Morgonpigg

Somnade inte som en stock. Lisa kom vid 12 och vi låg och pratade om allt och inget till 2 - halv 3.. Sen kunde ingen av oss somna med en gång. För mkt tankar och svårt att varva ner. Natten var fylld av hemska drömmar så jag vaknade med en blöt kudde flera gånger. MEN, trots detta var jag pigg klockan 10 när jag vaknade till igen! Kan inte minnas att det någonsin hänt innan. Haha. Jag var glad och pratade, annars brukar jag vara tyst minst 10 minuter och inte orka säga godmorgon. Ringde mamma och sa att vi vaknat och att de kunde komma. Beställde nytt headset och började förflytta alla lådor till ett hörn så det blev lite mer organiserat.. Sen kom mamma, Anders och Anton.

Fick ihop vardagsrumsbordet, fikade, satte upp lampa i vardagsrum och kök + köksbordet. Planerade hur vi ska göra i klädkammaren också och det blir förhoppningsvis fixat på onsdag :D

Sen körde vi hem Lisa, åkte förbi praktikplatsen så jag vet vart jag ska imon, bushållsplatsen är precis utanför typ. Gööött. Sen skulle jag köpa present till Niklas men det va stängt så det får jag försöka hinna med imon!

Att ställa sig upp i morses va ett skämt. Tänkte mig inte för och efter 3 steg fick jag ta tag i sängen så jag inte skulle ramla. Aldrig vart med om maken. Haha. Att sätta sig på huk va det inte på tal om. Det bara gick INTE. Sen att gå upp för trapporna nu när jag kom hem igen va så jobbigt att funderar på att inte gå ut mer idag. Men det måste jag. Ska gå till Bohlins, köpa blommor till farmor, gå till henne och sen åka till ishallen. Så det blir upp för trapporna minst en gång till idag. Om Maria orkar komma ikväll blir det väl minst en gång till eftersom jag måste med ner och röka. Har ju ingen balkong.. Surt.

Nu ska jag kolla vad det är i alla påsar som familjen kom med, har glömt av vad det var jag lämnade hos dem. Haha. Spännande!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0