Dygn


nu gör jag sådär som jag visste att jag skulle göra ett par gånger. Jag skiter i att sova. Har ju faktiskt bara vart vaken i 10 timmar. Blev rätt slut på jobbet, blir så när man försöker göra allt fort för att man inte riktigt orkar. Så nu ska dagen spenderas med min älskade Monica och våra älskade barn ;) Först ska vi vara miljövänliga och slänga tidningar och panta flaskor, sen ska vi handla frukost till mig och sen ska vi åka hem till min familj som har en sån fantastisk trädgård med studsmatta :D Nu ska det njutas utav solen.

Tänk så liten han va förra året. Nu är det en aning mer liv i pojken!!

Ska nog ta en alvedon eller två, jävla visdomstand som orsakar denna hemska huvudvärk.


Himmel och helvete


Nu är det sådär skumt igen. Allt är skitbra samtidigt som det känns skit. Det blir väl så när man till slut börjar tänka och låter sig själv känna igen.

Har börjat drömma konstiga grejer igen. Det märks verkligen hur mkt det tar på en, är ännu mer trött när jag vaknar. Alla drömmar innehåller ångest, människor jag inte gillar, de flesta handlar om att jag eller någon jag älskar dör. Då va det bättre med sexdrömmarna, även om jag drömde om helt fel personer kände jag mig iaf ganska glad när jag vaknade.

Igår såg jag säsongsavslutningen på säsong 3 av private practice. Den va lika känsloladdad som slutet på 2:an. Varför är jag så förbannat dum och tittar på en serie som innehåller så mkt död? Det är väl bra att det får mig att känna vad jag känner men samtidigt jävlas jag lite för mkt med mig själv. Men nu kommer inga nya avsnitt från den serien på ett tag.

Känner mig stressad över idag men ändå sitter jag här. Ska städa, det ser ut som dagen-efter-världens-studentfest-minus-alla-burkar-typ. Har väl inte dammsugit på 1,5 månad. Usch. Orkar inte ens försöka försvara och förklara, det är illa. Dessutom ska jag gå och köpa dricka och cigg. Och nu ringde pappa och ville att jag skulle komma ner till festivalen, men när jag sa att jag precis gått upp förstog han att det va ganska mkt att begära. Så han pratade något om att äta middag sen. Blir nog en lagom frukost. Måste äta ordentligt idag så jag kan hälla i mig allt jag tänkt hälla i mig. Målet är att bli väck, och ha väldigt kul så klart.

växtvärk


Det va tänkt att vakna tidigt och vända tillbaka dygnet lite. Men det va inte tänkt att vakna 03.27 och inte kunna somna om! Som pricken över i:et har en visdomstand börjat växa igen så det är omöjligt att ens försöka sova, äta eller ens stänga igen munnen. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Bara vetskapen om att det är tidigt morgon verkar göra allt så mkt värre.

Har jag tur kanske jag somnar om en timma eller så innan jag ska till stan och möta Monk.


Dåligt humör?

Funderar på vad jag ska skriva men allt är bara gnäll. Jag är trött, oengagerad, gnällig, öm i kroppen. Det är lite som det va förr, jag är glad inombords men när jag börjar prata och fungera utanför mitt eget huvud så går något snett och jag är bara tråkig och negativ. Vet inte varför det blir så.

2 nätter kvar sen ska jag vända tillbaka dygnet lite och inte sova bort dagarna helt. Funkar inte att sitta uppe hela nätterna, man tänker för mkt på saker man inte borde tänka på. Börjar känna saker som jag egentligen inte känner. På tisdag blir det lite avbrott från jobba-sova-äta när jag ska passa Jacoby och Wilmis en stund :) Har ju inte kommit längre än till Maxi en gång under de senaste 2 dagarna. Har ju umgåtts med folk men mest här hemma. Ork.


Nattugglan

Att vända dygnet gick oväntat fort! Igår va lite kämpigt men nu går det bättre. Gick upp vid halv två och va grymt seg. Åkte på lite ärenden med mamma och lillebror, sen hem till dem och kollade på det nykaklade badrummet. Skitsnyggt, dem har bra smak dedär filurerna! Anders är så grym, han kan så mkt.

Sen hem till Anette, fikade med henne och Sofia. Daniel och Bobo kom förbi en stund. Sen va det bara jag och Anette som myste och pratade om allt och inget :)

Mötte Maria utanför mig, Pontus kom strax därefter. Käkade lite gröt, va för lat och stressad för att laga mat. Dumpade lite skit i källaren och hämtade gardinstänger som Pontus ville ha och åkte hem till honom.

Vi såg det nya humorprogrammet Sunny Standup på femman. Jag överdriver inte när jag säger att det sög getpung. Fy satan vad tråkigt det vaaar. Det var väl typ knappt sammanlagt 5 minuter stand up, resten va bara "bakom-kulisserna-dåligt-fejkade-situationer". Suck.

Sen cyklade jag hem. Fastnade vid datorn en stund, sen ringde Lisa och jag började laga mat. Kändes skumt att laga mat när klockan är ett på natten. Bara hoppas att grannarna inte vaknade, men brötade inte runt så mkt. Men när allt gick så bra va jag ju tvungen att spilla ut hela glaset med saft. Då blir man så glad.

Är superpigg så jag ska väl städa upp i vardagsrummet/sovrummet, det ligger kläder överallt och är allmänt kaos. Ska duscha också hade jag tänkt, kanske väntar med det tills typ 5. Då kanske grannarna tror att det är någon som börjar jobba tidigt som tar en dusch innan jobbet.. Det måste man ju få göra..

Jaja. Hoppas ni sover bra. Det ska jag göra om typ 3 timmar!

Stilla

De senaste dagarna har gått i full fart. Har vart underbart, mkt sol och skoj. Grillat, solat, lekt, druckit, shoppat, promenerat, tjötat.

Självklart spenderades nästan hela helgen med Monk, men ibland måste vi ju faktiskt sova, kissa och så utan varandra ;) Hon är bäst. Utan henne och barnen hade allt vart så jävla mycket tyngre nu. De är nästan så att jag får dåligt samvete för att jag inte tar mig tid att bryta ihop. Det är många gånger jag känner att tårarna vill ut men jag trycker undan dem. Det blir inte bättre om jag gråter. Det blir inte bättre om jag tänker på att hon dog, alldeles för tidigt och snabbt. Jag kommer alltid minnas henne, hennes lilagröna-träningsdresser, barndomen i torp, hennes röst och henne lukt, jag behöver inte gråta.

Men jag kommer gråta. Det kommer vare sig jag vill eller inte när det blir kväll och jag är ensam. 
Det är otroligt skönt att man kan må asbra och skitdåligt på samma gång. Jag kan skratta, vara glad och känna att livet är bra och stundvis vill man be alla dra så långt bort det bara går, lägga sig ner och ge upp.


Klaaar


ÄNTLIGEN! Känns aldrig helt klart och bra men det är bara att hålla tummarna på att jag inte behöver komplettera igen. Händer ju aldrig annars men kursansvarige som är min seminariehandledare är hårdare än de jag haft innan. Det är ju bra, men jag orkar inte prestera bättre än jag gjort nu. Orkade inte ens läsa igenom allt innan jag skickade in det. Men han kan väl ha lite förståelse hoppas jag..

Sitter nu i soffan och ser på tv med lillebror. Känns så skönt att kunna slippa plugget, snart är det slut med tidiga mornar och jag kan bara försöka njuta av livet.. Detta kommer bli en kanonsommar men de bästa människorna :) *pepparpeppartaiträ*.


Viiiind

Hade det inte blåst så mycket så hade det vart underbart att sitta ute. Sitter på familjens gräsmatta och pluggar, hör vinden i träden och tyvärr väldigt mycket buller från vägen intill. Men det är ändå så skönt att sitta ute. När det är någorlunda vindstilla är det ljuvlisch.

Snaaart är det färdigpluggat. Ska bara hålla mig ifrån att somna en liten stund till... Först ska jag gå in och ta en macka.

Avundsjuk.

Som vanligt vid denna årstiden är man avundsjuk på alla era jävlar som kan vara ute nu i solen och värmen medan man själv måste sitta inne och plugga. Suck. Inte blir det bättre av att man kunde skött sig bättre så man inte hade behövt plugga nu. Alltid har man sig själv att skylla. Okej, inte alltid, men ofta.

Men om jag är så effektiv som jag tror att jag kan vara så är jag färdig idag!! Då kan jag njuta av solen resten av veckan.

Kan vi spola fram tiden 5 veckor? Då är jag på Öland och alla problem är långt borta..

RSS 2.0