Motiverad



Jag är sjukt motiverad till att vara helt frisk och pigg imon. Men vad hjälper det? Det är fortfarande något konstigt med gommen, mellanåt gör det ont och vissa stunder känns det inte alls. Vad är detta?

Om allt går som planerat kommer morgondagen, kvällen och natten blir helt underbart. Men jag kan inte vara sjuk för då funkar inget utav det. Eller jo, dricka vin går säkert ändå. Men det blir ju inte lika kul.

Har druckit c-vitamin, ätit ordentlig middag och en apelsin. Vad mer kan jag göra? Jag är kass på att vara sjuk, trots att jag vart det så mkt. Får kolla vårdguiden efter bra tips. Har en känsla av att det kommer stå "det finns inget som kan påverka ett virus när du väl fått det, det enda som gäller är att vila". Men jag har kommit fram till att sömn är dåligt så jag vill inte vila. Man blir ju bara trött av att sova. Jag mår så mkt bättre av att vara vaken, det funkar kanon att vara vaken i typ 38 timmar, sova 8. Kanske borde sova varannan natt? Värt att fundera på känner jag.

Glegg



Jag vaknar av det hemska alarmet, känner mig kär och lycklig efter en skum dröm om ett ex, blir därför lite irriterad och ligger kvar och funderar på varför jag drömde om just honom, just denna natten. Ska det börja igen? Nää, det va säkert bara en angångsgrej. Den riktiga irritationen kommer när jag försöker svälja och det inte riktigt går. Känns som att det sitter en stor slemklump i gommen. JIPPI.

Är jag sjuk? Ska förkylning som vart på g i flera veckor bryta ut NU? Lagom till påsk som är fullbokat, främst med jobb.. Jo men jag kan svälja? Ska jag stanna hemma idag? Försöker svälja och det gör ont, gommen är svullen?

Går upp, borstar tänderna, känner att det smakar skumt. Tar på mig kläder och kan inte riktigt avgöra om kroppen mår sämre denna morgon än alla andra morgonar. Det är nackdelen med att inte vara morgonmänniska, man känner sig alltid sjuk när man vaknar.

Skickar sms till handledarna om att jag stannar hemma med risk för halsfluss. Det brukar ju börja såhär, håller tummarna för att det inte är det. Det kan vara en konsekvens av gårdagens spring in och ut vid familjens flytt. Det som bekymrar mig lite är att jag inte fått något svar. Jag har fått leveransrapport så jag vet att dem vet, så det är väl lugnt.

Och så nästa grej: ska man nu ligga på soffan och ta det lugnt eller kan man typ städa, handla och sånt? Blir man sjukare då? Hade ju planerat att träffa Monk och barnen så nu får detta gå över..

Koooooooooooom



Vart är cykeln? Var den första frågan. Den står inte i cykelstället. Kan den va på jobbet? Nej men jag har ju inte cyklat dit sen i typ november, det va ju fullt med snö i december och januari.

Men hallå, vart fan är cykelnyckeln? Mamma är bombsäker på att jag har den men jag hittar den ingenstans. Inte i någon av mina 5 jackor, inte i den väskan jag använde då. Har inte kollat i en annan väska den EVENTUELLT kan ligga i. Mamma ska fan inte ha rätt denna gången. Jag är nästan heeelt säker på att jag la nyckeln på deras byrå för att den inte skulle komma bort i min flytt. Vart har hon gjort av nyckeln? Om jag har den kommer jag få höra det hela mitt liv.

Nu vet vi att cykeln står på jobbet. Vi trodde vi hade hittat reservnyckeln men det var fel. Vart faan är nyckeln? Jag ska ju börja cykla nu. Busskortet går ut om 2 dagar och jag har inte råd att ladda på. Jävla Monica som fick med mig till Borås. Jävla mamma som slarvar bort nycklar och skyller på mig. Inget är mitt fel, det är ju bara så att alla andra jävlas.

Nu ska jag leta efter nyckeln. Jag kommer inte hitta den, snälla säg att jag inte har deeeen utan den ligger hos mamma. Jag vet att det är så.

Städa

Det är så mkt skit överallt. Jag får panik. Måste sluta planera så mkt varje vecka så jag hinner städa lite då och då och inte ta en hel dag till att städa..

I fredags åkte jag hem till familjen, käkade tacos, såg Frölunda-matchen och drack vin. Va inte så gott, blev illamående och snurrig. Men men, gillade väl inte just det vinet kanske. När jag kom hem fick jag oväntat besök så fredagen blev väldigt bra :)

Upp tidigt på lördagen, åkte till Borås med Monk & co och badade :D Skitkul, Jacob älskar verkligen vatten och är helt galen. Sen åt vi asgod pizza, eller ja, min va iaf god, vad dem andra tyckte vet jag inte för jag va så hungrig att jag inte ens orkade lyssna på vad dem pratade om. Sen tog jag, Monk och barnen bussen till Knalleland och shoppade. Jag sabbade min ekonomi som vanligt. Men jag fick köpt byxor som jag skulle så det va väl kanske plus minus noll..

Kvällen spenderades hemma med Maria. Lägenheten va så sjukt varm och jag är så smart och tänder massa ljus. Men det va mysigt.. Drack några glas vin (va minst lika mycket fruktsoda och sprite i.. höhö), vet inte riktigt vad som var trötthet och utmattning och vad som va vin, snurrig kände jag mig iaf.

Sov asdåligt men kom iväg och mötte Monk nästan direkt efter att jag vaknat. Färgade hennes hår och hängde hos dem i några timmar :) Nu har jag den äckliga huvudvärken igen. Spelar ingen roll vad jag gör för den försvinner inte ändå så nu ska jag titta på Greys Anatomy, missade att det kom i fredags!


Hellweek

Mkt har gjorts i veckan, känns som det har vart två veckor. Men den har vart både underbart rolig och hemsk. Stackars Lisa fick ta emot ett utbrott som hette duga i onsdags. Inte riktat mot henne men jag släppte ut en hel del frustration som jag burit på. Hon fick sig en del goda skratt, jag med. Konstigt att man alltid känner att livet kan vara lättare.

Det är KOKHETT i min lägenhet. Helt skadat. Efter en kväll hos familjen är det inte konstigt att jag svettas här, dem har det rätt så kallt. Va sista fredagsmyset på Valhallagatan, sista helgen dem bor där. På tisdag flyttar dem till ett hus. Känns så skadat. Ska nog dit på måndag och titta på mamma när hon packar och grejar det sista, tror inte jag får hjälpa till så mkt ;) Sen på tisdag blir det att hjälpa till med flytten, efter praktiken. Skönt nog blir det inte så mkt tungt för mig och mamma eftersom det är stora starka karlar som är med och flyttar. Spännande :)

Har dessutom druckit vin idag, utspätt med sockerdricka. Va rätt okej men magen gillar inte alkohol alls. Har haft ganska intensivt illamående de senaste veckorna och akohol va inte botemedlet. Sedan vi festade till så in i helvete efter tentan i november och jag blev så satans bakfull kan jag knappt tänka på alkohol utan att må illa. Får väl se hur det går imon när det är tänkt att jag ska dricka lite med Maria. Kommer väl sippa på ett glas vin i fyra timmar och mest dricka vatten. Men jag ska lära mig dricka vin, jag har iaf köpt det!

Men morgonen/förmiddagen ska spenderas i Borås badhus med Jacob, Monk & Niclas. Kommer bli så kul, Jacob kommer bli glaaad och oj vad vi ska busa :D Sen blir det shopping. Denna månaden är ekonomin oförväntat bnra så jag kanske ska unna mig något fint om jag hittar. Eller helt enkelt tvinga mig själv att köpa byxor eftersom det är det jag behöver..


Übersocial

Jag är så rastlös och översocial känner jag. Maria kände nog på sig att jag hade tänkt ringa henne, men hon ringde istället. Orkar inte vänta och se hur kvällen blir med Lisa.

Maria kommer med sin hårddisk och vi ska sno musik från varandra, som vi pratat om i hundra år. Äntligen! Sen kan jag rensa bort den skiten jag inte vill ha som legat och skräpat i upp till 4 år. Sen kom jag på att jag hade tänkt prova ett nytt recept idag. Får se hur det blir med det.


Show me your pain

Mitt i gårdagens matlagning kom Monk & barnen :) Jacob va jätteduktig och lät det mesta vara på sin plats :) Vi gick till Maxi och slängde massa förpackningar och tidningar! Sen in och köpte hårfärg, nu är håret fräscht och livfullt igen :D Vi gick iaf hem till Monk, nattade Jacoby och tjötade.











   


Va skönt att komma hem sen när det va städat och rent!



Idag började dagen med att plocka undan tvätten som hängt på tork, gick till Maxi och handlade nybakat bröd och mötte upp Anette och Neo :) Vi åt en underbart god frukost och tjötade om allt mellan himmel och jord. Finns det något skönare än att umgås med människor som känner en så väldigt bra? Hon får mig att längta tillbaka till tiden då vi va en familj. Tiden med henne och Daniel känns som den lugnaste och de lyckligaste åren i mitt liv. Det va lite turbulent men det jag minns mest är hur glada vi var och hur roligt vi hade. Kan vi inte spola tillbaka tiden för en dag?

                               

Sen mitt i allt ringer mobilen, då är det pojkvännen till tjejen som tog över min lägenhet i Örebro och det böev ett jävla liv. Har inte hört ett knyst sen dess så jag blev rätt chockad över att han ringde. Svarade inte så han skickade ett sms, han undrade vad han skulle göra med min studentmössa som jag glömt. Jag sa ju att dem skulle slänga den för att jag inte orkade tjafsa, ge ut min adress eller ha något med dem att göra över huvud taget. Men han lämnar väl den hon bovärden eller i lägenheten så får jag ringa bovärden på måndag och se hur vi gör med det. Det är väl kul att ha den men samtidigt spelar det ingen roll. Jag har inte tittat på den sen jag tog studenten och jag lär aldrig göra det igen. Den kommer hamna i källan och inte komma fram förrän jag flyttar. Men ska man vara sentimental får man väl behålla den kanske.

Planen va att Lisafisa skulle vara här nu men det skulle vara kalas för hennes pappa så vi får väl se när och om hon kommer. Jag ska väl ta tag i alla högar med papper och gamla räkningar som ligger överallt. Ordning ska det vara nu!

Svettigt

Nu är det inte mkt kvar, typ. Har hängt tvätt, väntar bara på att torktumlaren ska bli klar så jag kan gå ner och hämta det sista. Har vattnat blommorna, tömt diskmaskinen och satt igång en ny, dammsugit, svabbat så nu är shack-golvet snyggt igen :D Köttfärsen är tinad men jag vet inte vad jag ska göra med den än, väntar svar från Monk om dagens planer.

Nu ska jag plocka undan lite skit innan jag duschar! Vill få undan all skit som ligger överallt. Fast helst av allt vill jag ha en städerska så jag kan gå och lägga mig.

Lugnt

Satan vad skönt det va att sova. Fick nog inte sovit tillräckligt många timmar men det ska nog gå ändå. Va väldigt förvirrad den första timman idag, vad är det för dag? Vad är klockan? Vart ska jag idag? Vilken tid MÅSTE jag gå upp? Just det ja, jag ska tvätta. VAD ska tvättas? Hur lång tid tar det att packa ner det i en påse?

Kom iaf upp, märkte att jag va svintrött, satte mig i soffan. Kom till sist iväg till tvättstugan, sen till Maxi och hämtade ut min tv-box. Installerade den, insåg att tv-kanalerna inte har aktiverats så det börjar väl inte funka förrän nästa vecka.. Hade inte ens tänkt på den grejen. Blä. Jaja. Nu är diskmaskinen igång, ska snart gå ner till tvättstugan igen. Tvättmaskinerna har fått ryck. Eller så är dem överbelastade för att jag inte orkade dela upp i 3 tvättar istället för 2.. Haha. Jaja, det blir nog bra. 2 maskiner till sen är det klaaart. Under tiden tänkte jag städa. Minns inte när jag gjorde det sist, men jag minns aldrig något så det behöver inte betyda att det va längesen! In your face, typ.

Måste erkänna att jag är smått irriterad. Vet inte varför jag går igång på hemska klädgrejer men ibland går det bara inte att förbise. Först hade vi det här med leggings som byxor, vilket folk fortfarande inte fattar att det är ugly as fuck. Men vad är nu detta? Genomskinliga tröjor med bara bh under som syns klart och tydligt? Ska man skratta eller gråta? Varför ens ta på en ful blomsteraktigskit när bh:n ändå syns? Gå i bara BH då för faaaaaaaaaaan. Det är fult, fult, fult. Kan man skrika efter uppmärksamhet på ett tydligare sätt?

Så, nu fick jag mig själv att bli förbannad. Kanon. DÅ kanske jag får tummen ur och verkligen städar. Men först ska jag läsa Monks annonstext innan hon lägger ut den :)

Tjolahoopp

Det gick superduper bra att jobba natt och sen praktisera hela dagen. Haft illamående fram och tillbaka, men vad gör det om hundra år. Har haft en underbar dag, både på praktiken och sen med Monk och ungarna :D Nu är det minst sagt dags att hoppa i säng. Trodde jag skulle vara tröttare men det är jag inte. förhoppningsvis somnar jag så fort jag lägger huvudet på sängen.

Imon är det tvätt, installation av tv-box, städning och träffa Monk och våra barn ;)

Puke

Jag känner för att spy, men det har jag inte tid med. Jag som ändå va så duktig och gick upp och åt mitt i sovandet för att undvika detta.

Hade 7 timmar på mig att sova men det gick inte så bra. Det pep som fan någonstans och jag kunde inte lista ut om det va någons brandlarm eller väckarklocka. Kunde ju inte slappna av, sen va det bara jävligt störande.

Men nu ska jag packa väskan med allt till i natt + mat och kläder till praktiken imon eftersom jag inte hinner hem emellan. Ja, nu köööör vi! Tills vi stupar.

lovely

Det börjar precis ovanför röven, i svanken värker det ganska mkt och ju längre upp ju mer värker det. Känns som att jag har betongblock på mina axlar. Skulderbladen gnäller vid varje rörelse. Och överarmarna har träningsvärk. Hur blev det såhär? En komination av barnvagnsputtande genom snö och is + mkt effektiv och snabb packning på praktiken. Överkroppen får verkligen arbeta och jag får hårt inse hur klen jag är. Men träningsvärken gör inget, det är ju bara bevis på att man gjort något typ. Men ryggvärken? Den sitter på konstiga ställen och det går ut i revbenen. Har knappt känt av mina revben på några år, innan dess var dem alltid ömma av någon anledning. Ska det börja igen? VARFÖR HAR JAG ALLTID ONT????? Orkar inte gnälla, men jag kan inte sluta ifrågasätta och fundera på varför.

Nu ska jag börja virka ihop filtdelarna som ligger här och var. Sen ska jag till Maxi, vara jobbig och få personalen mig att förstå hur fan jag får en kod till mitt ica-kort och hur jag sätter in pengar. Hoppas det är någon bitterfitta man kan vara extra jobbig emot. Jag känner mig jobbig idag, sådär evil så att man bara vill jävlas.

Zero koll

Först kändes det som fredag, sen kändes det som onsdag och jag väntade på något. Jag vet inte vad jag väntar på men jag väntar på att något ska hända. Det är sjukt frustrerande. Men dagen har varit så braaa :)

Va fullt upp på praktiken, grejade med ljuslyktor som skulle ställas för visning i en bokhylla, lärde mig virka och virkade ihop filten till Wilma som blev rätt bra ju! Det va det hemliga projektet jag nämnde någon gång :) Eftersom jag satt i djup koncentration när jag lärde mig få grepp om hur man virkar så försvann ju några timmar. Sen kom en deltagare som jag fick ansvar att handleda så jag spenderade någon timma inne i packen, skitkul är det. Fick dock inte vara där så länge eftersom jag va så efterfrågad på fikarasten, som jag hade glömt. Haha. Men det va kul att vara efterfrågad så jag gjorde självklart en galant entré med en utav mina handledare och fick dem flesta att le :D Haha, underbara människor.

Sen avslutades dagen med att handleda en ny person som va hos oss för första gången. Gick kanon. Sen kom huvudvärken igen. Börjar tröttna på den nu. Men den glömdes bort när jag kom hem till Monk och lekte med Jacoby :) Vilken härlig eftermiddag/kväll det blev. Han är verkligen inne i "härma-allt"-fasen och eftersom jag drar upp hans tröja och "blåser" han på magen ska han göra likadant på mig. Underbaaar. Sen badade han och det funkade jättebra att jag nattade honom :D Skönt att det inte är ett problem längre och att han kan somna fastän jag är kvar. Konstigt nog fick jag inte huvudvärk av att han pratade väldigt högt en lång stund men jag fick tillbaka huvudvärken när Wilma var ledsen. Konstigt. Men att jag ens har huvudvärk, så ofta och intensivt, är mest konstigt.

Hade inte planerat veckan alls, kändes rätt bra. Och det va ganska bra, typ. A-L från Tuve ringde och bad mig jobba natten mellan torsdag och fredag. Hon vet att jag praktiserar och egentligen inte kan men det va verkligen kris och ingen annan kunde. Självklart säger jag ja. Föregående sommar visade ju att jag kan jobbajobba och inte sova, jag har glömt hur hemskt det egentligen var. Men någon gång ibland kan man ju göra såhär. Ska bara se till att komma hem tidigare på torsdag så jag kan sova. Sen blir det att jobba natt och sen direkt till praktiken på fredagen. Kan bli en spännande fredag ;) Ska prata med mina handledare imon och se hur vi löser detta.

Nu är snart min egna filt färdig också, nu vte jag ju hur man virkar ihop den :D

Ny vecka

Just nu blev det totalt tomt. Hade något jag skulle skriva men har ingen aning om vad. Allt är bara snurrig idag. Så mkt tankar och jag vet inte hur jag ska få slut på dem denna gången. Låter kanske värre än vad det är men det är svårt att stoppa det innan det går för långt och man går in i självhat.

Men jag är iaf lite glad just nu! Orkade letade upp en referens som fattades på verksamhetsrapporten så nu är den inskickad igen. Håller alla tummar och tår på att slippa ytterligare en komplettering. Brukar aldrig bli så men chansen finns ju alltid.

Jag vill lägga mig och sova och inte gå upp på väldigtväldigt länge. Va flera månader sen jag tänkte så hela dagen, men idag har jag tänkt på min säng och mitt täcke väldigt mkt när tankarna på annat inte velat försvinna. Hur kan man ha så mkt drama inne i huvudet när det egentligen inte är något utifrån som får tankarna att komma? Jag skulle aldrig ha läst chat-loggen, den fick mig att börja tänka på så mkt som jag trodde jag rett ut med mig själv. Tydligen inte. Det är surt när man känner att man inte ens kan lita på sig själv.

Nog med gnäll, orkar inte med mig själv så varför fortsätta.

Doooh

Nu har jag slösat en timma av mitt liv med att återuppleva en del av mitt liv jag trodde hade läkt. Varför gör man så? Det är som sårskorpor, när det blir en hård yta och börjar läka kan man inte hålla sig från att ta bort skorpan. Trodde det hade gått så lång tid att jag inte kunna känna dem känslorna längre. Men den förbannade chat-loggen fick fram allt. "Det kan ju vara kul att läsa igenom"... Nej, det va ju inte det.

Jaja. Nu ska vi vända detta. Kanske ska börja med att äta något. Städa lite kanske? Göra något som får mig att sluta tänka på det förflutna iaf. Lobotomi tack?

Jahopp

Så pigg som jag är idag har jag inte vart på länge, och då har jag inte sovit mer än sammanlagt 4 timmar sen jag vaknade igår kl 09. Kroppen är inte jättepigg märkte jag nu efter promenaden till Nolhaga och tillbaka med Monk och barnen. Men det gick och jag är inte tröttare än jag är någon annan dag. Det känns att jag vart vaken för många timmar men jag är inte sovtrött. Mest sugen på att göra något, vet bara inte vad.

JockePocke har åkt hem, följde honom till tåget innan jag mötte Monk. Helgen gick sjukt fort men vi hann ändå umgås :)

Tanken va att jag skulle hänga med mamma & co hem efter att dem vart på kalas men tanken på att gå upp till Ängabo är inte så lockande. Fastän jag har ätit ganska ordentligt och regelbundet så är kroppen tlööött. Så jag stannar hemma. Ska se det nya Cougar town, sticka lite och sen får man väl se vad som händer. Ska försöka hålla mig vaken till åtta, men det blir nog inte så svårt.

Jag är faktiskt liter motiverad till att gå igenom all musik och rensa, vilket jag har tänkt göra i typ 3 år men det blir aldrig av, det är oändligt många mappar. Kanske påbörjar det.

Helghelg :D

Slutade 14.30 igår, tiden gick så sjukt fort. Va inne i packen och hjälpte till, skitkul :D Sen va det massa annat plock och helt plötsligt va det dags att gå. Gick hem till Monk,blev en rolig promenad med roligt sällskap på väg dit :) Jacob vaknade, fick mellanmål, va trotsig men till sist fick vi på overallen och gick ut! Mötte Madde Sternbratt och gick in till stan. Mötte Sanna, Sebbe och deras lilla knodd Oliver :)

Va sen hos Monk till sju, åkte och mötte Jocke på stationen :D :D
Vi gick hem till mig, tjötade om allt och inget och sen somnade vi. Jag spräckte min sömnplanering.. Orkade inte hålla mig vaken. Ska ju jobba i natt så tanken va att vara uppe länge och sova ut länge. Men jag vaknade första gången vid 7, sen vid 8 och sen vid 9 så va jag så hungrig att jag va tvungen att gå upp.

Nu ska jag vara lite social med Jocke innan jag ska vara osocial igen och se greys anatomy :)


Jamenvarådå

JAAAA. Det är klart. Alla småändringar som skulle fixas, litteraturlistan och det andra är klart! Skulle utveckla det teoretiska mer och vi får väl hoppas att jag gjort det tillräckligt.. Väntar bara på svar om en referens och huruvida den ska vara med eller inte, sen mejlar jag det reviderade arbetet till honom så får vi se om det håller! Då blir jag glaaad :D Eller gladare, jag är ju redan glad!

Ska nog belöna mig själv med lite stickning i väntan på att Monk hör av sig om när jag kan komma. Längtar efter mina älskade ungar (ja dem är Monk men när jag är där så är dem MINA!), haha.

Ska nog först vara lite duktig och damma av här och där, damssuga och svabba hallgolvet så det blir sådär snyggt :D Började ju läsa en bra bok igår som jag kanske ska lägga mig i sängen och läsa en stund. Wunderful!

Imorgon kommer Jockee, älskadeälskade vääään. Ska bli så kul, har ju inte träffats sen i januari :( Kommer bli kanoners. Så nu måste jag ju städa så det inte ser ut som en svinstia ;)




Haha, flum :D


Good morning


Idag ska jag göra något jag inte brukar. Jag ska ta tag i saker med en gång. Eftersom min verksamhetsrapport behöver kompletteras på vissa delar stannar jag hemma från praktiken och fixar det idag! Så slipper jag ha det släpandes efter mig. Den ska vara inne om en vecka och eftersom Jocke kommer i helgen kommer jag inte hinna göra det förrän efter helgen i så fall och då kommer jag antagligen skjuta upp det tills på måndag.

Känns som att jag behövde sovmorgon. Sovit i nästan 11 timmar och det va nog lagom. Känns inte så segt som när man sovit för mkt utan mer normalt. Shit the same, nu är jag vaken. Ska plugga, städa och sen till Monk :D

Ölebloooooo

Vet inte hur dagen ska beskrivas.. Den började redan dåligt igårkväll. Va så trevligt att tjöta med mamsen så det blev inte så mkt läst, fick istället skriva ut så jag kunde läsa på tåget. Kom hem, la mig rätt tidigt så jag orkade upp 04.45. Nåja, kom upp 04.55, vad vore livet om man inte utmanade tiden? Efter den raska promenaden till stationen var illamåendet ett faktum. För ett tag sedan såg jag ett program om "den biologiska klockan" där dem sa att alla människors kroppar fungerar olika, vissa fungerar som bäst på förmiddagen, vissa på eftermiddagen osv. Jag fungerar inte på morgonen, det bara är så. Jag försöker och vara "hurtig" eftersom jag fått inpräntat att man ska gå upp tidigt och ta vara på dagen. Men det går INTE.

Dessutom är jag ju åksjuk, så dte blev inte så mkt läsning på tåget. Satt mest och försökte hålla nere vad som nu ville komma upp. Fick hemska flashbacks till tågresan den 5 november när jag hade sån baksmälla att jag spydde 3 gånger, varav två var på tåget. Mysig morgon. Helt underbar. Men jag försökte vara positiv, jag skulle ju till älskade Örebrooo :) Det är något med den staden som får mig att må så fantastiskt bra. Varför flyttade jag därifrån, egentligen? :/

Iaf. Efter att illamåendet gått över kom ju den intensiva hungern så det blev en dyr frukost på pressbyrån, men den va underbart god. Väntade på bussen i isande kyla, det är mkt kallare där än här! Kom till skolan och fick satt mig där och läst det jag skulle läst på tåget. Va faktiskt roligt att vara där :D Sen va det ett 7 timmars seminarium, och jag tappade inte koncentrationen en enda gång!!! Kors i taket. Det va verkligen intressant att höra dem andra berätta om sin praktik och diskutera olika problem. Efteråt va man väääldigt trött.

Vi slutade typ en timma tidigare, vid tre och mitt tåg gick fem. Roooligt. Åkte till stationen, lyssnade på musik och stickade. Haha. Märkte inte av så många konstiga blickar, några tanter log och tjejer i min ålder såg mest förvirrade ut. Men jag hade kul, fördrev ju tiden kanon. När jag inte längre har någon flitig sms-kompis som underhåller mig får man ju sysselsätta sig med annat ;) Dessutom ringde ju Monk och gav mig ett gott skratt, eller ja, flera. Det är underbart att ha en vän som är glömsk och klantig när man har sån skadeglädje, eller? ;)

Efter en tågresa som kändes längre än längst kom jag äntligen fram. Försöker motivera mig själv till att gå till badrummet och ta en dusch men jag vill inte, jag orkar inte, jag vill bara se på house och sen sova. Jag kommer säkert piggna till av att duscha.

Ge mig sommar och vääärme. Eller hela skor som inte läcker in, jag skulle nöja mig med det faktiskt.

Monday :)

Jag måste sluta stressa över att tiden går så fort. Varför tycker jag så helt plötsligt? Veckorna är för korta, tiden går för fort och jag hinner ingentning fastän jag gör något hela tiden. Jag tror det kallas ond cirkel.

Praktiken gick vääldigt fort, gick iväg till soc innan två med en av mina handledare, vi skulle på möte, dock inte samma. Jag skulle på studiebesök och hon skulle på nätverksmöte. Supertrevligt studiebesök och härligt samtal om människor, socialtjänsten, ungdomar, missbruk och allt det vanliga. Sen bar det av in till stan, det bruna garnet till filten hade kommit in så nu har jag nog allt garn jag behöver för att göra färdigt den :D Kanske behövs lite mer grönt men det märker jag snart..

Det andra projektet som för tillfället är hemligt är snart klart också :D Roooligt att sticka.

Nu ska jag se på det nya Desperate Housewives och sticka innan jag behöver göra mig redo för kvällens mys :)

Då vart det över

Det är söndag och det känns verkligen inte så. Det känns inte som någon dags alls. Hela veckan känns som en enda flummig dag. Skum känsla.

Lisan kom ju igår som sagt, vi gick och handlade, slängde ihop en underbart god tacopaj och tjötade :) Sen satte vi oss i soffan och stickade. Haha, detta gjorde vi denna lördagkväll. Varför ska man hälla i sig alkohol och ut på stan och slira när man kan sitta hemma och sticka? Börjar känna mig som en pensionär. Men nu är jag festusgen som satan, passar ju fint på en söndag sådär.

Maj & John kom och fika, vi kikade lite på vasaloppet (jag och Lisa stickade mest..). Dem gick efter någon timma och Lisa blev tvungen att åka hem :( Maria kom efter stund och vi gick till stan. Hon va shoppingsugen, vem kom ifrån stan med en påse från gina tricot? INTE Maria. Fy vad jag är svag. Shoppade igår och idag och är så hemskt olydig.

Sen va vi hos mig en stund, skalade potatis och insåg att mer grädde behövdes till potatisgratängen. Gick till Maxi, träffade Therese med sin mamma och syster, trevlisch :) Gick hem och lagade mat, blev så underbart gott. Men det tog låång tid, kändes det som iaf. Men helt ljuvligt var både gratängen och köttet :D Sen hamnade jag i paltkoma och somnade nästan ståendes, trots att vi gick ut i kylan och rökte så vaknade jag inte till. Orkade knappt gå upp för trapporna. Satte oss i varsin soffa och bara tjötade. Vi började prata om att festa, gamla fester och spontana kvällar vi supit och blivit kanonfulla. Satan vad festsugen jag bleeev.

När Maria gick för en stund sen orkade jag faktiskt röja en del i köket och sätta igång en omgång disk till idag. Längtar inte efter elräkningen.. Men ska bli spännande att se om den drar mkt eller inte. Typiskt nog så börjar jag piggna till nu. Får väl se när jag kommer i säng och när jag somnar. Kanske somnar med en gång med tanke på att jag vart igång hela dagen.

Imon är det måndag, en ny vecka, mycket som ska göras och många som ska träffas. Lovely :D

Tjolahopptjolaheeeej!

Det blev inget mys med familjen igår, mamma jobbade kväll. Har inte vant mig vid att hon inte jobbar 8-16 längre. Men gjorde nya planer med min familj nr. 2, Monk & co. Hade totalt glömt av att jag blivit medbjuden på afterwork i i form av mat och bowling på Stures med personalen på praktiken, fick skämmas och slingra mig ur det. Men det kan jag vara med på nästa gång :D

Mötte Monk i stan, efter lite kikande bestämde vi oss för att ta en fika :) En underskattad sak egentligen, det är mysigt och man hinner prata om så mycket som man annars inte hinner prata om. Speciellt inte om den andre har en underbart galen son på snart 2 år ;) Kan inte någon öppna ett fik där det är billigt att fika? Då kan man ju fika mycket oftare.

 
Älskade Jacoby har lärt sig att säga Sanna, inte själva S:et men man hör att han säger Sanna :D
Så gulligt att man smälter inombords!


Åkte hem lite efter 10, höll på att somna på bussen men lyckades hålla mig vaken tills jag kom hem till sängen. Hade ju kraftig huvudvärk under nästan hela dagen så det va ju inte så konstigt att jag va trött. Drömde en helt sjuk dröm, kanske va därför jag försov mig till dejten med Therese. Haha. Hade ställt klockan på 09.40, skulle vara hos Therese 11 så jag tänkte jag skulle hinna duscha och städa lite innan. Vaknar strax efter elva av att Monk ringer och väcker mig. Hade en känsla av att jag försovit mig och att jag glömt något, kom inte på vad det va förrän Monk frågade mig om jag inte skulle promenera med Therese idag.. Haha, paniiik. Men det visade sig inte va någon fara, hon hade tillfälligt förhinder så vi sågs vid halv tre istället, tog en runda i stan och gick sen hem till henne.



Efter att vi tjötat en stund skulle hon ut och hålla sin karl sällskap när han jobbade och jag traskade hemåt. Såg färdigt på Greys Anatomy och stickade :) Kan ju inte sticka på min filt eftersom det bruna garnet är slut, även i affären så jag får snällt vänta. Men jag hade ju annat garn så nu började jag på något nytt :D

Lisan kommer om en stund och då ska vi till Maxi, ska handla en del så det är ju lika bra att passa på när man har bärhjälp. Dessutom tränar hon ju på hälso och har muskleeer ;) Ska bli en härlig kväll :D

Imon kommer Anders föräldrar Maj & John på fika :) Dem är nyfikna på hur lägenheten ser ut och det ska bli kul att få visa nu när allt är klart! Eller ja, nästan allt.


Pontuuuus

Vilken underbar dag jag har haft!!!
På praktiken blev det stickning och silverarbete, stickningen gick ju utmärkt som vanligt och silverarbetet börjar gå riktigt bra! Är chockad över att man kan lära sig något så snabbt. Det finns ju hur mkt som helst att lära sig men nu har jag grundtekniken och kan bygga utifrån den :D Va även med på musiken och fick se en del deltagare blomma upp och verkligen må bra. Riktigt kul!

Sen va det ett nybesök som va väldigt trevligt och jag kände mig aktiv och deltagande. Hela dagen var bara bra från början till slut, om vi bortser från tillfällig huvudvärk och magkramp. Men det gick ju över!

Dessutom fick jag sms om att några av böckerna jag beställt hade kommit till pressbyrån så på 4 minuter hann jag gå av bussen, gå till pressbyrån, hämta ut paketet och hinna med nästa buss. Äckligt effektivt! Kom hem, pratade med Lisan i telefon samtidigt som jag gjorde iordning middagen. En liten kris som inträffade på vägen hem lyckades Lisa få mig att se lite klarhet i, annars kunde det ju blivit ganska fel igen och en helt annorlunda kväll.. ;)

Pontus meddelade att han va påväg och precis då ringde Joachiiiim :D Älskade vän, han kommer om en vecka! Ska bli så kul. Blir några intensiva timmar, vi har ju missat varandras liv totalt de senaste veckorna så vi har en del att ta igen! Kuuuuul som satan :D
Pontus kom och vi tjötade som vanligt. Om allt möjligt. Vi pratade om döden, relationer, böcker, vänner och förr. Så himla härligt att bara tjöta med någon som känner en så väldigt bra och vet vad man menar utan att man behöver säga allt. Sen behöver jag ju öva på att säga allt och sluta tro att alla fattar ändå, men det gjorde jag ju också!

Denna dagen har vart så underbar så jag vill inte att den ska ta slut. Jag vill stanna i glädjen och harmonin :D Men samtidigt vill jag ha fredag, sticka, arbeta med silver och vara på praktiken. Sen ska jag nog umgås med familjen uppe på Ängabo imon :) Börjar inse att dem snartsnart flytter därifrån, bort från det hem där jag bodde nästan hela mitt liv. Scary!

Hade tänkt slänga in någon rolig bild men eftersom datorn typ är tömd på allt så finns det inga bilder. Så torrt varehäääär.

Godnatt, sov gott och dröm inte om monster! 

Silver

Idag har jag lärt mig något helt nytt! Igen!! Har börjat lära mig hur man gör silversmycken :) Faktiskt väldigt roligt och spännande. Längtar tills att fortsätta med det i morgon :D

Sen godkände mina handledare min verksamhetsrapport så den och studieplanen skickades iväg :D Nu är det färdigpluggat på många veckor!! SKÖÖÖNT. Ser faktiskt fram emot att läsa de andras rapporter, dem är ju på helt andra ställen och gör andra saker!

Gick hem till Monk efter praktiken :) Busade gärnet med Jacoby som aldrig lugnar ner sig. Haha, galna underbara pojk :D Härligthärligt att vi ses lite oftare nu!



Påväg hem fick jag pratat med Pontus om imon och tjötat en stund med mamma :) Nu ser jag på "fuskbyggarna" på tv4, fascinerande. Sen blir det sängen :D



Pluggfriiiiiiiiiiii

Yes, yes and yes! Så bra det gick. Idag föll det på plats, hittade den sista faktan som behövdes och den sista motivationen bara studsade fram. Nu är verksamhetsrapporten klar och därmed är båda rapporterna färdiga!! Studieplanen är godkänd av handledarna så den är redo att skickas in, imon ska de läsa verksamhetsrapporten och förhoppningsvis godkänner dem den med en gång för den ska ju skickas in senast imon. Ute i sista minuten, that´s me! Jobbar som bäst under press, skjuter upp allt tills det verkligen MÅSTE göras. Och det funkar ju oftast.

Fantastiskt skönt. Är nästan helt pluggfri nu! Det enda som ska göras tills nästa onsdag är att läsa övriga gruppens rapporter, komma på diskussionsfrågor och kommentera ett utav arbetena. Det fixar man ju. Kommer väl antagligen läsa det arbetet jag ska kommentera på kvällen innan och skumma igenom de andra på tågresan på väg upp. Först måste jag investera i en ny bläckpatron så jag kan skriva ut dem. Men det är ju ganska smart att läsa dem sent, eftersom jag har så extremt dåligt minne och kommer blanda ihop alla ändå. Haha, jag är inte pessimist, jag är realist ;D

Nu ska jag fira med en kexchoklad, sodastream-dricka och lite nya serieavsnitt som precis blev färdigtankade :D Vilken underbar dag det blev. Förutom att jag va för lat för att köpa garn så jag kan inte sticka. Det fixar jag nog imon :) Nu ska jag plingelinga Monk först!

Vaaarmt

 Det är så varmt i min lägenheeet. Känns som högsommar. Galet.

Gick hem till Monk & Niclas efter praktiken. Busade med Jacoby, myste med Wilmis och skulle hjälpa Niclas sätta upp hyllor. Efter många om och men insåg han till sist att det inte funkade, fel borrgrej eller va det nu va! Åkte med honom till Jordnära, skulle kolla på blommor och vad snus kostade. Hittade två fina blommor, tyvärr va snuset jag ville ha slut. Men nu vet jag att det är billigare där iaf. Får åka dit på fredag när det kommer in nytt!

Har ätit, skrivit handlingslista, ätit och precis vart nere och slängt i tvätt nr. 2. Nu ska jag försöka skriva klart verksamhetsrapporten!! Får väl se hur detta går.

RSS 2.0