"Godmorgon"

Ja natten var ganska lugn, vaknade inte alls många gånger. Kom dock inte upp tidigt utan vid 10.. Menmen. Det är ganska löjligt att jag tänker gå upp tidigt för att plugga, jag kan inte plugga på morgonen. Hjärnkontoret är dött och kommer inte igång förrän flera timmar efter att jag vaknat. Men försöka kan man..


Foten är ganska okej, gjorde lite ont att gå på. Typiskt att jag alltid måste gå på toa med en gång när jag vaknat! Kom ner för trapporna, svalt tabletterna och tryckt i mig frukost. Jippi vad illamåendet kom fort.


Nu håller jag faktiskt på med opponeringen, den vetenskapliga studien. Skulle väl ha jobbat med hemtentan men som sagt; hjärnkontoret är inte med mig såpass mycket. Vore surt att fortsätta med hemtentan och ikväll inse att det jag skrivit bara är skit och så får jag göra om det! Opponeringen kräver inte lika mycket.

Snart dags att hoppa in i duschen, försöka äta lunch och sen iväg till jobbet :)




Kom på en saaak! Jag har inte drömt konstiga drömmar på sistone. När jag sov hos Monk igår drömde jag ju något om Jacob när jag halvsov typ, men det va nog för att jag hörde honom eller nåt. Men annars kan jag inte komma ihåg att jag drömt mycket alls!! Inga graviditeter, förhållanden eller jobbiga grejer :D Tänk att man kan vara så glad över att inte drömma, men det är jag :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

skönt att du läser vår studie när du e trött i huvudet, om nått låter konstigt, tänk bara att de e du som inte förstår.. :o)

2009-05-21 @ 14:18:57
Postat av: Sanna Rosvall

Haha där har du en poäng Lina, tänkte så ganska mycket ;)

2009-05-21 @ 23:34:11
Postat av: lina

vadå ganska mkt, e den verkligen sååå dålig?!

2009-05-22 @ 14:45:56
Postat av: Sanna Rosvall

Haha nej jag menade inte så! Jag menade att jag var så trött och virrig så det var mkt jag inte förstod pga det, men sen när jag läste det igen efter några timmar så förstod jag mycket bättre ;)

2009-05-22 @ 14:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0