Typiskt!

Kom till Alingsås i torsdags som sagt, åkte direkt till Monk och Jacob :)
Spenderade några timmar med dem, sen kom Madde och vi tjötade en stund innan vi åkte och hämtade Maria innan vi åkte ut till Madde. Hannes joinade oss också :)

Gårdagen blev lång men underbar. Började med att Monk och Jacob hämtade mig när jag vaknade,
åkte till stan en snabbis, in till systemet och smörgåsspecialisten :)
Sen åkte vi till Lygnared, solade och badade :) Jacob fick testa sin nya badring som vi tyckte va superkäck och smidig men han tyckte inte det va lika kul tyvärr.
Men det är alltid lika roligt att bada med Jacoby!

Sen var det dags att göra sig iordning för kvällen. Fia, Tip och Lars är hos Sara i Floda över helgen så jag skulle dit och umgås med dem :) (Jag, Sara, Fia och Tip pluggar ihop i Örebro och Lars är Tips pojkvän).
 Patrik, Madde, Katta och Patrik var med också :)
Så nu har jag för första gången varit hos någon i Floda! Woho ;)
Har bara åkt igenom den lilla staden några gånger tidigare.
Saras hus var verkligen supermysigt. Det var mindre mysigt att förbereda maten dock, en stor köttbit som skulle skäras till små bitar till grillspetten. Fy, jag funderade ett tag på att joina Sara i vegetarian-town efter det.
Men det gick bra, köttet blev grillat och vi åt ute på baksidan :)
Sen blev det en hel del alkohol och mycket singstar. Haha, hade väldigt ont i både hals och huvud.

Vid två var alla helt döda och längtade efter att få sova, utom jag som var tvungen att läsa ut min bok, haha. Hade typ 15 sidor kvar av kriminalromanen så det var mitt i upplösningen av allt. Men jag va tillräckligt nykter iaf, kommer ihåg hur den slutade!

Nu har jag kommit hem från Floda, ska greja lite och sen sova några timmar innan det är dags att bege sig till jobbet vid 21. Jag är gött avundsjuk på mina föräldrar just nu som ligger på stranden och solar, jag vill ocksåååå njuta av sommaren. Så förbannat typiskt att jag ska jobba just denna helgen när sommaren kom tillbaka! Jaja, kanske ska jobba natten till måndag också så då får jag iaf gött med pengar som ersättning ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0