Senil

Jag glömde ju för jössenam att nämna en rolig sak:
Hittade en ny väg till Ica! Följde Jocke halvvägs till bussen för att gå till Tempo, den affären är kass - har inget man vill ha typ. Vet inte hur många gånger jag har gått in där, inte hittat det jag vill ha och gått ut tomhänt, lite pinsamt. Så det var bara att traska bort till Ica, det känns alltid så otroligt långt dit för att man går på en lång raksträcka bredvid vägen men nu hittade jag en promenadväg istället som kändes mycket roligare och snabbare :D Haha.

Trodde den skulle leda fram till slutet av mitt bostadsområde, andra ändan från vart jag bor, men nejdå, det är hur stort som helst. Om det är lika underbart väder imon ska jag ge mig ut och gå runt HELA för att se vart det tar slut. Älskar att man ständigt upptäcker nya saker, i en sånhär stad kan man nog bo hela livet utan att se allt och vara överallt :) Nej mamma, jag syftar inte på att jag ska bo här resten av livet, du kan andas ut nu :P

Förövrigt, grattis till lillebror som fick matchstraff 40 sekunder in i matchen! Haha, nej vi är inte en temperamentsfull familj, jag lovar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0