NJA


Nja, det beskriver väl ganska bra hur pluggandet går.. Har den jobbigaste delen kvar av seminarieuppgiften men har iaf läst allt väsentligt i det kapitlet jag skulle läsa till imon och skummat igenom de 2 andra + sökt mer info om Ryssland. Det är satan inte lätt att hitta bra info. Organisationer som röda korset, UD och speciellt FN har förvirrande hemsidor och hittar man något om Ryssland så är det minimalt och väldigt intetsägande. Får fördjupa oss i detta fenomen när seminarieuppgifterna är färdig imon..

Har även gjort en nätverkskarta till kommunikationsövningen. Ganska roligt men samtidigt jobbigt att placera folk i ens nätverk på en karta. Problematiskt att bestämma vilket avstånd eller vilken närhet det är mellan sig själv och andra. Vissa var ju inte så svåra och gick att rita dit direkt, andra var det värre med. Men den blev okej. Tillräckligt okej att visa upp för gruppen på tisdag och sen åker den ner i papperskorgen! Man vill inte ha verkligheten på papper på det sättet, då kommer många funderingar och klumpar i magen. Usch, relationer är det värsta som finns ;)

Trött som satan är jag, antagligen för att jag glömde äta middag, suck. Funderade på att göra potatismos förut men det verkade alltför jobbigt på en söndag. Har ju ingen matlåda till imon heller, attans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0