trevligt.

Igår blev sovrumslampan bytt, efter många svordomar. Fick iordning hyllan och byrån också, äntligen ser det inte så tomt ut :D









Väldigt nöjd :)

Nästa projekt är bokhyllan.. Allt är huller om buller... Men det ska nog bli ordning på det..
Och bordet skrivaren står på, som ska få nya ben, får se om jag vågar borra/skruva..


Nu tänkte jag gå ut med soporna och köpa snus. Dock är det ett problem. När jag va på Ikea igår shoppade jag upp alla pengar jag hade på kontot och eftersom pengarna från pappa inte har kommit än så blir det lite svårt... :S Ibland tänker man inte så långt...

Jaja. Det löser sig... I värsta fall får jag vara utan snus några timmar.. Kulkul.

Spelkväll hos Sara + Ikea

Blev inget bloggande igår. Konstigt nog så försvann mycket av skrivlusten när jag gjorde bloggen "offentlig" genom att länka till den på msn.. Helt plötsligt får bloggen en helt annan mening och man är medveten om att folk läser, men man vet inte vilka.. :P

Iaf, igår kom jag upp efter ett.. Sms:ade Jocke som mådde dåligt och hade spytt :( Pratade med Sara och vi bestämde att jag skulle komma hem till henne, dricka lite och spela spel eller se film med henne och hennes härliga pöjk Patrik :) Dock hade jag bara sprit hemma och kände inte för att bli kalas så jag tog inte med något, blev bjuden på en cider av Sara, den nya x-cidern jasmine/peach, väldigt god men lite myskosmak som vi inte kunde sätta fingret på.. Typ kryddad banan? Haha jaja den va god iaf. Vi spelade familjegeni, jag kände mig som en idiot i början för jag fick inte rätt på en enda fråga, vissa frågor är helt sjuka och jag förstår inte hur folk kan veta sånt - andra är busenkla och man framstår som efterbliven när man svarar fel, känns det som. Iaf, jag kom ikapp och var nära målet när Patrik bara svävade förbi och kammade hem allt! Han vann även på Yatsy tror jag... Turgubbe. Elakt att folk som har tur i kärlek har tur i spel också :P Men sen spelade vi kort, på nyår lärde jag Sara hur man spelar Hugo så igår lärde vi patrik, jag vann 2 av 3 gånger tror jag :D Jag kan mitt Hugo - även om det bara är ett turspel..

Iaf. En härlighärlig kväll med väldigt bra sällskap :) Sen blev jag vääldigt överraskad av min far... Hade mobilen på ljudlös och såg senare att jag missat typ 4 samtal från pappa och några från mamma.. Blev en aning nervös med tanke på allt som händer runt pappa nu men mamma sa att det va bra nyheter, hon lät dock väldigt konstig så det var med stor nervositet jag ringde min far. Lite småprat om allt och sen kom bomben: Jag har överfört pengar till ditt konto. What? Why? Han skojade lite om att han överfört 32 kronor till en bingolott lr trisslott men beloppet var mycket större än så :D Jag fick tusen fjärilar i magen och tänkte på allt jag vill köpa. Samtidigt som jag borde spara så jag klarar mig hela våren..
Väldigt snällt. Även om jag är i behov av pengar ibland är det så svårt att be om det. även om jag vet att det inte är några problem och att jag inte kommer få ett tvärnej men jag vill inte vara en belastning, jag vill klara mig själv... Jag älskar min familj. Vi har äckligt hög stolhet ibland men som både min mor och far sa så får man kasta ut den genom fönstret ibland för familj är familj och pengar är inte allt i världen..

Livet blir så mycket lättare när man har pengar och inte behöver utnyttja varje 50-öring. Så idag blev det en tripp till Ikea med Sara & Patrik :) Funnyfunny. Dock var det mycket folk och det är väldigt stressande, tycker jag iaf. Jag hade som vanligt redan bestämt vad jag skulle ha så jag letade reda på det, småtittade lite, Sara hjälpte mig hitta ny lampa till sovrummet, sen va vi klara. Det värsta med allt va nog frukosten/lunchfikat. Jag skulle köpa en räksmörgås för 42 kr men det fanns inte, det fanns bara räksmörgås XL och den kostade... 72 kr!! Helt sinnesjukt. Men vid det laget var jag så sjukt sugen så jag tog den ändå. Pappas ord ekade i huvudet "nej du ska inte köpa massa grejer, du ska leva livet, gå ut och ta en öl!" haha, så jag unnade mig detta idag, plus en chokladboll :)

Nu ska jag väl sätta igång och börja greja med allt jag köpt. Måla ramar, byta lampa i sovrummet, sätta upp vaser och blommor m.m. Kommer väl kanske kort sen :)

HappyHappy :)

På väg?

Det är så många som bloggar och allmänt pratar om att de inte är på väg någonstans, sitter fast, vill göra något nytt, bli något stort osv. Skitbra, härligt att folk gör saker för att förbättra sitt liv - men: hur vet man att man inte är på väg någonstans och när vet man att man är det? Jag är på väg någonstans, jag läser på universitet för att få den framtid jag vill ha. Poängen är att i vardagen känner jag inte att jag är på väg någonstans, jag känner mig lika fast som alla andra. I tankarna ser jag "the big picture" skola - jobb - ett bra liv, men jag tror att man alltid kommer känna sig "fast" och alltid tänka att man kan göra bättre och större saker. Vilket är bra, då kommer man ständigt utvecklas och göra mycket olika saker.

Jag hoppas jag kommer leva så, utvecklas och jobba inom olika områden och jobba mig "uppåt" tills jag är nöjd, om man någonsin blir det?
   Jag är ju som jag är och hittar alltid något som irriterar mig, ser alltid en positiv och negativ sida (okej kanske oftast negativ men jag försöker vara positiv :P) och poängen är: alla dessa människor som gnäller över sin "hemska" situation. Okej jag kan förstå alla 18-19 åringar som tagit studenten, inte har något jobb eller inte vet vad de vill göra. Men gör något åt det, sitt inte bara där. Har du inget jobb så är inte arbetsförmedlingen alltid det rätta som många fått erfara, det viktiga är väl att man försöker mer än att lägga allt ansvar på sitt cv och tror att arbetsförmedlingen ska trolla fram ett jobb.
Det är många som har ett jobb men trivs inte och vill göra något annat, verkar som att varannan människa känner så, man är aldrig nöjd, eller? Men för det första ska man väl i dagens läge vara glad att man ens har ett jobb.. Sen är ju jobb mer än en fast anställning, jag klarade mig väldigt bra som timvikarie i typ 7 månader, jag hade då ingen egen lägenhet men hade klarat hyran och allt med den lönen. Men ingen vill vara timvikarie och det kan jag förstå till viss del, det är ett osäkert leverne men om du inte ens är villig att jobba som timvikarie för att få pengar så gnäll inte? Vi kan inte alla få allt serverat på ett silverfat utan får faktiskt inse att man inte kan ta studenten och direkt få ett kanonjobb.. Man måste börja någonstans och ett timvikariat kan vara en början till en bra framtid.

Lyckas alltid bli lika irriterad när detta ämnet kommer i min närhet... Folk som gnäller gång på gång utan att göra något åt det får mig att vilja spy, ta en chans, kämpa - verkstad!!!

Pust. På tal om verkstad så ska jag fortsätta möblera om i min bokhylla, saker bara ställdes dit när jag packade upp allt och det ser precis likadant ut nu, det har ju bara gått 5 månader :P Haha.
Förhoppningsvis får det mig att bli trött så jag kan somna innan fyra....

:)

Beställde ju nytt överkast för ett tag sen, som ser ut såhär:

Nytt överkast

Längtar tills nästa utbetalning så jag kan köpa tavlorna jag hittat som ska upp på väggen :)



Och så har jag varit så duktig och bytt gardiner i vardagsrummet :)

Innan:




Efter:


Såå fiint det blev :)


Eller hur...

Det går ju nästan bra att ända tillbaka dygnet.. Förbannade mage. Sa till mamma häromdan "det är så skönt, har inte haft magkatarr på jättelänge!", jomenvisst, nu har jag haft det tre nätter i rad. Orkade inte tvinga mig upp idag så jag sov till ett.. Jaja, jag ingen morgonmänniska helt enkelt.

Nu blir det lite The Hills, frukost, kanske en promenad och sen ett bad och sen pluggpluggplugg.

Paus.

Jag har gjort framsteg. Att prata med Jocke och Sara i telefon fick mig mer motiverad till att sätta igång igen :) Nu är snart första uppgiften klar och alla de andra är redan påbörjade så det kommer förhoppningsvis glida på bra nu :)

Dock fick Sara mig osäker på om vi får tentan på fredag.. De är så dåliga på att informera. I värsta fall får vi hämta tentan först på måndag eller tisdag... Vill inte vänta längre, vill veta nu. Jocke du lyckades göra mig nervös, jag ser framför mig hur vi ligger på golvet och bölar som småbarn, haha. Om inte Katarina svarar imon så får vi väl helt enkelt ringa och fråga.

Jag vill ha sommar nuu. Jag vill ha klarat salstentan, denna hemtenta och kommande salstenta plus resterande tentor vi kommer få nästa delkurs.. Jag vill jobba, tjäna peeengar, sola & bada :D
Men tiden går så otroligt fort så sommaren är snart här! Can't wait. Komma tillbaka till alla gamlingarna :)

Nu fick jag utväxlat några ord med Pontus också :) Hann dock inte fråga dig när du har tänkt hälsa på mig? :P Snart hoppas jag :)

Nu ska jag gå tillbaka till pluggandet så jag med gott samvete kan titta på några The Hills avsnitt innan jag somnar.. Trodde aldrig jag skulle fastna för den serien men det gjorde jag.. Jaja.

Byebye

Laguna Beach

Det trögt här i stugan idag... Sov alldeles för lite, drömde en helt skadad dröm som gjorde mig så stressad att jag vaknade anfådd flera gånger :/ Wierd.

Fastnar som vanligt vid datorn, har sett typ 4 Laguna Beach avsnitt. Det är en smärtsam påminelse av hur det var förr faktiskt. All drama, kärlek, vänner, svek. Kan verkligen relatera till så många situationer i den serien och komma ihåg hur det kändes. Ajaj. Det tragiska är att det får mig att bli ännu mer anti förhållanden, usch för kärlek. Finns inget förhållande i den serien som är ömsesidigt, alltid en som inte vill medan den andre kämpar och kämpar för att det ska bli bra. Finns det något förhållande i denna värld som fungerar? Där båda verkligen vill vara med varandra? Ibland känns det inte så. Jag är så pessimistisk, i know. Men har man dåliga erfarenheter som får en att hata förhållanden så har man. I blame it on him. Enklast så, hittar ingen annan orsak. Jag är helt enkelt rädd. När jag ser hur sårade vissa blir i den serien och hur de blir behandlade så kommer alla känslor tillbaka, hatet och tårarna. Är långtifrån frivillig att ge mig in på det igen.
Stop thinking about it..

Jaja. Snackade med Sara, hon ska bränna en skiva med alla hennes låtar :D Jag kommer lyssna sönder skivan, hon är så grym, hennes röst får mig att rysa! Sara jag är ditt största fan ;) Ser fram emot fredag, då blir det nog groggkväll hos my girl :) Förhoppningsvis blir vi alla godkända på tentan så vi kan fira och inte sitter och deppar! Vi får se.. Snart vet vi...

Nu ska jag starta den bärbara, sätta mig i köket och fortsätta med hemtentan... Bläää.

Tlöött.

Tittar på Scrubs, det är otroligt bra, kan se samma avsnitt om och om igen. Suveränt när man inte orkar göra något och bara vill ligga i soffan.

Blev inget pluggande (ÅNGEST). Packade upp mitt nya överkast som jag fick från Jotex, va lite skeptisk mot hur det skulle passa i sovrummet men när det väl låg på sängen så var jag helt klart supernöjd :D Skitsnyggt, nu kommer jag börja bädda sängen mer! 
Satte mig vid datorn en stund, såg att det började en bra film på 6:an, Accepted, så jag poppade popcorn och såg på den. Det va ju ett måste när Columbus Short va med :) He is hooot.

Pratat med mamma om att hon kanske kommer hit nästa vecka :) Hon skulle jobba helg så förhoppningsvis kan hon lämna pojkarna i Alingsås och spendera några dagar med mig, vore sköönt :)
Försökte locka hit Maria men det gick inte så bra, hon va tydligen pank :( Förhoppningsvis kan hon kanske komma upp i mars? Vem vet.

Tänkte att jag skulle slå en pling till Pontus också, han ska ju också hälsa på mig är det bestämt :) Många ord och lite verkstad är det oftast med sånt där!


Avståndet är svårt. Jag vill hem och träffa folket men ibland blir man så trött på "när kommer du hem nästa gång" och klagomål över att man inte hinner ses. För att undvika det stora glappet mellan träffarna går ju tåget faktiskt åt detta hållet också, inte bara härifrån till Alingsås. Jaja, det är väl ett problem som kommer bestå.


Nu är det sängdags :)


Lukter

Skönt med en händelsefull dag, nu känner jag mig frisk :)
Åkte till skolan, köpte boken (med stor avsky för att det var så förbaskat dyr), gick till biblioteket och satte mig och läste.
Dock fick jag inte mycket ro alls... Stängde av MP3:n för jag kunde inte sluta "hänga med" i låtarna och kunde inte läsa den engelska texten samtidigt som jag lyssnade på engelska låtar. Då uppenbarar sig det trevliga problemet med tysta salar: Allt hörs. Flera var förkylda och satt och snorade och snöt sig, det låter ju inte aaalls mycket... Så fort man för sig så hörs det, så fort någon ska resa sig låter stolen mot golvet så högt att det går inte att undvika... Plus att jag inte hade någon blyertspenna med mig så jag kunde inte stryka under det jag kunde använda i boken, ville inte använda bläck eftersom jag har tänkt att sälja denna boken så fort jag är färdig med kursen...

Jaja, satt där i över en timma och gjorde korshänvisningar typ. Så nu vet jag vad som finns vart i boken och har hunnit läsa en hel del :) Så jag tog bussen till Willys. Tänkte gå med det va bitande iskallt. Roligt att gå runt och se hur den nya affären var strukturerad, men som vanligt är det så mycket och fattig som man är får man ändå springa genom affären för att inte hitta mängder av varor man vill ha.. Fy. Men fick handlat mycket och nu är kylskåpet fullt igen :D

Handlat!!

Sköönt. Dock var det tungt som satan, fick stanna flera gånger mellan busshållplatsen och hemmet.. Puh. Men nu är det gjort och nu klarar jag mig gott och väl till nästa utbetalning :D

Det enda som fattas är en stock snus... Ska nog ta mig en sväng till ÖB imon och kolla vad snuset kostar där, ska ju ändå kolla lite annat :)


En sak som ofta får mig fundersam när jag åker buss är hur folk luktar. Jag önskar att jag inte var så känslig mot lukter som jag är men jag kan inte göra något åt det. Visst man vänjer sig, jag har jobbat på ålderdomshem och kommer göra det igen men de första veckorna är jobbiga. Inte avföringslukten som stör mig konstigt nog, utan mer hur det luktar i vissa lägenheter. Men det är en annan femma, värre är det med vuxna människor som luktar illa rent ut sagt. När de går förbi en i bussen får man kväljningar och försöker andas genom munnen men då känns det som man andas in tusen bakterier... Det är så många som stinker svett, och inte den där "nyss lyft tusen kilo" utan en svettlukt som är ingrodd och verkligen stinker. Förstår inte hur man inte kan känna av att man luktar så starkt, om man kan undgå det så måste man lukta så jämt? Konstigt. 

Sen har vi ju de som luktar kattpiss, det är alltid lika mysigt. Det händer inte så ofta men senast var när jag va på väg till Fias födelsedagsfest, kul att sitta iordning-gjord och påväg till fest och känna den lukten, man kan ju inte annat än tänka "jahopp, nu kommer jag stinka kattpiss hela kvällen..". Det är i de stunderna jag förbannar mig själv för att jag inte har körkort och bil (och det gånger jag handlar typ). Men buss är bra, billigt och bekvämt ändå.

Nu är klockan snart åtta. Kanske ska plugga ordentligt en stund? Jag borde verkligen. Men är vääldigt trött, sov väl ca 4 timmar inatt/imorses. Får väl se hur detta går, somnar väl sittandes vid köksbordet om en timma... Haha.

See ya (wouldn't wanna be ya?) haha.

Full dag.

Har hittills hunnit se de nya avsnitten av OTH, House och Two and a half men, härliga rutiner man har i livet.
Har även handlat frukost och hämtat ur ett paket från Jotex, nya gardiner + överkast till sängen :) Sen hur ofta jag ens bäddar min säng kan ju diskuteras...

Ska snart bege mig till skolan, ska köpa boken jag beställt och sätta mig i biblioteket och läsa tror jag. Behöver en plats där jag inte har något som stör, så det tysta rummet är ganska klockrent. Sen bär det av till Willys :) Sköönt att det ligger på vägen mellan hemmet och skolan.

Dagen känns bra hittills, inga jobbiga drömmar. Dock blev jag väckt av den trevliga kvinnan från akademibokhandeln som ringde, funderar på om hon kommer ihåg mig sen tidigare eller om hon är så vänlig mot alla, vi får väl se när jag åker dit! Men iaf, ska slå en pling till min mamma också :) Love that wunderful women.

Change

Nu känns allt mycket bättre. Pratade med mamma och hon fick mig lugn och glad igen :) Glömde dock pratade med henne om att jag tycker att hon ska komma hit eftersom jag antagligen inte kommer hem förrän i slutet av februari.. Tar det med henne imon :) Så hade de överfört pengar till mig, I Love You, ni ställer alltid upp och är alltid bäst :D

Så imorgon ska jag åka till skolan och hämta ut den hemska engelska svindyra boken och läsa den med avsky :P Sen ska jag handla :D:D Blir galen på att bara ha basgrejer hemma och inte kunna äta något gott framför TV:n på kvällen eller så..

Ska även ringa och ångra ett köp, förbannade försäljare som dyker upp vid dörren när man är trött, sleten och sjuk. Jag kan inte säga nej när personen sitter i mitt vardagsrum och babblar. Antar att det kommer krångla och det kommer sluta med att jag får någon avgift ändå men så länge jag blir av med skiten så är det lugnt..

Nu känner jag mig lite mer motiverad till att plugga, hejaheja...

Vad vill jag?

Jag blir galen. Två städer, två olika liv, de går sällan ihop...

Tänkte redan förra vecka att jag kunde åka till Alingsås, på onsdagen eller torsdagen men kände mig inte alls bra så jag sket i det. Har inga pengar så därför uteslöt jag idéen och tänkte inte mer på det. Idag frågade Monica varför jag inte kommer hem nu när jag inte har några föreläsningar och mamma frågade samma sak och erbjöd sig fixa biljetter.

Men jag vet inte.. Åh, varför får jag sån ångest över detta?
Jag vill hem och träffa min familj, min mamma, Monica, Niclas & Jacob. Men jag är inte frisk även om jag inte riktigt vet vad det är med mig så kan jag inte direkt spendera flera timmar hon Monica för då kanske jag smittar Jacob och en sjuk bebis är inte kul.
Jag har hemtenta nu, om jag åker hem kommer jag vara ännu latare och göra ännu mindre än jag gör nu.
På fredag kan vi hämta ut våra salstentor, så om jag åker till Alingsås får jag vänta tills på måndag.. Gjorde den missen i oktober och den helgen va inget kul, resultaten kom på mejlen typ 2 dagar senare.. Segt som satan.
Har ju planerat lite inför helgen med Jocke och Sara också.. Bläää. Jag gillar inte detta.

Samtidigt vore det skönt att kunna åka hem, slippa låna mer pengar av mamma, köpa det nödvändigaste och bara vara. Jag vet inte. Oftast brukar jag kunna känna efter och komma fram till vad jag vill men nu vet jag inte... Önskar att någon kunde hämta ut min tenta på fredag, då skulle jag kunna åka till Alingsås utan att behöva oroa mig ändå tills på måndagen... Kanske ska kolla upp om det är möjligt att någon hämtar ut den åt mig eller om man kan ringa på fredag och få veta...? Känns inte så troligt, vem skulle man ringa? Vanja kanske. Vet inte, kan ju kolla.

Usch, jag är sådär anti folk just nu. Tanken på att spendera hela veckan hemma och bara plugga är lockande. Har en viss irritation inom mig idag, don't know why.. Ser bara massa folk framför mig som jag inte vill träffa eller ens höra ifrån... Alingsås = obligationer? Känns så ibland.

Jag vet inte. Jag saknar min mamma... Jag saknar min Monica... Men jag orkar inte... Det är något fysiskt fel på mig som får psyket att spela spel. Förhoppningsvis svarar Katarina på mitt mejl redan ikväll, även gruppen, så jag vet hur det står till med det. Med tanke på hur det vart tidigare med datum för återlämning av tentor kanske vi inte ens kan hämta den på fredag.. Jag har ingen aning. Jag bara babblar för att jag är frustrerad. Vill vara glad, må bra. VIll ha sommar!!!

Drömmar.

Otroligt frustrerande kan det vara. Jag drömmer ofta om saker som sedan förföljer mig följande dag i tankarna. Man kan inte styra vad man drömmer om och man kan inte alltid styra sina tankar. Jag försöker och försöker sluta tänka på drömmen, på honom, men det går inte. Det var en sån dröm som kändes så extremt verklig, jag trodde verkligen att han var där när jag vaknade till.
   Jag sitter i köket och försöker läsa om kvalitativa intervjuer, etnografi och allt annat hemtentan handlar om. Men det går inte. En kort stund lyckad jag läsa och förstå innehållet men sen blir det bara ord och bokstäver och tankarna har flygit iväg till nattens dröm och jag är fast. Just nu är det mest frustrerande att jag inte riktigt vet vem han är, han är som vanligt en blandning av mina gamla ex men det är någon mer. Varför kan han aldrig vara bara en person? Måste det alltid vara en blandning av alla? 

När jag berättar om mina konstiga drömmar för Monica, brukar hon få sig ett gott skratt, men förutom det så analyserar vi ofta över vad drömmen betyder. Det är en fråga som alltid gnager mig; Varför drömde jag om det/honom? Varför i natt? Vad betyder det? Men det är väl samma slutstats som vanligt: Jag drömmer om mina ex, att någon håller om mig och i allmänhet förhållanden för att jag saknar det. Saknar att älska någon, vara kär och ha någon som gör livet extra bra. Och det gör mig förvirrad, vill jag ha ett förhållande? Har varit utan pojkvän i snart 2 år och det är underbart, jag mår bra för första gången på mångamånga år. Men fantasin om den perfekta finns ju alltid där. Han som aldrig gör en arg utan alltid får en att le, han som överraskar en med roliga utflykter, altid finns där men ändå ger en sin egen plats. Han lär man ju aldrig hitta.

Jag vill ha en off-knapp. Något jag vet att jag tjatat om i flera år men jag blir så trött på att tänka. Vet du att uatv alla tankar man tänker på en dag så är 80% tankar som du redan tänkt? Endast 20% är nya tankar. Det är en tanke jag har varje dag, ironiskt nog. Så frustrerande. Tänk att bara kunna stänga av tanke-funktionen, eller delar av den, så man kan fokusera på det man behöver fokusera på - som att plugga!! Förbannade drömmar. Jag vill inte sitta och tänka på ex, gamla förhållanden och allt det där, har redan tänkt alla de tankarna.

Nu gör jag ett försök till. Blir snart paus ändå, mamma ska ringa :)

Fenomen

Har inte kommit ur soffan. Det gör ont i hela kroppen och självklart ska mensvärken bli lite värre samtidigt så det blir omöjligt att sitta på en stol. Så planen att sätta mig i köket och läsa är ganska utesluten just nu..
Och genast kommer ångesten. "jag borde läsa, jag måste läsa ut hela den boken, jag måste göra det nu".
Helt sinnesjukt. Längtar så extremt mycket efter sommaren. Då slipper jag denna dagliga ångesten och bara kan ta dagen som den kommer, jobba och slappna av. Förhoppningsvis får jag inte underkänt på något så jag har det efter mig och stressar över det..

Varför vill man göra så mycket när man är sjuk? Vill gå ut och gå, åka och bada, baka bröd och allt annat som jag inte orkar. Borde lägga mig och försöka sova någon timma kanske..

Hatar söndagar. Speciellt när man är sjuk och bara vill ligga framför TV:n, så går det bara skitdåliga program. Just nu går Pussycat Dolls i repris på 3:an typ hela dagen. Shit, vilka människor... Jag har bytt kanal så många gånger men finns inget som är roligt så jag hamnar tillbaka på 3:an men blir bara arg. Så ytliga och osäkra människor. Pratar ner alla andra i "confession"-rummet eller vad det är och sen går det ut därifrån som ingenting. Har de glömt att det visas på TV sen och att alla kan se det? Sen blir det konflikter, tårar, skrik och onödigt drama. Det är ett program så får mig att tänka: Jag hatar tjejer. Blir så trött på tävlingen, den ständiga jämförelsen och dramat.

Pust. Är hungrig men har inget gott hemma och kan inte komma något jag vill ha... Jag bara gnäller, gnäller och gnäller idag. Tror jag ska stänga av TV:n, starta den andra datorn, sätta på musik och hämta en utav böckerna och lägga mig i soffan och läsa. Ja, det lät bra.

Söndag.

Jag är i förnekelse - jag vägrar vara förkyld. Verkar bli en jobbig förkylning, just nu är jag i det jobba stadiet där jag nyser konstant. Irriterande.

Helt död. Kände mig ganska pigg när jag väl tvingat mig upp för 3 timmar sen men nu skulle jag kunna gå och lägga mig och sova ett par timmar till... Den där promenaden jag tänkte jag är väldigt inställd, tanken på att ens gå ner fär trapporna för att komma ut känns jobbigt. :(

Jocke va hos mig igår. En härlig lördagskväll blev det! Kladdkaka och massa prat om allt och ingenting. Jag älskar våran humor och att vi kan prata om allt. Vi hamnar alltid på samma ämne dock, sex, haha. Men det är roligt och väldigt intressant att prata om. Så länge man inte går in på detaljer ;) Kände mig ganska pigg och inte särskilt sjuk, bara väldigt trött. Usch, jag vill inte vara sjuk.

Är väl dags att sätta sig med böckerna och börja skriva på hemtentan...


See ya.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0