Propp

Har varit vaken i 20 minuter och har aldrig gjort så mkt på så kort tid innan ;)
Började med att ringa mina föräldrar, så nu är proppen fixad med assistans av Anders! Pratade lite med mamma också :)
Sen skulle jag göra en tjänst åt Joachim, han ska skriva om den ena delen på tentan och till varje tenta behöver man en kod så tentorna hålls anonyma för rättaren. Eftersom han är i England skulle jag fixa detta åt honom. Med alla konstiga regler och allt som finns inom universitetsvärlden tänkte jag att det var bäst att ringa Vanja som har hand om allt och kolla innan jag åkte dit. Vi båda utbrast i skratt när det visade sig att Joachim redan hade pratat med henne och fått en kod! Så där slapp jag en tråkig bussresa tvärs över stan. Haha, Joachim har konsten att alltid få en att le ;)

Men det var väl bra på ett sätt, jag har ätit frukost och tagit på mig kläder! Annars hade jag suttit här i morgonrock och funderat på att äta frukost. Morgonrocken hade nog inte kommit av förrän om några timmar, om ens alls.

En sak till! Eftersom lamporna i sovrummet inte fungerade igår så kunde jag ju självklart inte somna, jag ville läsa. Så förbannat typiskt. Så jag fick för första gången utnyttjat en stor mängd ljus i olika former och storlekar, sammanlagt 11 ljus tror jag var tänt. Jag fick läst 30 sidor och se somnade jag sött. Drömde konstiga drömmar som var väldigt relaterade till verkligheten. Kan inte avslöja vad men när jag får så lär ni veta ;D

Nu ska jag ringa Monk :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror på din dröm ;)

Vi är inne i samma bana.

2009-08-06 @ 22:38:27
URL: http://sarahsoligberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0