Långfredag

Igår: Blev upphämtad av Madde i Cab:en, väckte Maria men lyckades inte få med henne så vi åkte iväg till Donken, tog driven och åkte ner till Mjörn och käkade i bilen. Mums. Sen åkte vi tillbaka till Ängabo och hämtade Maria. Sen strögade vi lite, obligtoriskt med den bilen.

Sen fastnade vi hos Madde i några timmar. Lilla fröken ha ju flyttat hem igen efter några veckor i Skåne och allt skulle packas upp och fixas. Sen skulle ju självklart alla hästgrejer in i stallet, boxen skulle mockas och ditten och datten. Angelika svängde förbi en sväng också :)

Efter att vi käkat hos mig försökte vi komma på något att göra, alltid lika lätt när man inte har pengar och är i en sådan livfull stad som Alingsås.. Eller inte. Vi körde med den gamla vanliga: promenad. Ringde Monk och frågade vad hon hade för sig. Eftersom hon bor på andra sidan stan så tog vi bilen dit för att gå en promenad med Monk och Jacob. Självklart ska jag med den minsta blåsan i världen bli i desperat behov av en toa efter en liten stund.. Lägligt nog var vi vid Lisa då så jag fick låna toaletten. Jacob behövde bytas på så han fick följa med in, det lät ungefär såhär: 

    Lisa - Åh vad du är duktig som kan stå! Kan du gå? åh vad duktigt.
2 sekunder senare:
    Sanna - Är det tidningar du ser Jacob? Neeej, ajja, inte dra i dom.
2 sekunder senare:
    Sanna- Har Lisas mamma blommor? Ja dom är fina men JAJJA.

Underbart med nyfikna barn som ska undersöka allt, förutom när man sitter på toa och inte riktigt kan styra vad de gör. Men Lisas mammas blommor överlevde.



Lisa följde med ut och vi gick en sväng till fågeltornet. Fast vi gick aldrig till själva fågeltornet utan stannade vid grillplatsen och gav Jacob mat.
Sedan följde vi Lisa hem och fortsatte traska till Monk. När vi satte oss i bilen var vi helt slut. Fanns ingen energi till att ens prata med varandra.

Idag blir det påskmiddag med familjen och sen spelkväll hos Monk med Maria och kanske Madde :)

Dags för frukost :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0