Då vart det över

Det är söndag och det känns verkligen inte så. Det känns inte som någon dags alls. Hela veckan känns som en enda flummig dag. Skum känsla.

Lisan kom ju igår som sagt, vi gick och handlade, slängde ihop en underbart god tacopaj och tjötade :) Sen satte vi oss i soffan och stickade. Haha, detta gjorde vi denna lördagkväll. Varför ska man hälla i sig alkohol och ut på stan och slira när man kan sitta hemma och sticka? Börjar känna mig som en pensionär. Men nu är jag festusgen som satan, passar ju fint på en söndag sådär.

Maj & John kom och fika, vi kikade lite på vasaloppet (jag och Lisa stickade mest..). Dem gick efter någon timma och Lisa blev tvungen att åka hem :( Maria kom efter stund och vi gick till stan. Hon va shoppingsugen, vem kom ifrån stan med en påse från gina tricot? INTE Maria. Fy vad jag är svag. Shoppade igår och idag och är så hemskt olydig.

Sen va vi hos mig en stund, skalade potatis och insåg att mer grädde behövdes till potatisgratängen. Gick till Maxi, träffade Therese med sin mamma och syster, trevlisch :) Gick hem och lagade mat, blev så underbart gott. Men det tog låång tid, kändes det som iaf. Men helt ljuvligt var både gratängen och köttet :D Sen hamnade jag i paltkoma och somnade nästan ståendes, trots att vi gick ut i kylan och rökte så vaknade jag inte till. Orkade knappt gå upp för trapporna. Satte oss i varsin soffa och bara tjötade. Vi började prata om att festa, gamla fester och spontana kvällar vi supit och blivit kanonfulla. Satan vad festsugen jag bleeev.

När Maria gick för en stund sen orkade jag faktiskt röja en del i köket och sätta igång en omgång disk till idag. Längtar inte efter elräkningen.. Men ska bli spännande att se om den drar mkt eller inte. Typiskt nog så börjar jag piggna till nu. Får väl se när jag kommer i säng och när jag somnar. Kanske somnar med en gång med tanke på att jag vart igång hela dagen.

Imon är det måndag, en ny vecka, mycket som ska göras och många som ska träffas. Lovely :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0